Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά. Πήγαινε τώρα να γράψεις στο "Τραβέλια με Προσόντα".

Ώστε για αυτό ξημεροβραδιάζεσαι στο συγκεκριμένο θρεντ, για να δεις αν θα γράψω κάτι και να με κατατροπώσεις με τις ξεκαρδιστικές ατάκες σου...
Και εγώ προς στιγμή νόμιζα ότι σε ενδιαφέρουν οι γυναίκες με μεγαύτερο πουλί από εσένα...
:2funny:  :2funny:

Τέσπα, ευθυμήσαμε και σήμερα, έχει και csi las vegas...

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Φίλοι μου....

Συμπληρώνω στην προηγούμενη απάντηση που έδωσα τα παρακάτω....
Κατ' αρχήν είμαι Νεοδημοκράτης.....έτσι ...

Ακούστε...λοιπόν ...

Αγωγός Μπουργκάζ Αλεξανδρούπολης... απίστευτη συμφωνία στρατηγικής σημασίας η οποία αφαιρεί ένα απο τα μεγαλύτερα στρατηγικά πλεονεκτήματα της Τουρκίας να ελέγχει τις εξαγωγές πετρελαίου της Ρωσσίας... ένας απο του βασικότερους λόγους που πολεμήθηκε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.. εσωτερικά απο την αντιπολίτευση (που άρχισαν να στηρίζουν οι αμερικανοί) και γενικά στην Εξωτερική μας πολιτική (το είδαμε στο θέμα τον Σκοπίων και στην τεράστια αναβάθμιση απο τους Αμερικανούς της σημασίας του γαμοκρατιδίου). Δεν στηρίχθηκε απο τους υπόλοιπους στην Ελλάδα γιατί άνοιξε παράθυρο για να μπούν ξανά στην πίτα και και να ξαναρχίσουν να τρώνε....

Ασφαλιστικό... Υγιείς ταμία σου λέει... Ενοποιήθηκαν τα υγιεί ταμία με το άρωστο ΙΚΑ... Δηλαδή οι έξυπνοι Δικηγόροι Δημοσιογράφοι κ.λ.π που εισπράτουν αφορολόγητα πάντα και έχουν δυνατό ταμείο και όλοι οι υπόλοιποι εμείς οι μαλάκες που ήμαστε στο ΙΚΑ.. αυτό μόνο στην Ελλάδα γίνετε και όταν είδαν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους τα έβαλαν με την Νέα Δημοκρατία ...

Λιμάνι ΟΛΠ..... μεγάλη μαγκιά να συνεργαστούμε με τους Κινέζους.... Όλο το εμπόριο της Κίνας θα περνούσε μέσα απο την Ελλαδίτσα... φανταστείτε πόση δουλειά για φορτηγά, κοτνέινερ, μεταφορικές και πόσο κόσμο που θα δούλευε... γιατί το μπλοκάρουν ... γιατί καμιά κατοστή έξυπνοι Ελληνάρες που κονομάνε 100.000 Ευρώ και παραπάνω χάνουν την μάσα.. του κόβονται οι υπερωρίες (δηλώναν ότι δουελύαν 20 ώρες το 24 ωρο) και του πείραξε.....
Μεγάλη μαλακία της Νέας Δημοκρατίας ήταν ότι αντί να δώσει τον ΟΛΠ έπρεπε να τους παραχωρήσει τους Κινέζους χώρο να φτιάξουν καινούργιο λιμάνι..
Να αποσυμφωρεθεί ο Πειραιάς και η Αθήνα απο όλη αυτή την κίνηση και να μειωθεί η δουλειά που έχουν οι μάκγες λιμενεργάτες που το κάνανε και κληρονομικό το θέμα και συντεχνιακό... και να μπέι ο καθένας στη θέση του αναίμακτα...
Τώρα την ιστορία αυτή την έχουμε πληρώσει όλοι μας γιατί χάθηκαν πολλά έσοδα απο εξαγωγές και πολλου πελάτες οι οποίοι δεν περιμένουν πότε θα αποφασίσουν οι Ελληνες λιμενεργάτες να δουλέψουν....

Φορολογία... δεν πιστεύω κανένας μέσα εδώ να διαφωνεί ότι άπαντες με τον Α ή Β λόγο φοροδιαφέυγουμε .... Για ρωτήστε να μάθετε τι γίνετε στην Αμερική εάν κλέψεις την εφορία... σε έχουνε σκίσει...εδώ σου κλάνουνε μια μάντρα αρχίδια και εάν τους τα σκάσεις δυό μάντρες...Βλέπετε άλωστε εδώ στα μπουρδέλα γαμάς και απόδειξη δεν παίρνεις....ένα απλό παράδειγμα...

Εργασιακό .... μην ακούω μαλακίες για γενιά των 600 ευρώ ... πρίν 5 μήνες έψαχνα για Τεχνικό που να ξέρει Η/Υ και να πιάνουν τα χέρια του λίγο απο εργαλεία... με μισθό 1500 Ευρώ καθαρά + αυτοκίντηο + κινητό  και δεν μπόρεσα να βρώ .,...τελικά πήραμε άνθρωπο απο άλλο κλάδο.. η αιτιολογία έιναι ότι λόγο του ότι είχε ταξίδια στην Ελλάδα δεν βόλευε ...θέλανε να μένουν σπίτια τους.. τα παιδιά .. 'ετσι παιδιά θα πάρετε 600 Ευρώ στο ντελίβερι της γειτονιάς...(υπ΄ όψη και εγώ υπάλληλος είμαι).
Συμπέρασμα για μένα .. Ανεργία στην Ελλάδα δεν υπάρχει... τώρα όμως θα δημιουργηθεί,.. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλεις να δουλέψεις και να μήν βρείς δουλειά ... μόνο οι τεμπέλιδες δεν βρίσκουν δουλειά ... και η Ελλάδα έχει γεμίσει τεμπέλιδες που θέλουν το Δημόσιο γιατί εκεί τεμπελιάζεις .. ξύνεσε και πληρώνεσε και δεν σου λέιε και κανένας τίποτα... ούτε κρίσεις ούτε τίποτα ..

Για το διαταύτα πάλι .. τι χώρα ήμαστε... Ήμαστε χώρα του Δημοσίου τομέα, των υπηρεσιών και της τσουγκράνας..... Την Ελλάδα την κυβερνάνε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι αεριτζήδες.... ¨Ακουγα ένα καθηγητή μαθηματικό να λέει έχουμε κάνει μια φοβερή ομάδα στο τάδε σχολείο ... που είναι το καλύτερο της πόλης και σκέφτομαι...
ωραία τι προσφέρετε στην Ελλάδα με την γαμάτη ομάδα σας... Πάτε σε ένα σχολείο και δουλεύετε 5 ώρες καθαρές (7 40 λεπτών) πληρώνεστε ένα κάρο λεφτά επιδόματα κέρατα... και τα παιδιά μάς χρειάζονται και φροντιστήριο στο οποίο πάλι εσείς ήστε και μας τα ξαναπαίρνεται.. Τι να πούμε εμείς που ήμαστε 4 άτομα σε μιά εταιρία και κάνουμε εξαγωγές και φέρνουμε 10 μύρια Ευρώ συνάλλαγμα στη χώρα τον χρόνο... καί έχουμε τους αγρότες που μάς κλεινουν τους δρόμους για Βόρεια Βαλκάνια, τους λιμενεργάτες που μας κλείνουν τα λιμάνια για τον υπόλοιπο κόσμο και τους κρατικούς φορείς που ξύνουν τα αρχίδια τους ενώ υπάρχουν για να μας βοηθήσουν...

Δηλαδή σε αυτή τη γαμοχώρα ποιός προσφέρει έργο ?.... Ο προπατζής .. ο λαχειοπώλης.... ο Δικηγόρος ... ο Δημοσιογράφος ..... ο υπάλληλος του ΙΚΑ... ο περιπτεράς... πού έκανε το περίπτερο μπακάλικο... ποιός ? ποιός αξίζει και ποιανού η δουλειά αξίζει και ποιανού όχι .... Οι τράπεζες ξεφυτρώσαν σαν τα μανιτάρια και είναι νούμερο 'ένα επιχειρήσεις... τι προσφέρουν ουσιαστικό ...... ΤΙΠΟΤΑ... το ποδόσφαιρο και τα εμπορικά αθλήματα τι προσφέρουν στην οικονομία μας ΤΙΠΟΤΑ.. είναι ... οι Δημοσιογράφοι των τρελών κασέ τι προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ...... και έχω και χιλιάδες άλλα επαγγέλματα κηφίνων να αναφέρω που δεν προσφέρουν τίποτα και πληρώνονται αδρά ... Πάω στο ΙΚΑ τις προάλες για μια υπόθεση που σε μιά οργανομένη χώρα με υπολογιστές θα έπερνε 2 λεπτά για να εξυπηρετηθώ και έφαγα 2 ώρες και στο τέλος πάω σε μια Διευθύντρια χοντρή 150 κιλα να μου βάλει μια υπογραφή .. περίμενα 10 λεπτά να έρθει η Κυρία και μόλις είρθε και την βλέπω λέω μέσα μου αυτήν που πληρώνετε ένα κάρο λεφτά και ξύνει το μ....ί της εάν την έβαζες να κάνει μιά άλλη δουλειά δεν θα έβρισκε πουθενά δουλειά .. στο δε ιδιωτικό τομέα δεν θα την έπερνε κανένας παιδιά /...και όμως πληρώνετε 2000 χιλιαρικάκια χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό....

Αυτά και μπορώ να γράφω ώρες .. όταν αποφασίσουμε να δουλέψουμε!!! να θυσιάσουμε τα συμφέροντά μας όλοι!!!!.. να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα (που δεν θα γίνει ποτέ αυτό)!!! τότε η Ελλαδίτσα που είναι η ποιό όμορφη χώρα  του κόσμου (και έχω δέι πολλές)... θα πάει πολύ καλά ...
Σας χαιρετώ όλους και για να γελάσουμε ανακηρήσω το καλύτερο μπουρδέλο της Ελλάδος το ΙΙΙΙΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑ........     

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μόλις διάβασα το ανθολόγιο του νεοΕλληνα μαλάκα.

η κατάντια της Ελλάδας δεν είναι αυτά που περιγράφονται.
Κατάντια είναι τα μυαλό και ο τρόπος που τα περιγράφουν.

και το χειρότερο είναι ότι τα μυαλά αυτά έχουν και παιδιά....

δλδ διαιωνίζεται ο Απόλυτος νεοέλληνας μαλάκας.
Ανεξαρτήτως ιδεολογίας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.015
Πόντοι
22.785
μόλις διάβασα το ανθολόγιο του νεοΕλληνα μαλάκα.

η κατάντια της Ελλάδας δεν είναι αυτά που περιγράφονται.
Κατάντια είναι τα μυαλό και ο τρόπος που τα περιγράφουν.

και το χειρότερο είναι ότι τα μυαλά αυτά έχουν και παιδιά....

δλδ διαιωνίζεται ο Απόλυτος νεοέλληνας μαλάκας.
Ανεξαρτήτως ιδεολογίας.
εθισμο στο γραψιμο ε;;; :smitten: :smitten:

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Φίλε persona εάν εννοείς αυτά που έγραψα εγώ τότε να επιχειρηματολογήσεις και να μην γράφεις γενικοκριτικές .... Αναλυτικά.... να λές αυτά που θές.....
και εάν με θεωρείς Νεοέλληνα μαλάκα να μου το κάνεις λιανά γιατί ... και να μου πείς και τις δικές σου θεωρίες... να δούμε ποιός είναι ο μαλάκας.....τελικά.....

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
και εάν έχεις αρχίδια να μας δώσεις περίπου να καταλάβουμε με τι ασχολείσαι για να μιλήσουμε μετά.. και να σου πώ.. εγώ για Νεοέλληνα μαλάκα κλπ...
και για γεροΈλληνα χοντρομαλάκα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.978
Πόντοι
42.697
και εάν έχεις αρχίδια να μας δώσεις περίπου να καταλάβουμε με τι ασχολείσαι για να μιλήσουμε μετά.. και να σου πώ.. εγώ για Νεοέλληνα μαλάκα κλπ...
και για γεροΈλληνα χοντρομαλάκα...

