Εγώ είμαι τσακάλι κι'εσύ απ'ότι φαίνεται ο Ραν Ταν Πλαν, αφού θυμήθηκες ν'απαντήσεις μετά από τόσες ώρες.
Εκτός κι'αν όλο αυτό το διάστημα σκεφτόσουνα τις πέντε λέξεις της απάντησης σου.
Είχα και άλλα πράγματα να κάνω ενδιάμεσα από το απαντώ στα ευφυολογήματά σου...
Μάλιστα. Μόνο που όταν οι ίδιοι δημοσκόπου δίνουν τον Κωστάκη να υπερέχει του Γιωργάκη ως καταληλότερου εσύ κατουριέσαι από τη χαρά σου. Τότε δεν υπάρχει αριστερολαγνία και συνομωσία υπέρ του ΠΑΣΟΚ;
Το πασοκ είναι αυτό που επέλεξε να μιλά για συνομωσίες των εταιρειών δημοσκοπήσεων όταν έπαιρνε τον πούλο σε αυτές...Και δυστυχώς για αυτό, τα εκλογικά αποτελέσματα συμφωνούσαν με τις δημοσκοπήσεις και ενίοτ ήταν και χειρότερα από αυτές...
Η νδ προεκλογικά δεν βγήκε να μιλήσει για συνομωσία...
Ωστόσο, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων αυτή τη φορά έπεσαν έξω εν μέρει και ορθώς κριτικάρονται οι δημοσκόποι...
Αν και αυτός που θα έπρεπε να διαμαρτύρεται περισσότερο είναι ο λάος...Που τον είχαν για 6ο κόμμα και αν...
Και φυσικά για τη φούσκα των οικολόγων αβαβα από τους γκαλοπατζήδες και τον ΣΚΑΙ, τα πουλέν του οποίου (οικολόγοι, δράση) δεν τα πήγαν και τόσο καλά...
'Οσο για το κατούρημα, ελέγχω τις σωματικές μου λειτουργίες μια χαρά από προνήπιο...Αν εσύ έχεις κάποιο σχετικό πρόβλημα, υπάρχουν πάνες ακράτειας και για ενήλικες που διαφημίζονται στην τηλεόραση...
Όσο για την τελευταία φράση, δεν το έπιασα.
Μας απειλείς;
Για κάθε νοήμων άνθρωπό, η φράση "υπομονή μέχρι τις επόμενες εκλογές" σημαίνει: "Θα δούμε τί θα γίνει διότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια"...
Επειδή όπως φαίνεται, διαβάζουν και μερικοί όχ και τόσο νοήμονες, καλή ώρα, παραθέτω την παραπάνω επεξήγηση, μην και τρέχεις στους συντρόφους σου και λες ότι σε απειλούν δεξιοί, αναζητώντας αγωνιστικές περγαμηνές...