Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μην το παλεύεις άλλο...
εδώ δεν μπορείς να πείσεις εμένα που έχω δεξιό παρελθόν.....
γάμα το.

Δεν παλευω τιποτα και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν φιλαράκο.. Εσύ θες να μας πεις σε ποιά χώρα είσαι? Γιατι έξω απο το χορό είναι εύκολα τα λόγια.. Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να εκφέρεις γνωμη τη στιγμή που δεν ψηφίζεις έδώ. Φιλικά στο λέω, όχι επιθετικά..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν παλευω τιποτα και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν φιλαράκο.. Εσύ θες να μας πεις σε ποιά χώρα είσαι? Γιατι έξω απο το χορό είναι εύκολα τα λόγια.. Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να εκφέρεις γνωμη τη στιγμή που δεν ψηφίζεις έδώ. Φιλικά στο λέω, όχι επιθετικά..
δεν έφυγα πριν από χρόνια. Φέτος έφυγα.. Είχα ξεκινήσει διαδικασίες κάνα δυό χρόνια πριν.
Εκφέρω γνώμη για όσα έζησα ως εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα από το 94 και μετά.
Και πίστεψέ με εκεί που ζω τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. ΑΚΟΜΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι, βεβαίως, κατά το Σαρατζαφέρης.

εσυ ρε σαβρατζαφέρη γιατί πετάγεσαι σαν τη σφηνόπουτσα;
έχεις διαφορετική άποψη;
πιστεύεις ότι κάποιος άλλος έχει κάνει κάτι καλύτερο από τον Καρακατσάνο;
και απαιτώ απάντηση, όχι μαλακιούλες, σαχλούλες........
και θέλω και χαλβά φαρσάλων από τα φάρσαλα.
νταξει;

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
θα σου απαντησω εγω  αν εννοεις οτι πηγε τα  διοδια 3 ευρω ναι κανεις δεν τολμησε να το κανει ως τωρα οτι  ακομη σε ολο το εθνικον  αξονα δεν εχει παραδωσει ουτε 100 κμ στα 5 χρονια ναι κανεις δεν τον φτανει , ο τι χαιρει ακρας υποληψεως  γιατι θα παει τον αχελωο στη θεσσαλια αλλα θα τον στερησει απο αλλου , οτι δινει τις επιδοτησεις στα μπαμπακια ναι τοτε κανει πολλα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και μόνο που βάφτισε τον μετροπόντικα Νίνη είναι τεράστιο έργο!  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα σου απαντησω εγω  αν εννοεις οτι πηγε τα  διοδια 3 ευρω ναι κανεις δεν τολμησε να το κανει ως τωρα οτι  ακομη σε ολο το εθνικον  αξονα δεν εχει παραδωσει ουτε 100 κμ στα 5 χρονια ναι κανεις δεν τον φτανει , ο τι χαιρει ακρας υποληψεως  γιατι θα παει τον αχελωο στη θεσσαλια αλλα θα τον στερησει απο αλλου , οτι δινει τις επιδοτησεις στα μπαμπακια ναι τοτε κανει πολλα

ρε πούστηδες σ αυτή τη χώρα με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι....
προχωράει το μετρό;
γιατί δεν πάει μέχρι την Αίγινα;
τελειώνει ο Μαλλιακός;
γιατί άργησε τόσο;
αποκτάτε Αττική οδό;
γιατί είναι ακριβά τα διόδια;
τελειώνει η Κακιά Σκάλα;
γιατι γίνονται τα έργα κατακαλόκαιρο;

Ε δε γαμιέστε.......
να μη γίνει τίποτα να τελειώνει το παραμύθι. Λουκέτο.
Τα μόνα υπουργεία που είδα μακροχρόνια να έχουν παράξει έργο είναι το ΠΕΧΩΔΕ και το ΤΟυρισμού......
Ολα τα άλλα τα γράφω στ αρχίδια μου.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
ρε πούστηδες σ αυτή τη χώρα με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι....
προχωράει το μετρό;
γιατί δεν πάει μέχρι την Αίγινα;
τελειώνει ο Μαλλιακός;
γιατί άργησε τόσο;
αποκτάτε Αττική οδό;
γιατί είναι ακριβά τα διόδια;
τελειώνει η Κακιά Σκάλα;
γιατι γίνονται τα έργα κατακαλόκαιρο;

Ε δε γαμιέστε.......
να μη γίνει τίποτα να τελειώνει το παραμύθι. Λουκέτο.
Τα μόνα υπουργεία που είδα μακροχρόνια να έχουν παράξει έργο είναι το ΠΕΧΩΔΕ και το ΤΟυρισμού......
Ολα τα άλλα τα γράφω στ αρχίδια μου.

Κάτι τέτοιους σαν κι εσένα θέλουν τα κόμματα. Να είναι ευχαριστημένοι με 5 ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ κουτσοέργα που έπρεπε ναχαν γίνει από τη δεκαετία του 80. Αλλά σκόρπισε τα κονδύλια ο σκυλόγερος ο παράλυτος. ΚΑΚΟ του ΨΟΦΟ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάτι τέτοιους σαν κι εσένα θέλουν τα κόμματα. Να είναι ευχαριστημένοι με 5 ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ κουτσοέργα που έπρεπε ναχαν γίνει από τη δεκαετία του 80. Αλλά σκόρπισε τα κονδύλια ο σκυλόγερος ο παράλυτος. ΚΑΚΟ του ΨΟΦΟ.

ενώ εσύ είσαι το πρότυπο.....
στη χώρα του τιποτα να ψοφήσει και αυτός που πράττει έργο έστω και π.χ. με τα τριπλά μπάτζετ.
άρα καταλήγουμε:
ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Ζήτω η Ελλάδα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Για ποιο λόγο ένας πολίτης να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ;; δηλαδή ένα κόμμα εξουσίας......
Επειδή οι πολιτικοί αυτών των κομμάτων είναι φιλάνθρωποι  προνοητικοί  αντικειμενικοί και ηθικά ακέραιοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αν δεν είχαν την ευχέρεια να παρανομούν και να παρακάμπτουν τις νόμιμες διαδικασίες για να ρουσφετολογήσουν  κανένας πολίτης δεν θα είχε λόγο να τους ψηφίσει...........

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε θλιβεροι και μιζεροι για κοιταξτε τους εαυτους σας πρωτα, τη μιζερια και ποσο θλιβεροι εισται και μετα μιληστε για τον Γιωργακη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όταν γράφεις παπαριές και σε ξεβρακώνουν είναι προτιμότερο να παραδέχεσαι τη μαλακία που λες και να πηγαίνουμε παρακάτω...
Ακόμα και ο μούτσος του Λάκη με τις παρατηρήσεις διροθώνεται.
Τιπ της ημέρας για να το λες και στα παιδιά σου.
Είπες: Η χούντα έγινε γιατί ο λαός δεν ήξερε τι ήθελε.
Αλήθεια: Η χούντα έγινε γιατί κάποιοι ήξεραν τι ήθελε ο λαός και δεν τους άρεσε
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Οι χούντες ανεξαρτήτως ιδεολογίας δε γίνονται επειδή ο λαός δεν ξέρει τι θέλει.
Γίνονται επειδή ο λαός ξέρει τι θέλει και κάποιοι για συμφεροντολογικούς λόγους αρνούνται να το εφαρμόσουν.
δεν με ξεβράκωσε κανείς.
και θα σου έλεγα να αλλάξεις λίγο ύφος. Εκτός κι αν θίγονται τα πολιτικά σου συμφέροντα.
Στο ξαναλέω, γράφω τη γνώμη μου. και σου είπα πως είμαι ανιστόρητος. Τι παραπάνω θέλεις;
Εσύ που είσαι ο Πάπας και τα ξέρεις όλα να κατέβεις για πρωθυπουργός αφού τα ξέρεις τόσο καλά.

Νόμιζα πως είσαι στη Ρωσία, άλλωστε οι υπογραφές σου εδώ μέσα είναι στα Ρώσικα. Συγγνώμη κιόλας που δεν παρακολουθώ ο καθένας τι σκοπό βαράει και πού κατοικοεδρεύει, γιατί με αφήνει αδιάφορο, δεν είμαι εδώ για να κρίνω τον άλλον , απλά για να γράφω τη γνώμη μου.

και αν νομίζεις πως γράφω παπάρες για τον κύριο ΓΠ (Για τον Πούτσο πρόεδρος), δικαίωμά σου. Εσύ να τον ψηφίζεις για να πηγαίνουμε μπροστά. Γενικώς, δεν με απασχολεί, αν θεωρείς τον Γιωργάκη καλό πολιτικό, τον καραγκούνη Μπέκαμ ή ό,τι άλλο.

Όσο για τη Χούντα, κολλάς στην έκφραση. Δεν διαφωνώ μαζί σου. Στην Ελλάδα ποτέ δεν έχει γίνει αυτό που ήθελε ο λαός. Πρώτα πρώτα γιατί ο λαός δεν ξέρει τι θέλει.
Και για να μην ξαναρχίσεις. ΈΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ. Κι ας είναι παπαριά μου. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ:

Μην αγχώνεσαι πάντως, το βρακί μου στη θέση του είναι ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom