Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μου θυμισες δυο βιβλια που ειχα διαβασει προ αμνημονευτων χρονων.
Το περιβολι με τους μαργαριτες και
Το λιβαδι με τους μαργαριτες.
Εκει,ειχε πολλα τετοια,σαν κι αυτα που γραφεις.
Αν τα βρεις,αγορασε τα.
Θα ψοφησεις στο γελιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακουστα τα χω,αλλα δεν τ εχω διαβασει!!!!
Πρεπει να ειναι πολυ παλια.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

ΠΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!

Τόσο πολύ σε αντιπρωσοπεύει ο λόγος και οι προτάσεις του Γιωργάκη? ΄Η υπάρχει κάποιο συμφέρον.. Γιατί εγω που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν έχω να πάρω ουτε δραχμή απο οποιονδήποτε και να βγει, θα αναγκαστώ όμως να ψηφίσω ΝΔ για να μην δω το Γιωργάκη να κυβερνάει κουνόντας τα χεράκια του και λέγοντας νικήσαμε διότι αυτό τον ενδιαφέρει.. Η νίκη! Όχι η "δουλεία" που πρέπει να κάνει ΜΗΠΩΣ και αλλάξει κάτι.  Λες και είναι ποδοσφαιρικός αγώνας το μέλλον του τόπου.. Γιαυτό παμε κατα διαόλου..

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ο συγκεκριμενος πολιτικος ειναι πραγματικα αξιολυπητος. Είπαμε, καλά τα γονιδια των Παπαντρεου αλλά εξαντλήθηκε η ποιοτητα στη δευτερη γενιά. Ο τυπος ειναι ΛΙΓΟΣ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ σε όλα. Δεν έχει κανένα αρχιγικο προσον και αμφιβάλω αν διαθετει και τον κοινο νου. Εχω δε δηλωσει οτι αν βγει αυτος ή η Ντόρα πρωθυπουργός εγω θα μεταναστευσω για να μη ζήσω απο κοντα την παρακμή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο συγκεκριμενος πολιτικος ειναι πραγματικα αξιολυπητος. Είπαμε, καλά τα γονιδια των Παπαντρεου αλλά εξαντλήθηκε η ποιοτητα στη δευτερη γενιά. Ο τυπος ειναι ΛΙΓΟΣ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ σε όλα. Δεν έχει κανένα αρχιγικο προσον και αμφιβάλω αν διαθετει και τον κοινο νου. Εχω δε δηλωσει οτι αν βγει αυτος ή η Ντόρα πρωθυπουργός εγω θα μεταναστευσω για να μη ζήσω απο κοντα την παρακμή.

εγώ το έπραξα ήδη το τελευταίο παρόλο που η χώρα ακμάζει.......

ε ρε κάψιμο μερικοί..........

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εγώ το έπραξα ήδη το τελευταίο παρόλο που η χώρα ακμάζει.......

ε ρε κάψιμο μερικοί..........

Σαφως και ρισκόμαστε σε καθοδική πορεια, χρονια τωρα. Όμως με την ντορα η το Γιωργάκη στο τιμονι, πιστευω ότι θα επέλελθει και το τελος...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σαφως και ρισκόμαστε σε καθοδική πορεια, χρονια τωρα. Όμως με την ντορα η το Γιωργάκη στο τιμονι, πιστευω ότι θα επέλελθει και το τελος...

δλδ με τον Κωστα ξανά δεν θα έρθει;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
175px-Giovanni_Silva_de_Oliveira.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Απιστευτος  ;)
απο τοτε που εγινε προεδρος ενα συγκεκριμενο μετρο δεν εχω ακουσει να λεει , αυτα που εχω κουραστει να ακουω ειναι να κατηγορει την κυβερνηση ,( ακομα και διεθνως  :o ) και να μπουρδουκλωνει τα λογια του και τις σκεψεις του οπως στο βιντεακι.
τρικυμια εν κρανιω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στίλε ταχίας πίξεοσ αφεντι θελο να τους μιάσο.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
O Γ. Παπανδρεου οταν ηταν στο εξωτερικο ειχε δηλωσει οτι ειχε κανει εφτα διαφορετικες δουλειες οπως μπογιατζης, καθαριστης, βενζινας, οικοδομος, σεβιτορος, κηπουρος.

Πως ηρθε στην Ελλαδα και παει για πρωθυπουργος?

Υπαρχει και το βιντεο που τα λεει αλλα δεν το βρηκα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
O Γ. Παπανδρεου οταν ηταν στο εξωτερικο ειχε δηλωσει οτι ειχε κανει εφτα διαφορετικες δουλειες οπως μπογιατζης, καθαριστης, βενζινας, οικοδομος, σεβιτορος, κηπουρος.

αμα αλλάξεις και συ το επώνυμό σου θα έχεις σοβαρές ελπίδες κάποτε.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που με τέτοια αποτυχημένη καριέρα μπορείς άνετα να γίνεις πρωθυπουργός. :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

ηταν επι σειρα ετων Υπ.Εξ.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506

καλά που ζείτε, ή πόσο χρονών είστε, δηλ ο Παπανδρέου ήρθε ξαφνικά στην Ελλάδα και ανέλαβε την αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ?, τι άλλο θα διαβάσουμε εδω μέσα :headbang: ρε σεις αυτά που βλέπετε στην τβ τα καταλαβαίνετε? εκτός αν πάτε ακόμα στο δημοτικό, άντε και στη δευτέρα γυμνασίου, τώρα να κάτσω εγώ να σου εξηγήσω εσένα την πορεία του Παπανδρέου, ποσα χρόνια έχει στην πολιτική και τα υπουργεία που έχει αναλάβει, πες μου τουλάχιστον την ηλικία σου να ξέρω σε τι άνθρωπο μιλάω

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Δεν το λεω απο 'ιστορικης' αποψης.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Η απαντηση ειναι απλη.

Ο παπανδρεου οπως και ο καραμανλης ειναι μελη της λεσχης Μπιντελμπεργκ.

Οποιος καταλαβε καταλαβε.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ραβε ξηλωνε

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Τόσο πολύ σε αντιπρωσοπεύει ο λόγος και οι προτάσεις του Γιωργάκη? ΄Η υπάρχει κάποιο συμφέρον.. Γιατί εγω που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν έχω να πάρω ουτε δραχμή απο οποιονδήποτε και να βγει, θα αναγκαστώ όμως να ψηφίσω ΝΔ για να μην δω το Γιωργάκη να κυβερνάει κουνόντας τα χεράκια του και λέγοντας νικήσαμε διότι αυτό τον ενδιαφέρει.. Η νίκη! Όχι η "δουλεία" που πρέπει να κάνει ΜΗΠΩΣ και αλλάξει κάτι.  Λες και είναι ποδοσφαιρικός αγώνας το μέλλον του τόπου.. Γιαυτό παμε κατα διαόλου..

Φιλε εμεις παραδοσιακα ψηφιζουμε ΠΑΣΟΚ,ειτε βουλευτικες ειτε ευρωεκλογες,!!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Τόσο πολύ σε αντιπρωσοπεύει ο λόγος και οι προτάσεις του Γιωργάκη? ΄Η υπάρχει κάποιο συμφέρον...
Τι συμφερον ρε να υπαρχει΄Μπας και ο γιωργακης μας δωσει κανα πρωταθλημα στο μπασκετ: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom