Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
να κ κατι που εμαθα σιμερισ...
να ριχνο ... λευκο  :think: :think: :think:
ορεα κ επιστιμονικα που μορφονομε ναστε καλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιώργο σε καταλαβαίνω και έχω και φίλους Ρωσοπόντιους που αισθάνονται ακριβώς το ίδιο....Άλωστε υπάρχει και το τεράστιο άσμα του Στέλιου που λέει στα στα Ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος...

Λοιπόν δεν διαφωνώ κατά βάση με αυτά που λές και σε καταλαβαίνω.... απόλυτα.....

Του Γερμανούς δεν τους μισώ και αντίθετα τους θαυμάζω.. Πολλές φορές οι απόψεις μου τίνουν να παρεξηγηθούν γιατί θυμάμε έναν γέρο γερμανό που μου είπε μια κουβέντα...
Εμείς λέει τον πόλεμο 4 χρόνια τον κερδίζαμε και σε εναν χρόνο τον χάσαμε αφού μαζέυτηκε όλη η ανθρωπότητα να τον κερδίσει.
Σε πληροφορώ ότι αισθάνομαι μεγάλη εκτίμηση που με θρέψανε τα χρόνια που ζούσα εκεί... και έχω νοσταλγία και παώ που και πού για καμιά βδομάδα...
Έχω φάει όμως μεμονομένα γεγονότα που μου την δίνουν ...
Πήγα να δώ το σπίτι που ζούσαμε στην Γερμανία και το μκουνί ο Τούρκος που το νοίκιαζε με έδιωξε.....λέω δεν γαμιέτε.... αλλά όμως βλέπω ρε φίλε και με στεναχωράει το γεγονός ότι παρά του ότι απο όλους τους ξένους η τρίτη γενιά των Ελλήνων έχει αφομιωθεί καλύτερα απο όλους μας αντιμετωπίζουν χειρότερα απο τους Τούρκους...
Τώρα για την Αντολική Γερμανία θα σου πώ μόνο ότι όταν έκανα κουβέντα με Γερμνανό το βασικό μου επιχείρημα για να το βουλώσει ήταν "Πως μπορείτε να μιλάτε εσείς που το 1/3 της χώρας σας είναι ακόμα σκλαβωμενο στους Ρώσους" και εκεί είχαμε Τουμπεκί ....  
Τη δέ γριά δεν την κακολογίζω απλά εντάξη με πείραξε ...Εμένα τώρα δεν με ενοχλεί που ακούω αλβανικά η πακιστανικά να μιλάνε ..
Ήταν η αιτία του να εκτιμήσω κάποιες ελευθερίες που εδώ τις θεωρούμε δεδομένες.... και μην ξαχάσω το ξύλο που παίζαμε με τους σκινάδες..... όταν σχολάγαμε...
Γαμώτο έχω δουλειά και έχω φάει πολυ χρόνο ε΄δω σήμερα...

Σας αφήνω και νάστε καλά όλοι ... όπου και να ήστε... πολλές φορές μιλάει ο εγωισμός μας και απο αυτόν ήμαστε πλούσιοι./..

και μην ξεχνάτε να μην αφήνετε τις σηκομάρες να πηγαίνουν χαμένες

..Νίκος ΦΚΡ

το σωσες λιγάκι.........

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιώργο σε καταλαβαίνω και έχω και φίλους Ρωσοπόντιους που αισθάνονται ακριβώς το ίδιο....Άλωστε υπάρχει και το τεράστιο άσμα του Στέλιου που λέει στα στα Ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος...

και ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι οι ρωσσοποντιοι ειναι ελληνες? η μεγαλυτερη και πιο μπασταρδη ρατσα ειναι.οσο για τον καζαντζιδη να ξερεςι οτι η ελλαδα αλλαξε,και δεν παει με ντοματα και τυρι στα χωραφια.και το στυλακι του λαζογερμανου χωριατη καλα θα κανεις να το πεταξεις απο πανω σου.το 1980 μετρουσε,σημερα οχι.και επισης καλα κανεις και πινεις τα ουζα σου,γιατι τοσα χρονια στην γερμανια πρεπει να σου ελειψαν πολυ.ποτε δεν ειναι αργα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
να κ κατι που εμαθα σιμερισ...
να ριχνο ... λευκο  :think: :think: :think:
ορεα κ επιστιμονικα που μορφονομε ναστε καλα.
Ούτε ωραία είναι, αλλά ούτε και επιστημονικά. Δε σε καταλαβαίνω... :think: Απλά είναι το δικαίωμα της επιλογής - όπως θα έπρεπε να υπήρχε και το δικαίωμα να μην πάω καν να ψηφίσω άμα δε γουστάρω - όπως δηλ είναι σχεδόν παντού στο δυτικό κόσμο.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
arcans πάρε το κουβαδάκι σου και παίξε παραπέρα .. Κάποια πράγματα δεν είσαι άξιος να τα αγγίζεις...........
άκου Τσαλίκη και Ρουβά.... παπαράκο γιατί δεν έχεις στη ζωή σου δεί άνθρωπο να αποχαιρεταέι σε σιδηροδρομικό σταθμό να κλαίει σαν μωρό παιδί..

τι κάθομε και ασχολούμε ρε πούστη μου...
μέσα σε 2 μέρες και λίγα μυνήματα φάνηκε ότι έιναι ματαίω να ασχολείσε....
μετά λές εμένα Νεοέλληνα persona.....

καλά είσαι εκεί .. μην το κουνάς καθόλου....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τώρα για την Αντολική Γερμανία θα σου πώ μόνο ότι όταν έκανα κουβέντα με Γερμνανό το βασικό μου επιχείρημα για να το βουλώσει ήταν "Πως μπορείτε να μιλάτε εσείς που το 1/3 της χώρας σας είναι ακόμα σκλαβωμενο στους Ρώσους" και εκεί είχαμε Τουμπεκί .... 

Έχω κάνει και εγώ το λάθος και εγώ πει ακριβώς το ίδιο συνοδευόμενο και από ότι "Μην μιλάτε (οι Γερμανοί), μέχρι το '90 τελούσατε επίσημα υπό κατοχή των συμμάχων" και έλαβα την τρομερή απάντηση:

"Ναι...ισχύει...αλλά την Ανατολική Γερμανία την αγοράσαμε με δικά μας λεφτά και πλέον ταΐζουμε και την μισή Ευρώπη"
(ήταν κάπου το 95, πριν μπουν και τα παιδιά τους κάτι Σλοβακίες κλπ...)

Έβαλα την ουρά στα σκέλια...και το βούλωσα, έτσι απλά.

Σε πληροφορώ ότι αισθάνομαι μεγάλη εκτίμηση που με θρέψανε τα χρόνια που ζούσα εκεί... και έχω νοσταλγία και παώ που και πού για καμιά βδομάδα...

Τη δέ γριά δεν την κακολογίζω απλά εντάξη με πείραξε ...

Ήταν η αιτία του να εκτιμήσω κάποιες ελευθερίες που εδώ τις θεωρούμε δεδομένες....

Σας αφήνω και νάστε καλά όλοι ... όπου και να ήστε... πολλές φορές μιλάει ο εγωισμός μας και απο αυτόν ήμαστε πλούσιοι./..

και μην ξεχνάτε να μην αφήνετε τις σηκομάρες να πηγαίνουν χαμένες

Κρατάω αυτά και σου εύχομαι καλό απόγευμα.

και μην ξαχάσω το ξύλο που παίζαμε με τους σκινάδες..... όταν σχολάγαμε...

CC36.gif

b8tkr9.png

;)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
arcans πάρε το κουβαδάκι σου και παίξε παραπέρα .. Κάποια πράγματα δεν είσαι άξιος να τα αγγίζεις...........
άκου Τσαλίκη και Ρουβά.... παπαράκο γιατί δεν έχεις στη ζωή σου δεί άνθρωπο να αποχαιρεταέι σε σιδηροδρομικό σταθμό να κλαίει σαν μωρό παιδί..
βλαχογερμανε μου θυμιζεις ταινια του ξανθοπουλου.οσο το τι ακουω εγω,δεν ξερεις,αλλα και να το ακουσεις δεν θα καταλαβεις,γιαυτο παρε το γραμμοφωνο σου και ακου καζαντζιδη.επισης να σου θυμησω οτι βρισκομαστε στο ετος 2009.αν ησουν μαγκας να ερχοσουν στην ελλαδα να κανεις δουλειες,και οχι να εμενες στην γερμανια.μου θυμιζεις αυτο που λενε οι φιλοι σου οι ρωσσοποντιοι οτι στην ρωσια περνουσανε καλυτερα,αφου ηταν καλυτερα συκωθητε και φυγετε ρε μαλακες απο την ελλαδα.και σου λεω να ξερεις οτι τωρα ζεις εσυ ανθρωπινα,στην γερμανια ησουν ενα ρομποτ ρυθμισμενο για δουλεια.επισης να ξερεις οτι οσοι εμειναν στην ελλαδα εκεινη την εποχη που εφευγαν ολοι στην γερμανια ηταν ηρωες,οσο για εσας,δεν σας ειπε να κανενας να πατε με το ζορι στην γερμανια,μονοι σας πηγατε.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
βλαχογερμανε μου θυμιζεις ταινια του ξανθοπουλου.οσο το τι ακουω εγω,δεν ξερεις,αλλα και να το ακουσεις δεν θα καταλαβεις,γιαυτο παρε το γραμμοφωνο σου και ακου καζαντζιδη.επισης να σου θυμησω οτι βρισκομαστε στο ετος 2009.αν ησουν μαγκας να ερχοσουν στην ελλαδα να κανεις δουλειες,και οχι να εμενες στην γερμανια.μου θυμιζεις αυτο που λενε οι φιλοι σου οι ρωσσοποντιοι οτι στην ρωσια περνουσανε καλυτερα,αφου ηταν καλυτερα συκωθητε και φυγετε ρε μαλακες απο την ελλαδα.και σου λεω να ξερεις οτι τωρα ζεις εσυ ανθρωπινα,στην γερμανια ησουν ενα ρομποτ ρυθμισμενο για δουλεια.επισης να ξερεις οτι οσοι εμειναν στην ελλαδα εκεινη την εποχη που εφευγαν ολοι στην γερμανια ηταν ηρωες,οσο για εσας,δεν σας ειπε να κανενας να πατε με το ζορι στην γερμανια,μονοι σας πηγατε.

ποιο είναι το πρόβλημα σου?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αλλά όμως βλέπω ρε φίλε και με στεναχωράει το γεγονός ότι παρά του ότι απο όλους τους ξένους η τρίτη γενιά των Ελλήνων έχει αφομιωθεί καλύτερα απο όλους μας αντιμετωπίζουν χειρότερα απο τους Τούρκους...

Γιατί συμβαίνει αυτό κατά τη γνώμη σου?

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
arcans φρόντισε να διαβάζεις τα πόστς των άλλων πρίν αρχίζεις να γράφεις ότι σου κατέβει...

Στη Γερμανία ήμουν μικρός .. Γύρισα το 1986 και απο τότε ζώ στην Ελλάδα. Ξαναπήγα το 1992 και δεν έμεινα...
Για τους Πόντιους λίγα γιατί είναι απο τούς Έλληνες του πραγματικούς και απο αυτούς που ξέρουν τι θα πεί προσφυγιά και καημός...
Χέστηκα για τον  Ξναθόπουλο αλλά να παρακαλάς να μην ζήσεις αυτά τα 2 συναισθήματα... εγώ δεν τα έχω ζήσει αλλά όταν βλέπω εικόνες στην τηλεόραση
μου έρχονται δάκρυα γιατί είναι οι πατρίδες στο DNA μας..

Ασχολήσου με τίποτα άλλο καλύτερα. Παίξε Lineage.... να γίνεις ήρωας....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
βγαλε μας και τους ρωσσοποντιους τωρα οτι ειναι καλυτεροι απο ολους.να τρελαθουμε εντελως.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Λόγω θρησκείας αλλά λόγο του ότι εμείς ήμαστε λαός που δεχόμαστε επιρροές και δίνουμε επιρροές....

Φαντάσου να σουνα Τούρκος στη Γερμανία και να έπρεπε λόγω παράδωσης να σκοτώσεις την αδερφή σου γιατί αποφάσισε να βγάλει την μαντήλα
ή γιατί τα έφτιαξε με Γερμανό.. η αλόθρησκο...

αυτό τα λέει όλα...

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Όχι βέβαια και δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.... Δεν ζούμε στο 1960 ..τώρα πηγαίνουμε στην Γερμανία σαν επιχειρηματίες σε εκθέσεις και λόγο του σίτε στα γαμάτα FKK....
Για να ξέρεις η Ποντιακή διάλεκτος είναι ποιό κοντά στα αρχαία Ελληνικά απο οποιαδήποτε άλλη διάλκτο. Όταν οι άνθρωποι ξεσπιτώθηκαν κατά την ανταλαγή των πλυθησμών το 1922 ο ποιό κοντινός τόπος να ξεφύγουν τον θάνατο ήταν η Γεωργία.... και έφυγαν μόνο με τα βασικά τους υπάρχοντα... άφησαν πίσω τα πάντα και απο αυτόυς λίγοι κατόρθωσαν να γλυτώσουν.. Ασε τους Πόντιους φίλε μου και μην τους ακουμπάς.. έχουν τραβήξει τα πάνδινα και ότι και να πούν έχουν δίκιο...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λόγω θρησκείας αλλά λόγο του ότι εμείς ήμαστε λαός που δεχόμαστε επιρροές και δίνουμε επιρροές....

Φαντάσου να σουνα Τούρκος στη Γερμανία και να έπρεπε λόγω παράδωσης να σκοτώσεις την αδερφή σου γιατί αποφάσισε να βγάλει την μαντήλα

αυτό τα λέει όλα...

αμα εισαι εξυπνος δεν τρως πλυσει εγκεφαλου απο κανεναν.τωρα μιλας για καθυστερημενους εντελως.τετοιους εχει και στην ελλαδα βεβαια.οπως οι κρητικοι με τις βεντετες τους και τις μαλακιες τους.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

αυτό τα λέει όλα...

ναι αλλα λες ότι μας έχουν σε χειρότερη μοίρα από τους τούρκους. Ήλπιζα να μας είχαν σε καλύτερη

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όχι βέβαια και δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.... Δεν ζούμε στο 1960 ..τώρα πηγαίνουμε στην Γερμανία σαν επιχειρηματίες σε εκθέσεις και λόγο του σίτε στα γαμάτα FKK....
Για να ξέρεις η Ποντιακή διάλεκτος είναι ποιό κοντά στα αρχαία Ελληνικά απο οποιαδήποτε άλλη διάλκτο. Όταν οι άνθρωποι ξεσπιτώθηκαν κατά την ανταλαγή των πλυθησμών το 1922 ο ποιό κοντινός τόπος να ξεφύγουν τον θάνατο ήταν η Γεωργία.... και έφυγαν μόνο με τα βασικά τους υπάρχοντα... άφησαν πίσω τα πάντα και απο αυτόυς λίγοι κατόρθωσαν να γλυτώσουν.. Ασε τους Πόντιους φίλε μου και μην τους ακουμπάς.. έχουν τραβήξει τα πάνδινα και ότι και να πούν έχουν δίκιο...

φιλε εγω ειπα για ρωσσοποντιους,και οχι για ποντιους.αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
αχ ρε arcans..... μαλλον θα μιλάς για τους μαλάκες Γεωργιανούς που ήρθαν εκμεταλευόμενοι την κίνηση του συγχωρεμένου του Αντρέα και δεν έχουν σχέση με Πόντιους.

Καλά τέλος πάντων ..
Να ξέρετε μόνο έρχονται χρόνια δύσκολα που προφήτεψε ο Στελάρας....και ήστε έτοιμοι γιατί τα νέα δεν είναι καλά .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom