Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/05/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B7%CF%821.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Έλα τώρα, απαξιώνεις το μόνο αποκούμπι του γκαπ;
Αχάριστοι πασόκοι...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ότι θες γίνεται ρε μεγάλε - για να το πω καλύτερα... ότι θέλει ο Admin. Το ξέρεις ότι διαβάζει και PMs άμα γουστάρει; ;)

Oooooh my Lord! Don't tell me!  :o

Εμ φυσικά και μπορεί να διαβάσει!

Για αυτό πρόσεχε τί ανήθικες προτάσεις μου κάνεις μέσω πμ  :birdman:  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μωρή πόρνη της Βαβυλώνας, με απατάς με κεντροαριστερό;
Φτου σου ξεφτιλισμένη!

Γιατί, κεντροαριστερός είναι ο πυργκαυλος;  :think:

Και δεν σε απατώ φυσικά! Είπα ότι κάνει προτάσεις. Όχι ότι γίνονται και δεκτές...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί, κεντροαριστερός είναι ο πυργκαυλος;  :think:

Και δεν σε απατώ φυσικά! Είπα ότι κάνει προτάσεις. Όχι ότι γίνονται και δεκτές...

Μου έφυγε ένα βάρος...
Ε, οσο να' ναι αλληθωρίζει προς τα ' κει...
Βέβαια δεν είναι ούτε τζώνυς ούτε πιεξ...

Επισκέπτης
Αρχικά το επάγγελμα αυτό, αν μπορεί να το πει κανένας έτσι προϋπαρχει του καπιταλισμού επομένως θα ήταν ενδιαφέρουσα μία μαρξιστική και όχι ηθικολογική προσέγγιση του.

Διότι τι πάει να πει ότι αλλοτροιώνει την γυναίκα από το ίδιο της το σώμα; Έχει σχέση αυτή η αλλοτροίωση με την αλλοτροίωση του Μαρξ;

Και σε τελευταία ανάλυση και το επάγγελμα του ηθοποιού τον αλλοτροιώνει από το σώμα του. Να το καταργήσει και αυτό ο σοσιαλισμός;
Δεν αναφερθηκα στο τι θα κανει η δεν θα κανει ο σοσιαλισμος για αυτο το ζητημα αλλα στον αντιφατικο χαρακτηρα του ποσταρισματος σου.
Που είπε ρε καθυστερημένο ο Μαρξ ή ο Λένιν ότι στον σοσιαλισμό δεν θα έχει μπουρδέλα;

Μέχρι και ο Φαράκος μετάνοιωσε για τις ανοησίες που είχε γράψει για τις μονογαμικές σχέσεις που πρέπει να έχουν οι Κνίτες.
Σου απαντησε αλλος παρακατω.
Ο Ένγκελς στο "Η καταγωγή της οικογένειας, του κράτους και της ατομικής ιδιοκτησίας" θεωρεί την πορνεία απαραίτητο αρνητικό συμπλήρωμα της οικογένειας που δημιουργήθηκε για την διασφαλιση της κληρονομικής διαδοχής.
Και αρα δεν ειναι(η πορνεια)μεσο ξεπερασματος των μονογαμικων σχεσεων,της οικογενειας κλπ.
Ουτε των παπαρολογιων του Φαρακου.

Επισκέπτης
Στην ιδανική κομμουνιστική κοινωνία... που φυσικά έχει τέτοια πιθανότητα να συμβεί όσο και η Τζούλια Αλεξανδράτου να γίνει αστροναύτης :rolleyes: θα σου πουν τώρα σουπερμαους και σία, ότι θα είναι μία κοινωνία χωρίς τάξεις όπου ο κάθε ένας θα είναι κύριος των παραγωγικών δυνάμεών του αλλά και των προϊόντων που παράγει.

Άρα δηλ ο ελεύθερος επαγγελματίας θα είναι ο καλύτερος του χωριού αφού δε θα είναι υποχρεωμένος να δουλεύει σκλάβος του κεφαλαίου, των αφεντικών κλπ (τα γνωστά :rolleyes:) αλλά αντίθετα θα μπορεί να χρησιμοποιεί το χρόνο του δημιουργικά σε άλλες δραστηριότητες (εννοείται όχι να γαμάει πουτάνες που είναι θύματα των κεφαλαιοκρατών κλπ). :rolleyes:

Εννοείται επίσης ότι θα είναι άμεση δημοκρατία. :rockon: :2funny: Να συνεχίσω ή να βγάλω τη Corsendonk απ' το ψυγείο; :boobies:
Μεγαλε,καπιταλισμο εχεις.

Χρημα-εμπορευμα-χρημα.

Και φυσικα πρεπει η εργασια να ειναι το δυνατον φτηνοτερη.

Λυση εχεις για αυτο?Για τις αυτοκτονιες στην France telecom?
Για αυτες στην Foxconn?
Που δεν εγιναν για λογους"προοδευτικους"αλλα για να βγει μεγαλυτερο κερδος?
Δε νομιζω.

Δε σου λεω οτι εγω εχω τη λυση,προς Θεου.Στο κατω της γραφης σερνω τον Σταλιν στην καμπουρα μου.
Σου λεω ομως οτι οι αντιφασεις του καπιταλισμου ειναι αξεπεραστες.
Και για αυτο ΔΕΝ τις συζητατε.
Η τις συμψηφιζετε.Και κανετε οχι καλα αλλα ΟΡΘΑ.

Η μιλατε για τους Steve Jobbs αφηνοντας στην ακρη τα ορυχεια για σπανια μεταλλα.
Σωστο και αυτο.

Θα σου πω κατι αλλο ομως.Εδω που ειμαστε αστοφιλελευθεροι σαν και σενα και τον Βολταιρο θα βρεθουν πολυ συντομα(ΙΜΗΟ)σε δυσκολα σταυροδρομια.ΓΚΑΡΑΝΤΙ.

Τα ξαναλεμε τοτε.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μεχρι τώρα γνωρίζαμε το Δημόσια Χρήση, Ιδιωτική Χρήση, τώρα μάθαμε και το Πουστικη Χρήση

εδω μεγαλωσες με εφεδρεια του στρατου
  τωρα θα ζησεις και με εργασιακη εφεδρεια

νεα καυλα αυτη!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μεγαλε,καπιταλισμο εχεις.

Χρημα-εμπορευμα-χρημα.

Και φυσικα πρεπει η εργασια να ειναι το δυνατον φτηνοτερη.

Λυση εχεις για αυτο?Για τις αυτοκτονιες στην France telecom?
Για αυτες στην Foxconn?
Που δεν εγιναν για λογους"προοδευτικους"αλλα για να βγει μεγαλυτερο κερδος?
Δε νομιζω.

Δε σου λεω οτι εγω εχω τη λυση,προς Θεου.Στο κατω της γραφης σερνω τον Σταλιν στην καμπουρα μου.
Σου λεω ομως οτι οι αντιφασεις τους καπιταλισμου ειναι αξεπεραστες.
Και για αυτο ΔΕΝ τις συζητατε.
Η τις συμψηφιζετε.Και κανετε οχι καλα αλλα ΟΡΘΑ.

Θα σου πω κατι αλλο ομως.Εδω που ειμαστε αστοφιλελευθεροι σαν και σενα και τον Βολταιρο θα βρεθουν πολυ συντομα(ΙΜΗΟ)σε δυσκολα σταυροδρομια.ΓΚΑΡΑΝΤΙ.

Τα ξαναλεμε τοτε.

Παρά τις αντιφάσεις, φαινομενικές ή πραγματικές, το σύστημα δουλεύει εδώ και κάτι αιώνες...
Και δυστυχώς αντιλαμβάνεσαι τον καπιταλισμό αποκομμένο από το πλαίσιο στο οποίο εφαρμόζεται..Κοινωνικό, πολιτισμικό, νομικό...
Καπιταλισμό έχουν και στην Κίνα, καπιταλισμό και στη Σουηδία...
Καμία σχέση όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom