Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εάν την έκανες για έξω τότε είσαι δειλός για μένα....
Κόλοσες να αντιμετωπίσεις το μπουρδέλο και τους νταβατζήδες και την έκανες.. Εμείς όμως οι μαλάκες νεοέλληνες ήμαστε εδώ και το πολεμάμε.. δίνουμε ό καθένας την μάχη του και όπου μπορούμε κάνουμε αυτά που μπορούμε ...

Άποψή σου και σεβαστή...αλλά θα διαφωνήσω. Είναι μεν ρομαντικό να λες ότι θα το παλέψεις το θέμα και θα παραμείνεις εδώ, αλλά είναι πολύ πιο φρόνιμο να δεχτείς/αντιληφθείς ότι το τέρας της Ελληνική καφρίλας δεν το νικάς με τίποτα και να προχωρήσεις για αλλού.

Δεν έχουν όλοι όρεξη να βγάλουν καρκίνο μαχόμενοι έναν άσκοπο και προκαθορισμένο πόλεμο, από τον οποίο ωφελούνται, προβάλλονται και διαπρέπουν διάφοροι γκιόζηδες που μας αντιπροσωπεύουν.

Δεν νιώθεις τεράστιος μαλάκας όταν βλέπεις το εκάστοτε υπουργικό συμβούλιο να κάνει την κλασσική βόλτα περπατώντας από την Βουλή προς το Μαξίμου? Όπου κάθε φορά ηγείται της παρέας και περπατάει πρώτος ο εκάστοτε μπετόβλακας και έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων? Δεν νιώθεις μαλάκας? Ειδικά τώρα που της παρέας ηγείται ο μπούλης? Εγώ ένιωθα κάπως όταν τους έβλεπα στην TV να κάνουν την βόλτα. Τελευταία τους έχω πετύχει και live....και αναρωτήθηκα το κλασικό: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ αυτοί να αποφασίζουν για το μέλλον μου?

Καλά έκανε ο Persona...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε μαλακες σγα-σγα τα ποστ..

δεν προλαβαινω..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
που στην Ευρωπαική Ένωση πουλάκι μου.. γίνε συγκεκριμένος και θα γίνω και εγώ μετά πολύ συγκεκριμένος....
και όποιος έπερνε 4.500 χιλιάρικα εδώ δεν την κοπανάει για άλλου.. μάλλον φλούδα θάσουνα και σε πήραν χαμπάρι και σε τζάσανε και η Ελλάδα δεν σε χώρεσε πλέον...
και άσε τις μαλακίες περί νεο Ελλήνων....

δλδ άμα κάποιος παίρνει κάπου 4.5 χιλιάρια και πάει αλλού και παίρνει 6 είναι φλούδα;

σου προτείνω να μη συνεχίσεις γιατί ενω το αρχικό μου ποστ ήταν γενικό έχεις ήδη αρχίσει και το συγκεκριμενοποιείς............

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ.
παρακαλώ όλες οι φλούδες να μαζέψουν τα βιογραφικά τους να μου τα στείλουν για να τους τακτοποιήσω στο κενό που άφησα πίσω μου......

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν είναι ακριβώς έτσι... τα "υγιή ταμεία" ήταν "υγιή" χάρη στις εισφορές άλλων... οι λεγόμενοι φόροι υπέρ τρίτων...

Αυτό μπορείς να το αποδείξεις;
Με στοιχεία;

Ποιό ποσοστό στα έσοδα των ταμείων αντιπροσωπεύουν οι εισφορές υπέρ τρίτων;

Γιατί αν μου τα πεις αυτά εγώ θα σου φέρω παραδείγματα ταμείων που είναι υγιή γιατί:

1) Δίνουν πολύ μικρές συντάξεις (και αυτό με αποφάσεις υπουργού που αρνείται να τις εξομοιώσει με συντάξεις του δημοσίου όπως ο νόμος ορίζει ή μάλλον του αφήνει την δυνατότητα)
2) Έχουν κάνει συντηρητική διαχείριση των αποθεματικών τους (υπάρχουν και τέτοια) και δεν έχουν αγοράσει δομημένα
3) Έχουν πολύ καλή σχέση εν ενεργεία ασφαλισμένων προς συνταξιούχους.

Αλλά περιμένω να μου τεκμηριώσεις πως οι εισφορές υπέρ τρίτων είναι αυτές που έκαναν τα υγιή ταμεία υγιή.
Και γιατί ορισμένα ταμεία ποτέ δεν ήταν υγιή παρά τις εισφορές τρίτων (χαρτόσημο ΟΓΑ σου λέει τίποτε;; ).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.978
Πόντοι
42.697
απάντησα.....
αλλά εκεί που είμαι έχει απ όλα τα καλά......

Ζίροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΡΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.....
και όποιος δεν καταλάβει απέλαση.....

το μέγιστο θέμα είναι άλλο:
οτι το μπόρς τελικά συνοδευεται καλύτερα απο στραγγιστό ελληνικό γιαούρτι, παρά απο την παραδοσιακή σμετάνα! :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το μέγιστο θέμα είναι άλλο:
οτι το μπόρς τελικά συνοδευεται καλύτερα απο στραγγιστό ελληνικό γιαούρτι, παρά απο την παραδοσιακή σμετάνα! :rockon:

πουστιές ελληνικές όχι στον σφυροδρέπανο αλέφα.......
Πόνιαλ;

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τα κομματοσκυλα τις ΝΔ καλα θα κανουν να ξεγραφτουν απο το κομμα τους πρωτα,μηπως και ανοιξουν τα ματια τους,και καταλαβουν τι γινετε στην πραγματικοτητα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
1) Δίνουν πολύ μικρές συντάξεις (και αυτό με αποφάσεις υπουργού που αρνείται να τις εξομοιώσει με συντάξεις του δημοσίου όπως ο νόμος ορίζει ή μάλλον του αφήνει την δυνατότητα)

Ο γνωστός "Πρόεδρος" Επιμελητηρίου, που ασχολείται και με ημιυπάιθριους, ΠΟΤΕ θα το λύσει αυτό?????

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Φίλε Γιώργο ευχαρίστως να σου απαντήσω.. και μάλιστα με γεγονότα...

Νιώθω μαλάκας εν' μέρη .. αλλά και δεν νιώθω όμως και μαλάκας και θα σου πώ... γιατί...
Κατ΄ αρχήν είμαι γιός μεταναστών και εχω ζήσει τα παιδικά μου χρόνια στην Γερμανία και ξέρω ότι έξω ότι και να κάνεις είσαι ξένος..
Gastarbeiter λέγανε οι Γερμανοί... ένιωσα την νοσταλγία για την πατρίδα στο πετσί μου ...και προσπάθησα να φύγω στα 22 μου πάλι εκέι με
μισθό και δουλειά στην Mercedes πολύ μεγάλο .. την δέυτερη εβδομάδα όμως στην στάση του τράμ ... μιλούσα ελληνικά με τον κουμπάρο μου και πετάγετε
μια κολώγρια Γερμανίδα και μου λέει "μιλάτε Γερμανικά σκατομετανάστες" αυτό ήταν το τράινο και πίσω... Δεν με έχουν ξαναπροσβάλει ποτέ στην ζωή μου τόσο πολύ...
και δεν θα το ξαναεπιτρέψω... Τώρα ο persona δουλεύει για αυτούς .... δεν ξέρω όμως άν το πήρατε χαμπάρι αλλά κατά την τελυταία δανειοληψία της Ελλάδος πρίν κάτι εβδομάδς μας έστηψαν και μας πήραν και τα σώβρακα οι φίλοι μας οι Ευρωπέοι....εγώ δεν πρόκειτε να δουλέψω γιαυτά τα μουνιά ... το έχω κ΄'ανει στο παρελθόν..Τώρα με την δουλειά μου φροντίζω να φέρνω συνάλλαγμα στην Ελλάδα ..είμαι στις Εξαγωγές μιας εταιρίας..
Σχετικά με τους πολιτικάντιδες θα σας πώ όλυς σας κάτι απο πρωσοπική εμπειρία....
Να ξέρετε ότι το ποιοί  μας κυβερνούνε και ποιοί θα μας κυβερνήσουν είναι προδιαγεγραμένο... Τα παιδιά τους πηγαίνουν στα κολέγια ... και τα ετοιμάζουν για αυριανούς ηγέτες... Είμαι πολυ συνιδιτοποιημένος φίλε και ξέρω τι μου γίνετε και το τι φτάνω.. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν..
Αλλά είμαι εδώ στην ψωροκώσταινα...... με τα ουζάκια και τα θαλασσινά της και δεν τα αλλάζω με τίποτα...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
τα κομματοσκυλα τις ΝΔ καλα θα κανουν να ξεγραφτουν απο το κομμα τους πρωτα,μηπως και ανοιξουν τα ματια τους,και καταλαβουν τι γινετε στην πραγματικοτητα.
Το πρόβλημα δεν είναι τα κομματόσκυλα φίλτατε, αλλά οι παντός καιρού αλεξιπτωτιστές (αναποφάσιστους τους λένε τα κανάλια) που μετακινούνται άνετα μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ανάλογα με το προς τα που φυσάει ο άνεμος.

Η συγκεκριμένη κάστα δίποδων είναι και το πρόβλημα - μη ρωτήσεις που είναι, γιατί είναι δίπλα σου. :headbang:

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Με την γραμματική πήρα διαζύγιο στα 12 μου ... σε αυτό παραδέχομαι είμαι λίαν επιεικώς απαράδεκτος και βαριέμε τώρα να χρησιμοποιήσω την αυτόματη διόρθωση.....
Αλλά μην  νομίζεις ότι είναι και μεγάλο πρόβλημα... Οι δικοί σου Ευρωπαίοι όλα τα ι γιώτα τα έχουνε ... και τα ο οοοο....
Όποιος θέλει όμως με καταλαβαίνει φίλε persona... και σιγά με τα χιλιάρικα γιατί τα πατάμε εδώ γύρω.. και θα σκοντάψουμε...  

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σχετικά με τους πολιτικάντιδες θα σας πώ όλυς σας κάτι απο πρωσοπική εμπειρία....
Να ξέρετε ότι το ποιοί  μας κυβερνούνε και ποιοί θα μας κυβερνήσουν είναι προδιαγεγραμένο... Τα παιδιά τους πηγαίνουν στα κολέγια ... και τα ετοιμάζουν για αυριανούς ηγέτες... Είμαι πολυ συνιδιτοποιημένος φίλε και ξέρω τι μου γίνετε και το τι φτάνω.. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν..
Αλλά είμαι εδώ στην ψωροκώσταινα...... με τα ουζάκια και τα θαλασσινά της και δεν τα αλλάζω με τίποτα...
Ναι αλλά ψηφίζεις και συ και συντηρείς το σύστημα - δηλ τη Ντόρα μεθαύριο κλπ.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το πρόβλημα δεν είναι τα κομματόσκυλα φίλτατε, αλλά οι παντός καιρού αλεξιπτωτιστές (αναποφάσιστους τους λένε τα κανάλια) που μετακινούνται άνετα μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ανάλογα με το προς τα που φυσάει ο άνεμος.

Η συγκεκριμένη κάστα δίποδων είναι και το πρόβλημα - μη ρωτήσεις που είναι, γιατί είναι δίπλα σου. :headbang:

τοτε φιλε μου εισαι πελατης τους να ξερεις.εσυ τους συντηρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom