Θλίψη, η οποία μεγαλώνει βλέποντας τηλεόραση.
Μα όπου και αν πάω, με όποιους και αν μιλήσω, από τα φόρουμ των μπουρδέλων στην πιο τυχαία συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων, όλοι τα ίδια πιστεύουν.
Αρα που βρίσκουν αυτά τα ποσοστά τα κόμματα; Μήπως είμαστε όλοι σκλάβοι του δόγματος :πρέπει να ψηφίσουμε οπωσδήποτε οτι και να είναι ο άλλος;;;
Προσωπικά δεν ψηφίζω από το '92, και ποτέ δεν είχα καμία επιπλοκή. Πάντα είχα διαβατήριο, πάντα ταξίδευα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις αρχές!!!
Μύθος και εκφοβισμοί λοιπόν οι επικείμενες τιμωρίες...
Και ρωτάω λοιπόν κάτι που δεν εχω καταφέρει ποτέ να μάθω. Ποιό είναι το ποσοστό της αποχής στις εκλογές;
Και δεν μιλάω για λευκά ή άκυρα. Μιλάω για ΑΠΟΧΗ!
Απέχω απο ενα ηλίθιο θεατρικό σκηνικό που μου επιβάλει να διαλέξω τον λιγότερο ηλίθιο να με διοικήσει...
Η αποχή δεν είναι δικαίωμα; Στην βουλή οι βουλευτές μας δεν ψήφισαν "παρών" για την εξεταστική!
Τίσημαίνει παρών απο ανθρώπους που η δουλειά τους είναι να έχουν θέση, άποψη και να παίρνουν αποφάσεις;
Δηλαδή αν το 30% είναι πασοκ, το άλλο 30% νδ, αυτό το 60% σε τι πραγματικό ποσοστό ελλήνων ψηφοφόρων αντιστοιχεί;
Μήπως τα διορισμένα κομματόσκυλα του δημοσίου;
Όχι φίλοι μου. Δεν θεωρώ οτι εγώ όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μου αξίζουμε τέτοια πολιτική εκπροσώπιση. Και η επιλογή μου είναι να πράττω με την αποχή μου!
Που θα πάει, όταν θα ψηφίζει το 10% του πληθυσμού της χώρας κάτι διαφορετικό μπορεί να γίνει...