Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Σεναριογράφος πρέπει να είσαι εσύ!Καλώς ή κακώς είναι Νο1 στην δημοσιογραφία και θα πάει να γίνει δημαρχούλης?

οχι τωρα αλλα τοτε που κατεβασε την ντορα (ειχε και θεμα με το τοτε καναλι του)
-και μη μου δινεις ιδεες για επαγγελματικο προσανατολισμο.λες να το γυρισω στα σεναρια? :think: κουφαλες θα βλεπετε και τσοντες με υποθεση-

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρει να προφυλάσεται ο χατζηνικολάου! Τεσπα.. Ο Γιωργάκης είναι το θέμα μας μην ξεφύγουμε!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
οχι τωρα αλλα τοτε που κατεβασε την ντορα (ειχε και θεμα με το τοτε καναλι του)
-και μη μου δινεις ιδεες για επαγγελματικο προσανατολισμο.λες να το γυρισω στα σεναρια? :think: κουφαλες θα βλεπετε και τσοντες με υποθεση-
Τό εναλλακτικό σενάριο προβλέπει γρήγορη φθορά
της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ κάτω από το βάρος
των οξυμένων προβλημάτων της αδυναμίας
εκπλήρωσης των λαϊκών προσδοκιών αλλά και των …
σκανδάλων που θα προκύψουν ή  εν ανάγκη  θα εφευρεθούν...........

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων . Γεννήθηκε το 1962 στην Αλεξανδρούπολη του Έβρου. Ο πατέρας του, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ήταν βουλευτής και υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι τα 16 του χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη. [size=20pt]Στα φοιτητικά του χρόνια, στην Πάντειο σχολή ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.[/size]

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/Νίκος_Χατζηνικολάου[/url]

Επισκέπτης
Τό εναλλακτικό σενάριο προβλέπει γρήγορη φθορά
της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ κάτω από το βάρος
των οξυμένων προβλημάτων της αδυναμίας
εκπλήρωσης των λαϊκών προσδοκιών αλλά και των …
σκανδάλων που θα προκύψουν ή  εν ανάγκη  θα εφευρεθούν...........

το χειροτερο σεναριο ομως ειναι η γρηγορη φθορα του ελληνικου λαου απο την εναλλαγη στη διακυβερνηση ειτε ανικανων στην καλυτερη ειτε "ικανοτατων" στη χειροτερη περιπτωση πολιτικων

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
το χειροτερο σεναριο ομως ειναι η γρηγορη φθορα του ελληνικου λαου απο την εναλλαγη στη διακυβερνηση ειτε ανικανων στην καλυτερη ειτε "ικανοτατων" στη χειροτερη περιπτωση πολιτικων
Η αντίδραση θα... συγκεκριμενοποιείται και θα εντείνεται όσο πλησιάζουμε στο σημείο μηδέν την επόμενη εκλογική αναμέτρηση................

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων . Γεννήθηκε το 1962 στην Αλεξανδρούπολη του Έβρου. Ο πατέρας του, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ήταν βουλευτής και υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι τα 16 του χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη. [size=20pt]Στα φοιτητικά του χρόνια, στην Πάντειο σχολή ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.[/size]

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/Νίκος_Χατζηνικολάου[/url]

Ε τότε δεν είναι πασοκος..Με κάλυψες. Προσπαθεί όμως να γίνει αρεστός με αυτό που έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Ε τότε δεν είναι πασοκος..Με κάλυψες. Προσπαθεί όμως να γίνει αρεστός με αυτό που έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις...
αγαπιτε αυτονοητα για μια ορεα ελαδα ινε αφτα,,,,,,,,,,,,,,,,,

Επισκέπτης
Η αντίδραση θα... συγκεκριμενοποιείται και θα εντείνεται όσο πλησιάζουμε στο σημείο μηδέν την επόμενη εκλογική αναμέτρηση................

εγω ειδικα θα τη συγκεκριμενοποιησω τωρα κιολας που την κανω για ποτακι(-κια)
παω για κοζι και ισως μελετησω και το μεταναστευτικο ρευμα απο τις χωρες του πρωην υπαρκτου σοσιαλισμου :tits: :tits:

τις καληνυχτες μου :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
εγω ειδικα θα τη συγκεκριμενοποιησω τωρα κιολας που την κανω για ποτακι(-κια)
παω για κοζι και ισως μελετησω και το μεταναστευτικο ρευμα απο τις χωρες του πρωην υπαρκτου σοσιαλισμου :tits: :tits:

τις καληνυχτες μου :grin:
πουθα ισε εγο παο σολινα αποψε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εν τω μεταξύ ο ΒΑΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ του κάνει ερωτήσεις κλάσεως δημοτικού! ...
οχι "ερωτήσεις κλάσεως δημοτικού" αλλα ερωτησεις ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ να καταλαβει ο Γιωργακης, μιας και τα ελληνικα του ειναι "επιπεδου δημοτικου" ("Λολα να ενα μηλο")
Δεν ξερω αν ειδατε χτες στο ΟΛΑ9 σχετικο βιντεακι

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι "ερωτήσεις κλάσεως δημοτικού" αλλα ερωτησεις ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ να καταλαβει ο Γιωργακης, μιας και τα ελληνικα του ειναι "επιπεδου δημοτικου" ("Λολα να ενα μηλο")

Ρε φίλε μου όμως αυτό δεν πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος? Δημοσκοπήσεις λένε οτι είναι πιο άξιος για προθυπουργός.. Άρα τον πιστεύουν οι περισσότεροι έλληνες και αυτό είναι που με απογοητεύει γιατί τυγχάνει να είμαι και εγώ έλληνας και να κυκλοφορώ ανάμεσα σε ανθρώπους που ξέρω ότι τον ψηφίζουν.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Ρε φίλε μου όμως αυτό δεν πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος? Δημοσκοπήσεις λένε οτι είναι πιο άξιος για προθυπουργός.. Άρα τον πιστεύουν οι περισσότεροι έλληνες και αυτό είναι που με απογοητεύει γιατί τυγχάνει να είμαι και εγώ έλληνας και να κυκλοφορώ ανάμεσα σε ανθρώπους που ξέρω ότι τον ψηφίζουν.

Δεν πειράζει εμείς ξέρουμε.
Θα ψηφίσουμε αυτόν που θα μάς τάξει μία θεσούλα θα βγάλουμε και τον καταλληλότερο πρωθυπουργό και θα είμαστε μάγκες διότι είμεθα απόγονοι των αρχαίων ελλήνων και αυτό από μόνο του αρκεί για να απαιτούμε σεβασμό από τούς αμόρφωτους και κατώτερους ξένους............
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..............
Εδω δε μπορει να σταθει σε ενα ποδηλατο θα κυβερνησει και τη χωρα;;;;;;;;;
Εδω δε μπορει να κανει αντιπολιτευση και απλα λεει τι δεν εκαναν οι αλλοι θα κυβερνησει και τη χωρα;;;;;;;;;;
Εδω ειναι ηλιθιος και το μονο καλο πανω του ειναι οτι κραταει το βαρυ ονομα του πατερα του θα κυβερνησει και τη χωρα;;;;;;;;;;;;;
Δε λεω ειναι καλο παιδι(κωλογερος) αλλα να κυβερνησει και τη χωρα????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν τα πρόστιμα/σφαλιάρες για τις εκπομπές ρύπων

εκεί θα αλλάξει το σκηνικό
λάθος.
Η Ελλάδα πλήρωνε 3 χρόνια πρόστιμα για την απουσία ενεργειακού προτύπου στα κτίρια. Κάτι το οποίο σήμαινε πως πρακτικά έπρεπε να βάλει πρότυπο στην κατανάλωση ενέργειας (ή αλλιώς την ενεργειακή καταλληλότητα) ενός κτιρίου. Σε όλη την Ευρώπη (ακόμα και στην Ανατολική) βάζουνε μόνωση πολυουρεθάνης εξωτερικά στα κτίρια (μικρότερη αύξηση όγκου - μεγαλύτερη θερμική προστασία) για να αυξήσουνε τη μόνωση. Στη Γερμανία βγάζουνε την πολυστερίνη (αφού φυσικά βρήκανε τρόπο αποκομιδής και καταστροφής των προηγούμενων μονώσεων) και την αντικαθιστούν με πολυουρεθάνη σταδιακά. ΑΛΛΑ πριν από όλα αυτά έχουνε κάνει ένα νόμο που καθορίζουνε πρότυπο ενεργειακό για τα σπίτια!! Και έχουνε κάνει ελεγκτικούς μηχανισμούς, πιστοποιητικά, τα πάντα!!
Εδώ κάναμε ένα νόμο με καθυστέρηση 3 ετών αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πώς θα εφαρμοστεί, αφού δεν ξέρουμε κάν ποιος θα βγάζει το πιστοποιητικό και ποιος θα το ελέγχει....

Αυτό είναι η "πράσινη" φιλοσοφία μας. Ένας νόμος ανέφικτος, που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πράξη. Όλα για τα μάτια του κόσμου. Μόνο που όταν θα πας να πουλήσεις το σπίτι σου θα χρειάζεσαι πιστοποιητικό ενέργειας τώρα πια. Και αν δεν το έχεις θα πρέπει ή να το βγάλεις ή να φας πρόστιμο. Αλλά κανείς δεν σου λέει πώς να το βγάλεις. Ούτε πώς. Ούτε κανείς σου εξασφαλίζει πως επειδή το έχεις θα είναι αυτό που λέει. Ή με ποια κριτίρια θα βγαίνει...

Και μου λες πως θα αλλάξει το σκηνικό;;;
Στη Ζιμπάμπουε μπορεί, στην Ελλάδα όχι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά που ζείτε, ή πόσο χρονών είστε, δηλ ο Παπανδρέου ήρθε ξαφνικά στην Ελλάδα και ανέλαβε την αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ?, τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα :headbang: ρε σεις αυτά που βλέπετε στην τβ τα καταλαβαίνετε? εκτός αν πάτε ακόμα στο δημοτικό, άντε και στη δευτέρα γυμνασίου, τώρα να κάτσω εγώ να σου εξηγήσω εσένα την πορεία του Παπανδρέου, ποσα χρόνια έχει στην πολιτική και τα υπουργεία που έχει αναλάβει, πες μου τουλάχιστον την ηλικία σου να ξέρω σε τι άνθρωπο μιλάω
δεν θα μας πεις πόσα υπουργεία έχει αναλάβει γιατί ξέρουμε πολύ καλά από πόσες θέσεις έχει χαντακώσει την Ελλάδα.
Ούτε μας ενδιαφέρει η πολιτική του σταδιοδρομία. Αλλά η ικανότητά του.
Και δεν τη συγκρίνουμε με του Κωστάκη. Ο σκοπός δεν είναι να βρούμε ποιος από δύο (ή περισσότερους στην προκειμένη περίπτωση) μαλάκες είναι πιο μαλάκας. Και οι δύο μαλάκες είναι.
Αλλά όχι και να λέμε πως είναι αυτός πρέπει να βγει πρωθυπουργός.
Για να το λες πρέπει ή να έχεις πηδήξει όλα τα στάδια της δαρβινικής εξέλιξης και να εξακολουθείς να έχεις τη νοημοσύνη πιθήκου ή να είσαι εγκεγραμμένος στο ΠΑΣΟΚ και να έχεις συμφέρον να βγει.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ δηλαδή....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φιλε εμεις παραδοσιακα ψηφιζουμε ΠΑΣΟΚ,ειτε βουλευτικες ειτε ευρωεκλογες,!!!!
εσύ ψηφίζεις δηλαδή ανάλογα την οικογενειακή σου παράδοση...όχι ανάλογα με το τι λέει το μυαλό σου. μάλλον δεν έχεις μυαλό, έχεις μόνο παράδοση.
Αν δηλαδή αύριο ο καραμανλής αναλάβει το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου τη ΝΔ, εσύ θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ να υποθέσω λόγω παράδοσης;
Κι αν αύριο το ΠΑΣΟΚ σου πει πως χρειάζεται το σπίτι σου, τη δουλειά σου και τη γυναίκα σου για να περάσει καλά ο πρόεδρός του, εσύ πάλι θα ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ λόγω παράδοσης.
Ντεκαπάζ έχεις κάνει ή το σκέφτεσαι ακόμα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χωρίς να υπερασπίζομαι τον ΓΑΠ, όταν απευθύνεσαι σε ηλιθίους πρέπει να χρησιμοποιείς αυτή τη γλώσσα..
Και βέβαια δεν μπορώ να θεωρήσω διαφορετικό έναν άνθρωπο που δεν έχει δει το βιογραγικό του Γιωργάκη.....

Ημερομηνία Γέννησης 16 Ιουνίου, 1952 Τόπος Γέννησης St. Paul, Minnesota, Η.Π.Α. Οικογενειακή Κατάσταση Σύζυγος: Αντα Τέκνα: Ανδρέας (ημ. γεν. 1982), Μαργαρίτα-Ελενα (ημ. γεν. 1990) Εκπαίδευση: ------------- Κολλέγιο Αθηνών, Αθήνα, Ελλάδα York Highschool, Elmhurst, Illinois, U.S.A. Viggbyholmskolan, Stockholm, Sweden King City Secondary School, Toronto, Canada Πανεπιστήμια: --------------- Β.Α. στην Κοινωνιολογία, Amhest College, Μασσαχουσέτη, Η.Π.Α. (1970-75) Ερευνητής σε Θέματα Μεταναστών, Πανεπιστήμιο Στοκχόλμης, Σουηδία περισσότερες πληροφορίες (1972-73) M.Sc. στην Κοινωνιολογία, Κοινωνιολογία της Ανάπτυξης, London School of Economics - LSE (1976-77) Fellow (CFIA) του Κέντρου Διεθνών Σχέσεων, Harvard University, Cambrdige, MA, USA (1992-1993) Γλώσσες: ----------- Αγγλικά, Σουηδικά

γενικά ως λαός πρέπει να είμαστε από τους περισσότερο μαλάκες όλης της υφηλίου....
δλδ, εντάξει οκ δεν τον γουστάρω, είμαι αλλότριο κομματόσκυλο, αλλά τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν ορισμένοι δεν είναι για τομπούτσο. Είναι απλά για κλωτσές.......
Ορισμένες φορές ακούω σχόλια για μπάλλα.... Ελα μωρέ τον άμπαλλο τον Καραγκούνη......
Και συνήθως τα σχόλια αυτά γίνονται από αυτούς που το τόπι το γνωρίζουν ως χωνευτικό για την πίτσα.........

Χού ρε γαμώ την κοινωνία σας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πω πω τι μπορεί να κάνει κανείς με την αβάντα ενός ονόματοοοοοοοοοοος...
θέλω κι εγώ τέτοιο όνομα γμτ....το παιδί ίδρωσε να μάθει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom