You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 749K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τι TUFTS τι TAFTS
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πυρκαγιές,''διάλυση'' της αντιτρομοκρατικής,υποκλοπές,Ζαχάπουλος(αν θυμάμαι καλά το όνομα),Βατοπέδι,Αύξηση ορίων ηλικίας,τα γεγονότα του Δεκέμβρη,golden boys,άρθρο 16,δεν ξέρω και εγώ αν μου διαφεύγει τίποτα!!!Δεν ξέρω. Και έχει αποδείξει 6 χρόνια ποόσο ικανός είναι.
Ο Γιωργάκης έχει κάτι όλο εκτός από ευφράδεια στα αγγλικά;
Ικανότατος πλάκα κάνεις!!!
Η ΝΔ ανταγωνίζεται τα λάθη του Πασοκ σε μία 20ετία επι ίσοις όροις!!!
ειναι καθηγητης στο πανεπιστημιο Tafts στο USA!!!
Αγγλικα μπορει να ξερει χειροτερα και απο τον μακαριτη τον πατερα μου, που ηταν αγραμματος βοσκος, αλλα προφεσορας ο μπαγασας!
Τι λες τώρα... μα πότε πρόλαβε να κάνει καριέρα phd και πολιτικού στην Ελλάδα. Και ύστερα κατηγορούν οι κακές γλώσσες τη Νατασα(μαγείρισα τουλαχ.)
Πυρκαγιές,''διάλυση'' της αντιτρομοκρατικής,υποκλοπές,Ζαχάπουλος(αν θυμάμαι καλά το όνομα),Βατοπέδι,Αύξηση ορίων ηλικίας,τα γεγονότα του Δεκέμβρη,golden boys,άρθρο 16,δεν ξέρω και εγώ αν μου διαφεύγει τίποτα!!!
Η ΝΔ ανταγωνίζεται τα λάθη του Πασοκ σε μία 20ετία επί ίσοις όροις!!!
Ρε διάνοια, τοόσο ικανός
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ξεχασες ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα,αυτο των κουμπαρων ,που τους πιασανε με βαλιτσα 2.5 εκατ.ευρω τον κομματαρχη του χοντρου και το κανανε γαργαραΠυρκαγιές,''διάλυση'' της αντιτρομοκρατικής,υποκλοπές,Ζαχάπουλος(αν θυμάμαι καλά το όνομα),Βατοπέδι,Αύξηση ορίων ηλικίας,τα γεγονότα του Δεκέμβρη,golden boys,άρθρο 16,δεν ξέρω και εγώ αν μου διαφεύγει τίποτα!!!
Η ΝΔ ανταγωνίζεται τα λάθη του Πασοκ σε μία 20ετία επί ίσοις όροις!!!
Ξεχασες ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα,αυτο των κουμπαρων ,που τους πιασανε με βαλιτσα 2.5 εκατ.ευρω τον κομματαρχη του χοντρου και το κανανε γαργαρα
Κατά τη άποψή σας η ικανοότητα του ενός, επηρεάζει του άλλου;
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρω. Και έχει αποδείξει 6 χρόνια ποόσο ικανός είναι.
Ο Γιωργάκης έχει κάτι όλο εκτός από ευφράδεια στα αγγλικά;(proficiency;)
Ευφράδεια = eloquency
Ευφράδεια = eloquency
Αν είναι διπλωματούχος ρώτησα
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Για να είμαι δίκαιος τα καλά της ΝΔ:
1)Καλή οργάνωση ολυμπιακών 2004(με τα έργα να έχουν γίνει επί Πασοκ).
2)Υπογραφή σύμβασης για αγωγό φυσικού αερίου από την Ρωσία.
3)Προσεχώς επίλυση Σκοπιανού.
Θεάρεστο έργο πλάκα κάνουμε!!!
Μετά πώς να μην κουραστή ο μπούλης!!!
1)Καλή οργάνωση ολυμπιακών 2004(με τα έργα να έχουν γίνει επί Πασοκ).
2)Υπογραφή σύμβασης για αγωγό φυσικού αερίου από την Ρωσία.
3)Προσεχώς επίλυση Σκοπιανού.
Θεάρεστο έργο πλάκα κάνουμε!!!
Μετά πώς να μην κουραστή ο μπούλης!!!
Ούτε λίγο σασπένς δεν έβαλε στη ζωή μας το ΠΑΣΟΚ - η βάση του κόμματος υποστήριξε συντριπτικά Γιώργο στις εκλογές με αποτέλεσμα το σενάριο να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός πριν την έλευση της Ντόρας να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο. :S
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 506
ειναι καθηγητης στο πανεπιστημιο Tafts στο USA!!!
Αγγλικα μπορει να ξερει χειροτερα και απο τον μακαριτη τον πατερα μου, που ηταν αγραμματος βοσκος, αλλα προφεσορας ο μπαγασας!
Πάντως μιλά καλύτερα Αγγλικά απ' το Σημίτη. Που ήταν καθηγητής στο LSE (Τι δίδασκε άραγε? Πώς να αρπάξετε 30 τρις δρχ. από το λαό στο χρηματιστήριο φούσκα).
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Αυτό σου το είπε η Βαλέρια την ώρα που την φούσκωνες; Ή όταν την ξεφούσκωνες;Πάντως μιλά καλύτερα Αγγλικά απ' το Σημίτη. Που ήταν καθηγητής στο LSE (Τι δίδασκε άραγε? Πώς να αρπάξετε 30 τρις δρχ. από το λαό στο χρηματιστήριο φούσκα).
Ο Σημίτης ποτέ δεν ήταν καθηγητής στο LSE.
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/Κωνσταντίνος_Σημίτης[/url]
www.nato.int/cv/hsg/gr/simitis.htm]http://www.nato.int/cv/hsg/gr/simitis.htm[/url]
Ο Σημίτης έχει γράψει βιβλίο για τα εμπορικά σήματα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες).
Δυστυχώς σε αυτό δεν συμπεριέλαβε μία ιδιαίτερη κατηγορία: τους βλάκες με πατέντα.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν ηταν 30 τρις αλλα 456 τετρακιςΠάντως μιλά καλύτερα Αγγλικά απ' το Σημίτη. Που ήταν καθηγητής στο LSE (Τι δίδασκε άραγε? Πώς να αρπάξετε 30 τρις δρχ. από το λαό στο χρηματιστήριο φούσκα).
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
επί της ουσίας.....
μόνο άμα ματώσει η ροδέλα του έλληνα θα σσχοληθεί με την κυβέρνηση......
μέχρι τότε θα ασχολείται με τη μπάλλα, τα γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας και του Βωβού και το αν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι θλιβερός, ή όχι.....
μόνο άμα ματώσει η ροδέλα του έλληνα θα σσχοληθεί με την κυβέρνηση......
μέχρι τότε θα ασχολείται με τη μπάλλα, τα γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας και του Βωβού και το αν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι θλιβερός, ή όχι.....
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Απάντηση σε Enforcer
Δεν έχω ιδεολογία, δεν είμαι ψηφοφόρος κανενός κόμματος. Αλλα θα απαντήσω γιατί γράφονται κάποια πράγματα που είναι άκυρα
Το ότι δεν έχεις ιδεολογία και δεν είσαι ψηφοφόρος κανενός κόμματος δεν σε αναγορεύει αυτομάτως και αντικειμενικό κριτή των σχολίων μου...
άκυρο σχόλιο 1. Ποιος σου είπε ότι η επιθετική διπλωματία ΔΕΝ μπορεί να συμβαδίζει με τους κανόνες του διεθνούς δικαιου?
Διότι διπλωματία δεν ασκείται με το σταυρό στο χέρι. Οι κανόνες διεθνούς δικαίου παραβιάζονται από πληθώρα χωρών ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Η Ελλάδα ως μικρή χώρα σαφώς πρέπει να είναι υπέρμαχος των κανόνων διεθνούς δίκαιου,αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί....
Aκυρο σχόλιο 2. Δεν προτίθεμαι να κάνω τσάμπα φροντιστήριο. Το μονο που έχω να πω είναι ότι στην παρούσα φάση οι ΗΠΑ έχουν 2 μετρα και 2 σταθμά σε βάρος τις Ελλάδας. Η πολιτική 50-50 είναι ένα παρα πολύ καλο σενάριο για το οποιο θα πρέπει να παλέψουμε.
Καταρχήν δεν είσαι σε θέση να κάνεις φροντιστήριο σε κανέναν...θα πεινάσεις. Που ακούστηκε πολιτική 50-50 σε διεθνείς σχέσεις ??? Οι ΗΠΑ ακολουθούν μια συγκεκριμένη πολιτική, με το να βάζουμε τα κλάματα σαν μικρά παιδιά ότι παίρνουν το μέρος της Τουρκίας μάλλον προκαλεί γέλια στα διπλωματικά σαλόνια....με απλά λόγια αν η Ελλάδα δεν έχει συγκεκριμένη διπλωματική πολιτική και στόχους μάλλον φταίει το πολιτικό μας σύστημα στο σύνολό του...
Τέλος, είναι αστείο να περιμένεις από κάποιον σε δημόσιες δηλώσεις να αναφέρει κάτι που λέγεται ΜΟΝΟ πίσω από κλειστές πόρτες.
....σίγουρα άλλα λέγονται πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά τα αποτελέσματα των συζητήσεων αργά ή γρήγορα θα φανούν....
Διάβασε λίγο την παρακάτω πρόταση - ελπίζω να απαντάει στις απορίες σου
με ανάληψη πρωτοβουλιών προς όλες τις χώρες της περιοχής στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα έχει τη στήριξη των ΗΠΑ, σε μια πολιτική με αρχές και κανόνες
Η πολιτική των ΗΠΑ ΔΕΝ ακολουθεί τους κανόνες του διεθνούς δικαίου στη περιοχή εδώ και αρκετά χρόνια...καλά που ζεις, στον Άρη ???? Ξέχασες τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, τον πόλεμο της Βοσνίας και του Κοσόβου, την αναγνώριση της FYROM ως Μακεδονία ???? οπότε η ελπίδα ότι θα έχει τη στήριξη των ΗΠΑ μάλλον είναι ουτοπία
Θύμισε μου που έχει αναφερθεί το όνομα του πάγκαλου στο υπουργείο εξωτερικών σε περίπτωση που το πασοκ κερδίσει τις εκλογές. Η παρουσία τις πρώην δημαρχου στο συγκεκριμένο υπουργείο θα πρέπει να τερματιστεί όσο το δυνατόν συντομότερα διότι είναι επικίνδυνη για τη χωρα
Έπεσα σε θαυμαστή του Πάγκαλου, η πληθωρική παρουσία του κοσμεί το κοινοβούλιο
.... σαφώς και Μπακογιάννη δεν προσφέρει τίποτα στην εξωτερική πολιτική της χώρας, αφού ασχολείται με τις προσωπικές της φιλοδοξίες. Το ότι ο Γιωργάκης διατηρεί στο ΠΑΣΟΚ πρόσωπα σαν τον Πάγκαλο... νομίζω πως λέει πολλά...αλήθεια η αυτοκριτική για τα λάθη του ΠΑΣΟΚ κατέληξε πουθενά για τα Ιμια (φταίει ο Ναύαρχος Λυμπέρης) ή στην υπόθεση Οτσαλάν (φταίει ο Ναξάκης)????
Όχι δεν τον καθησύχασε γι αυτό και του έριξε ένα μπουκέτο στη μούρη
Έκανε τέτοιο πράμα ???? τότε αλλάζω γνώμη αμέσως .....
Μεγάλε, δεν έχεις ιδέα από δημόσιες δηλώσεις.
Εσύ όμως βλέπω ότι έχεις κάνει διατριβή στις δημόσιες δηλώσεις....
Προφανώς και όχι. Θα ακολουθήσει το παράδειγμα τις πρώην δημαρχου - του ξεπουλήματος πίσω από κλειστές πόρτες και τις ξεφτίλας
Το σκεφτόσουν αρκετή ώρα αυτό πριν το γράψεις ???....ο συμψηφισμός σφαλμάτων και δουλοπρέπειας είναι ισχυρό άλλοθι προφανώς για σένα...μάλλον πιστεύεις στις κουμπαριές και στις ζειμπεκές ως μέσο εξωτερικής πολιτικής
Aλλο ένα άκυρο σχόλιο. Βαριέμαι να σου κάνω μάθημα - αλλα ο ρόλος τις αντιπολίτευσης δεν είναι το να κυβερνά. Ο παπανδρέου εκεί δεν πήγε για να λύσει κάποιο θέμα. Πήγε με συγκεκριμένο status και στα πλαίσια αυτά κινήθηκε.
Μάλλον έχεις φαντασιώσεις ότι είσαι καθηγητής, να το προσέξεις ...
...ποιος είπε ότι ο ρόλος τις αντιπολίτευσης είναι το να κυβερνά ???? Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης οφείλει να προωθεί τα συμφέροντα της πατρίδας όταν βρίσκεται στο εξωτερικό.
Ηλίθιο σχόλιο - ελπίζω να καταλαβαίνεις το λόγο
Δεν καταλαβαίνεις τίποτα...αν τα συμφέροντα των ΗΠΑ υπαγορεύουν να μη γίνει συνάντηση με τον Πατριάρχη, απλώς δεν θα γίνει !!!! Δεν καταλαβαίνεις ότι αντιδρά η Τουρκία ???
Δεν ξέρω για το επικίνδυνος αλλα για το ποιος είναι ανόητος ίσως το δείχνουν τα σχόλια σου
το ποιος είναι τελικά ανόητος σαφώς το δείχνουν τα σχόλιά σου... και κάτι ακόμα, δεν είναι κακό να υποστηρίζεις ένα κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό του, το να κρύβεσαι όμως σαν δήθεν αμερόληπτος είναι αστείο...και κατέβα από το καλάμι...μπορούμε όλοι να κριτικάρουμε ελεύθερα χωρίς να προσπαθούμε να απαξιώσουμε τη γνώμη του άλλου...η δράση φέρνει αντίδραση...
Δεν έχω ιδεολογία, δεν είμαι ψηφοφόρος κανενός κόμματος. Αλλα θα απαντήσω γιατί γράφονται κάποια πράγματα που είναι άκυρα
Το ότι δεν έχεις ιδεολογία και δεν είσαι ψηφοφόρος κανενός κόμματος δεν σε αναγορεύει αυτομάτως και αντικειμενικό κριτή των σχολίων μου...
άκυρο σχόλιο 1. Ποιος σου είπε ότι η επιθετική διπλωματία ΔΕΝ μπορεί να συμβαδίζει με τους κανόνες του διεθνούς δικαιου?
Διότι διπλωματία δεν ασκείται με το σταυρό στο χέρι. Οι κανόνες διεθνούς δικαίου παραβιάζονται από πληθώρα χωρών ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Η Ελλάδα ως μικρή χώρα σαφώς πρέπει να είναι υπέρμαχος των κανόνων διεθνούς δίκαιου,αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί....
Aκυρο σχόλιο 2. Δεν προτίθεμαι να κάνω τσάμπα φροντιστήριο. Το μονο που έχω να πω είναι ότι στην παρούσα φάση οι ΗΠΑ έχουν 2 μετρα και 2 σταθμά σε βάρος τις Ελλάδας. Η πολιτική 50-50 είναι ένα παρα πολύ καλο σενάριο για το οποιο θα πρέπει να παλέψουμε.
Καταρχήν δεν είσαι σε θέση να κάνεις φροντιστήριο σε κανέναν...θα πεινάσεις. Που ακούστηκε πολιτική 50-50 σε διεθνείς σχέσεις ??? Οι ΗΠΑ ακολουθούν μια συγκεκριμένη πολιτική, με το να βάζουμε τα κλάματα σαν μικρά παιδιά ότι παίρνουν το μέρος της Τουρκίας μάλλον προκαλεί γέλια στα διπλωματικά σαλόνια....με απλά λόγια αν η Ελλάδα δεν έχει συγκεκριμένη διπλωματική πολιτική και στόχους μάλλον φταίει το πολιτικό μας σύστημα στο σύνολό του...
Τέλος, είναι αστείο να περιμένεις από κάποιον σε δημόσιες δηλώσεις να αναφέρει κάτι που λέγεται ΜΟΝΟ πίσω από κλειστές πόρτες.
....σίγουρα άλλα λέγονται πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά τα αποτελέσματα των συζητήσεων αργά ή γρήγορα θα φανούν....
Διάβασε λίγο την παρακάτω πρόταση - ελπίζω να απαντάει στις απορίες σου
με ανάληψη πρωτοβουλιών προς όλες τις χώρες της περιοχής στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα έχει τη στήριξη των ΗΠΑ, σε μια πολιτική με αρχές και κανόνες
Η πολιτική των ΗΠΑ ΔΕΝ ακολουθεί τους κανόνες του διεθνούς δικαίου στη περιοχή εδώ και αρκετά χρόνια...καλά που ζεις, στον Άρη ???? Ξέχασες τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, τον πόλεμο της Βοσνίας και του Κοσόβου, την αναγνώριση της FYROM ως Μακεδονία ???? οπότε η ελπίδα ότι θα έχει τη στήριξη των ΗΠΑ μάλλον είναι ουτοπία
Θύμισε μου που έχει αναφερθεί το όνομα του πάγκαλου στο υπουργείο εξωτερικών σε περίπτωση που το πασοκ κερδίσει τις εκλογές. Η παρουσία τις πρώην δημαρχου στο συγκεκριμένο υπουργείο θα πρέπει να τερματιστεί όσο το δυνατόν συντομότερα διότι είναι επικίνδυνη για τη χωρα
Έπεσα σε θαυμαστή του Πάγκαλου, η πληθωρική παρουσία του κοσμεί το κοινοβούλιο
.... σαφώς και Μπακογιάννη δεν προσφέρει τίποτα στην εξωτερική πολιτική της χώρας, αφού ασχολείται με τις προσωπικές της φιλοδοξίες. Το ότι ο Γιωργάκης διατηρεί στο ΠΑΣΟΚ πρόσωπα σαν τον Πάγκαλο... νομίζω πως λέει πολλά...αλήθεια η αυτοκριτική για τα λάθη του ΠΑΣΟΚ κατέληξε πουθενά για τα Ιμια (φταίει ο Ναύαρχος Λυμπέρης) ή στην υπόθεση Οτσαλάν (φταίει ο Ναξάκης)????
Όχι δεν τον καθησύχασε γι αυτό και του έριξε ένα μπουκέτο στη μούρη
Έκανε τέτοιο πράμα ???? τότε αλλάζω γνώμη αμέσως .....
Μεγάλε, δεν έχεις ιδέα από δημόσιες δηλώσεις.
Εσύ όμως βλέπω ότι έχεις κάνει διατριβή στις δημόσιες δηλώσεις....
Προφανώς και όχι. Θα ακολουθήσει το παράδειγμα τις πρώην δημαρχου - του ξεπουλήματος πίσω από κλειστές πόρτες και τις ξεφτίλας
Το σκεφτόσουν αρκετή ώρα αυτό πριν το γράψεις ???....ο συμψηφισμός σφαλμάτων και δουλοπρέπειας είναι ισχυρό άλλοθι προφανώς για σένα...μάλλον πιστεύεις στις κουμπαριές και στις ζειμπεκές ως μέσο εξωτερικής πολιτικής
Aλλο ένα άκυρο σχόλιο. Βαριέμαι να σου κάνω μάθημα - αλλα ο ρόλος τις αντιπολίτευσης δεν είναι το να κυβερνά. Ο παπανδρέου εκεί δεν πήγε για να λύσει κάποιο θέμα. Πήγε με συγκεκριμένο status και στα πλαίσια αυτά κινήθηκε.
Μάλλον έχεις φαντασιώσεις ότι είσαι καθηγητής, να το προσέξεις ...
...ποιος είπε ότι ο ρόλος τις αντιπολίτευσης είναι το να κυβερνά ???? Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης οφείλει να προωθεί τα συμφέροντα της πατρίδας όταν βρίσκεται στο εξωτερικό.
Ηλίθιο σχόλιο - ελπίζω να καταλαβαίνεις το λόγο
Δεν καταλαβαίνεις τίποτα...αν τα συμφέροντα των ΗΠΑ υπαγορεύουν να μη γίνει συνάντηση με τον Πατριάρχη, απλώς δεν θα γίνει !!!! Δεν καταλαβαίνεις ότι αντιδρά η Τουρκία ???
Δεν ξέρω για το επικίνδυνος αλλα για το ποιος είναι ανόητος ίσως το δείχνουν τα σχόλια σου
το ποιος είναι τελικά ανόητος σαφώς το δείχνουν τα σχόλιά σου... και κάτι ακόμα, δεν είναι κακό να υποστηρίζεις ένα κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό του, το να κρύβεσαι όμως σαν δήθεν αμερόληπτος είναι αστείο...και κατέβα από το καλάμι...μπορούμε όλοι να κριτικάρουμε ελεύθερα χωρίς να προσπαθούμε να απαξιώσουμε τη γνώμη του άλλου...η δράση φέρνει αντίδραση...
stekas μακάρι να είχα τη διάθεση να απαντήσω σε όσα γραφεις. Είναι από τις φορες που θα πρέπει να εξηγηθούν βασικές έννοιες και βαριέμαι πολύ
Είσαι μπερδεμένος λίγο, δεν πειράζει. Σημασία έχει να είσαι εσύ ευχαριστημένος με τον εαυτό σου
Είσαι μπερδεμένος λίγο, δεν πειράζει. Σημασία έχει να είσαι εσύ ευχαριστημένος με τον εαυτό σου
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
...και εγώ βαριέμαι να σου εξηγήσω πράγματα που μάλλον δεν θες να καταλάβεις μέσα από ένα φόρουμ είναι αρκετά δύσκολο άλλωστε....
...και εσύ μάλλον είσαι κάπως διχασμένος και υπερόπτης, δεν πειράζει καλά να είμαστε όλοι μας....
px75, προτού βγάλεις συμπεράσματα να περιμένεις την απάντηση του άλλου....άλλωστε εσύ δεν έκθεσες δικιά σου γνώμη, αν έχεις φυσικά.....
...και εσύ μάλλον είσαι κάπως διχασμένος και υπερόπτης, δεν πειράζει καλά να είμαστε όλοι μας....
px75, προτού βγάλεις συμπεράσματα να περιμένεις την απάντηση του άλλου....άλλωστε εσύ δεν έκθεσες δικιά σου γνώμη, αν έχεις φυσικά.....
δεν πειράζει καλά να είμαστε όλοι μας....
Αυτό είναι το πιο σημαντικό