1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Γιωργάρα .. κοίτα θα κλείσω με ενα μύνημα απόλυτης ειλικρίνιας γιατί ρε πούστη δεν μου αρέσει να λέω ψέματα και να κρύβομε πίσω απο το δάκτυλο μου...
Μού ρθε το ρεύμα 400 ευρώ απο 250 που ερχόταν και τρελάθηκα .. έγινε της πουτάνας στο σπίτι....
κάθομε και σκέφτομε όμως ... ρε γαμώτο πρίν 3 μήνες που πήγαμε στο palace στη Φρανκφούρτη γάμισα 3 γκόμενες και μού φυγαν 350 Ευρώ εκέι δεν με πείραξε...
πέρα απο την πλάκα ήμαστε να μας φάνε τα ψάρια .. όπου μας συμφέρει και γουστάρουμε τα γαμάμε τη μάνα.. όπου μας τα παίρνουμε μας πειράζει ...
Έτσι όμως ήμαστε .. νά χουμε την υγειά μας ... ψυχραιμία .... να μην το σκεφτόμαστε και πολύ πολύ το θέμα ... και να γαμάμε πολύ.....
Αυτή είναι η λύση.. η φτώχεια θέλει καλοπέραση παιδιά.... Σας καλώ όλους για ούζο γυαλιστερές, ψητές και κυδώνια .. στην πόλη που μένω...
και εάν μείνουμε απο δουλειές κάτι χωρταφάκια υπάρχουν, κάτι ελίτσες ..θα κάνω μια βιολογική παραγωγή και θα ζήσω που θα πάει...
Το μόνο που παρακαλάω είναι ειρήνη να έχουμε γιατί ιστορικά αυτές οι συνθήκες φέρνουν πολέμους και διστυχεία...
Σας εύχομε όλους να στε καλά... καλό σας πάσχα.....
και ο θεός έχει για όλους μας..........
και μην ξεχνάτε να μην αφήνετε ουτε μία φορά σηκωμάρες να πάνε χαμένες
persona και σε αγαπώ φίλε μου.... γάμα καμιά ξένη και για μένα εκεί που είσαι γιατί μας κόψανε τα ταξίδια με την γαμωκρίση........
να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια........
εγώ έχω ευρωπαική νοοτροπία......
άμα έρθεις εκεί που είμαι ΔΕ θα θες να φύγεις....
Ρώτα τον Γιώργο...
και θα γαμάς και με τα μισά.....
Ακου 350
......