1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει στην γαμωχώρα...... του γλομπέου...
Παραπονοιούνται ότι θα την πληρώσουν οι φτωχοί...Παίρνει απο τους πλούσιους και δίνει στους φτωχούς... Πάλι παράπονο έχετε.... Τι στο διάολο θέλετε μπορείτε να μου πείτε και μένα...
Ας έπερνα και εγώ 60.000 Ευρώ και θα έδεινα 2000 ευρώ στο κράτος όχι 1.000 ....
Το πρόβλημα είναι ότι επειδή κάποιοι κλέβουν και δεν τους πιάνει, είναι κρίμα που πληρώνουν αυτοί που δηλώνουν τα 60.000 Ευρώ... Το πιστεύετε αυτό που λέτε... Η μήπως με τα μέτρα αυτά πάνε περίπατο τα όνειρα του Γιωργάκη για κυβέρνηση...
Δηλαδή εσύ ρε φίλε persona ξέρεις πολλούς με Cayene γιατί εγώ δεν ξέρω πολλούς.......και είναι λίγοι αυτοί...
Πάντως και εσύ παρά που μένεις στο εξωτερικό και υποτίθετε ότι άνοιξες τα ματάκια σου δεν βλέπεις πέρα απο κόκκινο η πράσινο ψηφοδέλτιο...
Επίσης τα περι κουκούλας ο Καρατζαφέρης είχε δίκιο.....αυτός το πρότεινε.....πρώτος....
Ο Γιωργάκης θα πάει λέει στην Χιλή για να συναντηθεί με την σοσιαλιστική διεθνή και να προτείνουν μέτρα για την κρίση (άντε και στο φεγγάρι η επόμενη συνάντηση εύχομε) αλλά όταν πληρώνουν άλλοι πάς και στου διαόλου την μάνα ευχαρίστως ταξιδάκι...
πάμε για να το καταλάβεις.....
εγώ έχω (είχα) δήλωση κάθε χρόνο πάνω από 80 χιλιάδες.... και μέση φορολογία σε αυτά 25 χιλιάρια.
για 5 χρόνια έχω πληρώσει 100 χιλιάρικα εφορία και άλλα 60 ΙΚΑ....
τώρα λοιπόν έρχεσαι εσύ και με λες πλούσιο και μου λες να πληρώσω άλλα 2 χιλιάρικα....
ο αντίστοιχος απατεωνάκος μηχανικός της γειτονιάς μου δηλώνει 12 χιλιάρικα το χρόνο και κυκλοφοράει με Μ3.
για 5 χρόνια αυτός έχει φοροαπαλλαγή.
και ενώ λοιπόν αυτός 5 χρόνια δεν έχει πληρώσει μία (ούτε ΦΠΑ) με 12 χιλιάρικα το χρόνο δήλωση, εγώ έχω πληρώσει 100 και μου ζητάει και άλλα 2 για τους φτωχούς.
ο μηχανικός απατεώνας γελάει. εγώ σε ποιόν να πω να πάει να γαμηθεί;
ξεκινάω με σένα γιατί ακόμα δεν κατάλαβες ότι από φέτος εγώ ΔΕΝ θα επιστρέφω σε κανέναν μαλάκα που υπερασπίσεσαι ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ... Θα τα παίρνει κάποιος άλλος που με σέβεται ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ και την εργασία μου.
Κοινώς ΣΕ λίγο που θα χρεωκοπήσετε τελείως (ΟΛΟΙ πλην των δημοσίων που παράγουν έργο σιγά σιγά την πουλεύουν)
θα σας πουν χρεωκοπήσαμε γιατί χωρίς τους αιμοδότες θα ισχύει το σοφό ρητό....
ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.......
Περαστικά σας.