Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μιλαμε οτι εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας του σαιτ :birdman:

τιμή μου.
σε σάιτ με ηλίθιους που ψηφίζουν με κλώνους μπας και λύσουν τα προσωπικά προβλήματά τους να ισχυρίζονται ότι είμαι μαλάκας.
ευχαριστώ αυτούς και τους κλώνους τους εκ βάθους καρδίας.
έξω τους παίζω και μια φάπα χωρίς καν να σηκώσω το χερι μου.

όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
φαπ φαπ ηλίθιε.
πάμε παρακάτω τώρα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ή η αντιπολίτευση που δεν κυβερνά,δεν δοκιμάστηκε και μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς καμιά συνέπεια????

δηλαδή συγκρίνεις ένα πρόγραμμα που σε πάει φουλ για χρεωκοπία με ένα άλλο που δεν είδες στην πράξη,υποθετικό....

τι εγραψε ο ανθρωπος

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
μου είχε στείλει πιεμ πριν 2 χρόνια αλλά δεν το κράτησα και δεν θυμάμαι αλλά ισχυρίζεται ότι λέω ψέμματα.
και γω του λέω βγάλω φόρα παρτίδα (λες και ότι υποστήριζα ΠΑΣΟΚ πριν 2 χρόνια είναι κρυφό) και με λέει κωλοτούμπα.
ααααααχαχχααχαχχαχααχαχχα

η πλάκα είναι ότι το λαμόγιο δηλώνει και δημοσίως ότι έχει κλώνο και με αυτόν τον τρόπο μάλιστα με έχει κάνει όπως ισχυρίζεται ρόμπα.

δε μιλάμε για κάψιμο. απλά.
κάρβουνο.

Α, οκ.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε ηλιθιε πηγε με ενα προγραμμα στην ευρωπη .οι ιδιοι του λαικου κομματος του ειπαν οτι δεν ειναι πραγματοποιησημο.του ειπαν οτι αν αποτυχει τη θα κανει;ξερεις τη απαντησε;θα πω συγνωμη αποτυχα :headbang:μα οταν οι ιδιοι οι εταιροι σου δεν σε εμπιστευονται που ειναι ουσιαστικα οι δανειστες σου πως θα πας σαν κυβερνηση να τους πεις τα ιδια που σου αρνηθηκαν οτι μπορουν να γινουν;

η λογική του αφισοκολλητή
λες να φταίει η αποστασία του Μητσοτάκη????

έχεις δηλαδή 2 φάραμακα

το ένα το πήρες και έγινες χειρότερα!!!!

το άλλο δεν το πήρες,αλλά κάποιος σου είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα....

και βρίζεις το δεύτερο!!!!

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν ντράπηκε το ανδρείκελο να μας πει "Σκεφτείτε και τους δανειστές μας,πώς νιώθουν οι καημένοι"!!!!!

δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει προμήθεια από αυτά τα δάνεια....

Επισκέπτης
τιμή μου.
σε σάιτ με ηλίθιους που ψηφίζουν με κλώνους μπας και λύσουν τα προσωπικά προβλήματά τους να ισχυρίζονται ότι είμαι μαλάκας.
ευχαριστώ αυτούς και τους κλώνους τους εκ βάθους καρδίας.
έξω τους παίζω και μια φάπα χωρίς καν να σηκώσω το χερι μου.

όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
φαπ φαπ ηλίθιε.
πάμε παρακάτω τώρα.
για να τελειωνουμε και να σου αποδειξω ποσο κομπλεξικος εισαι προπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις γραφοντας μαλακιες.λες οτι ειμαι κλωνος.οπως ειπα αναγκαστηκα να ανοιξω αλλο λογαριασμο επειδη ειχα την ατυχια να τσακωθω και να βριστω δημοσιως με ατομο σαν εσενα.βλεπεις εσυ εχεις αβαντες και οσες φορες σε εχουν μπαναρει κλαιγεσαι και σε ξαναβαζουν.εγω δεν το εκανα βριστικα χειροτερα.αρα το κλωνος δεν υπαρχει ειναι αστοχο.δεν το παιζω αλλος ξερουν αυτοι που πρεπει ποιος εομαο αλλωστε ειναι ευκολο να το καταλαβει καποιος.οσο γοα το αν συνατησεις και ριξεις φαπες αφου εισαι τοσο μαγκας απο το πληκτρολογιο ειμαι σιγουρος οτι δεν αξιζεις ουτε για μια φαπα.τα κομπλεξ που κουβαλας φαινονται ευκολα σε αυτα που γραφεις και τις αντιπαραθεσεις που εχεις με ολους.τους θεωρεις κλωνους οσους σε χαρακτηρηζουν μαλακα και κομπλεξικο.αυτο τα λεει ολα.συνεχισε δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
για να τελειωνουμε και να σου αποδειξω ποσο κομπλεξικος εισαι προπαθεις να κερδισεις τις εντυπωσεις γραφοντας μαλακιες.λες οτι ειμαι κλωνος.οπως ειπα αναγκαστηκα να ανοιξω αλλο λογαριασμο επειδη ειχα την ατυχια να τσακωθω και να βριστω δημοσιως με ατομο σαν εσενα.βλεπεις εσυ εχεις αβαντες και οσες φορες σε εχουν μπαναρει κλαιγεσαι και σε ξαναβαζουν.εγω δεν το εκανα βριστικα χειροτερα.αρα το κλωνος δεν υπαρχει ειναι αστοχο.δεν το παιζω αλλος ξερουν αυτοι που πρεπει ποιος εομαο αλλωστε ειναι ευκολο να το καταλαβει καποιος.οσο γοα το αν συνατησεις και ριξεις φαπες αφου εισαι τοσο μαγκας απο το πληκτρολογιο ειμαι σιγουρος οτι δεν αξιζεις ουτε για μια φαπα.τα κομπλεξ που κουβαλας φαινονται ευκολα σε αυτα που γραφεις και τις αντιπαραθεσεις που εχεις με ολους.τους θεωρεις κλωνους οσους σε χαρακτηρηζουν μαλακα και κομπλεξικο.αυτο τα λεει ολα.συνεχισε δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου.

ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα

εγώ είμαι κομπλεξικός και όχι εσύ που ενώ σε έστειλαν αδιάβαστο απο δω μέσα έκανες κλωνο ενώ σε διέγραψαν, το διαλαλείς αλλά δεν μας λες ποιός ήσουν εξ αρχής.

αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
συνέχισε ηλίθιε.

Επισκέπτης
η λογική του αφισοκολλητή
λες να φταίει η αποστασία του Μητσοτάκη????

έχεις δηλαδή 2 φάραμακα

το ένα το πήρες και έγινες χειρότερα!!!!

το άλλο δεν το πήρες,αλλά κάποιος σου είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα....

και βρίζεις το δεύτερο!!!!
εκει ποου τελιωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν οι κωλοτουμπες.ρε ηλιθιε αφου μιλας με παραδειγματα.στη ΝΔ παει ο σταικουρας για παραδειγμα παρουσιαζει ενα προγραμμα η κεντρικη επιτροπη του λεει...μαγκα αυτο δεν γινετε ειναι αδυνατον.αυτος θα πει δεν πειραζει ρε παιδια αφηστε με να το κανω αφου δεν το εχετε δοκιμασει :jerking:τετοια λογικη εχεις η φανατιλα σε εχει κανει ετσι.το λαικο κομμα ειναι η ΝΔ της ευρωπης αν δεν το ξερεις και ο τρελαντωνης το παραδειγμα του σταικουρα :2funny:

Επισκέπτης
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα

εγώ είμαι κομπλεξικός και όχι εσύ που ενώ σε έστειλαν αδιάβαστο απο δω μέσα έκανες κλωνο ενώ σε διέγραψαν, το διαλαλείς αλλά δεν μας λες ποιός ήσουν εξ αρχής.

αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
συνέχισε ηλίθιε.
ενω εσενα που σε χουν διαγραψει τοσες φορες αλλα στελνεις πμ στους μοντ και ζητας συγνωμη σαν πουτανιτσα τη εισαι;αλλα και να σου πω ρε ηλιθιε τη θα αλλαξει;ειμαι ξεκαθαρος στο τη λεω.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
εκει ποου τελιωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν οι κωλοτουμπες.ρε ηλιθιε αφου μιλας με παραδειγματα.στη ΝΔ παει ο σταικουρας για παραδειγμα παρουσιαζει ενα προγραμμα η κεντρικη επιτροπη του λεει...μαγκα αυτο δεν γινετε ειναι αδυνατον.αυτος θα πει δεν πειραζει ρε παιδια αφηστε με να το κανω αφου δεν το εχετε δοκιμασει :jerking:τετοια λογικη εχεις η φανατιλα σε εχει κανει ετσι.το λαικο κομμα ειναι η ΝΔ της ευρωπης αν δεν το ξερεις και ο τρελαντωνης το παραδειγμα του σταικουρα :2funny:

καθεσαι  συ και απαντας σοβαρα

του χρονου αλλα θα λεει

Επισκέπτης
καθεσαι  συ και απαντας σοβαρα

του χρονου αλλα θα λεει
τζονυ αυτα του ελεγα.εμενα μου το επαιζες πασοκος και μου ζηταγε το 2009 ποσο θα ειναι η διαφορα.μαλιστα εκανε σαν τρελος οταν του ειχα πει οτι θα ηταν 6-7 μοναδες ασχετα αν μεγαλωσε.αυτα δεν μπορει να μην ξερει που τα ελεγε.αλλα ειναι τοσο κωλοτουμπας οπως τον λεω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ενω εσενα που σε χουν διαγραψει τοσες φορες αλλα στελνεις πμ στους μοντ και ζητας συγνωμη σαν πουτανιτσα τη εισαι;αλλα και να σου πω ρε ηλιθιε τη θα αλλαξει;ειμαι ξεκαθαρος στο τη λεω.

ΧΑΧΑ! Πώς γίνεται να στείλεις πμ εφ' όσον έχεις διαγραφεί μπορείς να μας πεις;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
τζονυ αυτα του ελεγα.εμενα μου το επαιζες πασοκος και μου ζηταγε το 2009 ποσο θα ειναι η διαφορα.μαλιστα εκανε σαν τρελος οταν του ειχα πει οτι θα ηταν 6-7 μοναδες ασχετα αν μεγαλωσε.αυτα δεν μπορει να μην ξερει που τα ελεγε.αλλα ειναι τοσο κωλοτουμπας οπως τον λεω.

γιαυτο μιλα του για χαλουμι μονο σε αυτο ειναι  σταθερος  :idiot: :uglystupid:

:2funny:

Επισκέπτης
πριν την αλλαγη του σαιτ γινοταν.μπορει να στο επιβεβαιωσουν και οι μοντ.καλο θα ειναι πριν πεις κατι να το τσεκαρεις ;)συγκεκριμενα ειχα ανταλαξει πμ και με μοντ ;)

Επισκέπτης
ρωτα το φιλαρακι σου τον περσονα να στο επιβεβαιωση ποσα πμ εστελνε οταν τον διοαγραφανε.συγκεκριμενα οταν με ειχαν διαγραψει ειχαν διαγραψει και αυτον για λιγο.βλεπεις οτι μιλαω συγκεκριμενα και τον ειχα ρωτησει πως τα καταφερε και ξαναμπηκε και μου ειπε οτι εστειλε πμ στους μοντ ;)αν θελει ας το διαψευσει και αυτο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παλέρμο τύπε, όχι άλλες δοκιμές. Τα ίδια μας έλεγε και ο πίξι για το γκαπ.
Να το δοκιμάσουμε το παιντί, να μην χάσουμε το τεφαρίκι.

Ρε Γουδή σήμερα λέμε...

Έχουμε κανάν ελ βελ στην αναμονή;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πριν την αλλαγη του σαιτ γινοταν.μπορει να στο επιβεβαιωσουν και οι μοντ.καλο θα ειναι πριν πεις κατι να το τσεκαρεις ;)συγκεκριμενα ειχα ανταλαξει πμ και με μοντ ;)

Πώς δηλαδή να το τσεκάρω; Να αυτοδιαγραφώ και να προσπαθήσω να στείλω πμ;

Τέλος πάντων, όπως και να έχει ΔΕΝ έχω διαγραφεί και έτσι δεν ξέρω εάν όντως γίνεται, απλά μου φάνηκε πολύ κουλό να διαγραφεί ο λογαριασμός σου και να γίνεται να κάνεις log on σε διαγεγραμμένο λογαριασμό, και μάλιστα να κάνεις και ενέργειες...

Απλά δεν ήταν λογικό.

Τέλος πάντων...

Επισκέπτης
Πώς δηλαδή να το τσεκάρω; Να αυτοδιαγραφώ και να προσπαθήσω να στείλω πμ;

Τέλος πάντων, όπως και να έχει ΔΕΝ έχω διαγραφεί και έτσι δεν ξέρω εάν όντως γίνεται, απλά μου φάνηκε πολύ κουλό να διαγραφεί ο λογαριασμός σου και να γίνεται να κάνεις log on σε διαγεγραμμένο λογαριασμό, και μάλιστα να κάνεις και ενέργειες...

Απλά δεν ήταν λογικό.

Τέλος πάντων...
δεν ειπα οτι διεγραψαν το λογαριασμο.απλα με μπαναραν.αυτο λεω αν το ειπα λαθος σορυ.διαγραφη μελους να ξερεις δεν γινετε ακομα και αν σε μπαναρουν.ακομα και να το ζητησεις δεν το κανουν ;)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

Απλά δεν ήταν λογικό.
Ότι θες γίνεται ρε μεγάλε - για να το πω καλύτερα... ότι θέλει ο Admin. Το ξέρεις ότι διαβάζει και PMs άμα γουστάρει; ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom