Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιωργάρα .. κοίτα θα κλείσω με ενα μύνημα απόλυτης ειλικρίνιας γιατί ρε πούστη δεν μου αρέσει να λέω ψέματα και να κρύβομε πίσω απο το δάκτυλο μου...

Μού ρθε το ρεύμα 400 ευρώ απο 250 που ερχόταν και τρελάθηκα .. έγινε της πουτάνας στο σπίτι....

κάθομε και σκέφτομε όμως ... ρε γαμώτο πρίν 3 μήνες που πήγαμε στο palace στη Φρανκφούρτη γάμισα 3 γκόμενες και μού φυγαν 350 Ευρώ εκέι δεν με πείραξε...

πέρα απο την πλάκα ήμαστε να μας φάνε τα ψάρια .. όπου μας συμφέρει και γουστάρουμε τα γαμάμε τη μάνα.. όπου μας τα παίρνουμε μας πειράζει ...

Έτσι όμως ήμαστε .. νά χουμε την υγειά μας ... ψυχραιμία .... να μην το σκεφτόμαστε και πολύ πολύ το θέμα ... και να γαμάμε πολύ.....

Αυτή είναι η λύση.. η φτώχεια θέλει καλοπέραση παιδιά.... Σας καλώ όλους για ούζο γυαλιστερές, ψητές και κυδώνια .. στην πόλη που μένω...

και εάν μείνουμε απο δουλειές κάτι χωρταφάκια υπάρχουν, κάτι ελίτσες ..θα κάνω μια βιολογική παραγωγή και θα ζήσω που θα πάει...

Το μόνο που παρακαλάω είναι ειρήνη να έχουμε γιατί ιστορικά αυτές οι συνθήκες φέρνουν πολέμους και διστυχεία...

Σας εύχομε όλους να στε καλά... καλό σας πάσχα.....

και ο θεός έχει για όλους μας..........

και μην ξεχνάτε να μην αφήνετε ουτε μία φορά σηκωμάρες να πάνε χαμένες

persona και σε αγαπώ φίλε μου.... γάμα καμιά ξένη και για μένα εκεί που είσαι γιατί μας κόψανε τα ταξίδια με την γαμωκρίση........ 

να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια........
εγώ έχω ευρωπαική νοοτροπία......

άμα έρθεις εκεί που είμαι ΔΕ θα θες να φύγεις....
Ρώτα τον Γιώργο...
και θα γαμάς και με τα μισά.....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ακου 350
......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
καλά άλλη απάτη αυτή εστιατόρια και καφετέριες.. πάντα να κοιτάτε τις αποδείξεις που σας δίνουν.. πολλές φορές η ώρα που γράφουν επάνω δεν έχει καμμιά σχέση με την ώρα που είσασταν εκεί.. τις έχουν μαζέψει από άλλους..

Οι αποδείξεις από εστατόρια, κομμωτήρια κλπ εκπίπτουν από την φορολογία. Πάντα να τις ζητάτε και να τις βάζετε στην  δήλωση σας.

Εγώ αν έρθει ντελιβεράς χωρίς απόδειξη (το κάνουν συχνά) τον στέλνω πάραυτα πίσω για να μου την φέρει.

Προσοχή: Η άλλη κομπίνα με τα εστιατόρια, delivery κλπ είναι ότι σου δίνουν δελτίο παραγγελίας.
Ζητάτε πάντα απόδειξη από ταμειακή μηχανή.
Μου αρέσει να βλέπω πόσο χρώματα αλλάζουν οι διάφοροι εστιατόρες όταν τους επισημαίνω την διαφορά αυτή.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Χαλκίδα φίλε .......

και μήν μασάς κλαι εγώ διευθυντής είμαι απλά δεν παίρνω 60.000 χιλιάρικα....

Υπάρχουν διευθυντές και διευθυντές ... οι καλοί δεν θα έχουν πρόβλημα...........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι αμε, όπως τον αποκεφαλισμό ή τον παρά φύσιν βιασμό απο 35πόντο αράπη.
Βρε σάλτα  :knockinb: :knockinb: και κλάαααααααααααααααααααψε  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
όχι παλλικάρι μου..
ΕΣΥ ΚΛΑΙΣ...
για αυτό

"τον αποκεφαλισμό ή τον παρά φύσιν βιασμό απο 35πόντο αράπη."
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
nikos fkr μας γαμησες με τις γυαλιστερες μεσημεριατικα.........εμενα να δεις πως μου τρεχουν τα σαλια!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
κάθομε και σκέφτομε όμως ... ρε γαμώτο πρίν 3 μήνες που πήγαμε στο palace στη Φρανκφούρτη γάμισα 3 γκόμενες και μού φυγαν 350 Ευρώ εκέι δεν με πείραξε...
Λογικό να μην σε πείραξε...αφού γάμησες εκεί, δεν σε γάμησαν!  :rockon:

πέρα απο την πλάκα ήμαστε να μας φάνε τα ψάρια .. όπου μας συμφέρει και γουστάρουμε τα γαμάμε τη μάνα.. όπου μας τα παίρνουμε μας πειράζει ...
Στο ξαναείπα...πάρτα μου και πάρε παραπάνω...αλλά κάνε κάτι με αυτά, απλά κάτι!

Κάτι που να μπορώ να πω. Μπράβο ρε πούστη, έγραψες!

Κάνε κάτι! Απλά κάτι.

Μην μου τα παίρνεις για να γεμίζεις πορτοφόλια από δικούς σου (διοικητές, υπαλλήλους, παρατρεχάμενους κλπ κλπ ) και τίποτα άλλο, απολύτως τίποτα άλλο!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Χαλκίδα.. ωραία είναι εκεί βρε γαμώτο.. ουζάκια και κάπως πιό ανθρώπινη ζωή.. ήμουν ΣΚ στο Μιλάνο και ψυχοπλακώθηκα.. 9 το βράδυ και όλα κλείσανε .. ούτε ένα μπαράκι να πιώ ένα ποτό βρε γαμώτο.. ευτυχώς βρήκα ένα συνοικιακό πουείχε κάτι κατεστραμένους μέσα και ήπια τα ποτά μου μέχρι αργά δηλαδή μέχρι 11.30  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι αποδείξεις από εστατόρια, κομμωτήρια κλπ εκπίπτουν από την φορολογία. Πάντα να τις ζητάτε και να τις βάζετε στην  δήλωση σας.

Εγώ αν έρθει ντελιβεράς χωρίς απόδειξη (το κάνουν συχνά) τον στέλνω πάραυτα πίσω για να μου την φέρει.

Προσοχή: Η άλλη κομπίνα με τα εστιατόρια, delivery κλπ είναι ότι σου δίνουν δελτίο παραγγελίας.
Ζητάτε πάντα απόδειξη από ταμειακή μηχανή.
Μου αρέσει να βλέπω πόσο χρώματα αλλάζουν οι διάφοροι εστιατόρες όταν τους επισημαίνω την διαφορά αυτή.

τα ταχυφαγεία και τα ΝΤΙΛΙΒΕΡΙ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ στις εκπιπτόμενες....
ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ.....

ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Χαλκίδα φίλε .......

και μήν μασάς κλαι εγώ διευθυντής είμαι απλά δεν παίρνω 60.000 χιλιάρικα....

Υπάρχουν διευθυντές και διευθυντές ... οι καλοί δεν θα έχουν πρόβλημα...........
ξερω εγω απο πολυ σεγγενικο μου προσωπο εως και 1ου βαθμου που εχει διευθυντικη θεσε και τσιμα τσιμα παιρνει 1.000! οντως υπαρχουν διευθυνταδες και διευθυνταδες!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
όχι παλλικάρι μου..
ΕΣΥ ΚΛΑΙΣ...
για αυτό
Έκλαιγα, μα δεν κλαίω μπλιο
στέρεψε η φλέβα τω ματιών
και δάκρυ μπλιό δεν βγάνει...

Κλάαααααααααααααααααααααααααψε βρε κιορατά, κλάααααααααααααααααψε.
Θα τον βρεί τον τρόποτ ο αξιοτίμος κύριος Υπουργός και θα στα πάρει και εσένα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έκλαιγα, μα δεν κλαίω μπλιο
στέρεψε η φλέβα τω ματιών
και δάκρυ μπλιό δεν βγάνει...

Κλάαααααααααααααααααααααααααψε βρε κιορατά, κλάααααααααααααααααψε.
Θα τον βρεί τον τρόποτ ο αξιοτίμος κύριος Υπουργός και θα στα πάρει και εσένα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

εκεί που είμαι τώρα δεν μπορεί.......

και δεν το κουνάω ρούπι.....  :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Παιδιά την Κυριακή πίναμε ουζάκια με σαγανάκι πετροσωλήνες και κάτι ψητές γιαλυστερές με μοσυταρδίτσα και πιπεράκι και η πουτάνα η άμμος να τρίζει στα δόντια .....

Θα φτιάξω νέο θρέντ με τίτλο "μουνί ή ούζο ή μουνόουζο ή πάρτουζο" χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ξερω εγω απο πολυ σεγγενικο μου προσωπο εως και 1ου βαθμου που εχει διευθυντικη θεσε και τσιμα τσιμα παιρνει 1.000! οντως υπαρχουν διευθυνταδες και διευθυνταδες!
καλα ενταξει..

και ο πιτσιρικος που τον φωναζουν διευθυντη στα γκουντις 700 παιρνει..  :tooth:

και ο αλλος που γραφει στην καρτα του ''γεωργιος παπαδακης - γενικος διευθυντης ελεγχου εισοδου και εξοδου υπουργειου εσωτερικων'' 700 παιρνει..  :tooth:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα ενταξει..

και ο πιτσιρικος που τον φωναζουν διευθυντη στα γκουντις 700 παιρνει..  :tooth:

και ο αλλος που γραφει στην καρτα του ''γεωργιος παπαδακης - γενικος διευθυντης ελεγχου εισοδου και εξοδου υπουργειου εσωτερικων'' 700 παιρνει..  :tooth:

ο γενικός διευθυντής του Μπέιμπυ Γκολτ πόσα παίρνει;

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Φίλε το κασέ εξαρτάτε και απο την εταιρία ... Εγώ πάντα λέω όσο ποιό πολλά παίρνεις τόσο ποιό αναλώσιμος είσαι και τόσες περισσότερες σκοτούρες έχεις στο κεφάλι σου....Μακάρι να έπερνε στο κράτος κάποιους καλούς μανατζερ απο τον ιδιωτικό τομέα αλλά με την νοοτροπία των Δοσίων υπαλλήλων φίλε θα έφευγαν νύχτα τα παλικάρια ...
γιατί με τα δεδομένα του ιδιωτικού τομέα το 80% θα έπρεπε να πάει σπίτι του....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom