Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Φίλε enforcer η φιλία η Γερμανο Τουρκική έχει τις ρίζες της στην εποχή της Τουρκοκρατίας αλλα και στην μοντέρνα εποχή.. Δυστυχώς απο ότι έχω διαβάσει
η περιβόητη ανταλλαγή πλυθησμών ήταν ιδέα Γερμανών συμβούλων του Ατατούρκ οι οποίοι θέλανε να εκτοπίσουν τους Ελληνες απο την Τουρκία για να αναλάβουν αυτοί την Βιομηχανία... και μην πας και μακρυά δές την συνεργασία των Τούρκων με τους Γερμανούς στο Β' Παγκόσμιο πόλεμο..αλλά και στα μοντέρνα χρόνια επενδύσεις και τεχνογνωσία... Η Τουρκία είναι προτεκτοράτο των Γερμανών...  και μην αυταπατάστε ότι οι Γερμανοί έχουν διαγράψει τα παλιά .. και τα ξέχασε.. συμμάχους κλ.π

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε enforcer η φιλία η Γερμανο Τουρκική έχει τις ρίζες της στην εποχή της Τουρκοκρατίας αλλα και στην μοντέρνα εποχή.. Δυστυχώς απο ότι έχω διαβάσει
η περιβόητη ανταλλαγή πλυθησμών ήταν ιδέα Γερμανών συμβούλων του Ατατούρκ οι οποίοι θέλανε να εκτοπίσουν τους Ελληνες απο την Τουρκία για να αναλάβουν αυτοί την Βιομηχανία... και μην πας και μακρυά δές την συνεργασία των Τούρκων με τους Γερμανούς στο Β' Παγκόσμιο πόλεμο..αλλά και στα μοντέρνα χρόνια επενδύσεις και τεχνογνωσία... Η Τουρκία είναι προτεκτοράτο των Γερμανών...  και μην αυταπατάστε ότι οι Γερμανοί έχουν διαγράψει τα παλιά .. και τα ξέχασε.. συμμάχους κλ.π

Η αλήθεια είναι ότι η αντιμετώπιση που έχω εκτος ελλάδος όταν λέω ότι είμαι έλληνας δεν είναι θετική πλέον.

Βλέποντας όμως από μακριά πλέον το συμβαίνει στην ελλάδα καταλαβαίνω ότι η αντιμετώπιση αυτή είναι δικαιολογημένη σε αρκετά μεγάλο βαθμό

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Να ξέρετε μόνο έρχονται χρόνια δύσκολα που προφήτεψε ο Στελάρας....και ήστε έτοιμοι γιατί τα νέα δεν είναι καλά .....
Τα νέα δεν είναι καλά για όσους δεν είχαν μυαλό κι έβγαζαν τη μία πιστωτική για να πληρώνουν την άλλη. Αυτοί που συνήθως λοιπόν δεν έχουν μυαλό, δεν είναι και σωστοί επαγγελματίες.

Δηλ πάρε €10 μαλάκα υδραυλικέ από τη νοικοκυρά για ν' αλλάξεις ένα λαστιχάκι σε 10 λεπτά - όχι €30 ρε καριόλη άντρα. :headbang:

Αρπαχτές δηλαδή μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι όλοι και μετά να κολοβαράς στο καφενείο και να κράζεις το ΠΑΣΟΚ & τη ΝΔ.

Οι καιροί αλλάζουν ναι, αλλά πρώτα γι' αυτούς που πρέπει. Ο σωστός επαγγελματίας δεν προλαβαίνει άλλωστε, αυτό λέει η ζωή...

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
pristine δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά δεν εχει δουλειά για κανέναν πλέον .. Ο κόσμος δεν αγοράζει πλέον .. δεν υπάρχει σωστός και μή... Τι να εισπράξεις όταν ο άλλος δεν αγοράζει... πτώση στους τζίρους γαμησέτα απο όλλους νομίζεις ότι οι καλές εταιρίες δεν έχουν.. Γιαυτό λέω ότι έρχονται χρόνια δύσκολα....

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
enforcer και βέβαια η εικόνα είναι χάλια... Μια χούφτα κωλοπαίδια καίνε την Αθήνα .. και όλοι κοιτάνε ... γαμήσανε όλο τον χειμερινό τουρισμό της Ελλάδας .. οι άλλοξ οι έξυπνοι αγρότες δεν αφήσαν του Τουρίστες να περάσουν στους Δελφούς.... Οι άλλοι έκλεισαν την Ακρόπλη για τα συμφέροντά τους..

Αν διαβάσεις το πρώτο μου πόστ και το δεύτερο, τα μεγάλα θα καταλάβεις.

Τα πάντα στο βωμό του συμφέροντος... Εκέι δεν καταλαβαίνουμε τίποτα... τα ισποεδώνουμε όλα...

Γαμησέτα....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
enforcer και βέβαια η εικόνα είναι χάλια... Μια χούφτα κωλοπαίδια καίνε την Αθήνα .. και όλοι κοιτάνε ... γαμήσανε όλο τον χειμερινό τουρισμό της Ελλάδας .. οι άλλοξ οι έξυπνοι αγρότες δεν αφήσαν του Τουρίστες να περάσουν στους Δελφούς.... Οι άλλοι έκλεισαν την Ακρόπλη για τα συμφέροντά τους..

Αν διαβάσεις το πρώτο μου πόστ και το δεύτερο, τα μεγάλα θα καταλάβεις.

Τα πάντα στο βωμό του συμφέροντος... Εκέι δεν καταλαβαίνουμε τίποτα... τα ισποεδώνουμε όλα...

Γαμησέτα....

σίγουρα αυτά που έγραψες δίνουν μια εικόνα αφρικανικής χώρας

Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι το θέμα του βατοπεδίου ήταν γνωστό σε ορισμένους, όπως επίσης και η τρομοκρατία. Παρα πολλοί δε με ρώτησαν γιατί οι τιμές είναι τόσο ακριβές.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
pristine δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά δεν εχει δουλειά για κανέναν πλέον .. Ο κόσμος δεν αγοράζει πλέον .. δεν υπάρχει σωστός και μή... Τι να εισπράξεις όταν ο άλλος δεν αγοράζει... πτώση στους τζίρους γαμησέτα απο όλλους νομίζεις ότι οι καλές εταιρίες δεν έχουν.. Γιαυτό λέω ότι έρχονται χρόνια δύσκολα....

Πληροφορικάριος σε ασφαλιστική είμαι - non stop development. Αυτό δεν αναιρεί τα όσα λέω ότι αυτοί που δουλεύουν πολύ θα επηρεαστούν λιγότερο.

Ότι η κρίση είναι μεγάλη και θα ανοίγει είναι σίγουρο - δε διαφωνώ μαζί σου...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Δηλ πάρε €10 μαλάκα υδραυλικέ από τη νοικοκυρά για ν' αλλάξεις ένα λαστιχάκι σε 10 λεπτά - όχι €30 ρε καριόλη άντρα. :headbang:
Τι μου θύμισες;!!!
Ειχα φάει ενα βρχυκύκλωμα στα τηλεφωνικά καλώδια εντος του σπιτιού μου.
Μέχρι να καταλήξω στη παραπάνω διαπίστευση ρώταω εναν Ελληναρα ηλεκτρολόγο και μου λεει οτι  το πρόβλημα είναι έξω απ το σπίτι και οτι θέλει 300 ευρω για να μου αλλαξει το καλώδιο που φέυγει απ το πέμπτο όροφο του διαμερίσματος μου μεχρι το κατανεμητή στο ισόγειο της πολυκατοικίας.
Εννοείται οτι δεν του το ανέθεσα. Αντιθέτως ρώτησα εναν αλβανο ηλεκτρολόγο και μου πε οτι εστω και να ηταν αυτο το πρόβλημα, τα λεφτα που σου ζηταει ειναι υπερβολικά γι αυτο το σκοπό.
Τελικά το προβλημα ηταν εντος του σπίτιου και λυθηκε με ενα εικοσαρικακι. ;)

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Οι τιμές είναι υψηλές γιατί αυτοί που πουλάγανε ακριβά και τις ακρβαίνανε έχουν  κονομήσει και τρωα αντέχουν και δεν τις ρίχνουν. Στην ελλάδα κυβερνάνε τα τράστ και τα καρτέλ σε όλους τους τομείς... Δες την οικοδομή π.χ. έπερνε ο κοσμάκης δάνεια και οι εργλάβοι εισπράτανε τοις μετρητοίς... άρα μαζέψαν λεφτά... έσουν λεφτά.. μπήκε ο ΦΠΑ στις οικοδομές και συγκρατιθήκαν πρίν την κρίση και σου λένε τώρα γιατί να το πουλήσω φθηνά .. αστο να κάθετε...πόσο όμως ρωτάω.. θα ατιστέκονται ....
βλέπεις ότι σε άλλες χώρες τα πάντα διορθώνουν .. εδώ ότι ανεβαίνει δύσκολα πέφτει ...ενα μόνο έχω να πώ κάποιες εταιρίες αυξησαν τιμές εν μέσω κρίσης ..κυκλοοφόρησαν στο ιντερνέτ ποιές είναι παρά του ότι δεν ανακονώθηκαν απο τα κανάλια (βλέπεις να μην χαθούν οι διαφημίσεις) και ο κόσμος τους έβαλε μάυρη λίστα..
Πήγα σουπερ μάρκετ και είδα κάτι προσφορές 50 τοις εκατό κάτω...
Το πήραν το μύνημα ... Το πρόβλημα είναι με τις γαμωτράπεζες που δεν λένε να μιώσουν τα επιτόκια τους ενώ το Ευρωπαικό πέφτη...που θα πάνε όμως .. θα κάτσουν και αυτές  :birdman:εδώ πανω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ έχω ξεκωλιάσει μιά Αμερικάνα, σώζομαι λιγάκι;;;;

το κακό με σένα δεν είναι εάν έχεις σωθεί.
το κακό είναι ότι δεν μπορώ να σε κλωνοποιήσω να σωθούν κι άλλοι.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Τα μέτρα πώς σας φάνηκαν τα χθεσινά......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τα μέτρα πώς σας φάνηκαν τα χθεσινά......

Μέτρα ήταν ?

Γιατί εγώ κατάλαβα ότι ήταν κάτι σαν έμμεση παράκληση, κάτι του στυλ :

«Ρίξτε μας, δεν μπορούμε άλλο! Τα έχουμε δει κωλυόμενα όλα!»

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
πουφφφφφφφφφ

Συνημμένα

• h4.jpg
    h4.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 17

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μέτρα ήταν ?

Γιατί εγώ κατάλαβα ότι ήταν κάτι σαν έμμεση παράκληση, κάτι του στυλ :

«Ρίξτε μας, δεν μπορούμε άλλο! Τα έχουμε δει κωλυόμενα όλα!»

Μέτρα;

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
"
Θεσπίζεται έκτακτη εισφορά 1.000 ευρώ για 60.000 άτομα που είχαν το 2007 (στη δήλωση του 2008) ατομικό εισόδημα από 60.000 ευρώ έως 80.000 ευρώ. Η εισφορά αυξάνεται στις 2.000 ευρώ για εισοδήματα από 80.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ (αφορά 26.000 άτομα), στα 3.000 ευρώ για εισοδήματα από 100.000 ευρώ έως 150.000 ευρώ (24.000 άτομα) και τέλος εισφορά 5.000 ευρώ για μεγαλύτερα εισοδήματα που απολαμβάνουν 18.000 φορολογούμενοι. Tα έσοδα από την έκτακτη εισφορά υπολογίζονται στα 274 εκατ ευρώ ενώ ο Γ. Παπαθανασίου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, το ποσό καταβληθεί σε δόσεις."

Να το γράψω διαφορετικά.........
πριν 2 χρόνια έχεις αγοράσει ένα αυτοκίνητο. (πορσικό λ.χ.)
Παίρνει τηλ ο μαντράς και σου λέει....
Φιλαράκι επειδή το μαγαζί δεν πάει καλά πρέπει να μου πληρώσεις κάνα δυό χιλιάρικα ακόμα.....
Και τι απαντάς;
"Αντε και γαμήσου και συ και το μαγαζί σου........"

Χωρίς πλάκα τώρα το έγραψα και πρόσφατα.....
Σε αυτούς που είναι κύριοι και τίμιοι, τους επιβραβεύει με νέα καρπαζά. Σε αυτούς που αγοράζουν Καγιέν με 30 χιλιάρια δήλωση τους λέει μπράβο συνεχίστε.
Δλδ μιλάμε για κυβέρνηση που επαναφέρει τον κεφαλικό φόρο της Τουρκοκρατίας, όχι για αυτά που ΘΑ πάρεις, αλλά για αυτά ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ πριν 2 χρόνια.....και τα οποία είχαν ήδη φορολογηθεί με συντελεστή 39%
Αυτό λέγεται κλοπή, όχι μέτρο.
Και μετά ο άλλος κάθεται και μου λέει για ουζάκια στην παραλία...
Τι λες ρε παραλία; Θα πληρώνω διαρκώς τις ρακέτες και τις ξαπλώστρες του κάθε μαλάκα εγώ;

Υ.Γ.
χρεωκόπησε το μπουρδέλο σου νικολάκη ΦΧΨΓΡ........

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει στην γαμωχώρα...... του γλομπέου...

Παραπονοιούνται ότι θα την πληρώσουν οι φτωχοί...Παίρνει απο τους πλούσιους και δίνει στους φτωχούς... Πάλι παράπονο έχετε.... Τι στο διάολο θέλετε μπορείτε να μου πείτε και μένα...

Ας έπερνα και εγώ 60.000 Ευρώ και θα έδεινα 2000 ευρώ στο κράτος όχι 1.000 ....

Το πρόβλημα είναι ότι επειδή κάποιοι κλέβουν και δεν τους πιάνει, είναι κρίμα που πληρώνουν αυτοί που δηλώνουν τα 60.000 Ευρώ... Το πιστεύετε αυτό που λέτε... Η μήπως με τα μέτρα αυτά πάνε περίπατο τα όνειρα του Γιωργάκη για κυβέρνηση...
Δηλαδή εσύ ρε φίλε persona ξέρεις πολλούς με Cayene γιατί εγώ δεν ξέρω πολλούς.......και είναι λίγοι αυτοί...

Πάντως και εσύ παρά που μένεις στο εξωτερικό και υποτίθετε ότι άνοιξες τα ματάκια σου δεν βλέπεις πέρα απο κόκκινο η πράσινο ψηφοδέλτιο...

Επίσης τα περι κουκούλας ο Καρατζαφέρης είχε δίκιο.....αυτός το πρότεινε.....πρώτος....

Ο Γιωργάκης θα πάει λέει στην Χιλή για να συναντηθεί με την σοσιαλιστική διεθνή και να προτείνουν μέτρα για την κρίση (άντε και στο φεγγάρι η επόμενη συνάντηση εύχομε) αλλά όταν πληρώνουν άλλοι πάς και στου διαόλου την μάνα ευχαρίστως ταξιδάκι... 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μη μου το χαλάς ρε persona....μη μου το χαλάς ρε γμτ.

Πάνω που ανέβηκε το ηθικό μου και άρχισα να παίρνω τις δυτικές μου κόρες τηλέφωνο και να τους λέω ότι ανήκω στο upper 5% των εισοδημάτων της Ελλάδας!

(Εχθές ο αντικαταστάτης του Ιπποκαπότα, μας είπε ότι τα ΑΦΜ με εισόδημα πάνω από 60.000€ στην Ελλάδα ανέρχονται σε 128.000 !!!!! Χωρίς να ξέρω, υπολογίζω ότι τα ΑΦΜ φυσικών προσώπων είναι περίπου 2.500.000 στην Ελλάδα, οπότε....το 128.000 = περίπου με 5%)

Μη μου το χαλάς λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

:rockon:

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Επίσης νομίζω ότι πρέπει να πάψεις να εκφράζεσε για την χωρούλα μας γιατί δεν έχει καταλάβει ότι ένας μέσος μισθός εδώ είναι 900 άντε 1000 ή 1100 ευρώ και ένας καλός είναι πάνω από 1500 Ευρώ....

Για να παίρνεις 60.000 ευρώ το χρόνο σημαίνει ότι παίρνεις 3600 με 4000 χιλιάρικα ... Δεν έχεις καταλάβει ότι για την Ελλάδα και τα δεδομένα αυτά το ποσό είναι τεράστιο γιαυτό μιλάς....
Με τέτοια λεφτά να γαμηθείς και να πληρώσεις και όχι μόνο τις ρακέτες αλλά και τα γαμήσια του λαού... Να σου κρατάνε το 10% να επιχορηγούν τα μπουρδέλα για να γαμάνε οι φτωχοί φίλε μου τζάμπα αυτό έπρεπε, όχι να σου πάρει μόνο 1000 Ευρώ ...

Νίκος ΦΚΡ όπως όλοι οι Έλληνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom