You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 749K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
1. μας τα πηραν και θα μας τα ξαναπαρουν κ.ο.κ. και θα μας τα παιρνουν εις τον αιωνα το απαντα (ευλογησον, για να μην ξεχνιομαστε ), διοτι ο κλασικος ο μαλακας ο νεο-ελληνας, θα συνωστιζεται παντα στο γραφειο του υπουργακου/βουλευτακου για να καταφερει να ενταξει το παιδι του στη γενια των 700..1. ....δεν ξέρω όμως άν το πήρατε χαμπάρι αλλά κατά την τελυταία δανειοληψία της Ελλάδος πρίν κάτι εβδομάδς μας έστηψαν και μας πήραν και τα σώβρακα οι φίλοι μας οι Ευρωπέοι....
2. εγώ δεν πρόκειτε να δουλέψω γιαυτά τα μουνιά... το έχω κ΄'ανει στο παρελθόν..
2. δουλευεις ΚΑΙ ΘΑ δουλευεις και ντρεπεσαι να το πεις στον εαυτο σου..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
1.Με την γραμματική πήρα διαζύγιο στα 12 μου ... σε αυτό παραδέχομαι είμαι λίαν επιεικώς απαράδεκτος και βαριέμε τώρα να χρησιμοποιήσω την αυτόματη διόρθωση.....
Αλλά μην νομίζεις ότι είναι και μεγάλο πρόβλημα... Οι δικοί σου Ευρωπαίοι όλα τα ι γιώτα τα έχουνε ... και τα ο οοοο....
Όποιος θέλει όμως με καταλαβαίνει φίλε persona... και σιγά με τα χιλιάρικα γιατί τα πατάμε εδώ γύρω.. και θα σκοντάψουμε...
από που κι ως που γίναμε φίλοι;
2.
δεν είσαι μαλάκας για αυτά που γράφεις αλλά για τον τρόπο που σε μεγαλώσανε.
3.
φαίνεσαι καλό παιδί...
αλλά νισάφι με την καραμέλα των κακών ξένων.
σε έχουν χρυσώσει, εάν δεν ήσουνα στην ΕΕ με τα φράγκα της τώρα θα κυκλοφόραγες με ποδήλατα και τους τη λες κι από πάνω;
4.
ασχημο πράγμα να σου φέρονται έτσι στη γερμανία...
Και αντ αυτού αντί να πεισμώσεις και να τους γαμήσεις (παντού υπάρχουν μαλάκες) γύρισες πίσω για να μπορείς να τη λες κατά τον ίδιο τρόπο στον αλβανό μετανάστη και να πίνεις χαλαρός τα ουζάκια σου.
5.
όταν πετάς παπαριές για ξένους λαούς να κάνεις πρώτα μια αναδρομή στο τι έχουν κάνει σε σχέση με σένα τον τελευταίο αιώνα και μετά να κρίνεις...
Και όχι ΔΕΝ είμαι στη γερμανία.
6.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ για το λόγο ακριβώς που περιγράφεις. Την νοοτροπία σου.
Η οποία αντικατοπτρίζεται πλήρως στην απάντηση του Γεωργάτου όταν επέστρεψε από την Ιντερ στον Ολυμπιακό.
Γρηγόρη γιατί γύρισες ενώ σε θέλανε στην Ιντερ;
Μου είχε λείψει ο φραπές στο πασαλιμάνι με τους κολλητούς μου..........
Οταν θες να λέγεσαι πρωτοπόρος και μεγάλος πρέπει να πληρώνεις και τα ΑΝΑΛΟΓΑ Τιμηματα.
τα οποία μιας και πλησιάζει και το Αγιον Πάσχα συνοψίζονται στην ακόλουθη φράση (σοφότατη) του κατά τα άλλα μαλακα ελληνικού λαού...
ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΕ ΒΑΦΟΥΝ ΑΒΓΑ.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Φίλοι μου....
Ασφαλιστικό... Υγιείς ταμία σου λέει... Ενοποιήθηκαν τα υγιεί ταμία με το άρωστο ΙΚΑ... Δηλαδή οι έξυπνοι Δικηγόροι Δημοσιογράφοι κ.λ.π που εισπράτουν αφορολόγητα πάντα και έχουν δυνατό ταμείο και όλοι οι υπόλοιποι εμείς οι μαλάκες που ήμαστε στο ΙΚΑ.. αυτό μόνο στην Ελλάδα γίνετε και όταν είδαν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους τα έβαλαν με την Νέα Δημοκρατία ...
Καθόλου καλά δεν τα ξέρεις τα πράγματα.
Ενώ αρχικά το ταμείο των Δημοσιογράφων επρόκειτο να εννοποιηθεί με το λεγόμενο ταμείο των "επιστημόνων" μάντεψε τι έγινε.
Είναι το μόνο ταμείο που εξαιρέθηκε από την εννοποίηση.
Και αυτό τα λέει όλα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εμενα παντως μια τζαζεμενη θεια μου, διαβασε προπερσι πανω σε μια βαφή οτι η συγκεκριμενη (βαφή) τα βαφει (τα αβγα) με κρυο νερο και στα πρωτα τσουγκρισματα επεσαν οι ομελετες..ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΕ ΒΑΦΟΥΝ ΑΒΓΑ.
υ.γ. ΔΕΝ κανω πλακα..
Τι λες ρε μεγάλε? Ποιου κόμματος για πες μου?
στο ενα απο τα δυο που ψηφιζεις.μια και δεν σου αρεσει η μετακινηση ψηφοφορων οπως ειπες.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Πέτυχες λαχείο τώρα φίλε...λαχείο σου λέω.Κατ΄ αρχήν είμαι γιός μεταναστών και εχω ζήσει τα παιδικά μου χρόνια στην Γερμανία και ξέρω ότι έξω ότι και να κάνεις είσαι ξένος..
Gastarbeiter λέγανε οι Γερμανοί... ένιωσα την νοσταλγία για την πατρίδα στο πετσί μου ...και προσπάθησα να φύγω στα 22 μου πάλι εκέι με
μισθό και δουλειά στην Mercedes πολύ μεγάλο .. την δέυτερη εβδομάδα όμως στην στάση του τράμ ... μιλούσα ελληνικά με τον κουμπάρο μου και πετάγετε
μια κολώγρια Γερμανίδα και μου λέει "μιλάτε Γερμανικά σκατομετανάστες" αυτό ήταν το τράινο και πίσω... Δεν με έχουν ξαναπροσβάλει ποτέ στην ζωή μου τόσο πολύ...
και δεν θα το ξαναεπιτρέψω...
Κατά κάποιον τρόπο, μπορείς να με χαρακτηρίσεις "μπασταρδάκι" που εν μέρει είναι και Γερμανάκι. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι ξένος. Στην Γερμανία με θεωρούν Έλληνα, στην Ελλάδα με θεωρούν Γερμανό. Έτσι ακριβώς νιώθω κιόλας. Πολύ περισσότερο όταν είμαι στην Ελλάδα.
Ποτέ ρε φίλε δεν θα πω για μία γριά τη φράση σκατόγρια...ποτέ! Σκέψου λίγο γιατί λέει αυτό που σου είπε η συγκεκριμένη Γερμανίδα...σκέψου λίγο. Όχι ότι είναι σωστό αυτό που είπε, αλλά σκέψου λίγο και προσπέρασέ το.
Να σε διευκολύνω ...γιατί το λες εσύ αυτό για τους ΑΛβανούς που είναι εδώ στην Ελλάδα????
Λογικό να νιώθεις θιγμένος από την μαλακία που είπε η γιαγιούλα...αλλά ρε φίλε, δεν νιώθεις ότι σε προσβάλει η Ελλάδα όλη μαζί? Δεν νιώθεις ότι σου λέει ότι είσαι "Μαλάκας" και ότι εδώ όλα θα γίνονται συντεχνιακά, ότι θα μεγαλοπρεπούν οι "αφισοκολλητές" και ότι θα στα παίρνουν από παντού χωρίς να σου δίνουν τίποτα? Και σε πειράζει το σχόλιο μίας κολλημένης γιαγιούλας?
Ναι τους μαλάκες, δεν ντρέπονται λίγο...αυτοί φταίνε που μας παίρνουν τα σώβρακα. Εμείς οι τίμιοι και εργατικοί, πέσαμε απλά θύματα πάλι. Εγώ λοιπόν που πληρώνω φόρους και στην Γερμανία, όταν έμαθα ότι θέλει να βάλει πλάτη η Άντζελα για να πάρει δάνεια με ευνοϊκούς όρους η Ελλάδα, μου σηκώθηκε η τρίχα. Σιγά μην βάλω πλάτη για να τα φάνε οι άλλοι στα μπουζούκια και σε δόσεις για cayenne.Τώρα ο persona δουλεύει για αυτούς .... δεν ξέρω όμως άν το πήρατε χαμπάρι αλλά κατά την τελυταία δανειοληψία της Ελλάδος πρίν κάτι εβδομάδς μας έστηψαν και μας πήραν και τα σώβρακα οι φίλοι μας οι Ευρωπέοι....εγώ δεν πρόκειτε να δουλέψω γιαυτά τα μουνιά ... το έχω κ΄'ανει στο παρελθόν..
Τώρα με την δουλειά μου φροντίζω να φέρνω συνάλλαγμα στην Ελλάδα ..είμαι στις Εξαγωγές μιας εταιρίας..
Αυτό δεν είναι λόγος να νιώθεις τελείως μαλάκας σε αυτή την χώρα? Και μην μου πεις ότι ισχύει παντού αυτό. Ειδικά εκεί που ήσουν πριν...εάν σου έλεγα πριν 10 χρόνια ότι θα κυβερνήσει κάποτε την Γερμανία μία βλάχα από την DDR η οποία μέχρι πρότεινος δεν ήξερε τι σημαίνει Chiquitα...θα με έπαιρνες με τις πέτρες!Σχετικά με τους πολιτικάντιδες θα σας πώ όλυς σας κάτι απο πρωσοπική εμπειρία....
Να ξέρετε ότι το ποιοί μας κυβερνούνε και ποιοί θα μας κυβερνήσουν είναι προδιαγεγραμένο... Τα παιδιά τους πηγαίνουν στα κολέγια ... και τα ετοιμάζουν για αυριανούς ηγέτες...
Στην Ελλάδα, από τότε που φάγανε τον Μπακογιάννη, ξέραμε ότι η Ντόρα μία μέρα θα γίνει Πρωθυπουργός. Η μανούλα του Γιωργάκη, μεταξύ αστείου και σοβαρού διαδίδει ότι είχε πεθερό Πρωθυπουργό, άντρα Πρωθυπουργό και σύντομα γιο Πρωθυπουργό.
Τι άλλο να σου πω για να καταλάβεις ότι μας λένε στα μούτρα ότι είμαστε Μαλάκες?
Επιλογή σου και μαγκιά σου... Αλλά αυτό ακριβώς ήλιος, ταβέρνα, μπουζούκια και το κορίτσι μου, θέλουν και φράγκα. Τα οποία δεν έχει αυτό το μπουρδέλο, γιατί τα τρώνε οι αντιπρόσωποι μας και οι παρατραχεμάνοί τους. Οπότε θέλεις φράγκα από αλλού (δάνεια) για να υπάρχει το μπουρδέλο....και αυτά έρχονται από χώρες όπου ο κόσμος κοιμάται στις 10 το βράδυ επειδή την επόμενη δουλεύει και λογικό είναι όταν σου δανείζει και σε βλέπει να πεοκρούεις...να σου σκίζει τον κώλο. Ειδικότερα, όταν τους κοροϊδεύεις που στις 10 το βράδυ είναι στα κρεβάτια τους.Αλλά είμαι εδώ στην ψωροκώσταινα...... με τα ουζάκια και τα θαλασσινά της και δεν τα αλλάζω με τίποτα...
Αυτά τα λίγα.
Εγώ δεν είμαι ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο - εσύ είσαι απ' αυτούς που μετακινούνται και ενοχλήθηκες?στο ενα απο τα δυο που ψηφιζεις.μια και δεν σου αρεσει η μετακινηση ψηφοφορων οπως ειπες.
Εξακολουθείς να μην λές που είσαι.. Ακου λοιπόν την εκδίκηση του μαλάκα Νεοέλληνα πρός την Γερμανίδα.. Εχω ξεκολιάσει ήδη 3 του έθνους και τις έχω κάνει να φωνάζουν αυτό είναι γαμήσι....
Εάν είσαι στην Γαλλία θα σου πώ ότι 2 χρόνια με παρακαλούσε Γαλίδα να αφήσω τα πάντα για να ζώ στο Παρίσι και να μην εργάζομε γιατί δεν χρειαζόταν με τα λεφτά που είχε η τύπισσα. Με σπίτι στην Port de Vincense κοντά... και δεν πήγα γιατί γουστάρω την βλάχα μου......
Δεν με μεγάλωσε κανένας αλλά μεγάλωσα μόνος μου.....
Φίλους αποκλείεται να έχεις εκεί που είσαι....
Με τους Αλβανούς συνεργάζομε επιχειρηματικά και ένας απο τους μεγαλυτερους μας πελάτες είναι Αλβανός .. και η πρώτη χώρα εξαγωγής των προιόντων μας είναι η Αλβανία εάν θες να ξέρεις και έχω παέι πάνω απο 12 φορές...
Ο ολυμπιακός και ο Παναθηναικός είναι παραρτήματα Λατινοαμερικάνικα και δεν τους θεωρώ ελληνικές ομάδες...
και ποιός σου είπε ότι θέλω να γίνω μεγάλος και προτωπόρος......
Την ησυχία μου θέλω ... να απολαμβάνω τον φραπέ μου στην παραλία ενώ τα μουνάκια παίζουν ρακέτες.....Εσύ πήγαινε στον Δούναβη να κάνεις μπάνιο......
Αυγά θα βάψουμε και θα πούμε το Χριστός Ανέστη κάτω απο τον πλάτανο του χωριού και θα ρίξουμε και πυροτεχνήματα....και το θα το κάψουμε
και έχουμε και καλό κρασί......
και πήγα και φαντάρος στον Έβρο και φύλαξα και τα σύνορα... και πάω άνετα εάν χρειαστεί και πάλι και θα γαμήσω και κάναν Τούρκο άμα χρειαστεί.....
Αυτό είναι να είσαι έλληνας ..Εσύ καλά βαδίζεις και σε λίγο θα γίνεις Φράγκος..
Να σε χαίρονται...εκεί που είσαι persona ./.. και μείνε εκεί καλά είσαι....
Εάν είσαι στην Γαλλία θα σου πώ ότι 2 χρόνια με παρακαλούσε Γαλίδα να αφήσω τα πάντα για να ζώ στο Παρίσι και να μην εργάζομε γιατί δεν χρειαζόταν με τα λεφτά που είχε η τύπισσα. Με σπίτι στην Port de Vincense κοντά... και δεν πήγα γιατί γουστάρω την βλάχα μου......
Δεν με μεγάλωσε κανένας αλλά μεγάλωσα μόνος μου.....
Φίλους αποκλείεται να έχεις εκεί που είσαι....
Με τους Αλβανούς συνεργάζομε επιχειρηματικά και ένας απο τους μεγαλυτερους μας πελάτες είναι Αλβανός .. και η πρώτη χώρα εξαγωγής των προιόντων μας είναι η Αλβανία εάν θες να ξέρεις και έχω παέι πάνω απο 12 φορές...
Ο ολυμπιακός και ο Παναθηναικός είναι παραρτήματα Λατινοαμερικάνικα και δεν τους θεωρώ ελληνικές ομάδες...
και ποιός σου είπε ότι θέλω να γίνω μεγάλος και προτωπόρος......
Την ησυχία μου θέλω ... να απολαμβάνω τον φραπέ μου στην παραλία ενώ τα μουνάκια παίζουν ρακέτες.....Εσύ πήγαινε στον Δούναβη να κάνεις μπάνιο......
Αυγά θα βάψουμε και θα πούμε το Χριστός Ανέστη κάτω απο τον πλάτανο του χωριού και θα ρίξουμε και πυροτεχνήματα....και το θα το κάψουμε
και έχουμε και καλό κρασί......
και πήγα και φαντάρος στον Έβρο και φύλαξα και τα σύνορα... και πάω άνετα εάν χρειαστεί και πάλι και θα γαμήσω και κάναν Τούρκο άμα χρειαστεί.....
Αυτό είναι να είσαι έλληνας ..Εσύ καλά βαδίζεις και σε λίγο θα γίνεις Φράγκος..
Να σε χαίρονται...εκεί που είσαι persona ./.. και μείνε εκεί καλά είσαι....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τελος !! εγω αποχωρω....Ακου λοιπόν την εκδίκηση του μαλάκα Νεοέλληνα πρός την Γερμανίδα.. Εχω ξεκολιάσει ήδη 3 του έθνους και τις έχω κάνει να φωνάζουν αυτό είναι γαμήσι....
μαλακα περσονα ειπαμε να παιξουμε. αυτο ειναι καταντια. ειλικρινα ντρεπομαι να συμμετεχω. ανθρωπο που κοιμαται εγω δεν τον ξυπναω..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ζήροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....
ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.
Το κρατάω στα φέιβοριτς...............
Υ.Γ. 1
Είμαι από το μουνί της μάνας μου.
Υ.Γ. 2
Δεν είναι εκδίκηση να γαμάς Γερμανίδες και Γαλλίδες και να μένεις μόνιμα με τη βλάχα σου.
Κατάντια είναι.
Περαστικά.
ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.
Το κρατάω στα φέιβοριτς...............
Υ.Γ. 1
Είμαι από το μουνί της μάνας μου.
Υ.Γ. 2
Δεν είναι εκδίκηση να γαμάς Γερμανίδες και Γαλλίδες και να μένεις μόνιμα με τη βλάχα σου.
Κατάντια είναι.
Περαστικά.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εξακολουθείς να μην λές που είσαι.. Ακου λοιπόν την εκδίκηση του μαλάκα Νεοέλληνα πρός την Γερμανίδα.. Εχω ξεκολιάσει ήδη 3 του έθνους και τις έχω κάνει να φωνάζουν αυτό είναι γαμήσι....
Εντάξει....τώρα το γάμησες και κλαίει!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τελος !! εγω αποχωρω..
javascript:moreSmileys();
μαλακα περσονα ειπαμε να παιξουμε. αυτο ειναι καταντια. ειλικρινα ντρεπομαι να συμμετεχω. ανθρωπο που κοιμαται εγω δεν τον ξυπναω..
εγώ του σιγοψιθυρίζω στ αυτί...
ένα δύο ένα δύο... ακούγομαι..... φου φου...
και εκεί που είμαι ψήνουν αρνάκι, έχουν καλό κρασί, ριχνουν πυροτεχνήματα, πίνουν φραπέ και απολαμβάνουν τα μουνάκια τους στην παραλία.....
Και μετά τα βάζω με τους ελληνες που δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εντάξει....τώρα το γάμησες και κλαίει!
ποιό ακριβώς γάμησε;
εγω ριχνω λευκο εδω και χρονια.φερεφωνο κανενος πολιτικου και κομματος δεν ειμαι να ξερεις.Εγώ δεν είμαι ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο - εσύ είσαι απ' αυτούς που μετακινούνται και ενοχλήθηκες?
Γιώργο σε καταλαβαίνω και έχω και φίλους Ρωσοπόντιους που αισθάνονται ακριβώς το ίδιο....Άλωστε υπάρχει και το τεράστιο άσμα του Στέλιου που λέει στα στα Ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος...
Λοιπόν δεν διαφωνώ κατά βάση με αυτά που λές και σε καταλαβαίνω.... απόλυτα.....
Του Γερμανούς δεν τους μισώ και αντίθετα τους θαυμάζω.. Πολλές φορές οι απόψεις μου τίνουν να παρεξηγηθούν γιατί θυμάμε έναν γέρο γερμανό που μου είπε μια κουβέντα...
Εμείς λέει τον πόλεμο 4 χρόνια τον κερδίζαμε και σε εναν χρόνο τον χάσαμε αφού μαζέυτηκε όλη η ανθρωπότητα να τον κερδίσει.
Σε πληροφορώ ότι αισθάνομαι μεγάλη εκτίμηση που με θρέψανε τα χρόνια που ζούσα εκεί... και έχω νοσταλγία και παώ που και πού για καμιά βδομάδα...
Έχω φάει όμως μεμονομένα γεγονότα που μου την δίνουν ...
Πήγα να δώ το σπίτι που ζούσαμε στην Γερμανία και το μκουνί ο Τούρκος που το νοίκιαζε με έδιωξε.....λέω δεν γαμιέτε.... αλλά όμως βλέπω ρε φίλε και με στεναχωράει το γεγονός ότι παρά του ότι απο όλους τους ξένους η τρίτη γενιά των Ελλήνων έχει αφομιωθεί καλύτερα απο όλους μας αντιμετωπίζουν χειρότερα απο τους Τούρκους...
Τώρα για την Αντολική Γερμανία θα σου πώ μόνο ότι όταν έκανα κουβέντα με Γερμνανό το βασικό μου επιχείρημα για να το βουλώσει ήταν "Πως μπορείτε να μιλάτε εσείς που το 1/3 της χώρας σας είναι ακόμα σκλαβωμενο στους Ρώσους" και εκεί είχαμε Τουμπεκί ....
Τη δέ γριά δεν την κακολογίζω απλά εντάξη με πείραξε ...Εμένα τώρα δεν με ενοχλεί που ακούω αλβανικά η πακιστανικά να μιλάνε ..
Ήταν η αιτία του να εκτιμήσω κάποιες ελευθερίες που εδώ τις θεωρούμε δεδομένες.... και μην ξαχάσω το ξύλο που παίζαμε με τους σκινάδες..... όταν σχολάγαμε...
Γαμώτο έχω δουλειά και έχω φάει πολυ χρόνο ε΄δω σήμερα...
Σας αφήνω και νάστε καλά όλοι ... όπου και να ήστε... πολλές φορές μιλάει ο εγωισμός μας και απο αυτόν ήμαστε πλούσιοι./..
και μην ξεχνάτε να μην αφήνετε τις σηκομάρες να πηγαίνουν χαμένες
..Νίκος ΦΚΡ
Λοιπόν δεν διαφωνώ κατά βάση με αυτά που λές και σε καταλαβαίνω.... απόλυτα.....
Του Γερμανούς δεν τους μισώ και αντίθετα τους θαυμάζω.. Πολλές φορές οι απόψεις μου τίνουν να παρεξηγηθούν γιατί θυμάμε έναν γέρο γερμανό που μου είπε μια κουβέντα...
Εμείς λέει τον πόλεμο 4 χρόνια τον κερδίζαμε και σε εναν χρόνο τον χάσαμε αφού μαζέυτηκε όλη η ανθρωπότητα να τον κερδίσει.
Σε πληροφορώ ότι αισθάνομαι μεγάλη εκτίμηση που με θρέψανε τα χρόνια που ζούσα εκεί... και έχω νοσταλγία και παώ που και πού για καμιά βδομάδα...
Έχω φάει όμως μεμονομένα γεγονότα που μου την δίνουν ...
Πήγα να δώ το σπίτι που ζούσαμε στην Γερμανία και το μκουνί ο Τούρκος που το νοίκιαζε με έδιωξε.....λέω δεν γαμιέτε.... αλλά όμως βλέπω ρε φίλε και με στεναχωράει το γεγονός ότι παρά του ότι απο όλους τους ξένους η τρίτη γενιά των Ελλήνων έχει αφομιωθεί καλύτερα απο όλους μας αντιμετωπίζουν χειρότερα απο τους Τούρκους...
Τώρα για την Αντολική Γερμανία θα σου πώ μόνο ότι όταν έκανα κουβέντα με Γερμνανό το βασικό μου επιχείρημα για να το βουλώσει ήταν "Πως μπορείτε να μιλάτε εσείς που το 1/3 της χώρας σας είναι ακόμα σκλαβωμενο στους Ρώσους" και εκεί είχαμε Τουμπεκί ....
Τη δέ γριά δεν την κακολογίζω απλά εντάξη με πείραξε ...Εμένα τώρα δεν με ενοχλεί που ακούω αλβανικά η πακιστανικά να μιλάνε ..
Ήταν η αιτία του να εκτιμήσω κάποιες ελευθερίες που εδώ τις θεωρούμε δεδομένες.... και μην ξαχάσω το ξύλο που παίζαμε με τους σκινάδες..... όταν σχολάγαμε...
Γαμώτο έχω δουλειά και έχω φάει πολυ χρόνο ε΄δω σήμερα...
Σας αφήνω και νάστε καλά όλοι ... όπου και να ήστε... πολλές φορές μιλάει ο εγωισμός μας και απο αυτόν ήμαστε πλούσιοι./..
και μην ξεχνάτε να μην αφήνετε τις σηκομάρες να πηγαίνουν χαμένες
..Νίκος ΦΚΡ