Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εάν την έκανες για έξω τότε είσαι δειλός για μένα....
Κόλοσες να αντιμετωπίσεις το μπουρδέλο και τους νταβατζήδες και την έκανες.. Εμείς όμως οι μαλάκες νεοέλληνες ήμαστε εδώ και το πολεμάμε.. δίνουμε ό καθένας την μάχη του και όπου μπορούμε κάνουμε αυτά που μπορούμε ...
Άποψή σου και σεβαστή...αλλά θα διαφωνήσω. Είναι μεν ρομαντικό να λες ότι θα το παλέψεις το θέμα και θα παραμείνεις εδώ, αλλά είναι πολύ πιο φρόνιμο να δεχτείς/αντιληφθείς ότι το τέρας της Ελληνική καφρίλας δεν το νικάς με τίποτα και να προχωρήσεις για αλλού.
Δεν έχουν όλοι όρεξη να βγάλουν καρκίνο μαχόμενοι έναν άσκοπο και προκαθορισμένο πόλεμο, από τον οποίο ωφελούνται, προβάλλονται και διαπρέπουν διάφοροι γκιόζηδες που μας αντιπροσωπεύουν.
Δεν νιώθεις τεράστιος μαλάκας όταν βλέπεις το εκάστοτε υπουργικό συμβούλιο να κάνει την κλασσική βόλτα περπατώντας από την Βουλή προς το Μαξίμου? Όπου κάθε φορά ηγείται της παρέας και περπατάει πρώτος ο εκάστοτε μπετόβλακας και έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων? Δεν νιώθεις μαλάκας? Ειδικά τώρα που της παρέας ηγείται ο μπούλης? Εγώ ένιωθα κάπως όταν τους έβλεπα στην TV να κάνουν την βόλτα. Τελευταία τους έχω πετύχει και live....και αναρωτήθηκα το κλασικό: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ αυτοί να αποφασίζουν για το μέλλον μου?
Καλά έκανε ο Persona...