Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι εννοείς φίλε μου ποιητή;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1. That sucks. :2funny:

2. Ούτε θεός ούτε αφέντης.

3. Κάτω όλα τα αφεντικά.

4. Που είστε να έρθω να ρίξω μια μολότα. :cheesy:
1. agree

2. κενό  :grin:

3. μαζι σου. οξω τα μονιά !!

4. θα δυσκολευτεις. εχουμε παιξει διασπορα..  :boobies:
warnpmod.gif
 ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άμα με κανω warn θα μετραω ????

εγώ θέλω να κάνεις μοντερέιτ τον εαυτό σου......

μονο τότε θα μετράς......

όπως ο μαλάκας που είδα στις ειδήσεις να λέει...
στο τέλος θα απολύσω και τον εαυτό μου.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
:(

Συνημμένα

• zipped.jpg
    zipped.jpg
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 21

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μάγκες ο παπάς έγινε μοντερέιτ...
τέλος......
πάω να απολύσω τον εαυτό μου......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
πώς σου πάνε τα κίτρινα με τα μπλε........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Νίκο...εγώ να δώσω στον Μπούλη και 10.000€ και 15.000€ εάν θέλει να κάνει έρανο (έκτακτη εισφορά).

Αλλά...

Να μας πεί πόσα έουρο μπαίνουμε κάθε χρόνο μέσα από τους διάφορους οργανισμούς τους οποίους διοικούν τα μπουμπούκια οι φίλοι του, τους οποίους διόρισε ο ίδιος και δεν είναι ικανοί να μου γυαλίσουν τα παπούτσια, πόσο μάλλον να διοικήσουν οτιδήποτε.

Εάν έχεις πρόσβαση, ψάξε να δεις λίγο τα ελλείματα....και θα δεις, ότι όλα τα λεφτά που μαζεύει τώρα, θα τα είχε 4 και 5 φορές εάν μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα μία ντουζίνα ΔΕΚΟ, οι οποίες μας χώνουν μέσα κάθε χρόνο με απίστευτα νούμερα.

Όταν λοιπόν, θα διαχειριστεί σωστά το μαγαζί του, θα του δώσω και εγώ τα λεφτουδάκια μου. Μέχρι τότε, τον αποφεύγω με νόμιμους τρόπους πάντα, οι οποίοι σύμφωνα με εξέχον στέλεχος της συγκεκριμένης κυβέρνησης, αφού είναι νόμιμοι, είναι και ηθικοί!

ΟΚ?

Τα σέβη μου...
Ό,τι πιο σωστό έχει γραφεί εδώ μέσα...

Όταν έχεις οικονομικό πρόβλημα, πρώτα μειώνεις τα έξοδα με πρώτα και καλύτερα τα περιττά και μετά στελνεις τα παιδιά σου να πουλάνε χαρτομάντιλα στα φανάρια....

Όσο για το μέτρο (το οποίο δεν με πιάνει για λίγα χιλιάρικα THANKS GOD που δεν έβγαλα παραπάνω- εκεί μας έχει καταντήσει το κράτος, να πανηγυρίζουμε για αποτυχίες) μου χτυπα λίγο στο ευαίσθητο νομικό υπογάστριό μου...
Αναδρομικός φόρος (όπως και αν τον βαφτίζεις) ;;;;;
Άλλα μου έμαθαν σε κάποια φοιτητικά έδρανα...

Τέλος, να θυμίσω σε κάποιους φίλους ότι όταν είχε μπει το άλλο αντισυνταγματικό αίσχος, η κατάργηση του αφορολογήτου στους ελεύθερους επαγγελματίες, κάναν πάρτυ...
Τώρα που μπαίνει το καυλί στο δικο τους κώλο, αρχίζουν τις θεωρίες...
Δεν πειράζει όμως, θέλω να πιστεύω ότι μάθαν από το λάθος τους και δεν κρατάω κακία...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
και που θα πας περσονα εδω ινε το ζουμακιιιιιιιιι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα σέβη μου...
Ό,τι πιο σωστό έχει γραφεί εδώ μέσα...

Όταν έχεις οικονομικό πρόβλημα, πρώτα μειώνεις τα έξοδα με πρώτα και καλύτερα τα περιττά και μετά στελνεις τα παιδιά σου να πουλάνε χαρτομάντιλα στα φανάρια....

Όσο για το μέτρο (το οποίο δεν με πιάνει για λίγα χιλιάρικα THANKS GOD που δεν έβγαλα παραπάνω- εκεί μας έχει καταντήσει το κράτος, να πανηγυρίζουμε για αποτυχίες) μου χτυπα λίγο στο ευαίσθητο νομικό υπογάστριό μου...
Αναδρομικός φόρος (όπως και αν τον βαφτίζεις) ;;;;;
Άλλα μου έμαθαν σε κάποια φοιτητικά έδρανα...

Τέλος, να θυμίσω σε κάποιους φίλους ότι όταν είχε μπει το άλλο αντισυνταγματικό αίσχος, η κατάργηση του αφορολογήτου στους ελεύθερους επαγγελματίες, κάναν πάρτυ...
Τώρα που μπαίνει το καυλί στο δικο τους κώλο, αρχίζουν τις θεωρίες...
Δεν πειράζει όμως, θέλω να πιστεύω ότι μάθαν από το λάθος τους και δεν κρατάω κακία...

σε μένα αναφέρεσαι;
εγώ θα κάνω πάρτυ όταν επιτέλους πληρώσουν αυτοί που δεν έχουν πληρώσει ποτέ....
γιατί πάντα πληρώνουν αυτοί που δεν πρέπει...
τα λαμόγια ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.........σε αυτή τη χώρα.

Υ.Γ.
και ειδικά σε μένα ξέρεις ότι αυτό το μέτρο το πολύ πολύ να μου κλάσει μια μάντρα αρχίδια......
αυτό που με πειράζει είναι ο τρόπος και η λογική...

Ποιόν γαμάμε πάντα;
όποιον έχουμε εύκαιρο και διαθέσιμο.......
μου θυμίζει την Ελληνική αστυνομία........
Στους φοιτητές πέφτουν κινούμενες ζαρντινιέρες και στον παλαιοκώστα δεν κόβουμε ούτε αεροπορικό εισιτήριο και βάζουμε και φυλακή τον πιλότο που κινδύνευσε και η ζωή του χωρίς τη θέλησή του.
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σε μένα αναφέρεσαι;
εγώ θα κάνω πάρτυ όταν επιτέλους πληρώσουν αυτοί που δεν έχουν πληρώσει ποτέ....
γιατί πάντα πληρώνουν αυτοί που δεν πρέπει...
τα λαμόγια ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ.........σε αυτή τη χώρα.

Υ.Γ.
και ειδικά σε μένα ξέρεις ότι αυτό το μέτρο το πολύ πολύ να μου κλάσει μια μάντρα αρχίδια......
αυτό που με πειράζει είναι ο τρόπος και η λογική...

Ποιόν γαμάμε πάντα;
όποιον έχουμε εύκαιρο και διαθέσιμο.......
μου θυμίζει την Ελληνική αστυνομία........
Στους φοιτητές πέφτουν κινούμενες ζαρντινιέρες και στον παλαιοκώστα δεν κόβουμε ούτε αεροπορικό εισιτήριο και βάζουμε και φυλακή τον πιλότο που κινδύνευσε και η ζωή του χωρίς τη θέλησή του.
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ετσι ινε σοστα ,σοπιον μασ περνι κανουμε το μαγκα ινε νεοιροισμοσ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετσι ινε σοστα ,σοπιον μασ περνι κανουμε το μαγκα ινε νεοιροισμοσ

δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο....
4 χρόνια επιτήρησης και καταλήξαμε σε αυτό.........ΠΡΟΧΘΕΣ για ΕΧΘΕΣ........
"
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, προκειμένου να λάβει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο κ. Καραμανλής φέρει στις «αποσκευές» του τα μέτρα-σοκ για τη μείωση των δαπανών , ως απάντηση στο αίτημα της Κομισιόν για περιορισμό του ελλείμματος.
"

ζούμε στιγμές επανίδρυσης κράτους.......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
"
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, προκειμένου να λάβει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο κ. Καραμανλής φέρει στις «αποσκευές» του τα μέτρα-σοκ για τη μείωση των δαπανών , ως απάντηση στο αίτημα της Κομισιόν για περιορισμό του ελλείμματος.
"

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σεμαν και ταπινα..... απο το 89 και μετα σε μονιμι λιτοτιτα....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
"
"

Κάθε φορά που ακούω "τί κάνει η κυβέρνηση για να βγούμε από την κρίση" μου έρχεται στο μυαλό η παροιμία "εδώ γαμούν αρσενικούς και εσύ γυρεύεις νύφη"...

Οικονομίες πολύ καλύτερα διαρθρωμένες από τη δικιά μας τον πίνουν...
Η ανεργία χτυπάει κόκκινο παγκοσμίως...
Τράπεζες καταρρέουν σε μια νύχτα (πράγμα που δεν έχουμε δει ακόμη στην Ελλάδα),
Βιομηχχανικοί κολοσσοί πάνε για φούντο...
Ο δανεισμός παγκοσμίως έχει γίνει extreme sport (και προτού κανείς πει ότι τα ελληνικά ομόλογα έχουν υψηλό επιτόκιο, ας ψάξει να δει με τι επιτόκιο δανειζόμασταν το 1998 ή το 2001)...

Και ο Ευαγγελάτος θεωρεί ως δείγμα της κρίσης ότι έχει πέσει η κίνηση στα ταξί και η κάθε μπουρούχα για να πάει Παγκράτι- Ομόνοια αναγκάζεται να πάρει λεωφορείο (μα τέτοια αναλγησία ποια; Τί κάνει η κυβέρνηση επιτέλους; )

Λίγη συναίσθηση της διεθνούς πραγματικότητας δεν κάνει κακό...
Όχι ότι αποτελεί δικαιολογία για τις μαλακίες που κάνει απανωτά η κυβέρνηση..
Αλλά είπαμε, εδώ γαμούν αρσενικούς, εμείς θα τη γλυτώναμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom