Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ξερω εγω απο πολυ σεγγενικο μου προσωπο εως και 1ου βαθμου που εχει διευθυντικη θεσε και τσιμα τσιμα παιρνει 1.000! οντως υπαρχουν διευθυνταδες και διευθυνταδες!
και εγω ξερω εταιρεια που μοιραζει τιτλους αβερτα
ο φιλος μου ειναι διευθυντης αποθηκης η κατι τετοιο...το κανουν επιτηδες γιατι ως διευθυντικα στελεχη δεν παιζει το 8 ωρο και μπορουν να τους κρατουν οσο θελουν

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλα ενταξει..

και ο πιτσιρικος που τον φωναζουν διευθυντη στα γκουντις 700 παιρνει..  :tooth:

και ο αλλος που γραφει στην καρτα του ''γεωργιος παπαδακης - γενικος διευθυντης ελεγχου εισοδου και εξοδου υπουργειου εσωτερικων'' 700 παιρνει..  :tooth:
δεν μιλαω για τετοιους διευθυντες!
ελεος!!! μιλαμε και για σοβαρες εταιριες! εγω τα ακουω και δεν πιστευω στα αφτια μου!
η Ελλαδα γεματη πρεοδρους διοικητες και διευθυντες ειναι!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και εγω ξερω εταιρεια που μοιραζει τιτλους αβερτα
ο φιλος μου ειναι διευθυντης αποθηκης η κατι τετοιο...το κανουν επιτηδες γιατι ως διευθυντικα στελεχη δεν παιζει το 8 ωρο και μπορουν να τους κρατουν οσο θελουν
αρχιδια !!!!

δεν το κανουν γι αυτο.

το κανουν γιατι ο καραγκιοζακος ο ελληνας το μονο που θελει ειναι η ταμπελα..

καταλοιπο απο το σεξ και δε σιτυ ειναι..  :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν μιλαω για τετοιους διευθυντες!
ελεος!!! μιλαμε και για σοβαρες εταιριες! εγω τα ακουω και δεν πιστευω στα αφτια μου!
η Ελλαδα γεματη πρεοδρους διοικητες και διευθυντες ειναι!
και γιατι δεν παει ντιλιβερας να κανει διπλοβάρδια να παιρνει περισοτερα ?

πλλλλλλλλακα με κανεις ??

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Έλα μωρέ μας έπρηξε που είναι και που είναι στην Ουκρανία ή στη Ρωσία είναι ... λες και δεν έχουμε παέι και δεν τα είδαμε.....

όπου και να είναι έχουμε πάει και έχουμε γαμήσει ... δείτε και τις αναφροές στα εκτός Ελλάδος ....

Πίκρα τρώει εκεί έξω .........και προσπαθεί να μας αποδείξει ότι περνάει καλά και ότι είναι ο γαμάω.....

Ασε μας ρε πέστα σε κανέναν που δεν έχει βγεί απο την ψωροκώσταινα όχι σε εμάς .....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.993
Πόντοι
42.697
Μακάρι να έπερνε στο κράτος κάποιους καλούς μανατζερ απο τον ιδιωτικό τομέα αλλά με την νοοτροπία των Δοσίων υπαλλήλων φίλε θα έφευγαν νύχτα τα παλικάρια ...
γιατί με τα δεδομένα του ιδιωτικού τομέα το 80% θα έπρεπε να πάει σπίτι του....

ναι..
ειδα που πήρε τον Αθανασόπουλο απο την ΤΟΥΟΤΑ και τον τοποθέτησε στη ΔΕΗ τι ώραια τα κατάφερε...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και εσύ Θλιβερός Γιωργάκης είσαι όπως και εγώ μετά τις περιγραφές του Persona για τον παράδεισο?

(για να μένουμε και εντός θέματος)
ρε συ, μπερδευτηκα. νομιζα οτι ο τιτλος του θρεντ ειναι για μενα..  :)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πράγματι .. ο έλληνας τίτλο θέλει.. άμα βγείς στον δρόμο και φωνάξεις "κύριε Πρόεδρε" πάω στοιχήμα ότι οι μισοί θα γυρίσουν το κεφάλι..

μέ βάση το νόμο διευθυντικό θεωρείται στέλεχος στο οποίο με βάση τον κανονισμό εργασίας της επιχείρησης (που για να έχει κανονισμό πρέπει να έχει πάνω από 70 μόνιμους εργαζομένους) αναφέρονται τουλάχιστον 8 εργαζόμενοι

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Φίλε το κασέ εξαρτάτε και απο την εταιρία ... Εγώ πάντα λέω όσο ποιό πολλά παίρνεις τόσο ποιό αναλώσιμος είσαι και τόσες περισσότερες σκοτούρες έχεις στο κεφάλι σου....Μακάρι να έπερνε στο κράτος κάποιους καλούς μανατζερ απο τον ιδιωτικό τομέα αλλά με την νοοτροπία των Δοσίων υπαλλήλων φίλε θα έφευγαν νύχτα τα παλικάρια ...
γιατί με τα δεδομένα του ιδιωτικού τομέα το 80% θα έπρεπε να πάει σπίτι του....
Και ποιος σου είπε ότι το δημόσιο δεν προσλαμβάνει από τον ιδιωτικό τομέα? Άπειροι μιλάμε.

Μάλιστα είναι οι καλύτεροι του χωριού μια και οι συμβάσεις ανανεώνονται ανα τριετία (μετά τα 3 πρώτα χρόνια έχουν κάνει τα κονέ τους).

Πολύ καλά λεφτά και χαλαροί ρυθμοί - για ρώτα στην πιάτσα να μάθεις. :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έλα μωρέ μας έπρηξε που είναι και που είναι στην Ουκρανία ή στη Ρωσία είναι ... λες και δεν έχουμε παέι και δεν τα είδαμε.....

όπου και να είναι έχουμε πάει και έχουμε γαμήσει ... δείτε και τις αναφροές στα εκτός Ελλάδος ....

Πίκρα τρώει εκεί έξω .........και προσπαθεί να μας αποδείξει ότι περνάει καλά και ότι είναι ο γαμάω.....

Ασε μας ρε πέστα σε κανέναν που δεν έχει βγεί απο την ψωροκώσταινα όχι σε εμάς .....

ακούς Γιώργκος....

δεν έχω βγει απ την Ψωροκώσταινα και είναι πίκρα εκεί που είμαι.....

δεν έχει παραλίες δεν έχει ουζάκια δεν έχει ρακέτες δεν έχει φαί και έχει και πολύ κρύο....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ναι..
ειδα που πήρε τον Αθανασόπουλο απο την ΤΟΥΟΤΑ και τον [size=14pt]τοποθέτησε[/size] στη ΔΕΗ τι ώραια τα κατάφερε...

Υπογράμμισα την μαγική λέξη για την συγκεκριμένη περίπτωση. Και για να έχει κανείς την πλήρη εικόνα του συγκεκριμένου case, να προσθέσω άλλη μία σημαντική λέξη: ΓΕΝΟΠ!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ναι..
ειδα που πήρε τον Αθανασόπουλο απο την ΤΟΥΟΤΑ και τον τοποθέτησε στη ΔΕΗ τι ώραια τα κατάφερε...

λάθος κάνεις .. Ο Αθανασόπουλος μπλοκαρίστηκε από το ίδιο το κράτος που δεν τον άφησε να προχωρήσει στα σχέδια αναβάθμισης της παραγωγής ενέργειας, από τους ίδιους τους εργαζόμενους (ή μάλλον καλύτερα από τους μαλάκες εργατοπατέρες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ) αλλά και από την κοινωνία και τα άλλα που σε όλες τις προσπάθειες για αναβάθμιση του παραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ τους εύρισκε μπροστα του είτε με διαδηλώσεις είτε με προσφυγές στο ανεκδιήγητο ΣτΕ. Πρώτο βήμα για να εξυγιάνεις μιά επιχείρηση είναι η απαλλαγή από τα προβλήματα του παρελθόντος, ξεκινώντας από τα οικονομικά στοιχεία της. Το βήμα αυτό έχει ΠΑΝΤΑ κόστος και σου γυρνά την κερδοφορία σε ζημιές..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Υπογράμμισα την μαγική λέξη για την συγκεκριμένη περίπτωση. Και για να έχει κανείς την πλήρη εικόνα του συγκεκριμένου case, να προσθέσω άλλη μία σημαντική λέξη: ΓΕΝΟΠ!
δεν την εχεις υπογραμμισει..  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom