Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Παρά τις αντιφάσεις, φαινομενικές ή πραγματικές, το σύστημα δουλεύει εδώ και κάτι αιώνες...
Και δυστυχώς αντιλαμβάνεσαι τον καπιταλισμό αποκομμένο από το πλαίσιο στο οποίο εφαρμόζεται..Κοινωνικό, πολιτισμικό, νομικό...
Καπιταλισμό έχουν και στην Κίνα, καπιταλισμό και στη Σουηδία...
Καμία σχέση όμως.
Καπιταλισμο εχουν και στην Ελλαδα.
Και τεινει προς τον Κινεζικο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καπιταλισμο εχουν και στην Ελλαδα.
Και τεινει προς τον Κινεζικο.

Αν δεν κλείναμε τις διάφορες πιρέλι και δεν ποινικοποιούσαμε την επιχειρηματικότητα, ίσως να μην αντιμετωπίζαμε κάν αυτό το ενδεχόμενο...
Άσε που είνα ιδιαίτερα αμφίβολο αν στην ελλάδα είχαμε πράγματι καπιταλισμό ή έστω φιλεύθερο μοντέλό ανάπτυξης.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.551
Πόντοι
786
Μέσα στο άρθρο έχει φωτογραφίες βουλευών σήμερα το μεσημέρι με κασκώλ μέσα στην βουλή. Άρα τα αιρ κοντισιον κατεβάζει την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς εκεί μέσα. Δεν γαμιέστε με τις σπατάλες σας κ. βουλευτές. Κάπως έτσι και στον σκάι, κάνουν ρεπορτάζ για την δεη που μολύνει την ατμόσφαιρα και φορούν κοστούμια με 40 βαθμούς. Ουαί υμίν υποκριταί. Αν δεν δω τον παπούλια με αμάνικο στο προεδρικό σημαίνει ότι οικονομία δεν γίνεται. Όπως λέει και ο ποιητής "start with the man in  the mirror".
Η καθαρίστρια που απεργεί για μια προσωπική διαφορά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μου στειλε αγαπητό μέλος ποιός είναι ο όλιβερ.

μπόντος ο ηλίθιος τελικά.

ηλίθιε πάμε σύντομα
1.
δε με έχουν διαγράψει ποτέ.
2.
με έχουν μπανάρει μια ο άλεξ για μπινελικι απου έριξα στο φέθρυ και μια ο αντί για πουστια που μου έπαιξε μοντ που δε με γούσταρε.
3.
είναι γνωστό ότι κάποιοι μοντ είνα φίλοι μου.
4.
σαφώς και γίνεται διαγραφή αλλά είσαι ηλίθιος να καταλάβεις τη διαφορά.
5.
τώρα θυμήθηκα ποιός μαλάκας είσαι και όντως είχαμε ανταλλάξει πι εμ και όντως διαφώνησα τότε στο μπανάρισμά σου γιατί ήταν λάθος.

Υ.Γ.
το ότι λέω παντα αυτό που πιστεύω (Οπως το 5) δε σημαίνει ότι παύεις να είσαι ηλίθιος.
αυτά και κλείσαμε το θέμα σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
- «Εδώ και δύο χρόνια (εννοεί το 1981 που το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό που θα μετατρέψει σιγά-σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών,κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.

- Σε είκοσι-τριάντα χρόνια από σήμερα ο Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει...Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της
οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης.

- Όπως διαχειρίζεται το ΠΑΣΟΚ και οι ανεπάγγελτοι κομματικοδίαιτοι ξεφτίλες το κράτος και την οικονομία, σε λιγότερο από 30 χρόνια δεν θα υπάρχει οικονομία και θα υπάρχει ένα υποθηκευμένο και αξιοθρήνητο κράτος έρμαιο στα τσακάλια των διεθνών τραπεζιτών.

Απομαγνητοφωνημένο από το 1983 και την παράσταση «ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», στη Μπουάτ «ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ» στην Πλάκα.

για να μην ξεχνιόμαστε παλληκάρια...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μου στειλε αγαπητό μέλος ποιός είναι ο όλιβερ.

μπόντος ο ηλίθιος τελικά.

ηλίθιε πάμε σύντομα
1.
δε με έχουν διαγράψει ποτέ.
2.
με έχουν μπανάρει μια ο άλεξ για μπινελικι απου έριξα στο φέθρυ και μια ο αντί για πουστια που μου έπαιξε μοντ που δε με γούσταρε.
3.
είναι γνωστό ότι κάποιοι μοντ είνα φίλοι μου.
4.
σαφώς και γίνεται διαγραφή αλλά είσαι ηλίθιος να καταλάβεις τη διαφορά.
5.
τώρα θυμήθηκα ποιός μαλάκας είσαι και όντως είχαμε ανταλλάξει πι εμ και όντως διαφώνησα τότε στο μπανάρισμά σου γιατί ήταν λάθος.

Υ.Γ.
το ότι λέω παντα αυτό που πιστεύω (Οπως το 5) δε σημαίνει ότι παύεις να είσαι ηλίθιος.
αυτά και κλείσαμε το θέμα σου.
ειδες πως τα θυμασαι ολα.διορθωσα και ειπα οτι δεν ειπα διαγραφη ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ .αλλα απο τη βιασυνη σου να πεις τη μαλακια σου προετρεξες και δεν ειδες οτι δεν μιλαω τελικα για διαγραφη.επισης μου αρεσει που με επιβεβαιωνεις σε ολα οσα ειπα.βλεπεις οτι δεν λεω ποτε ψεμματα.επιση ςοτι ειναι φιλοι σου μοντ το εγραψα οπως και οτι οταν σε ειχαν μπαναρει εσενα με ειχαν μπαναρει και εμενα.τωρα αν ειχαν αδικο αφου το λες και εσυ ετσι θα ειναι.διαγραφη μπορεινα γινετ θεωρητικα πρακτικα δεν γινετε γιαυτο υπαρχουν τοσα ανενεργα μελη.βλεπεις οτι οτι εχω γραψει ειναι αληθινο.αυτο που δεν ειπες ειναι αν ειναι αληθεια αυτα που ελεγα για τα π.μ.αλλωστε μονος σου τα παραδεχτηκες ολα και αυτο μου φτανει.οσο για τον αν ειμαι μαλακας εσυ ησουν αυτος που εστελνες π.μ στο μαλακα και τον ρωταγες διαφορα ;)γιαυτο λεω οτι εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ειδες πως τα θυμασαι ολα.διορθωσα και ειπα οτι δεν ειπα διαγραφη ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ .αλλα απο τη βιασυνη σου να πεις τη μαλακια σου προετρεξες και δεν ειδες οτι δεν μιλαω τελικα για διαγραφη.επισης μου αρεσει που με επιβεβαιωνεις σε ολα οσα ειπα.βλεπεις οτι δεν λεω ποτε ψεμματα.επιση ςοτι ειναι φιλοι σου μοντ το εγραψα οπως και οτι οταν σε ειχαν μπαναρει εσενα με ειχαν μπαναρει και εμενα.τωρα αν ειχαν αδικο αφου το λες και εσυ ετσι θα ειναι.διαγραφη μπορεινα γινετ θεωρητικα πρακτικα δεν γινετε γιαυτο υπαρχουν τοσα ανενεργα μελη.βλεπεις οτι οτι εχω γραψει ειναι αληθινο.αυτο που δεν ειπες ειναι αν ειναι αληθεια αυτα που ελεγα για τα π.μ.αλλωστε μονος σου τα παραδεχτηκες ολα και αυτο μου φτανει.οσο για τον αν ειμαι μαλακας εσυ ησουν αυτος που εστελνες π.μ στο μαλακα και τον ρωταγες διαφορα ;)γιαυτο λεω οτι εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ :uglystupid:

ό,τι πεις.

τελειώσαμε.
ο καθείς εχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Υ.Γ.
να το κοιτάξεις.
το νικ σου ούτε μετά απο 6 μήνες δεν είναι αξιομνημόνευτο.

Επισκέπτης
ό,τι πεις.

τελειώσαμε.
ο καθείς εχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Υ.Γ.
να το κοιτάξεις.
το νικ σου ούτε μετά απο 6 μήνες δεν είναι αξιομνημόνευτο.
το αν ειναι αυτο ειναι δικο μου θεμα.οσο για τα αλλα συμφωνω και σιγουρα ο καθενας ειδε ποιος λεει αληθεια και ποιος οχι.Υ.Γ δυστυχως εσυ εχεις φιλους τους μοντ και σε προσεχουν αντιθετα εγω δεν τους ειχα ουτε τους εχω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Υ.Γ δυστυχως εσυ εχεις φιλους τους μοντ και σε προσεχουν αντιθετα εγω δεν τους ειχα ουτε τους εχω.

περίεργο για το μεγαλύτερο μαλάκα του σάιτ ε;

κατά τα λοιπά.
79073%5B1%5D.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε σείς θα σταματήστε να σπαμάρετε ???????????????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
περίεργο για το μεγαλύτερο μαλάκα του σάιτ ε;

κατά τα λοιπά.
79073%5B1%5D.jpg
αυτο δεν λεει κατι.απλα εισαι εμπορικος για το σαιτ αφου παντα ενας μαλακας χρειαζετε παντου.ειδες τσακωνοσουν με το φεθρυ φαντασου τη μυαλο κουβαλας.γιαυτο και σε προσεχουν τετοιο μαλακα που θα βρουν;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μέσα στο άρθρο έχει φωτογραφίες βουλευών σήμερα το μεσημέρι με κασκώλ μέσα στην βουλή. Άρα τα αιρ κοντισιον κατεβάζει την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς εκεί μέσα. Δεν γαμιέστε με τις σπατάλες σας κ. βουλευτές. Κάπως έτσι και στον σκάι, κάνουν ρεπορτάζ για την δεη που μολύνει την ατμόσφαιρα και φορούν κοστούμια με 40 βαθμούς. Ουαί υμίν υποκριταί. Αν δεν δω τον παπούλια με αμάνικο στο προεδρικό σημαίνει ότι οικονομία δεν γίνεται. Όπως λέει και ο ποιητής "start with the man in  the mirror".
Η καθαρίστρια που απεργεί για μια προσωπική διαφορά

Έλεος ρε.

Τι διαφορά ανάμεσα σε κασκόλ και φουλάρι την ξέρεις;
Άκου κασκόλ.

Τελικά εφοριακός ή τελωνειακός είσαι;
Γιατί αν ισχύει το β' θα πρέπει να έχασες πολύ κασέρι.
Όχι δηλαδή ότι και με το α' θα ήσουν κανένας δυστυχής.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.551
Πόντοι
786
Έλεος ρε.

Άκου κασκόλ.

Επί της ουσίας;

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μεγαλε,καπιταλισμο εχεις.

Χρημα-εμπορευμα-χρημα.

Και φυσικα πρεπει η εργασια να ειναι το δυνατον φτηνοτερη.

Λυση εχεις για αυτο?Για τις αυτοκτονιες στην France telecom?
Για αυτες στην Foxconn?
Που δεν εγιναν για λογους"προοδευτικους"αλλα για να βγει μεγαλυτερο κερδος?
Δε νομιζω.

Δε σου λεω οτι εγω εχω τη λυση,προς Θεου.Στο κατω της γραφης σερνω τον Σταλιν στην καμπουρα μου.
Σου λεω ομως οτι οι αντιφασεις του καπιταλισμου ειναι αξεπεραστες.
Και για αυτο ΔΕΝ τις συζητατε.
Η τις συμψηφιζετε.Και κανετε οχι καλα αλλα ΟΡΘΑ.

Η μιλατε για τους Steve Jobbs αφηνοντας στην ακρη τα ορυχεια για σπανια μεταλλα.
Σωστο και αυτο.

Θα σου πω κατι αλλο ομως.Εδω που ειμαστε αστοφιλελευθεροι σαν και σενα και τον Βολταιρο θα βρεθουν πολυ συντομα(ΙΜΗΟ)σε δυσκολα σταυροδρομια.ΓΚΑΡΑΝΤΙ.

Τα ξαναλεμε τοτε.
1. Στην  Ελλάδα δεν έχεις καπιταλισμό, αλλά ένα Ελληνικό-Τουρκικό-Σκοπιανό-Αιγυπτιακό σύστημα (δε θα πω της πάλε ποτέ του συμφώνου για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας :rolleyes:) βασισμένο στον κρατισμό με μηδενικό ανταγωνισμό και δεκάδες μεσάζοντες στην αλυσίδα να κονομάνε παίρνοντας προμήθεια.

Σε υγιή καπιταλισμό, το κράτος παρακολουθεί και ρίχνει σφαλιάρες όταν δημιουργούνται καρτέλ κλπ. Δεν κλείνει επιχειρήσεις επειδή απολύθηκαν 5 εργαζόμενοι, ούτε φυσικά είναι ποτέ δυνατόν το συνδικαλιστικό όργανο της εκάστοτε επαγγελματικής τάξης να κατεβάζει το γενικό όπως γίνεται εδώ χάμω.

2. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα είναι αντιδιαμετρικά αντίθετος. Με το απλά να πετάς τη λέξη εργασία (ισοπεδώνοντας την έννοια των jobs/τάξεων), μπαίνεις αυτόματα στο αριστερό τριπάκι προσπαθώντας να με πείσεις για ένα σύστημα που απέτυχε. Thanks, but no thanks. ;)

Επίσης η καπηλεία ενός φαινομένου όπως οι αυτοκτονίες στη France Telecom όπου επιχειρήθηκε βιαίως η αλλαγή από το κρατικό μονοπώλιο με restructuring σε jobs, δεν είναι ότι καλύτερο. Αν εναλλακτικά όμως θέλουμε να τα κλείνουμε τα μαγαζιά από το να τα αναδιοργανώνουμε εκπαιδεύοντας και μετακινώντας προσωπικό, να μας το πεις.

Δεν είναι λοιπόν θέμα "μεγαλύτερου κέρδους" το πράγμα όπως (αρκετά απλοϊκά :)) γράφεις, αλλά επιβίωσης σε ένα σφιχτό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Στην τελική, όσο εσύ μαλακίζεσαι μέχρι να βάλεις τάξη εσωτερικά στο μαγαζί - τόσο πιο κοντά φέρνεις το Κατάρ να σε αγοράσει ένα βράδυ του Αυγούστου μεταξύ καπνιστού σολωμού και Σατενώ Ντε Παπ.

3. Όσο για τα σταυροδρόμια σουπερμάους, δεν είμαι μάγος για να ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι. Κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο που λένε δηλ. ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
"ΔΕΝ υπάρχει σε άλλη χώρα σε όλο τον πλανήτη άλλη τέτοια συμφωνία δανείου.Η δεύτερη είναι η Βραζιλία,που πήρε 30 δισ μόνο"

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xaxα...
τα θυμομουν και χαμογελαγα σαν px75 στο μετρο....
καλα αυτο με τα cds το εχω σωσει στο κινητο να το βλεπω οταν ειμαι στεναχωρημενος για να γελαω..

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
το μεγκα τα χωνει σε γαπ και παπανου!!!! παλι δεν πηρε εργα ο μπομπολας!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Έλεος ρε.

Άκου κασκόλ.

θυμασαι τι σου ειχα πει γαπακο;;

Επισκέπτης
Έλεος ρε.

Άκου κασκόλ.

Οι βρωμύλοι ζυβαγκοφόροι ΠΑΣΟΚοι ,
που μέχρι το 1981 σκούπιζαν τον κώλο τους με εφημερίδα,
ξέρουν από φουλάρια , ascot tie κτλ κτλ κτλ
Τέτοια φορούσαν και στο χωριό τους,
όπου ήταν οι τελευταίοι/χαζοί του κάθε χωριού.
il_fullxfull.145505021.jpg

Μόνο το ... κωλόχαρτο δεν ήξεραν ,
αλλά κι αυτό το έμαθαν μετά το 1981.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Οι βρωμύλοι ζυβαγκοφόροι ΠΑΣΟΚοι ,
που μέχρι το 1981 σκούπιζαν τον κώλο τους με εφημερίδα,
ξέρουν από φουλάρια , ascot tie κτλ κτλ κτλ
Τέτοια φορούσαν και στο χωριό τους,
όπου ήταν οι τελευταίοι/χαζοί του κάθε χωριού.
il_fullxfull.145505021.jpg

Μόνο το ... κωλόχαρτο δεν ήξεραν ,
αλλά κι αυτό το έμαθαν μετά το 1981.
κλεβανε ψηφοδελτια απο δημοτικες εκλογες για να σκουπιζονται ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom