όταν γράφεις παπαριές και σε ξεβρακώνουν είναι προτιμότερο να παραδέχεσαι τη μαλακία που λες και να πηγαίνουμε παρακάτω...
Ακόμα και ο μούτσος του Λάκη με τις παρατηρήσεις διροθώνεται.
Τιπ της ημέρας για να το λες και στα παιδιά σου.
Είπες: Η χούντα έγινε γιατί ο λαός δεν ήξερε τι ήθελε.
Αλήθεια: Η χούντα έγινε γιατί κάποιοι ήξεραν τι ήθελε ο λαός και δεν τους άρεσε
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Οι χούντες ανεξαρτήτως ιδεολογίας δε γίνονται επειδή ο λαός δεν ξέρει τι θέλει.
Γίνονται επειδή ο λαός ξέρει τι θέλει και κάποιοι για συμφεροντολογικούς λόγους αρνούνται να το εφαρμόσουν.
δεν με ξεβράκωσε κανείς.
και θα σου έλεγα να αλλάξεις λίγο ύφος. Εκτός κι αν θίγονται τα πολιτικά σου συμφέροντα.
Στο ξαναλέω, γράφω τη γνώμη μου. και σου είπα πως είμαι ανιστόρητος. Τι παραπάνω θέλεις;
Εσύ που είσαι ο Πάπας και τα ξέρεις όλα να κατέβεις για πρωθυπουργός αφού τα ξέρεις τόσο καλά.
Νόμιζα πως είσαι στη Ρωσία, άλλωστε οι υπογραφές σου εδώ μέσα είναι στα Ρώσικα. Συγγνώμη κιόλας που δεν παρακολουθώ ο καθένας τι σκοπό βαράει και πού κατοικοεδρεύει, γιατί με αφήνει αδιάφορο, δεν είμαι εδώ για να κρίνω τον άλλον , απλά για να γράφω τη γνώμη μου.
και αν νομίζεις πως γράφω παπάρες για τον κύριο ΓΠ (Για τον Πούτσο πρόεδρος), δικαίωμά σου. Εσύ να τον ψηφίζεις για να πηγαίνουμε μπροστά. Γενικώς, δεν με απασχολεί, αν θεωρείς τον Γιωργάκη καλό πολιτικό, τον καραγκούνη Μπέκαμ ή ό,τι άλλο.
Όσο για τη Χούντα, κολλάς στην έκφραση. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Στην Ελλάδα ποτέ δεν έχει γίνει αυτό που ήθελε ο λαός. Πρώτα πρώτα γιατί ο λαός δεν ξέρει τι θέλει.
Και για να μην ξαναρχίσεις. ΈΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ. Κι ας είναι παπαριά μου. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ:
Μην αγχώνεσαι πάντως, το βρακί μου στη θέση του είναι ακόμα.