Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"Αυτή την κυβέρνηση τη βλέπω και τη χαίρομαι"

ΓΑΠ-11/09/2011

:2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

"Υπήρχαν στο παρελθόν κυβερνήσεις που τα υπουργικά συμβούλια ήταν σπάνια",συμπλήρωσε

δηαλδή τα έχωσε στον πατέρα του!!!!!!!!

που πατούσε στη Βουλή μόνο στις.....προγραμματικές δηλώσεις,ενώ τα υπουργικά συμβούλια γίνονταν στα διαλείμματα των παρτουζών με Λιάνη και Τουρλουμούση....και αυτά σπάνια

Επισκέπτης
"Αυτή την κυβέρνηση τη βλέπω και τη χαίρομαι"

ΓΑΠ-11/09/2011

:2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

"Υπήρχαν στο παρελθόν κυβερνήσεις που τα υπουργικά συμβούλια ήταν σπάνια",συμπλήρωσε

δηαλδή τα έχωσε στον πατέρα του!!!!!!!!

που πατούσε στη Βουλή μόνο στις.....προγραμματικές δηλώσεις,ενώ τα υπουργικά συμβούλια γίνονταν στα διαλείμματα των παρτουζών με Λιάνη και Τουρλουμούση....και αυτά σπάνια
με τον κωστακη ειχαμε βαρεθει υπουργικα συμβουλια!!τα εκανε απο τη ραφηνα μετα απο μια παρτιδα psp3 :2funny: :2funny:

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
όταν κάποιος θεωρεί λιγότερο σημαντικό ότι έχασε 40% των εισοδημάτων του από μια γελοία φήμη για....πλέιστεισον,καταλαβαίνεις ότι χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας

Ρε ηλίθιε δεν υπάρχει psp3 ...
Το psp είναι φορητό ...

μαλάκα ...

Επισκέπτης
όταν κάποιος θεωρεί λιγότερο σημαντικό ότι έχασε 40% των εισοδημάτων του από μια γελοία φήμη για....πλέιστεισον,καταλαβαίνεις ότι χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας
τον αδικησαμε ρε το κωστακη.φημη ηταν.οντως ηταν δουλευταρας :2funny: :2funny: :2funny:μολις πηγαινε 3 επεφταν ρολα βουρ για ραφηνα για φαι και υπνο και ασε τον εντιμο γιο του ταχυδρομου να δουλευει :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

πες ομως οτι ο κουρασμενος αυξησε το ελλεμμα πανω απο 100%

και γυρω στο 100% το χρεος

Επισκέπτης
[URL unfurl="true"]http://nonews-news.blogspot.com/2011/05/blog-post_9194.html[/url]

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!

Έφαγε με τον Ριρή αμελέτητα στα κάρβουνα...

Χθες βράδυ σε χασαποταβέρνα στη Ραφήνα...
Είναι το σπεσιαλιτέ της ταβέρνας και ο Γιώργος ο ψήστης , μακράν ο πρώτος στο λεκανοπέδιο. Στο τραπέζι ήταν μόνο οι δυο τους. Παρήγγειλαν χύμα κρασί (το πρώτο κιλό το ήπιε σχεδόν μόνος του ο Καραμανλής) και ... περιμένοντας τα αμελέτητα είχαν μια έντονη συζήτηση.
Ο Καραμανλής που τελευταία φαίνεται να έχει ξυπνήσει από το λήθαργο ήταν ιδιαίτερα ζωηρός. Μίλαγε και χτύπαγε τα χέρια του στο τραπέζι. Ο Ριρής με αυτό το γνωστό ύφος της παρθένας της χαμηλοβλεπούσας τον άκουγε προσεχτικά.
Από ότι καταλάβαμε δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι δυο , το τελευταίο καιρό συναντιούνται και τα κουτσοπίνουν...
μαλλον ακουσε τις εκλησεις του παλερμο και θελει να επιστρεψει να σωσει το τοπο.μαλιστα πληροφοριες λενε οτι θελει να συνεχισει ενα εργο που αφησε στη μεση :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
                                               Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ PX75

θέλω να εξομολογηθώ πως έγινα γκέι. Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε τι βρίσκουμε και είμαστε γκέι, οι γυναίκες ιδίως λένε το κλασικό «οι άντρες είναι λίγοι…οι μισοί είναι και γκέι…χάθηκε ο κόσμος…». Ε σας πληροφορώ πως δεν υπάρχει άντρας, στρέιτ, που να πάει με άλλον, και ενεργητικά και παθητικά και να μην θέλει να το ξανακάνει.

Επί του θέματος και της εξομολόγησής μου τώρα… Είμαι .... χρονών (χιχιχιχι δεν γραφω ηλικια) και είμαι ...... Δε θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες για την ταυτότητά μου. Ήμουν παντρεμένος για 3 χρόνια όταν έγινε το σκηνικό, κι έπειτα χώρισα. Παντρεύτηνα 29-32 χρονών με μια κοπέλα που αγαπώ ακόμα και λατρεύω, και χαίρομαι που μετά από καποια χρόνια έχει προσπαθήσει να καταλάβει και δεν με σιχαίνεται πια. Το «σιχαίνομαι» είναι πραγματικά η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει πως νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας για εμάς.

Στα 32 μου, ερχόταν ο υδραυλικος στο σπιτι μου 4 μήνες συνεχόμενα, για ένα πρόβλημα στο πατοσιφωνο.  Ο άνθρωπος φυσικά ήταν γκέι, και πολύ ανοιχτή καρδιά και μιλούσαμε.καναμε και τσατινγκ καμια φορα στο μπουρδελα.κομ... Επειδή δούλευε ως αργά τη μέρα, ήθελε το τελευταίο ραντεβού, οπότε 2-3 φορές το μήνα έ μέναμε μόνοι μας. Καναδυό φορές μετά από μερικές επισκέψεις καθίσαμε να πιούμε ένα ουίσκυ στο γραφείο μου και συζητούσαμε για τη ζωή του.

Δεν ήμουν σίγουρος αν μου την έπεφτε, αλλά και να το έκανε δε με έφερνε σε δύσκολη θέση. Σκεφτόμουν τότε… εντάξει γκέι είναι τι να κάνουμε; ; Όπως καταλαβαίνετε, ήρθε μία βραδιά που το θέμα καθώς πίναμε ήταν το σεξουαλικό. Με ρωτούσε αν τον έχω πάρει απο ολες τις τρυπες και πλέον μου την έπεφτε χύμα. Του είπα όχι, πως είμαι παντρεμένος και στρέιτ  γιατί να μου το ρωτάει αυτό; Και μου είπε ότι έπρεπε να έχω δοκιμάζει πριν αποφασίσω να παντρευτώ και να λέω ότι είμαι στρέιτ.

Την επόμενη φορά που πίναμε, ήρθε σαφώς το ίδιο θέμα συζήτησης, και αυτός δίπλα μου μου έπιασε το νωχελικο μου καυλί. Εγώ ήμουν με το ουίσκυ στο χέρι σε κατάσταση ημι-πανικού. Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το ένα έφερε το άλλο, αλλά θυμάμαι πως φιλί στο στόμα δεν υπήρξε και πως ήταν τρυφερός και άγριος μαζί μου ταυτόχρονα. Όπως ήμουν εγώ με τη γυναίκα μου δηλαδή. Άλλο να το κάνεις, κι άλλο να στο κάνουν όμως.

Ένιωσα κάθε λόγο για κάθε αναστεναγμό που έκανε η γυναίκα μου τότε όταν την πήδαγα. Και μπορώ να ομολογήσω πως δεν ήξερα αν ήθελα. Δε μου δώθηκε η ευκαιρία. Απλά με έπιασε, με γύρισε και όλα έγιναν φυσιολογικά. Και φυσικά δεν υπήρξε διείσδυση κατευθείαν. Με έπαιζε. Πρώτη φορά με έπαιζαν. Ως τότε εγώ έπαιζα με τις γυναίκες, όπως ήθελα. Αλλά το να σου κάνει ο άλλος ότι θέλει, αυτό είναι αλλιώς.

Αφού τελείωσε μέσα μου, μπορώ να πω πως δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να βγει. Αφού ντυθήκαμε και πλυθήκαμε με ρώτησε αν είμαι τόσο σίγουρος τώρα, μου είπε ότι μπορεί να μου ζητήσει συγγνώμη άμα θέλω και αν ήταν κάτι που έγινε χωρίς τη θέλησή μου. Κάθισα να το σκεφτώ, και του είπα πως δεν τίθεται τέτοιο θεμα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Μου είπε ότι του αρέσω και ότι πιθανόν να μου ξαναριχτεί, οπότε αν δε θέλω να το πω.Με έκανε να νιώθω άνετα.

Την επόμενη μέρα το είπα στη συντροφο μου. Γιατί; Γιατί ήξερα πως θα το ξανάκανα. Γιατί ήθελε παιδιά και πιθανόν κάποιον δίπλα της που δε θα πήγαινε και με άλλους. Γι’ αυτό και καταλαβαίνω μια προηγούμενη εξομολόγηση που διάβασα. Με σιχάθηκε. Με παράτησε. Αλλά τώρα είμαστε φίλοι.

Η ειλικρίνεια είναι η πιο βασική οδός για να φτάσεις εκεί που θες. Ακόμα κι αν αργήσεις, θα φτάσεις. Και κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ή παρά παράποτε που λέει κι η γυναίκα μου (έτσι την αποκαλώ πάντα). Με τον τύπο κάναμε σχέση κάνα εξάμηνο αλλά επειδή σαφώς δεν ήξερα από γκέι σχέσεις το διαλύσαμε, δε θυμάμαι καν το γιατί. Ήταν δύσκολο να βρω τον επόμενο, επειδή αυτός ήταν ο πρώτος μου και ήρθε σε μένα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ααααααααααααααααχαχαχχαχααχχα
Και ο Μαγκούφης το …χαβά του

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011, 21:41

«Συ μου χάραξες πορεία, Μαγκούφη είσαι αμαρτία…» έτσι θα μπορούσε να είναι από σήμερα, και συγκεκριμένα αμέσως μετά την παρέμβαση του Χρήστου Μαγκούφη στην Κοινοβουλευτική ομάδα, ο στίχος του μεγάλου αυτού ερωτικού άσματος, το οποίο έγραψε ο Απόστολος Καλδάρας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, «ζωγράφισε» πάλι, καθώς παίρνοντας το λόγο στην φορτισμένη ατμόσφαιρα της κοινοβουλευτικής του ομάδας έγραψε..ιστορία.

«Όταν άκουσα το Γιώργο Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συγκινήθηκα… Και μεις στα Τρίκαλα, κύριε Πρωθυπουργέ, δεν έχουμε μόνο το Βασίλη Τσιτσάνη αλλά έχουμε και τον Καλδάρα και θα σας αφιερώσω το σπουδαίο του τραγούδι που δεν είναι άλλο από «το συ μου χάραξες πορεία, εσύ γλυκιά, εσύ γλυκιά μου αμαρτία…», είπε ο Χρήστος Μαγκούφης αφήνοντας σύξυλους Πρωθυπουργό, υπουργούς, υφυπουργούς, βουλευτές και επιστημονικό προσωπικό της Βουλής.

Και μουστάκι θα κόψεις….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom