Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
σε θελο λεβντι μου προθιπουργο

:-* :-* :-* :-* :-* :-*

ετιμασου για τι καρεκλα.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
"Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα"
Γεωργάκης Α. Παπανδρέου

...όπως λέμε Ελευθερία ή Θάνατος.... :2funny: :2funny: :2funny:

...πως τα καταφέρνει και ξευτιλίζεται έτσι αυτός ο άνθρωπος ???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Δηλαδή πιστεύει ότι είναι σοσιαλιστής και το κόμμα του σοσιαλιστικό ???  :jerking: :jerking: :jerking:
μια απορία....

ο Κωστάκης δλδ πιστεύει ότι είναι δεξιός και το κόμμα του δεξιό;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
"Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα"
Γεωργάκης Α. Παπανδρέου

...όπως λέμε Ελευθερία ή Θάνατος.... :2funny: :2funny: :2funny:

...πως τα καταφέρνει και ξευτιλίζεται έτσι αυτός ο άνθρωπος ???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Δηλαδή πιστεύει ότι είναι σοσιαλιστής και το κόμμα του σοσιαλιστικό ???  :jerking: :jerking: :jerking:
μια απορία....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
μια απορία....

Ούτε το πιστεύει, ούτε το λέει, [πότε τον άκουσες να το πεί;] ούτε και είναι τελικά, δυστυχώς. Στην Ελλάδα είναι προτιμότερο να βγείς να πείς πως είσαι πούστης, μην πω παιδόφιλος, παρά δεξιός. Έτσι κι αλλιώς η Καραμανλική παράταξη ήταν πάντα κρατικιστική, αλλά αυτές οι αηδίες αγκαλιές με τους "αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης" [που είναι τώρα 80- άρα το 44 ήταν το πολύ 15] παραπάνε. Και τελικά μια σοβαρή δεξιά [οικονομικά δεξιά εννοώ, όχι Πατρις Θρησκεία Οικογένεια και τέτοιες παπαριές] δεν θα έδινε ένα σκασμό λεφτά στους μεγαλοαγρότες εκβιαστές που βγαίναν στα τηλεοπτικά παράθυρα με burberies. Και μια πολιτικά δεξιά κυβέρνηση δεν θα ασχολούταν με τους Σκοπιανούς, που είναι στη χώρα τους και δεν μας πειράζουν σε τίποτα, αλλά με τους γυφτοπάκηδες που ήρθανε να φάνε ένα κομμάτι ψωμί, τους ανεχθήκαμε και τώρα επειδή πήγε ένς μπάτσος να κάνει τη δουλειά του, θέλουν και διαδηλώσεις με καταστροφές περιουσιών Ελλήνων και μάθενε από το ΣΥΡΙΖΑ και την πολυπολιτισμικότητα, τρομάρα τους. Στο Ιρακ και στα Αφγανιστάν την ξέρανε;
Φυσικά και δεν είναι δεξιός και μπούλης είναι και τεμπελάκος αλλά άμα μου βάζανε να διαλέξω αυτόν ή το Γιωργάκη, το χοντρούλη θα διάλεγα γιατί ο άλλος είναι απίστευτος ΒΛΑΚΑΣ. Δεν είναι πασιφανές;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ούτε το πιστεύει, ούτε το λέει, [πότε τον άκουσες να το πεί;] ούτε και είναι τελικά, δυστυχώς. Στην Ελλάδα είναι προτιμότερο να βγείς να πείς πως είσαι πούστης, μην πω παιδόφιλος, παρά δεξιός. Έτσι κι αλλιώς η Καραμανλική παράταξη ήταν πάντα κρατικιστική, αλλά αυτές οι αηδίες αγκαλιές με τους "αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης" [που είναι τώρα 80- άρα το 44 ήταν το πολύ 15] παραπάνε. Και τελικά μια σοβαρή δεξιά [οικονομικά δεξιά εννοώ, όχι Πατρις Θρησκεία Οικογένεια και τέτοιες παπαριές] δεν θα έδινε ένα σκασμό λεφτά στους μεγαλοαγρότες εκβιαστές που βγαίναν στα τηλεοπτικά παράθυρα με burberies. Και μια πολιτικά δεξιά κυβέρνηση δεν θα ασχολούταν με τους Σκοπιανούς, που είναι στη χώρα τους και δεν μας πειράζουν σε τίποτα, αλλά με τους γυφτοπάκηδες που ήρθανε να φάνε ένα κομμάτι ψωμί, τους ανεχθήκαμε και τώρα επειδή πήγε ένς μπάτσος να κάνει τη δουλειά του, θέλουν και διαδηλώσεις με καταστροφές περιουσιών Ελλήνων και μάθενε από το ΣΥΡΙΖΑ και την πολυπολιτισμικότητα, τρομάρα τους. Στο Ιρακ και στα Αφγανιστάν την ξέρανε;
Φυσικά και δεν είναι δεξιός και μπούλης είναι και τεμπελάκος αλλά άμα μου βάζανε να διαλέξω αυτόν ή το Γιωργάκη, το χοντρούλη θα διάλεγα γιατί ο άλλος είναι απίστευτος ΒΛΑΚΑΣ. Δεν είναι πασιφανές;
αυτό να το πεις στους περίπου 2,5 εκατομμύρια έλληνες που θα τον ψηφίσουν.
Υ.Γ.
φαντάσου δλδ να μην είχε κάνει και όσα έκανε 5 χρόνια...
Πίπες θα του έκανες και θα αυτομαστιγωνόσουν για πάρτη του... Οπως ο Βουλγαράκης......

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κοίτα - εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι φανατικά έξυπνος, μόνο που και οι δύο είναι ανεπάγγελτα τζάκια που ξέρουν ότι απευθύνονται σε χαμηλής νοημοσύνης όντα ούτως ή άλλως.

Τώρα βέβαια εσύ θα κάνεις ότι σε φωτίσει η Παναγία - και να μην πας βέβαια δε χάνεις και τίποτα. :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
αυτό να το πεις στους περίπου 2,5 εκατομμύρια έλληνες που θα τον ψηφίσουν.
Υ.Γ.
φαντάσου δλδ να μην είχε κάνει και όσα έκανε 5 χρόνια...
Πίπες θα του έκανες και θα αυτομαστιγωνόσουν για πάρτη του... Οπως ο Βουλγαράκης......

Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν τα άλλα 2,5 εκατομ., εγώ άμα ψηφίσω στις Βουλευτικές [τώρα στις Ευροεκλογές θα πάω Μύκονο για τριήμερο] θα ψηφίσω με 3 κριτήρια
1. Ποιος είναι λιγότερο ανίκανος [για ικανός ούτε λόγος]
2. Ποιος έχει χειρότερη προϊστορία στις ρεμούλες [φοβάμαι πως εκεί το ΠΑΣΟΚ παίρνει άνετα χρυσό ολυμπιακό] και
3. Με κριτήρια "αισθητικής". Με χαλάει κάθε αναφορά σε "σοσιαλισμό" ακόμα κι αν είναι προδήλως ψευδής όπως στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ. Με παραπέμπει σε χώρες Ανατολικής Ευρώπως είκοσι χρόνια πριν. Άμα σου μείνει χρόνος σε καμιά επίσκεψη σε καμιά Τσέχα, Ρουμάνα, Ουκρανή κλπ για ρώτα την τη γνώμη της για το "σοσιαλισμό"!
Νομίζω πως έκανα σαφές τί ΔΕΝ θα ψηφίσω ποτέ ξανά [Τη μαλακία την είχα κάνει μια φορά το 81]. Τώρα αν θα ψηφίσω και ποιός θα βγεί στ' αρχίδια μου. Τη δική μου [καλή] δουλειά έχω και σήμερα και χθες και αύριο.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Ρε φιλαρακο, αποδεδειγμενα ο Καραμανλης ειναι παντελως ανικανος οχι μονο για πρωθυπουργος,
αλλα ακομα και για υπουργος. Εχει διαλυσει τη χωρα. Το μοναδικο του εργο ειναι η πωληση
της Ολυμπιακης. Εχει καταστρεψει (πως καταφερε να καταστρεψει κατι ηδη κατεστραμενο μονο αυτος ξερει)
την οικονομια, την εκπαιδευση, την υγεια, την αστυνομια, την πυροσβεστικη, την δημοσια διοικηση,
την εικονα και την επιρροη της Ελλαδας στο εξωτερικο. Κατεστρεψε ανεπανορθωτα το περιβαλλον.
Γιγαντωσε το θεμα της λαθρομεταναστευσης και της εγκληματικοτητας.
Καταφερε να αναστησει την τρομοκρατια. ΜΕγαλωσε το χασμα μεταξυ των πλουσιων και των φτωχων.
Καταργησε πρακτικα το ΑΣΕΠ και γινονται σκανδαλωδεις
προσληψεις, φαινεται ανεκτικος με τους ανηθικους και κλεφτες, δεν εχει πυγμη, αποφασιστηκοτητα και το
ηθικο αναστημα για να εμπνευσει τους Ελληνες.
Το μονο που εχει ειναι ενα επιθετο και τιποτα αλλο.
Η διεθνης κριση του ηρθε λουκουμι γιατι αποτελει το τελειο αλλοθι.
Η Ελλαδα βουλιαζει με η χωρις διεθνη κριση.
Ο κοσμος εχει απογοητευτει και δεν ελπιζιε σε τιποτα πλεον.

Απο την αλλη ο Γιωργος φαινεται οχι ιδιαιτερα ικανος ομως:
1) σε θεματα ηθικης ηταν αποφασιστικος
2) Εχει θητεια στα υπουργεια παιδειας και εξωτερικων
3) Ειναι επιμονος και αποφασιστικος
4) Δεν εχει δωσει ποτε το δικαιωμα να τον κατηγορησει καποιος για
 ανηθικοτητα η ανικανοτητα.

Δεν πιστευω οτι εχει τη στοφα του μεγαλου ηγετη.
Παντως παρολο που τον θεωρω μικρο για τη θεση του πρωθυπουργου,
πιστευω οτι ειναι τεραστιο μεγεθος μπροστα στον Καραμανλη.
Και δεν μπορω να καταλαβω πως τον κρινουν μερικοι χωρις να εχει κυβερνησει
ουτε μια μερα. Ως υπουργος θεωρηθηκε επιτυχημενος.
Πιστευω οτι οπως το 2004 ηταν απαραιτητο για το καλο της χωρας να ξεκουμπιστει
το ΠΑΣΟΚ, τωρα ειναι υπερεπειγον να υποστει μια οδυνηρη ηττα η ΝΔ ωστε ειτε να
βελτιωθει ειτε ακομα καλυτερα να διαλυθει. Το ιδανικο θα ηταν να διαλυθουν και τα
2 "μεγαλα" κομματα οσο ειναι ακομα νωρις.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
3. Με κριτήρια "αισθητικής".

Ο Ορισμος της αισθητικης ειναι οι βλαχομπαροκ αρχοντοχωριατες γιδοβοσκοι της καλης κοινωνιας
οπως ο Τραγακης και ο Ζαγοριτης.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε φιλαρακο, αποδεδειγμενα ο Καραμανλης ειναι παντελως ανικανος οχι μονο για πρωθυπουργος,
αλλα ακομα και για υπουργος. Εχει διαλυσει τη χωρα. Το μοναδικο του εργο ειναι η πωληση
της Ολυμπιακης. Εχει καταστρεψει (πως καταφερε να καταστρεψει κατι ηδη κατεστραμενο μονο αυτος ξερει)
την οικονομια, την εκπαιδευση, την υγεια, την αστυνομια, την πυροσβεστικη, την δημοσια διοικηση,
την εικονα και την επιρροη της Ελλαδας στο εξωτερικο. Κατεστρεψε ανεπανορθωτα το περιβαλλον.
Γιγαντωσε το θεμα της λαθρομεταναστευσης και της εγκληματικοτητας.
Καταφερε να αναστησει την τρομοκρατια. ΜΕγαλωσε το χασμα μεταξυ των πλουσιων και των φτωχων.
Καταργησε πρακτικα το ΑΣΕΠ και γινονται σκανδαλωδεις
προσληψεις, φαινεται ανεκτικος με τους ανηθικους και κλεφτες, δεν εχει πυγμη, αποφασιστηκοτητα και το
ηθικο αναστημα για να εμπνευσει τους Ελληνες.
Το μονο που εχει ειναι ενα επιθετο και τιποτα αλλο.
Η διεθνης κριση του ηρθε λουκουμι γιατι αποτελει το τελειο αλλοθι.
Η Ελλαδα βουλιαζει με η χωρις διεθνη κριση.
Ο κοσμος εχει απογοητευτει και δεν ελπιζιε σε τιποτα πλεον.

Απο την αλλη ο Γιωργος φαινεται οχι ιδιαιτερα ικανος ομως:
1) σε θεματα ηθικης ηταν αποφασιστικος
2) Εχει θητεια στα υπουργεια παιδειας και εξωτερικων
3) Ειναι επιμονος και αποφασιστικος
4) Δεν εχει δωσει ποτε το δικαιωμα να τον κατηγορησει καποιος για
 ανηθικοτητα η ανικανοτητα.

Δεν πιστευω οτι εχει τη στοφα του μεγαλου ηγετη.
Παντως παρολο που τον θεωρω μικρο για τη θεση του πρωθυπουργου,
πιστευω οτι ειναι τεραστιο μεγεθος μπροστα στον Καραμανλη.
Και δεν μπορω να καταλαβω πως τον κρινουν μερικοι χωρις να εχει κυβερνησει
ουτε μια μερα. Ως υπουργος θεωρηθηκε επιτυχημενος.
Πιστευω οτι οπως το 2004 ηταν απαραιτητο για το καλο της χωρας να ξεκουμπιστει
το ΠΑΣΟΚ, τωρα ειναι υπερεπειγον να υποστει μια οδυνηρη ηττα η ΝΔ ωστε ειτε να
βελτιωθει ειτε ακομα καλυτερα να διαλυθει. Το ιδανικο θα ηταν να διαλυθουν και τα
2 "μεγαλα" κομματα οσο ειναι ακομα νωρις.

Γενικώς συμφωνώ. Εγώ δεν θα τον ψηφίσω αλλά ας βγεί και ο Γιώργος Πρωθυποργός να το δούμε κι αυτό. Έχουμε σταματήσει πια να κλα'ιμε γιατί συνηθίσαμε οπότε το πολύ πολύ να γελάσουμε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ο Ορισμος της αισθητικης ειναι οι βλαχομπαροκ αρχοντοχωριατες γιδοβοσκοι της καλης κοινωνιας
οπως ο Τραγακης και ο Ζαγοριτης.

Αγορίνα μου δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι κύριοι. Δεν με ξέρουν, δεν είναι φίλοι μου και που ψήφισα το κόμμα τους, ούτε τους το είπα για να μου χρωστάν χάρη και ούτε είμαι υποχρεωμένος να τους ξαναψηφίσω. Εμένα η έννοια οι πρακτικές και οι εμπειρίες του σοσιαλισμού με χαλάνε, τόσο του "υπαρκτού" της Ανατολικής Ευρώπης όσο και του "ανύπαρκτου" του Αντρεϊκού ΠΑΣΟΚ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Γιωργάκης χωρίς να είμαι φαν του είναι πλήρως παρεξηγημένος...
Μου θυμίζει τον Καραγκούνη....

Μπορεί να βάλει ένα γκολ ποίημα αλλά ακόμα και οι βάζελοι τον κοροιδεύουν για τον τρόπο που περπατάει και για τη βλαχόφατσά του.

Τελικά ο έλληνας είναι ο παμμέγιστος μαλάκας. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το αμπαλλάζ...
Αμα γιαλίζει και έχει ωραίο φιόγκο, ακόμα και σκατά να έχει μέσα το κουτί θα το αγοράσει.......

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αγορίνα μου δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι κύριοι. Δεν με ξέρουν, δεν είναι φίλοι μου και που ψήφισα το κόμμα τους, ούτε τους το είπα για να μου χρωστάν χάρη και ούτε είμαι υποχρεωμένος να τους ξαναψηφίσω. Εμένα η έννοια οι πρακτικές και οι εμπειρίες του σοσιαλισμού με χαλάνε, τόσο του "υπαρκτού" της Ανατολικής Ευρώπης όσο και του "ανύπαρκτου" του Αντρεϊκού ΠΑΣΟΚ

Εμενα με ενοχλει ο σοσιαλισμος και ο ασυδοτος,αναρχος και κρατικοδιαιτος καπιταλισμος του μπουρδελου που λεγεται Ελλας.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πως λες να τον αλλάξουμε κύριε Τραγάκη μου? :cheesy:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Τελικά ο έλληνας είναι ο παμμέγιστος μαλάκας. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το αμπαλλάζ...
Αμα γιαλίζει και έχει ωραίο φιόγκο, ακόμα και σκατά να έχει μέσα το κουτί θα το αγοράσει.......

Σοφη κουβεντα ειπες.
Εγω προσωπικα ντρεπομαι για τη χωρα μου και πως την εχουμε καταντησει.
Ντρεπομαι για τις νοοτροπιες, την κουτοπονηρια και την αμνησια που
χαρακτηριζει τον Ελληνα. Δεν αξιζουμε να λεγομαστε Ελληνες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σοφη κουβεντα ειπες.
όποτε λέω την τελευταία πρόταση με λένε νεοταξίτη......

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
όποτε λέω την τελευταία πρόταση με λένε νεοταξίτη......

Για ολα τα κακα της μοιρας του Ελληνα φταινε οι Αμερικανοι, οι Τουρκοι, οι Σκοπιανοι,
οι Νεφελιμ, οι Εξωγηινοι, οι Ελοχιμ, οι υποχθονιοι, οι Ιλουμινατι.
Εμεις ειμαστε ο λαος που παντα ειχαμε δικιο, ειμαστε ειρινικοι, φιλικοι και δικαιοι.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Σοφη κουβεντα ειπες.
Ρε συ κ Τραγάκη - πάλι κάνεις λάθος. Είμαστε σαν Έλληνες ρε συ - 400 χρόνια ήταν αυτά.

Η Αγγλία για παράδειγμα έχει 500 χρόνια το ίδιο σύνταγμα, χωρίς εμφυλίους και παπαριές.

Τηρουμένων των αναλογιών, πάλι καλά δεν είμαστε? Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε πούστη μου. :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Εμενα με ενοχλει ο σοσιαλισμος και ο ασυδοτος,αναρχος και κρατικοδιαιτος καπιταλισμος του μπουρδελου που λεγεται Ελλας.

Κιεμένα αλλά πιστεύεις πως θα φιάξει με το Γιωργάκη. Ο.Κ. θα περιμένουμε να το δούμε.
Σημειωτέον πως ο κρατικοδίαιτος καπιταλισμός έχει τόσο περισσότερες δυνατότητες να ανδρωθεί όσο πιο κρατικιστική [σοσιαλδημοκρατική] είναι η δομή της οικονομίας και η κυβερνητική οικονομική πολιτική.
Φοβάμαι πως καλό κράτος τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν πρόκειται να δούμε, οπότε εγώ θα υποστηρίξω όχι όποιον μου υποσχεθεί πως θα το φιάξει [δεν γίνεται] αλλά πως θα το μικρύνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom