Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει στην γαμωχώρα...... του γλομπέου...

Παραπονοιούνται ότι θα την πληρώσουν οι φτωχοί...Παίρνει απο τους πλούσιους και δίνει στους φτωχούς... Πάλι παράπονο έχετε.... Τι στο διάολο θέλετε μπορείτε να μου πείτε και μένα...

Ας έπερνα και εγώ 60.000 Ευρώ και θα έδεινα 2000 ευρώ στο κράτος όχι 1.000 ....

Το πρόβλημα είναι ότι επειδή κάποιοι κλέβουν και δεν τους πιάνει, είναι κρίμα που πληρώνουν αυτοί που δηλώνουν τα 60.000 Ευρώ... Το πιστεύετε αυτό που λέτε... Η μήπως με τα μέτρα αυτά πάνε περίπατο τα όνειρα του Γιωργάκη για κυβέρνηση...
Δηλαδή εσύ ρε φίλε persona ξέρεις πολλούς με Cayene γιατί εγώ δεν ξέρω πολλούς.......και είναι λίγοι αυτοί...

Πάντως και εσύ παρά που μένεις στο εξωτερικό και υποτίθετε ότι άνοιξες τα ματάκια σου δεν βλέπεις πέρα απο κόκκινο η πράσινο ψηφοδέλτιο...

Επίσης τα περι κουκούλας ο Καρατζαφέρης είχε δίκιο.....αυτός το πρότεινε.....πρώτος....

Ο Γιωργάκης θα πάει λέει στην Χιλή για να συναντηθεί με την σοσιαλιστική διεθνή και να προτείνουν μέτρα για την κρίση (άντε και στο φεγγάρι η επόμενη συνάντηση εύχομε) αλλά όταν πληρώνουν άλλοι πάς και στου διαόλου την μάνα ευχαρίστως ταξιδάκι... 

πάμε για να το καταλάβεις.....
εγώ έχω (είχα) δήλωση κάθε χρόνο πάνω από 80 χιλιάδες.... και μέση φορολογία σε αυτά 25 χιλιάρια.

για 5 χρόνια έχω πληρώσει 100 χιλιάρικα εφορία και άλλα 60 ΙΚΑ....

τώρα λοιπόν έρχεσαι εσύ και με λες πλούσιο και μου λες να πληρώσω άλλα 2 χιλιάρικα....

ο αντίστοιχος απατεωνάκος μηχανικός της γειτονιάς μου δηλώνει 12 χιλιάρικα το χρόνο και κυκλοφοράει με Μ3.
για 5 χρόνια αυτός έχει φοροαπαλλαγή.
και ενώ λοιπόν αυτός 5 χρόνια δεν έχει πληρώσει μία (ούτε ΦΠΑ) με 12 χιλιάρικα το χρόνο δήλωση, εγώ έχω πληρώσει 100 και μου ζητάει και άλλα 2 για τους φτωχούς.
ο μηχανικός απατεώνας γελάει. εγώ σε ποιόν να πω να πάει να γαμηθεί;
ξεκινάω με σένα γιατί ακόμα δεν κατάλαβες ότι από φέτος εγώ ΔΕΝ θα επιστρέφω σε κανέναν μαλάκα που υπερασπίσεσαι ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ... Θα τα παίρνει κάποιος άλλος που με σέβεται ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ και την εργασία μου.
Κοινώς ΣΕ λίγο που θα χρεωκοπήσετε τελείως (ΟΛΟΙ πλην των δημοσίων που παράγουν έργο σιγά σιγά την πουλεύουν)
θα σας πουν χρεωκοπήσαμε γιατί χωρίς τους αιμοδότες θα ισχύει το σοφό ρητό....
ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.......

Περαστικά σας.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Ξέρεις ρε πόσο είναι το ταμείο ανεργίας? ξέρεις πόσο είναι η κατώτερη σύνταξη του ΟΓΑ, ξέρεις πόση σύνταξη παίρνει ένας που δούλευε χρόνια στην  οικοδομή, στο χιόνι και στο κρύο..Φρόντισε να μάθεις και μετά πές μου για τους αδικημένους των 60.000 Ευρώ .....

Επίσης θέλω να μου πείτε ποιά κυβέρνηση (και δι σοσιαλιστική του λαού) στο παρελθόν τόλμησε να βάλει χέρι στην τζέπη των πλουσίων τόσο άμμεσα....

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ναι απο τους πλούσιους. Αν καποιος ειχε διευθυντική θέση το 2007, και 2 χρόνια μετά είναι άνεργος, ή ηταν ελευθερος επαγγελματίας που είχε μία καλή χρονιά π.χ. ύστερα από 5 χρόνια ζόρι οπότε και όσα έβγαλε τα χρώσταγε, ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ θα τα βρουν να τα δωσουν?

Από τους πλούσιους. Κατα 99% όποιος έχει εισόδημα πανω απο 60Κ και τα δηλώνει είναι μισθωτός επιστήμονας. Δηλαδή ΚΑΙ γαμήθηκε να φτάσει κάπου ΚΑΙ σκίζεται στην δουλειά (διαφορετικα δεν στα δίνουν) και στα έχουν φορολογήσει ΚΑΙ σου ζητάνε κι άλλα όταν μπορεί και τεκμηριωμένα να μην έχεις να τα δώσεις.

Ακόμα και μαυρα να ήταν (που δεν μιλάμε για αυτα) πως θα τονωθεί η αγορά βρε ΜΑΛΑΚΑ.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Κωστάκη

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει στην γαμωχώρα...... του γλομπέου... 

Νίκο...εγώ να δώσω στον Μπούλη και 10.000€ και 15.000€ εάν θέλει να κάνει έρανο (έκτακτη εισφορά).

Αλλά...

Να μας πεί πόσα έουρο μπαίνουμε κάθε χρόνο μέσα από τους διάφορους οργανισμούς τους οποίους διοικούν τα μπουμπούκια οι φίλοι του, τους οποίους διόρισε ο ίδιος και δεν είναι ικανοί να μου γυαλίσουν τα παπούτσια, πόσο μάλλον να διοικήσουν οτιδήποτε.

Εάν έχεις πρόσβαση, ψάξε να δεις λίγο τα ελλείματα....και θα δεις, ότι όλα τα λεφτά που μαζεύει τώρα, θα τα είχε 4 και 5 φορές εάν μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα μία ντουζίνα ΔΕΚΟ, οι οποίες μας χώνουν μέσα κάθε χρόνο με απίστευτα νούμερα.

Όταν λοιπόν, θα διαχειριστεί σωστά το μαγαζί του, θα του δώσω και εγώ τα λεφτουδάκια μου. Μέχρι τότε, τον αποφεύγω με νόμιμους τρόπους πάντα, οι οποίοι σύμφωνα με εξέχον στέλεχος της συγκεκριμένης κυβέρνησης, αφού είναι νόμιμοι, είναι και ηθικοί!

ΟΚ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μη μου το χαλάς ρε persona....μη μου το χαλάς ρε γμτ.

Πάνω που ανέβηκε το ηθικό μου και άρχισα να παίρνω τις δυτικές μου κόρες τηλέφωνο και να τους λέω ότι ανήκω στο upper 5% των εισοδημάτων της Ελλάδας!

(Εχθές ο αντικαταστάτης του Ιπποκαπότα, μας είπε ότι τα ΑΦΜ με εισόδημα πάνω από 60.000€ στην Ελλάδα ανέρχονται σε 128.000 !!!!! Χωρίς να ξέρω, υπολογίζω ότι τα ΑΦΜ φυσικών προσώπων είναι περίπου 2.500.000 στην Ελλάδα, οπότε....το 128.000 = περίπου με 5%)

Μη μου το χαλάς λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

:rockon:

εχθές ο ουζοπαραλίας με έλεγε φλούδα......
τώρα μου λέει ότι παίρνω τρελλά λεφτά (λες και δεν τα δικαιούμαι ή δεν τα δουλεύω ή δε τα φορολογώ).
και τώρα του λέω ότι όσο ήμουνα κύριος και άξιζα να πληρώνομαι μου λεγανε ότι είμαι μαλάκας (βατοπαίδι, ομόλογα, έκτατο τραπεζικό βοήθημα 28 δις).
Κοινώς εγώ που δεν χρωστάω ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, είμαι ΚΥΡΙΟΣ, πληρώνω όλη μου την εφορία, πληρώνω ΙΚΑ που ΔΕ χρησιμοποιώ και παράγω ΕΡΓΟ όχι περιπτερά και ψιλικατζή, είμαι ΦΛΟΥΔΑΣ

Ο ΦΛΟΥΔΑΣ λοιπόν έφυγε. Και έχουν φύγει και θα φύγουν και άλλοι φλούδες....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μη μου το χαλάς λέμεεεεεεεεεεε!

Θα το βάλω υπογραφή, "Ανήκω στο 5% των υψηλότερων εισοδημάτων!"

Φαντάζεσαι να το γράψω αυτό σε κανένα International forum?

Όλα τα μουνιά στα πόδια μου θα πέσουν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτή είναι η Ελλάδα του Μπούλη ρε...Σε μία νύχτα γίνεσαι μεγιστάνας!  :rockon: :rockon:

Μη μου το χαλάς!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι απο τους πλούσιους. Αν καποιος ειχε διευθυντική θέση το 2007, και 2 χρόνια μετά είναι άνεργος, ή ηταν ελευθερος επαγγελματίας που είχε μία καλή χρονιά π.χ. ύστερα από 5 χρόνια ζόρι οπότε και όσα έβγαλε τα χρώσταγε, ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ θα τα βρουν να τα δωσουν?

Από τους πλούσιους. Κατα 99% όποιος έχει εισόδημα πανω απο 60Κ και τα δηλώνει είναι μισθωτός επιστήμονας. Δηλαδή ΚΑΙ γαμήθηκε να φτάσει κάπου ΚΑΙ σκίζεται στην δουλειά (διαφορετικα δεν στα δίνουν) και στα έχουν φορολογήσει ΚΑΙ σου ζητάνε κι άλλα όταν μπορεί και τεκμηριωμένα να μην έχεις να τα δώσεις.

Ακόμα και μαυρα να ήταν (που δεν μιλάμε για αυτα) πως θα τονωθεί η αγορά βρε ΜΑΛΑΚΑ.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Κωστάκη
έτσι όπως ακριβώς τα λες είναι..
και να συμπληρώσω στον ουζοπαραλία ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν δεν είναι για τους φτωχούς..
Ειναι για να καλυφθούν οι ρεμούλες και οι μίζες......
Μέτρα τρης αρπαχτής για ένα χρόνο το μόνο που κάνουν είναι να διογκώνουν τη φορδιαφυγή, να διαλύουν το σωστά ευνομούμενο κράτος και να λένε στον σωστό πολίτη ότι είναι μαλάκας.
όχι άντε γαμήσου απλά
ψόφα από καρκίνο ρε πούστη.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Για σιγά.

Τα μέτρα είναι καμπανάκι. Όμως ρεαλιστικά μιλώντας δεν θα μπορούσε να ήταν και πολύ διαφορετικά. Εντάξει πέρα από ευθύνες, να μην αρχίσουμε τα ποιός φταίει και ποιός δεν φταίει.

Δύο πιθανότητες υπήρχαν:
α) να αυξήσει τα έσοδα
β) να μειώσει τα έξοδα

Ε, και τα δύο κουτσά - στραβά τα μέτρα τα κάνουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές, είμαστε με το μαχαίρι στο λαιμό.

Προφανώς τα μέτρα για τα μεγάλα εισοδήματα δεν είναι απολύτως δίκαια, είναι όμως αναλογικά δικαιότερα από το 1000 των ελεύθερων επαγγελματιών. Ούτε αύξηση των εμμέσων φόρων μπορούσε να κάνει (ήδη αύξησε τους φόρους σε καύσιμα, ποτά, τσιγάρα), ούτε το ΦΠΑ ήθελε να αυξήσει.

Η άλλη εναλλακτική θα ήταν να κόψει το δώρο του Πάσχα για τους δημόσιους υπαλλήλους. (τώρα αν συνεχισθούν οι δυσκολίες μην παραξενευτούμε αν κόψει το επίδομα αδείας).

Πάντως δείτε και λίγο τα νούμερα:
Ο δημόσιος τομέας απασχολεί πάνω από 1 εκατομμύριο υπαλλήλους. Οι 478.000 έχουν μικτές αποδοχές πάνω από 1700 Ευρώ. Το νούμερο νομίζω ότι λέει κάτι.

Το θέμα είναι ότι η ΕΕ ζητά μέτρα μόνιμου χαρακτήρα όταν αυτά εδώ είναι σαφώς ευκαιρειακά.

Και θα συμφωνήσω ότι αυτοί που δήλωσαν μεγάλα εισοδήματα, αν μπορούν του χρόνου και στο μέλλον θα φοροδιαφύγουν. Βέβαια υπάρχει το αν, γιατί νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος από αυτούς δεν μπορούν να κρύψουν τα εισοδήματα τους.

@Yorgos: Τα ΑΦΜ είναι πολύ περισσότερα. Το σωστό είναι να υπολογίσεις το ποσοστό επί αυτών που κάνουν φορολογική δήλωση μη μηδενική. Τα νούμερα υπάρχουν από το ΚΕΠΥΟ και ανά νομό της χώρας - έχω ποστάρει για την Αττική.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προφανώς τα μέτρα για τα μεγάλα εισοδήματα δεν είναι απολύτως δίκαια, είναι όμως αναλογικά δικαιότερα από το 1000 των ελεύθερων επαγγελματιών.

το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Να μας πεί πόσα έουρο μπαίνουμε κάθε χρόνο μέσα από τους διάφορους οργανισμούς τους οποίους διοικούν τα μπουμπούκια οι φίλοι του, τους οποίους διόρισε ο ίδιος και δεν είναι ικανοί να μου γυαλίσουν τα παπούτσια, πόσο μάλλον να διοικήσουν οτιδήποτε.

Εάν έχεις πρόσβαση, ψάξε να δεις λίγο τα ελλείματα....και θα δεις, ότι όλα τα λεφτά που μαζεύει τώρα, θα τα είχε 4 και 5 φορές εάν μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα μία ντουζίνα ΔΕΚΟ, οι οποίες μας χώνουν μέσα κάθε χρόνο με απίστευτα νούμερα.

πολυ σωστη σκεψη  ;)

ομως εχε υποψη σου οτι ολος ο κρατικος μηχανισμος και οι δημοσιες επιχειρησεις ,ειναι πασοκοι που πολλοι δεν ξερουν καν την προπαιδια...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
@Yorgos: Τα ΑΦΜ είναι πολύ περισσότερα. Το σωστό είναι να υπολογίσεις το ποσοστό επί αυτών που κάνουν φορολογική δήλωση μη μηδενική. Τα νούμερα υπάρχουν από το ΚΕΠΥΟ και ανά νομό της χώρας - έχω ποστάρει για την Αττική.

Η μαγεία των αριθμών είναι ότι ερμηνεύονται ποικιλοτρόπως...αυτό μου το έμαθαν όλοι οι Υπουργοί Οικονομικών που έχουν περάσει από αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.

Στο ρεζουμέ τώρα....μπορεί να ανήκω και στο 3% ας πούμε?????

Φτιάξε με και άλλο, φτιάξε με!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολυ σωστη σκεψη  ;)

ομως εχε υποψη σου οτι ολος ο κρατικος μηχανισμος και οι δημοσιες επιχειρησεις ,ειναι πασοκοι που πολλοι δεν ξερουν καν την προπαιδια...

σωστό
όπως και σωστό είναι ότι πάλι την πληρώνουν οι υψηλόΜΙΣΘΟΙ.
γιατί ξέρω κάνα δυό δικηγόρους που αγόρασαν σπίτι 500 χιλιάδων Ευρώ, έχουν ΕμΕλ και κάνα δυό ακόμα αυτοκίνητα και δηλώνουν 30 χιλιάρια το χρόνο.......

Πάλι ο Κωστάκης τα παίρνει από τους πλόυσιους και τα δίνει στους φτωχούς....

Ρε κοίτα κάτι παραλίες που έχει αυτή η χώρα ............

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Λοιπόν ένα ένα γιατί πάλι δεύτερη μέρα  γαμηθήκαμε στο γαμοσίτε αλλά γουστάρω γιατί κάποιοι απο εσάς είναι άξιοι συνομιλητές...

Γιώργο στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω ....και τουθς γαμώ αυτούς  και έχεις δίκο (βλέπε Φιλιπίδη τον αποτυχημένο του Παναθηναικού που το διόρισε κάπου)... τι έχω να πώ ..αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται... είναι το λεγόμενο κατ' εμένα τίμημα της Δημοκρατίας...... τίμημα της ελευθερίας του λόγου που έχουμε... και χωράει ώρες συζήτηση...

Τό να αποφεύγεις να πληρώσεις νόμιμα το ξέρω υπάρχουν χίλιοι τρόποι ... και συμφωνώ και διαφωνώ.... και μπορώ να προτείνω και λύσεις για το πώς μπορεί να μαζέψει την φοροφιαφυγή... (π.χ. αποδείεξεις για τα πάντα και με την κατάθεση στην εφορία - 20% φοροαπαλαγή για ότι απόδειξη έχεις...) Ρωτάω υπήρχε περίπτωση να φωνάξω υδραυλικό, η δικηγόρο και να μην μου δώσει απόδειξη εάν εγώ πρόκειτε να γλιτώσω λεφτά ..ΚΑΜΙΑ.....

Θα έβλεπες όμως τότε πώς μαζεύονται φόροι και χρήματα...

Τώρα σχετικά με το τίποτα τα μέτρα τα βρίσκω σωστά .,..

Το μαγαζί του εάν διαβάσεις προηγούμενα πόστ μου κυρίως το πρώτο θα δείς ότι συμφωνώ ότι δεν το διαχειρίζεται σωστά..... και έχει προβλήματα ... βλέπω όμως προσπάθεια και αυτό μου φτάνει ...οι άλλοι ούτε κάν προσπαθούσαν άλωστε το έιδες ότι τις εκλογές τις έχασαν λόγο αλαζωνίας... και το παραδέχονται.......και ξέρω προσωπικά στοιχεία για πρώην υπουργό και πολλά λεφτά λέμε.... αλλά άστο ..καλύτερα γιατί όλοι τους τρώνε και θυα τρώνε .. παντού και πάντα....

Για τον φίλο τον Ανδρέου έχει δίκιο και τον καταλαβαίνω και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να είσαι ψηλά σε διευθυντική θέση και να βρεθείς άνεργος....αυτό γιατί αυτόματα έχεις περάσει σε μια κλίμακα πολύ δύκολης επιβίωσης και μάχης μέχρις εσχάτων .. όπου έυκολα σε τρώνε τα τσακάλια ... Θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί εξάιρεση τέτοιων περιπτώσεων........

Σεχετικά με το μαύρο χρήμα μην ξεχνάτε ότι και αυτό είναι χρήμα και βοηθά στην κίνηση της αγοράς.. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι προτιμώτερο να γυρίζει χρήμα έστω και μαύρο παρά καθόλου..άλωστε η Αμερικάνοι τι κάνουν τώρα κόβουν χρήμα αβέρτα......

Παιδιά το οίκιμα καταρέει ... Αφήνω στην μπάντα τον Κωστάκη και χέστηκα για τον Κωστάκη και μιλάω για εμάς .... Εάν δεν φροντίσουμε τον εαυτό μας κανένας Κωστάκης δεν θα μας σώσει..

Αυτοί άλλωστε που φωνάζουν είναι αυτοί που κλαίγονται αλλά παίζουν τα χρήματα τους στα καζίνο....και στα χρηματηστήρια ....  

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Πάντως ο τίτλος του thread είναι ΠΑΡΑ πολύ εύστοχος!... :grin:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και εγώ ανήκω στην κατηγορία των 60000+ τον χρόνο (72000 συγκεκριμένα).. και σας ρωτώ.. γιατί να δώσω και άλλα ? 24000 φόρο πληρωνω τον χρόνο και 11.000 ΙΚΑ .. τα χρωστάω πουθενά? και εγώ έμεινα άνεργος και τότε 300 ευρώ μου δίνανε επίδομα ανεργίας, όσο σηλαδή και έναν των 700 ευρώ που ήταν αφορολόγητος.. δηλαδή επειδή είμαι υψηλόμισθος θα πρέπει να δίνω πολλά αλλά να πέρνω λίγα όταν είναι να μου δώσουν.. συνεισφορά ανάλογα με το εισόδημα αλλά απολαβές αντιστρόφως ανάλογες..

και μεταξύ μας γιατί? μαζί τα βγάλαμε με τους οικοδόμους και τους αγρότες? ο δικός μου κώλος έγινε επίπεδος 10 χρόνια στα θρανία, και γίνεται κάθε μέρα πιό επίπεδος με 12 ώρες δουλειά...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μέτρα τρης αρπαχτής για ένα χρόνο το μόνο που κάνουν είναι να διογκώνουν τη φορδιαφυγή, να διαλύουν το σωστά ευνομούμενο κράτος και να λένε στον σωστό πολίτη ότι είναι μαλάκας.
όχι άντε γαμήσου απλά
Τώρα το κατάλαβες αγαπούλη μου γιατί τώρα σου έβαλε χέρι και εσένα.
Όσοι είμασταν έμποροι/επιχειρηματίες/ε.ε αυτά τα τραβάμε με τις περαιώσεις κάμποσα χρόνια τώρα, μέχρι που το κλείσαμε το μαγαζάκι μας και ησυχάσαμε  :rockon: :rockon: :rockon: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.
Όπου οι καμπάνες των περαιώσεων ήταν θεσπέσιες. Και αναφέρομαι σε κλείσιμο πενταετίας όπου δήλωνα τα πραγματικά μου κέρδη και τελικά πλήρωσα και 20000 γαμησιάτικα.
Το χέρι βαθιά στην τσέπη αγαπούλη  :-* :-* :-* :-* :-* :-* .
Σε λίγο θα πιάσει και τους απόδημους.....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπόν ένα ένα γιατί πάλι δεύτερη μέρα  γαμηθήκαμε στο γαμοσίτε αλλά γουστάρω γιατί κάποιοι απο εσάς είναι άξιοι συνομιλητές...

Γιώργο στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω ....και τουθς γαμώ αυτούς  και έχεις δίκο (βλέπε Φιλιπίδη τον αποτυχημένο του Παναθηναικού που το διόρισε κάπου)... τι έχω να πώ ..αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται... είναι το λεγόμενο κατ' εμένα τίμημα της Δημοκρατίας...... τίμημα της ελευθερίας του λόγου που έχουμε... και χωράει ώρες συζήτηση...

Τό να αποφεύγεις να πληρώσεις νόμιμα το ξέρω υπάρχουν χίλιοι τρόποι ... και συμφωνώ και διαφωνώ.... και μπορώ να προτείνω και λύσεις για το πώς μπορεί να μαζέψει την φοροφιαφυγή... (π.χ. αποδείεξεις για τα πάντα και με την κατάθεση στην εφορία - 20% φοροαπαλαγή για ότι απόδειξη έχεις...) Ρωτάω υπήρχε περίπτωση να φωνάξω υδραυλικό, η δικηγόρο και να μην μου δώσει απόδειξη εάν εγώ πρόκειτε να γλιτώσω λεφτά ..ΚΑΜΙΑ.....

Θα έβλεπες όμως τότε πώς μαζεύονται φόροι και χρήματα...

Τώρα σχετικά με το τίποτα τα μέτρα τα βρίσκω σωστά .,..

Το μαγαζί του εάν διαβάσεις προηγούμενα πόστ μου κυρίως το πρώτο θα δείς ότι συμφωνώ ότι δεν το διαχειρίζεται σωστά..... και έχει προβλήματα ... βλέπω όμως προσπάθεια και αυτό μου φτάνει ...οι άλλοι ούτε κάν προσπαθούσαν άλωστε το έιδες ότι τις εκλογές τις έχασαν λόγο αλαζωνίας... και το παραδέχονται.......και ξέρω προσωπικά στοιχεία για πρώην υπουργό και πολλά λεφτά λέμε.... αλλά άστο ..καλύτερα γιατί όλοι τους τρώνε και θυα τρώνε .. παντού και πάντα....

Για τον φίλο τον Ανδρέου έχει δίκιο και τον καταλαβαίνω και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να είσαι ψηλά σε διευθυντική θέση και να βρεθείς άνεργος....αυτό γιατί αυτόματα έχεις περάσει σε μια κλίμακα πολύ δύκολης επιβίωσης και μάχης μέχρις εσχάτων .. όπου έυκολα σε τρώνε τα τσακάλια ... Θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί εξάιρεση τέτοιων περιπτώσεων........

Σεχετικά με το μαύρο χρήμα μην ξεχνάτε ότι και αυτό είναι χρήμα και βοηθά στην κίνηση της αγοράς.. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι προτιμώτερο να γυρίζει χρήμα έστω και μαύρο παρά καθόλου..άλωστε η Αμερικάνοι τι κάνουν τώρα κόβουν χρήμα αβέρτα......

Παιδιά το οίκιμα καταρέει ... Αφήνω στην μπάντα τον Κωστάκη και χέστηκα για τον Κωστάκη και μιλάω για εμάς .... Εάν δεν φροντίσουμε τον εαυτό μας κανένας Κωστάκης δεν θα μας σώσει..

Αυτοί άλλωστε που φωνάζουν είναι αυτοί που κλαίγονται αλλά παίζουν τα χρήματα τους στα καζίνο....και στα χρηματηστήρια .... 

τρικυμία εν κρανίω
τρικυμία εν κράτος....

Υ.Γ.
το τι μαλακίες έχεις γράψει ΔΕΝ περιγράφεται...
Το νέο μαργαριτάρι.....

"Σεχετικά με το μαύρο χρήμα μην ξεχνάτε ότι και αυτό είναι χρήμα και βοηθά στην κίνηση της αγοράς.. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι προτιμώτερο να γυρίζει χρήμα έστω και μαύρο παρά καθόλου..άλωστε η Αμερικάνοι τι κάνουν τώρα κόβουν χρήμα αβέρτα......"

μιλάμε έχεις μαγαζί;
ακόμα δουλεύει;

μήπως κάπως έτσι σκέφτονται τελικά και οι μαλάκες στα υπουργεία και έχει γίνει η Ελλάς κωλοχανείο;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
πολυ σωστη σκεψη  ;)

Αυτό το ήξεραν οι επιστήμονες της Ρηγίλλης.....ας μην διαφήμιζαν ότι μπορούν να σώσουν την χώρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα το κατάλαβες αγαπούλη μου γιατί τώρα σου έβαλε χέρι και εσένα.
Όσοι είμασταν έμποροι/επιχειρηματίες/ε.ε αυτά τα τραβάμε με τις περαιώσεις κάμποσα χρόνια τώρα, μέχρι που το κλείσαμε το μαγαζάκι μας και ησυχάσαμε  :rockon: :rockon: :rockon: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.
Όπου οι καμπάνες των περαιώσεων ήταν θεσπέσιες. Και αναφέρομαι σε κλείσιμο πενταετίας όπου δήλωνα τα πραγματικά μου κέρδη και τελικά πλήρωσα και 20000 γαμησιάτικα.
Το χέρι βαθιά στην τσέπη αγαπούλη  :-* :-* :-* :-* :-* :-* .
Σε λίγο θα πιάσει και τους απόδημους.....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τι ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΕΑ;
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΣΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ 5 χρόνια...
Τα 2 χιλιάρια νομίζεις είναι το θέμα μου ή η αρρώστια των άχρηστων που συνεχώς διαιωνίζεται στο μπουρδέλο σας;

Υ.Γ.
Σε λίγο θα παρακαλάτε τους απόδημους να φέρουν χρήμα πίσω ...... Κατι παλιές καλές εποχές μου θυμίζει....
Φέρτε χρήμα και δεν θα σας το φορολογήσουμε.......

ΜΑ πόσο πιο πολλούς μαλάκες μπορεί να χωρέσει αυτή η χώρα τελικά;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και όσο για την αύξηση των εσόδων μία είναι η λύση... πάταξη φοροδιαφυγής.. και εκεί μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε..

Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι να αγοράσω τίποτε χωρίς απόδειξη αν η έκπτωση που θα μου δώσουν είναι μικρότερη από 40% (για να συμφέρει).. και εξηγώ στο 100ρικο 15 ευρώ είναι ο ΦΠΑ (δικός μου) στα 85 που μένουνε ο φόρος του είναι 30 Ευρώ δηλαδή 15 δικά μου (τα μισά) και ένα 10ρικο γιατί κάνουμε την πουστιά παρέα σύνολο 15+15+10 = 40 αν γουστάρει του δίνω 60 και τελειώνω... αλλιώς αλλού ή απόδειξη..

όσο δε υδραυλικούς και συναφείς απατεωνίσκους πριν πληρώσω πρέπει να δώ απόδειξη με συνολική αμοιβή (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) ίση με την συμφωνηθείσα αρχικά, αλλιώς δεν δίνω μία.. να πάει να γαμηθεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom