Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Είναι αλήθεια ότι ο άνθρωπος πληρώνει πολλά στην εφορία και δουλεύει για τα λεφτά που παίρνει και ότι έχει λιώσει στα θρανία....
Ένα μόνο θα πώ ... Όσα γράμματα και να ξέρεις, όσο υπολογιστές και να γνωρίζεις ..εάν ο αγρότης δεν σου βγάλει τρόφιμα να φάς και ο κτηνοτρόφος τότε θα ψοφίσεις της πέινας ο Αινστάιν να είσαι ...

Η παροιμία λέει "η κότα πίνει νερό και κοιτάει και τον Θεό"....

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
και όσο για την αύξηση των εσόδων μία είναι η λύση... πάταξη φοροδιαφυγής.. και εκεί μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε..

Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι να αγοράσω τίποτε χωρίς απόδειξη αν η έκπτωση που θα μου δώσουν είναι μικρότερη από 40% (για να συμφέρει).. και εξηγώ στο 100ρικο 15 ευρώ είναι ο ΦΠΑ (δικός μου) στα 85 που μένουνε ο φόρος του είναι 30 Ευρώ δηλαδή 15 δικά μου (τα μισά) και ένα 10ρικο γιατί κάνουμε την πουστιά παρέα σύνολο 15+15+10 = 40 αν γουστάρει του δίνω 60 και τελειώνω... αλλιώς αλλού ή απόδειξη..

όσο δε υδραυλικούς και συναφείς απατεωνίσκους πριν πληρώσω πρέπει να δώ απόδειξη με συνολική αμοιβή (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) ίση με την συμφωνηθείσα αρχικά, αλλιώς δεν δίνω μία.. να πάει να γαμηθεί...

Και πολύ καλά κάνεις!!! πολύ σωστός!!!

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
teras και εγώ πλέον ... και απο τα εστιατόρια παίρνω πάντα άν και πολλοί το έχουν ξεχάσει ... και τώρα αυτά περι σπιτών 500 εκατομυρίων με 30.000 δήλωση τα κούω βερεσέ η μάλλον ο τελευταίος ήταν ο Ανδρέας ο συγχωρεμένος.....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Τώρα το κατάλαβες αγαπούλη μου γιατί τώρα σου έβαλε χέρι και εσένα.
Όσοι είμασταν έμποροι/επιχειρηματίες/ε.ε αυτά τα τραβάμε με τις περαιώσεις κάμποσα χρόνια τώρα, μέχρι που το κλείσαμε το μαγαζάκι μας και ησυχάσαμε  :rockon: :rockon: :rockon: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:.
Όπου οι καμπάνες των περαιώσεων ήταν θεσπέσιες. Και αναφέρομαι σε κλείσιμο πενταετίας όπου δήλωνα τα πραγματικά μου κέρδη και τελικά πλήρωσα και 20000 γαμησιάτικα.
Το χέρι βαθιά στην τσέπη αγαπούλη  :-* :-* :-* :-* :-* :-* .
Σε λίγο θα πιάσει και τους απόδημους.....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

δεν τα αφήνεις ρε φίλε τα σάπια ότι οι περαιώσεις ήταν καμπάνες.. πως και πως τις περιμένατε οι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες.. αντί να σας κάνει τακτικό έλεγχο (εκεί να δείς φίδια που θα βγαίνανε) σας έδινε την ευκαιρία να δώσετε λίγα από τα κλεμένα για να είστε όλοι καλοί..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
τι ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΕΑ;
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΣΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ 5 χρόνια...
Τα 2 χιλιάρια νομίζεις είναι το θέμα μου ή η αρρώστια των άχρηστων που συνεχώς διαιωνίζεται στο μπουρδέλο σας;

Υ.Γ.
Σε λίγο θα παρακαλάτε τους απόδημους να φέρουν χρήμα πίσω ...... Κατι παλιές καλές εποχές μου θυμίζει....
Φέρτε χρήμα και δεν θα σας το φορολογήσουμε.......

ΜΑ πόσο πιο πολλούς μαλάκες μπορεί να χωρέσει αυτή η χώρα τελικά;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Κλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααάψε κι άλλο....

Ναι έχεις λίγο δίκιο, δεν το έγραψα καλά στο αποπάνω ποστ.
Πλήρωνα κανονικά τους φόρους που μου αναλογούσαν αλλά πλήρωσα και την περαίωση μόνο και μόνο για να μην μου κάνουν έλεγχο, όπου όλως τυχαίως θα έβρισκαν παραβάσεις γιατί έτσι είναι γραμμένοι οι νόμοι  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Όσοι είχαμε πληρώσαμε, κλείσαμε και ησυχάσαμε.
Σειρά σου τώρα να κλάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααάψεις  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

δεν τα αφήνεις ρε φίλε τα σάπια ότι οι περαιώσεις ήταν καμπάνες.. πως και πως τις περιμένατε οι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες.. αντί να σας κάνει τακτικό έλεγχο (εκεί να δείς φίδια που θα βγαίνανε) σας έδινε την ευκαιρία να δώσετε λίγα από τα κλεμένα για να είστε όλοι καλοί..
Προσωπικά, εαν έκλεβα την εφορία ακόμα θα είχα την εταιρεία σε λειτουργία.
Και ναι, θα περίμενα την περαίωση για να ξεβρωμίσω.
Την έκλεισα όμως  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γιώργο στο πρώτο συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω ....και τουθς γαμώ αυτούς  και έχεις δίκο (βλέπε Φιλιπίδη τον αποτυχημένο του Παναθηναικού που το διόρισε κάπου)... τι έχω να πώ ..αυτά γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται... είναι το λεγόμενο κατ' εμένα τίμημα της Δημοκρατίας...... τίμημα της ελευθερίας του λόγου που έχουμε... και χωράει ώρες συζήτηση...
Θα διαφωνήσω...το τίμημα της μαλακίας είναι αυτό. Και αλλού έχει δημοκρατίες, χωρίς αυτές τις μαλακίες.

Τό να αποφεύγεις να πληρώσεις νόμιμα το ξέρω υπάρχουν χίλιοι τρόποι ... και συμφωνώ και διαφωνώ.... και μπορώ να προτείνω και λύσεις για το πώς μπορεί να μαζέψει την φοροφιαφυγή... (π.χ. αποδείεξεις για τα πάντα και με την κατάθεση στην εφορία - 20% φοροαπαλαγή για ότι απόδειξη έχεις...) Ρωτάω υπήρχε περίπτωση να φωνάξω υδραυλικό, η δικηγόρο και να μην μου δώσει απόδειξη εάν εγώ πρόκειτε να γλιτώσω λεφτά ..ΚΑΜΙΑ.....
Αγαπητέ...επαναλαμβάνω ακριβώς ότι είπε Υπουργός της Κυβέρνησης (και μάλιστα επί θεμάτων φορολογίας): Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό.
Τελεία και παύλα! Το έβαλα κορνίζα στο γραφείο μου, το έστειλα και σε ένα fax μήκους 5 μέτρων (δεν κάνω πλάκα) στον λογιστή μου και ανάλογα κινούμαι.

Είμαι Έλληνας που ανήκω στο 5% των εισοδημάτων στη χώρα μου και έχω και μία ντουζίνα κυπριακές εταιρίες!!!!  :2funny:

Είμαι νόμιμος και πάνω από όλα ΚΑΙ ηθικός.

Μην μου το χαλάτε λέμεεεεεεεεεεε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και όσο για την αύξηση των εσόδων μία είναι η λύση... πάταξη φοροδιαφυγής.. και εκεί μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε..

Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι να αγοράσω τίποτε χωρίς απόδειξη αν η έκπτωση που θα μου δώσουν είναι μικρότερη από 40% (για να συμφέρει).. και εξηγώ στο 100ρικο 15 ευρώ είναι ο ΦΠΑ (δικός μου) στα 85 που μένουνε ο φόρος του είναι 30 Ευρώ δηλαδή 15 δικά μου (τα μισά) και ένα 10ρικο γιατί κάνουμε την πουστιά παρέα σύνολο 15+15+10 = 40 αν γουστάρει του δίνω 60 και τελειώνω... αλλιώς αλλού ή απόδειξη..

όσο δε υδραυλικούς και συναφείς απατεωνίσκους πριν πληρώσω πρέπει να δώ απόδειξη με συνολική αμοιβή (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) ίση με την συμφωνηθείσα αρχικά, αλλιώς δεν δίνω μία.. να πάει να γαμηθεί...

συν 1000 ψηλέ...
αυτό λέω τόση ώρα........
Και κάτι ακόμα λέω ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.....

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ εχω στο νου μου που το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΞΑΝΑΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΗΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ σε μισθωτούς.

Πιο ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ότι ΕΧΩ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.......

αλλα που να το καταλάβουν αυτό οι ουζοπαραλίες.......

Ψηφίστε ξανά ρε μαλάκες..........
και την επομένη να σας κάνει σούμα για την προηγούμενη 10ετία και όσοι δήλωσαν πάνω απο 200 χιλιάρια να πληρώσουν και τα χρέη στο ΔΗΜΟΣΙΟ αυτών που φοροδιαφεύγουν....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

έτσι ακριβώς είναι, χωρίς πλάκα. στο ίδιο καταλήγουμε....το ΚΡΑΤΟΣ σου λέει να φοροδιαφεύγεις....περαίωσε και στην χαρίζω για ότι μαλακία έχεις κάνει παλαιότερα....οπότε μαθαίνεις και εσύ και λες....γάμα του την μάνα από εδώ και πέρα....θα περαιώσουμε κάποια στιγμή και καθαρίσαμε....ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

τρέξανε τα μουνάκια και διαμαρτύρονταν κιόλας.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ποιός θα κλαίει είναι το θέμα...
Γιόργκος δες πι εμ......

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
teras και εγώ πλέον ... και απο τα εστιατόρια παίρνω πάντα άν και πολλοί το έχουν ξεχάσει ... και τώρα αυτά περι σπιτών 500 εκατομυρίων με 30.000 δήλωση τα κούω βερεσέ η μάλλον ο τελευταίος ήταν ο Ανδρέας ο συγχωρεμένος.....

καλά άλλη απάτη αυτή εστιατόρια και καφετέριες.. πάντα να κοιτάτε τις αποδείξεις που σας δίνουν.. πολλές φορές η ώρα που γράφουν επάνω δεν έχει καμμιά σχέση με την ώρα που είσασταν εκεί.. τις έχουν μαζέψει από άλλους..

όσο για τα σπίτια.. δουλεύω 27 χρόνια, ήμουν και είμαι υψηλόμισθος (εκ των οποίων 2 στην Νιγηρία και 1 στην Ελβετία) και το μόνο που έχω είναι ένα διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους και ένα εξοχικό στο γυναικοχώρι (ας είναι καλά ο πεθερός που άφησε το οικόπεδο και την άδεια οικοδομής) .. αν ναι και να μην ξεχάσω και γύρω στα 12000 ευρώ καταθέσεις (δώδεκα χιλιάδες και όχι εκατόν είκοσι)..το αυτοκίνητο μου είναι 11 χρόνων και έχω και ένα εταιρικό αυτοκίνητο...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ εχω στο νου μου που το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΞΑΝΑΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΗΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ σε μισθωτούς.

Λάθος.
Το είπε ο Κρης.

Η περαίωση είναι αυτό ακριβώς το πράγμα. Πρόσθετη φορολογία επί των ήδη φορολογηθέντων. Ακόμη και απολύτως νόμιμος να είσαι κάνεις περαίωση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Διότι είναι τέτοιες οι ασάφειες της φορολογικής νομοθεσίας που αν σου έρθει έλεγχος θα σου βρει κάτι.
Σίγουρο αυτό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά άλλη απάτη αυτή εστιατόρια και καφετέριες.. πάντα να κοιτάτε τις αποδείξεις που σας δίνουν.. πολλές φορές η ώρα που γράφουν επάνω δεν έχει καμμιά σχέση με την ώρα που είσασταν εκεί.. τις έχουν μαζέψει από άλλους..

όσο για τα σπίτια.. δουλεύω 27 χρόνια, ήμουν και είμαι υψηλόμισθος (εκ των οποίων 2 στην Νιγηρία και 1 στην Ελβετία) και το μόνο που έχω είναι ένα διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους και ένα εξοχικό στο γυναικοχώρι (ας είναι καλά ο πεθερός που άφησε το οικόπεδο και την άδεια οικοδομής) .. αν ναι και να μην ξεχάσω και γύρω στα 12000 ευρώ καταθέσεις (δώδεκα χιλιάδες και όχι εκατόν είκοσι)..το αυτοκίνητο μου είναι 11 χρόνων και έχω και ένα εταιρικό αυτοκίνητο...

ρε άστο το άτομο.... μετράει ακόμα σε εκατομύρια...
εγώ για 500 χιλιάρικα ευρώ μίλησα...
καλά ρε πόσο καμμένος είσαι ;
ούτε ελληνικά δε μπορείς να διαβάσεις;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366

+++

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Είναι αλήθεια ότι ο άνθρωπος πληρώνει πολλά στην εφορία και δουλεύει για τα λεφτά που παίρνει και ότι έχει λιώσει στα θρανία....
Ένα μόνο θα πώ ... Όσα γράμματα και να ξέρεις, όσο υπολογιστές και να γνωρίζεις ..εάν ο αγρότης δεν σου βγάλει τρόφιμα να φάς και ο κτηνοτρόφος τότε θα ψοφίσεις της πέινας ο Αινστάιν να είσαι ...

Η παροιμία λέει "η κότα πίνει νερό και κοιτάει και τον Θεό"....

κανένας δεν είπε ότι δεν πρέπει να βγάζουνε και αυτοί καλό μεροκάματο.. το πρόβλημα όμως είναι ότι τα πάντα λειτουργούν με την προσφορά και ζήτηση.. αν λοιπόν αυτά που παράγουν έχουν πολύ προσφορά οι τιμές είναι χαμηλές... ας κοιτάξουν και λίγο την ποιότητα και αυτοί...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λάθος.
Το είπε ο Κρης.

Η περαίωση είναι αυτό ακριβώς το πράγμα. Πρόσθετη φορολογία επί των ήδη φορολογηθέντων. Ακόμη και απολύτως νόμιμος να είσαι κάνεις περαίωση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Διότι είναι τέτοιες οι ασάφειες της φορολογικής νομοθεσίας που αν σου έρθει έλεγχος θα σου βρει κάτι.
Σίγουρο αυτό.

λάθος είσαι εσύ....
Την περαίωση την ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.
τον ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ....
Να μου πει ο Κωστάκης ΣΕ ΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΣΤΕΓΩΝ, ή ΑΠΟΡΩΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΩΡΑ 2 χιλιάρια να τα πάω ΚΑΣ και τσακ μπαμ......
Αλλα ούτε ότι θα πάνε εκεί που πρέπει δεν τους εμπιστεύομαι πλέον.
Και ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.....

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Γιωργάρα .. κοίτα θα κλείσω με ενα μύνημα απόλυτης ειλικρίνιας γιατί ρε πούστη δεν μου αρέσει να λέω ψέματα και να κρύβομε πίσω απο το δάκτυλο μου...

Μού ρθε το ρεύμα 400 ευρώ απο 250 που ερχόταν και τρελάθηκα .. έγινε της πουτάνας στο σπίτι....

κάθομε και σκέφτομε όμως ... ρε γαμώτο πρίν 3 μήνες που πήγαμε στο palace στη Φρανκφούρτη γάμισα 3 γκόμενες και μού φυγαν 350 Ευρώ εκέι δεν με πείραξε...

πέρα απο την πλάκα ήμαστε να μας φάνε τα ψάρια .. όπου μας συμφέρει και γουστάρουμε τα γαμάμε τη μάνα.. όπου μας τα παίρνουμε μας πειράζει ...

Έτσι όμως ήμαστε .. νά χουμε την υγειά μας ... ψυχραιμία .... να μην το σκεφτόμαστε και πολύ πολύ το θέμα ... και να γαμάμε πολύ.....

Αυτή είναι η λύση.. η φτώχεια θέλει καλοπέραση παιδιά.... Σας καλώ όλους για ούζο γυαλιστερές, ψητές και κυδώνια .. στην πόλη που μένω...

και εάν μείνουμε απο δουλειές κάτι χωρταφάκια υπάρχουν, κάτι ελίτσες ..θα κάνω μια βιολογική παραγωγή και θα ζήσω που θα πάει...

Το μόνο που παρακαλάω είναι ειρήνη να έχουμε γιατί ιστορικά αυτές οι συνθήκες φέρνουν πολέμους και διστυχεία...

Σας εύχομε όλους να στε καλά... καλό σας πάσχα.....

και ο θεός έχει για όλους μας..........

και μην ξεχνάτε να μην αφήνετε ουτε μία φορά σηκωμάρες να πάνε χαμένες

persona και σε αγαπώ φίλε μου.... γάμα καμιά ξένη και για μένα εκεί που είσαι γιατί μας κόψανε τα ταξίδια με την γαμωκρίση........  

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Με απλά λόγια, πολύ απλά...διαβάζω μεταξύ των γραμμών του post σου...και καταλαβαίνω το εξής:

Γιατί τότε να είμαι απολύτως νόμιμος????????????????

Αφού και νόμιμος να είμαι, πάλι θα πληρώσω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.....

Και όλα αυτά, επιμένω (και σας σπάω τα αρχίδια, το ξέρω) ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Γιωργάρα .. κοίτα θα κλείσω με ενα μύνημα απόλυτης ειλικρίνιας γιατί ρε πούστη δεν μου αρέσει να λέω ψέματα και να κρύβομε πίσω απο το δάκτυλο μου...

Μού ρθε το ρεύμα 400 ευρώ απο 250 που ερχόταν και τρελάθηκα .. έγινε της πουτάνας στο σπίτι....

κάθομε και σκέφτομε όμως ... ρε γαμώτο πρίν 3 μήνες που πήγαμε στο palace στη Φρανκφούρτη γάμισα 3 γκόμενες και μού φυγαν 350 Ευρώ εκέι δεν με πείραξε...

πέρα απο την πλάκα ήμαστε να μας φάνε τα ψάρια .. όπου μας συμφέρει και γουστάρουμε τα γαμάμε τη μάνα.. όπου μας τα παίρνουμε μας πειράζει ...

Έτσι όμως ήμαστε .. νά χουμε την υγειά μας ... ψυχραιμία .... να μην το σκεφτόμαστε και πολύ πολύ το θέμα ... και να γαμάμε πολύ.....

Αυτή είναι η λύση.. η φτώχεια θέλει καλοπέραση παιδιά.... Σας καλώ όλους για ούζο γυαλιστερές, ψητές και κυδώνια .. στην πόλη που μένω...

και εάν μείνουμε απο δουλειές κάτι χωρταφάκια υπάρχουν, κάτι ελίτσες ..θα κάνω μια βιολογική παραγωγή και θα ζήσω που θα πάει...

Το μόνο που παρακαλάω είναι ειρήνη να έχουμε γιατί ιστορικά αυτές οι συνθήκες φέρνουν πολέμους και διστυχεία...

Σας εύχομε όλους να στε καλά... καλό σας πάσχα.....

και ο θεός έχει για όλους μας..........

και μην ξεχνάτε να μην αφήνετε ουτε μία φορά σηκωμάρες να πάνε χαμένες

persona και σε αγαπώ φίλε μου.... γάμα καμιά ξένη και για μένα εκεί που είσαι γιατί μας κόψανε τα ταξίδια με την γαμωκρίση........  

που μένεις ρε μεγάλε? ακουσα για ουζάκια και θαλασσινα και άρχισαν να μου τρέχουνε τα σάλια? Βόλο μεριά?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
λάθος είσαι εσύ....
Την περαίωση την ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.
Ναι αμε, όπως τον αποκεφαλισμό ή τον παρά φύσιν βιασμό απο 35πόντο αράπη.
Βρε σάλτα  :knockinb: :knockinb: και κλάαααααααααααααααααααψε  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
η φτώχια καλοπέραση
και το μουνί κυνήγι
η πρέφα την υπομονή
κι η πουτανιά φτιασίδι...