Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
                                                Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ PX75

θέλω να εξομολογηθώ πως έγινα γκέι. Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε τι βρίσκουμε και είμαστε γκέι, οι γυναίκες ιδίως λένε το κλασικό «οι άντρες είναι λίγοι…οι μισοί είναι και γκέι…χάθηκε ο κόσμος…». Ε σας πληροφορώ πως δεν υπάρχει άντρας, στρέιτ, που να πάει με άλλον, και ενεργητικά και παθητικά και να μην θέλει να το ξανακάνει.

Επί του θέματος και της εξομολόγησής μου τώρα… Είμαι .... χρονών (χιχιχιχι δεν γραφω ηλικια) και είμαι ...... Δε θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες για την ταυτότητά μου. Ήμουν παντρεμένος για 3 χρόνια όταν έγινε το σκηνικό, κι έπειτα χώρισα. Παντρεύτηνα 29-32 χρονών με μια κοπέλα που αγαπώ ακόμα και λατρεύω, και χαίρομαι που μετά από καποια χρόνια έχει προσπαθήσει να καταλάβει και δεν με σιχαίνεται πια. Το «σιχαίνομαι» είναι πραγματικά η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει πως νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας για εμάς.

Στα 32 μου, ερχόταν ο υδραυλικος στο σπιτι μου 4 μήνες συνεχόμενα, για ένα πρόβλημα στο πατοσιφωνο.  Ο άνθρωπος φυσικά ήταν γκέι, και πολύ ανοιχτή καρδιά και μιλούσαμε.καναμε και τσατινγκ καμια φορα στο μπουρδελα.κομ... Επειδή δούλευε ως αργά τη μέρα, ήθελε το τελευταίο ραντεβού, οπότε 2-3 φορές το μήνα έ μέναμε μόνοι μας. Καναδυό φορές μετά από μερικές επισκέψεις καθίσαμε να πιούμε ένα ουίσκυ στο γραφείο μου και συζητούσαμε για τη ζωή του.

Δεν ήμουν σίγουρος αν μου την έπεφτε, αλλά και να το έκανε δε με έφερνε σε δύσκολη θέση. Σκεφτόμουν τότε… εντάξει γκέι είναι τι να κάνουμε; ; Όπως καταλαβαίνετε, ήρθε μία βραδιά που το θέμα καθώς πίναμε ήταν το σεξουαλικό. Με ρωτούσε αν τον έχω πάρει απο ολες τις τρυπες και πλέον μου την έπεφτε χύμα. Του είπα όχι, πως είμαι παντρεμένος και στρέιτ  γιατί να μου το ρωτάει αυτό; Και μου είπε ότι έπρεπε να έχω δοκιμάζει πριν αποφασίσω να παντρευτώ και να λέω ότι είμαι στρέιτ.

Την επόμενη φορά που πίναμε, ήρθε σαφώς το ίδιο θέμα συζήτησης, και αυτός δίπλα μου μου έπιασε το νωχελικο μου καυλί. Εγώ ήμουν με το ουίσκυ στο χέρι σε κατάσταση ημι-πανικού. Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το ένα έφερε το άλλο, αλλά θυμάμαι πως φιλί στο στόμα δεν υπήρξε και πως ήταν τρυφερός και άγριος μαζί μου ταυτόχρονα. Όπως ήμουν εγώ με τη γυναίκα μου δηλαδή. Άλλο να το κάνεις, κι άλλο να στο κάνουν όμως.

Ένιωσα κάθε λόγο για κάθε αναστεναγμό που έκανε η γυναίκα μου τότε όταν την πήδαγα. Και μπορώ να ομολογήσω πως δεν ήξερα αν ήθελα. Δε μου δώθηκε η ευκαιρία. Απλά με έπιασε, με γύρισε και όλα έγιναν φυσιολογικά. Και φυσικά δεν υπήρξε διείσδυση κατευθείαν. Με έπαιζε. Πρώτη φορά με έπαιζαν. Ως τότε εγώ έπαιζα με τις γυναίκες, όπως ήθελα. Αλλά το να σου κάνει ο άλλος ότι θέλει, αυτό είναι αλλιώς.

Αφού τελείωσε μέσα μου, μπορώ να πω πως δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να βγει. Αφού ντυθήκαμε και πλυθήκαμε με ρώτησε αν είμαι τόσο σίγουρος τώρα, μου είπε ότι μπορεί να μου ζητήσει συγγνώμη άμα θέλω και αν ήταν κάτι που έγινε χωρίς τη θέλησή μου. Κάθισα να το σκεφτώ, και του είπα πως δεν τίθεται τέτοιο θεμα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Μου είπε ότι του αρέσω και ότι πιθανόν να μου ξαναριχτεί, οπότε αν δε θέλω να το πω.Με έκανε να νιώθω άνετα.

Την επόμενη μέρα το είπα στη συντροφο μου. Γιατί; Γιατί ήξερα πως θα το ξανάκανα. Γιατί ήθελε παιδιά και πιθανόν κάποιον δίπλα της που δε θα πήγαινε και με άλλους. Γι’ αυτό και καταλαβαίνω μια προηγούμενη εξομολόγηση που διάβασα. Με σιχάθηκε. Με παράτησε. Αλλά τώρα είμαστε φίλοι.

Η ειλικρίνεια είναι η πιο βασική οδός για να φτάσεις εκεί που θες. Ακόμα κι αν αργήσεις, θα φτάσεις. Και κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ή παρά παράποτε που λέει κι η γυναίκα μου (έτσι την αποκαλώ πάντα). Με τον τύπο κάναμε σχέση κάνα εξάμηνο αλλά επειδή σαφώς δεν ήξερα από γκέι σχέσεις το διαλύσαμε, δε θυμάμαι καν το γιατί. Ήταν δύσκολο να βρω τον επόμενο, επειδή αυτός ήταν ο πρώτος μου και ήρθε σε μένα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ti malaka einai

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%25A3%25CE%259F%20%20%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259F%20%20%25CE%25A3.jpg
΄

κοιτα ρε τι μαθαινει κανεις  :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
[URL unfurl="true"]http://nonews-news.blogspot.com/2011/05/blog-post_9194.html[/url]

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!

Έφαγε με τον Ριρή αμελέτητα στα κάρβουνα...

Χθες βράδυ σε χασαποταβέρνα στη Ραφήνα...
Είναι το σπεσιαλιτέ της ταβέρνας και ο Γιώργος ο ψήστης , μακράν ο πρώτος στο λεκανοπέδιο. Στο τραπέζι ήταν μόνο οι δυο τους. Παρήγγειλαν χύμα κρασί (το πρώτο κιλό το ήπιε σχεδόν μόνος του ο Καραμανλής) και ... περιμένοντας τα αμελέτητα είχαν μια έντονη συζήτηση.
Ο Καραμανλής που τελευταία φαίνεται να έχει ξυπνήσει από το λήθαργο ήταν ιδιαίτερα ζωηρός. Μίλαγε και χτύπαγε τα χέρια του στο τραπέζι. Ο Ριρής με αυτό το γνωστό ύφος της παρθένας της χαμηλοβλεπούσας τον άκουγε προσεχτικά.
Από ότι καταλάβαμε δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι δυο , το τελευταίο καιρό συναντιούνται και τα κουτσοπίνουν...

εφαγε αυτα που εχει γραψει τον λαο τοσα χρονια

Επισκέπτης
1. Στην  Ελλάδα δεν έχεις καπιταλισμό, αλλά ένα Ελληνικό-Τουρκικό-Σκοπιανό-Αιγυπτιακό σύστημα (δε θα πω της πάλε ποτέ του συμφώνου για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας :rolleyes:) βασισμένο στον κρατισμό με μηδενικό ανταγωνισμό και δεκάδες μεσάζοντες στην αλυσίδα να κονομάνε παίρνοντας προμήθεια.

Σε υγιή καπιταλισμό, το κράτος παρακολουθεί και ρίχνει σφαλιάρες όταν δημιουργούνται καρτέλ κλπ. Δεν κλείνει επιχειρήσεις επειδή απολύθηκαν 5 εργαζόμενοι, ούτε φυσικά είναι ποτέ δυνατόν το συνδικαλιστικό όργανο της εκάστοτε επαγγελματικής τάξης να κατεβάζει το γενικό όπως γίνεται εδώ χάμω.
Eπειδη δεν ταιριαζει με τας γραφας ο ελληνικος καπιταλισμος δεν σημαινει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καπιταλισμος.
Το ιδιο συμβαινει και στις ΗΠΑ οπου εφευρεθηκε το θεωρημα του too big to fail για ιδιωτικα μαγαζια,κανεις δεν διανοηθηκε να πει"δεν εχουν καπιταλισμο στις ΗΠΑ".
2. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα είναι αντιδιαμετρικά αντίθετος. Με το απλά να πετάς τη λέξη εργασία (ισοπεδώνοντας την έννοια των jobs/τάξεων), μπαίνεις αυτόματα στο αριστερό τριπάκι προσπαθώντας να με πείσεις για ένα σύστημα που απέτυχε. Thanks, but no thanks. ;)

Επίσης η καπηλεία ενός φαινομένου όπως οι αυτοκτονίες στη France Telecom όπου επιχειρήθηκε βιαίως η αλλαγή από το κρατικό μονοπώλιο με restructuring σε jobs, δεν είναι ότι καλύτερο. Αν εναλλακτικά όμως θέλουμε να τα κλείνουμε τα μαγαζιά από το να τα αναδιοργανώνουμε εκπαιδεύοντας και μετακινώντας προσωπικό, να μας το πεις.

Δεν είναι λοιπόν θέμα "μεγαλύτερου κέρδους" το πράγμα όπως (αρκετά απλοϊκά :)) γράφεις, αλλά επιβίωσης σε ένα σφιχτό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Στην τελική, όσο εσύ μαλακίζεσαι μέχρι να βάλεις τάξη εσωτερικά στο μαγαζί - τόσο πιο κοντά φέρνεις το Κατάρ να σε αγοράσει ένα βράδυ του Αυγούστου μεταξύ καπνιστού σολωμού και Σατενώ Ντε Παπ.
Πρωτα απ'ολα για το κοκκινισμενο:Δεν προσπαθω να σε πεισω.
Πολυ απλα οι"μεσαιοχωρικοι"μετα απο τοσα χρονια που σας ειχαν κανει σταρ της γκαλοπατζιδικης φασης φανταζεστε οτι οποιοσδηποτε σας απευθυνει τον λογο"προσπαθει να σας πεισει".
Προσωπικα σας γραφω στα παπαρια μου.Τελος.
Για τα υπολοιπα το ζητημα δεν ειναι το μεγαλυτερο αλλα το μεγιστο κερδος.
Ενας απο τους λογους που οι τροικανοι βαζουν ζητημα"αγορας εργασιας",κατι που δεν εχει να κανει με τα δημοσιονομικα του κρατους.
Θα ηταν ενδιαφερον αν εξηγουσες πως μπορει να επιβιωσει μια επιχειρηση σε ενα"σφικτο ανταγωνιστικο περιβαλλον" χωρις να επιδιωκει το"μεγαλυτερο"κερδος-που γραφω"απλοικα".
3. Όσο για τα σταυροδρόμια σουπερμάους, δεν είμαι μάγος για να ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι. Κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο που λένε δηλ. ;)
Καθεις εφ'ω εταχθη.Και στην τελικη οχι απο τωρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ δεν ξέρω πώς γίνεται να μην αγανακτούν οι ίδιοι που τον έχουν από πάνω...

Εντάξει, πρωθυπουργός είναι.
Εντάξει, είναι ώρα μάχης και όχι ώρα μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.
Εντάξει να κάνουμε τα στραβά μάτια μια, δύο, δεκαπέντε να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στη χώρα.

Αλλά πώς γίνεται ρε ΜΑΛΑΚΑ να μην ήξερες τί είναι το CDS; Ποιόν κοροϊδεύεις ρε μαλακα; Σε ποιόν νομίζεις ότι μιλάς γαμω το ξεσταύρι σου γαμω;

Εσείς Τζέυ Χώνει και Πιεξ πώς μπορείτε; Πώς δεν αγανακτείτε;
περιμένουνε τις εκλογές και αυτοί να ρίξουνε τη μυστική τους ψήφο
για ποια αγανάκτηση μιλάτε; δεν καταλαβαίνω...
τι είναι να δώσετε άλλα ένα - δύο - πέντε χιλιαρικάκια από αυτά που φάγατε και φοροδιαφύγατε;
δεν είπαμε πως ο Ζωρζ ξέρει;
δεν είπαμε πως πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές;

Επισκέπτης
μα ειπα και εγω η πουτσα δεν θα πεταχτει να σχολιασει :2funny:αργησε και ειχα ανυσηχησει :grin:αλλωστε ειπαμε για ολα εχει μια απαντηση :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μαλακα lastmoιcan ευτυχως που δεν εισαι γκομενα..θα ειχες πρηξει πολλα αρχιδια σε κρεβατομουρμουρα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Τι να ζηλέψω μωρή λουγκρητία;
Γελάω με την κατάντια σου.
:fuck1:
ελα...θα σου δωσω κι εσενα πουρο με νευρα να καπνισεις..
μην εισαι μονοφαγας..μην μ κανεις σκηνες..
σε παρακαλω..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Χώστο καλύτερα στη σούφρα μου μπας και ηρεμήσεις λίγο. :fuck2:

αχχχχχχχ.....

εισαι εσυ ενας...

εχεις τον τροπο σου να με χαλαρωνεις...να παιρνεις μακρυα τ αγχος της μερας...

σ ευχαριστω..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενω εσενα που σε χουν διαγραψει τοσες φορες αλλα στελνεις πμ στους μοντ και ζητας συγνωμη σαν πουτανιτσα τη εισαι;αλλα και να σου πω ρε ηλιθιε τη θα αλλαξει;ειμαι ξεκαθαρος στο τη λεω.
καλό θα ειναι να μάθεις πως σε ερώτηση που ξεκινάει με "τι" η λέξη "τι" γράφεται με γιώτα

Επισκέπτης
καλό θα ειναι να μάθεις πως σε ερώτηση που ξεκινάει με "τι" η λέξη "τι" γράφεται με γιώτα
θα το εχω υποψη μου!!βλεπεςις πανω στη βιασυνη λαθη γινονται.βλεπεις εγω δεν χρησιμοποιω το διορθωτικο οπως κανεις εσυ ;)

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
'Eπαιρνε τηλέφωνο την Μέρκελ και αυτή δεν απαντούσε!!!!!

"τι να τον πω τώρα τον μαλάκα",θα σκεφτότανε και δικαιολογημένα

ξεφτυλισμένο ανδρείκελο!!!

Συνημμένα

• giorgakis-smiling.jpg
    giorgakis-smiling.jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 19

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
'Eπαιρνε τηλέφωνο την Μέρκελ και αυτή δεν απαντούσε!!!!!

"τι να τον πω τώρα τον μαλάκα",θα σκεφτότανε και δικαιολογημένα

ξεφτυλισμένο ανδρείκελο!!!

δεν τα ξερεις καλα...
το σηκωσε κι του εβαλε αυτο ν ακουσει..

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτά τα σκουπιδοπασόκια λέξη δεν έβγαλαν για το χαράτσι!

αυτοί σαν τους μουτζαχεντιν-δεν είναι υπερβολή-βάζουν το κόμμα πάνω από τις περιουσίες και από τις ζωές τους....

ποιος ΝΔκράτης δεν θα έβριζε αντίστοιχα μέτρα???όπως πχ ΦΠΑ σε οικοδομή???
(1 εκ δεν ξαναψήφισαν ΝΔ στις εκλογές!!!)

αυτοί τίποτα,κολλημένοι(να μου πεις τί να χάσει η πιεξούλα η κακομοίρα???

ο Πακιστανός που τριγυρίζει στα μπουρδέλα,τον νοιάζει αν θα χρεωκοπησουμε????τί θα χάσει???)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καπιταλισμο εχουν και στην Ελλαδα.
Και τεινει προς τον Κινεζικο.
θα 'θελες
δεν βλέπω καμιά επένδυση να έρχεται κατά δώθε, μάλλον να την κάνουνε
δεν βλέπω την κυβέρνηση να στηρίζει τις ιδ. επιχειρήσεις που στην Κίνα γίνεται
στην Ελλάδα υπάρχει συνδικαλισμός
στην Κίνα υπάρχει;

καλά, τα θέλετε και τα λέτε;
και τέσπα, θα μου πει κανείς αριστερός αν υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα (ή αν υπήρχε) που να παίρνανε οι "εργάτες" μεγάλους μισθούς και να ζούσανε με τηλεοράσεις πλάσματος και με πορσικά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom