1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι.o θλιβερος γαμησε τον καταλληλοτερο?
ο καταλληλότερος έκατσε στο θλιβερό.....
είναι παθητικό και ουχί ενεργητικό το αποτέλεσμα.
όχι.o θλιβερος γαμησε τον καταλληλοτερο?
εγώ τα καταπίνω αμάσητα.ιστορία έχεις μάθει ή μεγάλωσες σε άλλη χώρα;
1.
την τελευταία φορά που ο κόσμος δεν ήξερε τι να κάνει και κάναμε κάθε 3 και λίγο εκλογές είναι όταν κανείς δεν ήθελε το Μητσοτάκη (ουτε ακόμα και οι βαμμένοι νεοδημοκράτες) και στο τέλος σύμπραξαν οι δεξιοκομμουνιστές για να γίνει κυβέρηνση. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΧΟΥΝΤΑ.
2.
ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΧΟΥΝΤΑ ο λαός ήξερε πολύ καλά ΤΙ ΗΘΕΛΕ,είχε ΕΠΙΛΕΞΕΙ ποιόν θέλει απλά οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.
Επίσης τότς οι απανωτές εκλογές έγιναν επειδή ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ στον ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
Αλήθεια αυτά που γράφετε ποιός παπάρας σας τα λέει, τα διασταυρώνετε πριν ή τα καταπίνετε αμάσητα;
Εσύ κάνεις κριτική από τη Ρωσία; Ελά μείνε εδώ μόνιμα και μετά κάνε κριτική.
αλήθεια; νόμιζα πως είναι ούνα ράτσαΕεεεεεεπ, άλλο ο Δημητράκις και άλλο ο Περσονάκις.
αλήθεια; νόμιζα πως είναι ούνα ράτσα
Οι έλληνες τα γράφουνμ στα παιδιά τους, η παπαρήγα στο Κόμμα.Μου έκαναν όμως εντύπωση τα στοιχεία που δήλωσε η κα Παπαρήγα υπερβολικά λίγα για να είναι αληθινά..............
Ο τεραστιος πλουτος που εχει αποκτησει το Παπανδρεικο για τις υπηρεσιες που προσφερει τοσα χρονια στο εθνος και τους προστατες του θα αρκουσε πληρως για την χρηματοδοτηση της εκστρατειας που ξεκινησε ο Γωργακης για να ριξει τον Καραμανλη.......
Ομως για τετοιες δραστηριοτητες.. που καλλιστα εντασσονται στα προγραμματα της Δυσεως για εκδημοκρατισμο της Υφηλιου και για δρασεις εναντιον δυστροπων ηγετων δεν ειναι αναγκη να φαμε απο τα ετοιμα υπαρχουν πηγες που διαθετουν για τετοιους σκοπους ιλλιγιωδη ποσα λεφτα με τη σεσουλα που λεμε.............
Αρκει κανεις να συμμορφωθει προς τας υποδειξεις................
αν και καθήμενος ορθώς εμίλησες.... +1000000000000000
Ο τεραστιος πλουτος που εχει αποκτησει το Παπανδρεικο για τις υπηρεσιες που προσφερει τοσα χρονια στο εθνος και τους προστατες του θα αρκουσε πληρως για την χρηματοδοτηση της εκστρατειας που ξεκινησε ο Γωργακης για να ριξει τον Καραμανλη.......
Εγω ειμαι ενας απλος πολιτης.......γκου χου γκου χου.....
παραθεση της περιουσίας του Αχιλλέα Καραμανλή περικαλώ....
Οπως και της περιουσίας των Μητσοτακαίων περικαλώ....
Υ.Γ.
Αλήθεια ποιός πολεμά τον Κωστάκη και ποιός τη ΝΟΥ ΔΟΥ.
Ακόμα δεν είναι ευδιάκριτον.
Αααααααααχ έρχεται η ώρα μου...
τι συγκίνηση, πως το περιμένω να κυβερνήσω ... το 2010 την χειρότερη χρονιά για την Ελλάδα.
Ενώ οι άλλοι βάζουν από την τσέπη τους...Ο τεραστιος πλουτος που εχει αποκτησει το Παπανδρεικο για τις υπηρεσιες που προσφερει τοσα χρονια στο εθνος και τους προστατες του θα αρκουσε πληρως για την χρηματοδοτηση της εκστρατειας που ξεκινησε ο Γωργακης για να ριξει τον Καραμανλη.......
Ομως για τετοιες δραστηριοτητες.. που καλλιστα εντασσονται στα προγραμματα της Δυσεως για εκδημοκρατισμο της Υφηλιου και για δρασεις εναντιον δυστροπων ηγετων δεν ειναι αναγκη να φαμε απο τα ετοιμα υπαρχουν πηγες που διαθετουν για τετοιους σκοπους ιλλιγιωδη ποσα λεφτα με τη σεσουλα που λεμε.............
Αρκει κανεις να συμμορφωθει προς τας υποδειξεις................
Εγω ειμαι ενας απλος πολιτης.......
Για αυτο...
Οχι πια στους μικρονους ανικανους διεφθαρμενους φαφλαταδες και τσαμπουκαληδες πολιτικους δεν τους θελω να κυβερναν την πατριδα μου.....
Με προσβαλουν..........
από το υστέρημά τους.....Ενώ οι άλλοι βάζουν από την τσέπη τους...