χαλάρωσε.
έχεις τη μύγα βλέπω...
οκ το καταλάβαμε και το τεκμηρίωσες πως η τωρίνή κυβέρνηση μας αφήνει σημαντικά έργα που δεν έχουμε εκτιμήσει ακόμα...
πάμε παρακάτω

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
περσονα εισαι μεγαλος μαλακας τελικα..

πρωτα τ αθλητικα, τωρα αυτα. ολο στην απ όξω μ εχεις..

γι δέ μιλά ρε κωλόπαιδο ????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εθισμο στο γραψιμο ε;;; :smitten: :smitten:
εγώ έγραψα ένα γενικό ποστ, χωρίς παραθέσεις, χωρίς αναφορές και χωρίς συγκεκριμένα πρόσωπα..
Βεβαίως είναι προφανές ότι όλοι οι νεοέλληνες θεωρούν εαυτούς τόσο σημαντικούς και τόσο ξεχωριστούς που όλοι νομίζουν ότι ασχολούνται με την πάρτη τους.

Υ.Γ.
Είμαι νεότατος, ασχολούμαι με Η/Υ, παίρνω περίπου 4.5 χιλιάρια το μήνα καθαρά, ΔΕΝ φοροδιαφεύγω ούτε ενός Ευρώ, πληρώνω 12 χιλιάρια ΙΚΑ το χρόνο, 25 χιλιάρια εφορία,
ΑΛΛΑ επειδή ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΕΡΓΟ όλα αυτά τα σταμάτησα και έφυγα για άλλη χώρα όπου φορολογούμαι τα μισά, πληρώνω δημόσιες εισφορές το 1/3 και πήγα σε χώρα όπου και οι περιπτεράδες και οι λοστρόμοι και οι λούστροι και οι μπακάληδες προσφέρουν έργο και όπου τα υποκαταστήματα των τραπεζών έχουν φυτρώσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια όπως φυτρώνουν τα περίπτερα στη Ελλάδα.

στην ερώτηση τώρα γιατί έφυγα την έδωσα ανωτέρω.
Βαρέθηκα τον μέσο οικογενειάρχη νεοέλληνα μαλάκα.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Όχι δεν κατάλαβες καλά.. Η τωρινή κυβέρνηση μας έχει απογοητεύσει εμάς του οπαδούς της είναι λίγοι όλοι τους.....Αυτό προσπαθώ να πώ.. γιατί έκανα 2 ποστ και διάβασέτα και τα 2.......και εμείς έχουμε τα αρχίδια να τους κρίνουμε και να τους επικρήνουμε ...γιατί δεν ήμαστε κολλημένοι και κοιμησμένοι-υπνωτισμένοι..
Εμένα προσωπικά φίλε δεν με ενδιαφέρει ποιός θα κυβερνήσει εάν αυτός κυβερνήσει συνετά και σωστά ... με ενδιαφέρει όμως να μην είναι επικύνδυνος.... και τι εννοώ να σέβεται τα βασικά.. την χώρα..την ελευθερία μας..την περιουσία μας.... εμάς..... και να μην μας κοροιδεύει....
Ιδεολογίες όπως φιλελευθερισμός, σοσιαλισμός, κομμουνισμός, καπιταλισμός εγώ τις ακούω βερεσέ..... Σιχαίνομε τον κομμουνισμό γιατί ήταν μία απο τις μεγαλύτερες εξαπατήσεις της ανθρωπότητας και δι της Ελλάδος .... τον πληρώσαμε με αίμα.. εάν θυμάσαι καλά.... Πιστεύω ότι είσαι εργατικός και δουλεύεις να πληρωθείς είσαι τεμπέλης να πεινάσεις..είσαι έξυπνος να κονομήσεις..είσαι βλάκας να πεινάσεις .. απλά πράγματα... μόχθησες - σπούδασες - προσπάθησες να αμοιφθείς ....κορόιδεψες - έκλεψες - ήσουν τάχαμου και δήθεν να κάτσεις στον πάγκο σου.. αυτά είναι απλά και λογικά κριτήρια .. αξίας και ηθικής........
και τα κόμματα και οι μαλάκες που μας εκμεταλεύονται και δημιουργούν κηφίνες εγώ τα γ...άω......όλα....  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα εισαι μεγαλος μαλακας τελικα..

πρωτα τ αθλητικα, τωρα αυτα. ολο στην απ όξω μ εχεις..

γι δέ μιλά ρε κωλόπαιδο ????

υπάρχει περίπτωση ρε να ποστάρω κάπου και να μην έχει τέτοιο τζέρτζελο;
είσαι τρελλός;
αφού ξέρεις ότι ψοφάω για μπουρδέλαααααααααααααα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
βασικα τί σημαινει ρε παληκαρι αυτο ?

μπορεις να μου το ερμηνευσεις ??

Σημαίνει αυτό που έλεγε ο Χάρυ Κλυν: Στήσιμο στον καθρέφτη το πρωί μετά τις εκλογές, μούτζα στα ίδια μου τα μούτρα και εκφώνηση: "Πάρτα μαλάκα, την έκανες πάλι την μαλακία σου"

Όχι δεν κατάλαβες καλά.. Η τωρινή κυβέρνηση μας έχει απογοητεύσει εμάς του οπαδούς της είναι λίγοι όλοι τους.....και τα κόμματα και οι μαλάκες που μας εκμεταλεύονται και δημιουργούν κηφίνες εγώ τα γ...άω......όλα....  

Γιατί πάω στοίχημα ότι θα ψηφίσεις "Δράση" ?

υπάρχει περίπτωση ρε να ποστάρω κάπου και να μην έχει τέτοιο τζέρτζελο;
είσαι τρελλός;
αφού ξέρεις ότι ψοφάω για μπουρδέλαααααααααααααα

Στο indymedia έχεις δοκιμάσει την τύχη σου?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τι δράση και παπάρια - φιλελεύθερη συμμαχία ρε. :rolleyes:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σημαίνει αυτό που έλεγε ο Χάρυ Κλυν: Στήσιμο στον καθρέφτη το πρωί μετά τις εκλογές, μούτζα στα ίδια μου τα μούτρα και εκφώνηση: "Πάρτα μαλάκα, την έκανες πάλι την μαλακία σου"
τί να πω ρε ιωργο ?

τι διαολο ? και γαμω τα ψεκάσματα τρωνε μερικοι.

καλα κανω και κυκλοφορω πλεον μονο με το υπηρεσιακο της αρχι και με κλειστα παραθυρα μονιμως..

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ο γαυρο-φιλελεύθερος ακτιβιστής της Κεντροδεξιάς ο Ανδριανόπουλος :jerking: θα είναι στο σχήμα?

edit giorgospapa: προσεχουμε λιγακι τι γραφουμε για δημοσια προσωπα. ευχαριστω..

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Φίλε persona ..

Εάν την έκανες για έξω τότε είσαι δειλός για μένα....
Κόλοσες να αντιμετωπίσεις το μπουρδέλο και τους νταβατζήδες και την έκανες.. Εμείς όμως οι μαλάκες νεοέλληνες ήμαστε εδώ και το πολεμάμε.. δίνουμε ό καθένας την μάχη του και όπου μπορούμε κάνουμε αυτά που μπορούμε ...

Έξω να βγώ και να διαπρέψω μπορώ άνετα....

Εδώ όμως στον βούρκο μπορείς να μείνεις και να διαπρέψεις .....
Σε κάνα ιντερνέτ καφέ το ταμία θα έκανες... φίλε μου....
Γιαυτό μείνε έκεί που είσαι άραξε στα κυβικά και μην ασχολείσαι με εμάς δεν σου πέφτει και λόγος .....
Ασχολήσου με αυτούς που τους πληρώνεις φόρους....και που δουλεύεις γιαυτούς.... κλασσικέ οσφιοκάμπτη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom