Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε εμεις παραδοσιακα ψηφιζουμε ΠΑΣΟΚ,ειτε βουλευτικες ειτε ευρωεκλογες,!!!!

Πάω πάσο! Όμως αυτή η υποτίμηση της νοημοσήνης μας οτι Τώρα πάμε κατα διαόλου και οτι "η αλλαζουμε η βουλιαζουμε" λες και ο Γιωργάκης είναι η κιβωτός του Νώε πάει πολύ επιτέλους.. Εκτός αν δεν έχουμε νοημοσύνη.. Ένα απο τα δύο συμβαίνει...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Βρε σεις...ο Παπανδρέου είναι άξιος...αφού χρημάτισε υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (χάρη στον πατέρα του και το όνομά του), τώρα θέλει να γίνει και πρωθυπουργός...ένας άνθρωπος που ΔΕ γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα και βέβαια ΔΕΝ μπορεί να τη μιλήσει αξίζει να γίνει πρωθυπουργός...σάμπως  ο Εβραίος την ήξερε?? Πχοιότητα έλεγε...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αμα αλλάξεις και συ το επώνυμό σου θα έχεις σοβαρές ελπίδες κάποτε.
πολυ σωστο  ;)
πιστευω οτι αν το επωνυμο του δεν ηταν Παπανδρεου ,θα ηταν το πολυ καποιος δημοσιος υπαλληλος αντε και μελος καμιας φιλοζωικης οργανωσης.
ας ελπισουμε οτι ο μεσος Ελληνας ειναι ικανος να κατανοησει ποσο επικινδυνα ηλιθιος ειναι αυτος ο ανθρωπος για τη διακυβερνηση της χωρας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μια σημείωση.
πόσο θλιβερός πρέπει να είναι ένας άνθρωπος να προσπαθεί απεγνωσμένα να μας πείσει ότι είναι θλιβερός ένας όντως θλιβερός πολιτικός.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Όπως όλοι, είχα τις αμφιβολίες μου για τον ΓΑΠ, αλλά βλέποντας τι βρίσιμο τρώει εδώ μέσα έχω αρχίσει να τον συμπαθω.  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μια σημείωση.
πόσο θλιβερός πρέπει να είναι ένας άνθρωπος να προσπαθεί απεγνωσμένα να μας πείσει ότι είναι θλιβερός ένας όντως θλιβερός πολιτικός.

δεν θα πεσω σ'αυτο το επιπεδο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όπως όλοι, είχα τις αμφιβολίες μου για τον ΓΑΠ, αλλά βλέποντας τι βρίσιμο τρώει εδώ μέσα έχω αρχίσει να τον συμπαθω.  :2funny:
μια χαρά. Είναι και φίλος με τον Ερντογάν... το τελευταίο θα απαλείψει και τις τελευταίες αναστολές σου.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Αυτο το σημα....λεει πολλα!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• nd.png
    nd.png
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 32

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μια σημείωση.
εγο ιμε 48αρισ δε καταλαβενο

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Κατσε ερχεται και θα σου φυγει η συμπαθεια!!!
  μαλιστα προτεινω ηδη μια μεγαλη καινοτομια στα πολιτικα φορα (παρτιδα) !!  να βγει ενα προγραμματακι οπου να αλαζει μαγικα παλια μυνήματα και οπου Κωστας να λεει Γιωργος ,οπου playstation ποδήλατο κοκ .

Αφου τα ιδια θα λεμε σε κανα χρονο μην σπαταλαμε τσαμπα χρονο γραφοντας !!!

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βάλτε ΑΛΤΕΡ τώρα.. Ο Γιωργάκης λέει το ποιήμα του στον Χατζηνικολάου (live συνεντευξη) Εν τω μεταξύ ο ΒΑΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ του κάνει ερωτήσεις κλάσεως δημοτικού για να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση! Εκεί όμως ο Γιωγράκης.. Το ποιηματάκι του το ίδιο συνεχώς! ΗΜΑΡΤΟΝ! 10 λεξεις επαναλαμβάνει συνεχώς.. ΗΜΑΡΤΟΝ γιατι αυτός θα μας κυβερνήσει σύντομα..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Και συλλογίζομαι..............
Είναι δυνατόν να είναι τόσο κωλόφαρδος;;
Μα να μη μπορεί να φτιάξει τίποτα να δώσει ένα τόνο διαφορετικό να ξεσηκώσει λίγο τον λαουτζίκο τον Πασόκο που υποφέρει μαζί με όλο το λαό και έχει και μία αναφορά σε κάτι πιο δημοκρατικό να φωνάξει για αυτά που γίνονται γύρω του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μα να είναι ο μονόφθαλμός ανάμεσα στους γκαβους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μάλλον ο αρωματισμένος ανάμεσα στους βρωμιάρηδες................

Δε νικάς κερδίζοντας φάουλ γιωργάκη αγόρι μου πρέπει να φτιάξεις παιχνίδι................
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο δεν ισχυει, μαλλον το σκεφτηκες τωρα

Φίλε μου δεν το σκέφτηκα τωρα! Από τότε με τον θάνατο του πιτσιρικά του Αλέξη κατάλαβα πως ο Χατζηνικολάου είναι κατά της ΝΔ.. Χώρις να υπάρχει πόρισμα για το άν σκοτώθηκε καταλάθος ή εσκεμένα ΝΤΕ και καλά να λέει συνεχώς για την κυβέρνηση και για την κυβέρνηση που σκοτωσε το παιδί! Και στην συνέντευξή του επίσεις στο Καραμανλή.. Ήταν εντελώς επιθετικός και αγέλαστος.. Όπως και με κάθε νεοδημοκράτη στα πανελς... Κοίταξε τώρα μπορεί να κάνω και λάθος.. Όμως έτσι δείχνουν τα παραπάνω γεγονότα που έχω δει με τα μάτια μου..

Επισκέπτης
Φίλε μου δεν το σκέφτηκα τωρα! Από τότε με τον θάνατο του πιτσιρικά του Αλέξη κατάλαβα πως ο Χατζηνικολάου είναι κατά της ΝΔ.. Χώρις να υπάρχει πόρισμα για το άν σκοτώθηκε καταλάθος ή εσκεμένα ΝΤΕ και καλά να λέει συνεχώς για την κυβέρνηση και για την κυβέρνηση που σκοτωσε το παιδί! Και στην συνέντευξή του επίσεις στο Καραμανλή.. Ήταν εντελώς επιθετικός και αγέλαστος.. Όπως και με κάθε νεοδημοκράτη στα πανελς... Κοίταξε τώρα μπορεί να κάνω και λάθος.. Όμως έτσι δείχνουν τα παραπάνω γεγονότα που έχω δει με τα μάτια μου..

το να την πεφτεις στον καραμανλη διοτι δε σου εδωσε τηθεση του ρουσοποουλου και παλαιοτερα δε σε κατεβασε για δημαρχο δε σημαινει οτι εισαι και πασοκος :sunglasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
το να την πεφτεις στον καραμανλη διοτι δε σου εδωσε τηθεση του ρουσοποουλου και παλαιοτερα δε σε κατεβασε για δημαρχο δε σημαινει οτι εισαι και πασοκος :sunglasses:
Σεναριογράφος πρέπει να είσαι εσύ!Καλώς ή κακώς είναι Νο1 στην δημοσιογραφία και θα πάει να γίνει δημαρχούλης?

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Έχεις δίκιο! Σημαίνει οτι είσαι ΚΑΡΑπασοκος.. Έχει και πολλά άλλα πει και κάνει στο παρελθόν που με κάνουν να το πιστεύω αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom