giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι !!!!!εγώ που είμαι δε σου φτάνει για να καταλάβεις;
παντως αληθεια, περιμενω ακομη να μου το ερμηνευσει..
οχι !!!!!εγώ που είμαι δε σου φτάνει για να καταλάβεις;
Πως μπορεί ρε παιδιά κάποιος να είναι οπαδός μιας κυβέρνησης?Η τωρινή κυβέρνηση μας έχει απογοητεύσει εμάς του οπαδούς της
ενω εσυ παληκαρι αποφασισες να μεινεις εδω και να φερεις στον κοσμο τα παιδια σου να αντιμετωπισουν το μπουρδελο και τους νταβατζηδες ????...Κόλοσες να αντιμετωπίσεις το μπουρδέλο και τους νταβατζήδες και την έκανες....
Φίλε persona ..
Εάν την έκανες για έξω τότε είσαι δειλός για μένα....
Κόλοσες να αντιμετωπίσεις το μπουρδέλο και τους νταβατζήδες και την έκανες.. Εμείς όμως οι μαλάκες νεοέλληνες ήμαστε εδώ και το πολεμάμε.. δίνουμε ό καθένας την μάχη του και όπου μπορούμε κάνουμε αυτά που μπορούμε ...
Έξω να βγώ και να διαπρέψω μπορώ άνετα....
Εδώ όμως στον βούρκο μπορείς να μείνεις και να διαπρέψεις .....
Σε κάνα ιντερνέτ καφέ το ταμία θα έκανες... φίλε μου....
Γιαυτό μείνε έκεί που είσαι άραξε στα κυβικά και μην ασχολείσαι με εμάς δεν σου πέφτει και λόγος .....
Ασχολήσου με αυτούς που τους πληρώνεις φόρους....και που δουλεύεις γιαυτούς.... κλασσικέ οσφιοκάμπτη.....
με υιοθετείς ????
Πως μπορεί ρε παιδιά κάποιος να είναι οπαδός μιας κυβέρνησης?
τελικα εδω ειναι καλλιτερα !!!!Παπα γιώργο δε μπορείς να πεις ρε κιαρατά.........
τζάμπα γελιοθεραπεία σου κάνω.........
γιατι το αλλο ??γιατί ο Κωστάκης δεν παίζει 5χ5 ;
και πές μας και ποιά είναι η χώρα που είσαι για να δούμε ...... και γιατί είσαι...εκεί....
Κάτι Ρώσικα βλέπω κάτω από το avatar. Να υποθέσω Ρασσίγια, Ουκραΐνα...και πές μας και ποιά είναι η χώρα που είσαι για να δούμε ...... και γιατί είσαι...εκεί....
γιατι το αλλο ??
ο γιωργος δεν ειναι ποδηλατης ?
απάντησα.....Κάτι Ρώσικα βλέπω κάτω από το avatar. Να υποθέσω Ρασσίγια, Ουκραΐνα...
στη γαλλια γαμαει ΚΑΙ δερνει..Η ποδηλασία έχει οπαδούς;
κακό είναι να θες να εκφέρεις άποψη και να μη γνωρίζεις τη γλώσσα...Σαρκάζεσαι ...... και αυτό είναι πολύ κακό....