Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Περσόνα έγινε έκρηξη στη Γαλλία σε μονάδα επεξεργασίας πυρηνικών αποβλήτων.

Κανόνισε να τα σπάσετε πάλι με Βολταίρο...

Ξέρ'ς εσύ!!!  :2funny:

Επισκέπτης
Καλώς!

Δεν είναι σωστό όμως να πλακώνεσαι με κάποιον ο οποίος δεν ξέρει ποιός είσαι διότι έχεις αλλάξει nickname και να απειλείς ότι θα βγάλεις στη φόρα πμ του στο προηγούμενό σου. Είναι;
το εκανα γιατι πολυ απλα ειναι κωλοτουμπας του ανεφερα κατι που δεν υπαρχει περιπτωση να μην το θυμαται.φυσικα σαν αλλη πουτανιστσα εκανε οτι δεν το θυμαται αλλα μετα το γυρισε λεγοντας να το βγαλω.φυσικα και δεν θα το κανω αυτος ξερει πολυ καλα και αυτο φτανει.οσο για το αν ξερει ποιος ειμαι απο ενα νικ νειμ δηλαδη καποιος γνωριζει τον αλλο;εσυ δηλαδη με οποιον μιλας τον ξερεις;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.010
Πόντοι
6.515
γεια σου Γιωργακη νικητη :headbang:

Επειδη δεν μπορεις να κλεισεις εναν μπουρδελο ΟΣΕ και να ριξεις στο μισο τους μισθους στο δημοσιο

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...

κλεισε τα σπιτια,
κλεισε τα μαγαζια,
κλεισε τα νοσοκομεια, σχολεια,
κλεισε τις οικογενειες, τις ζωες μας.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ  :jerking: ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το εκανα γιατι πολυ απλα ειναι κωλοτουμπας του ανεφερα κατι που δεν υπαρχει περιπτωση να μην το θυμαται.φυσικα σαν αλλη πουτανιστσα εκανε οτι δεν το θυμαται αλλα μετα το γυρισε λεγοντας να το βγαλω.φυσικα και δεν θα το κανω αυτος ξερει πολυ καλα και αυτο φτανει.οσο για το αν ξερει ποιος ειμαι απο ενα νικ νειμ δηλαδη καποιος γνωριζει τον αλλο;εσυ δηλαδη με οποιον μιλας τον ξερεις;

Όχι, δεν ξέρω όλον τον κόσμο...

Πάντως εγώ θα έψαχνα το pm που εννοείς και εάν υπήρχε, θα έβγαζα στη φόρα το ποιός είσαι.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αποκάλυψη Σταικούρα πριν από λίγο

9 μήνες του 2009-υστέρηση εσόδων 1 δισ(επί Καραμανλή)

3 μήνες 2009-υστέρηση 2 δισ.....(επί Αναγνώστου)

για να πέσουν και τα τευλευταία προπύργια προπαγάνδας

Επισκέπτης
Όχι, δεν ξέρω όλον τον κόσμο...

Πάντως εγώ θα έψαχνα το pm που εννοείς και εάν υπήρχε, θα έβγαζα στη φόρα το ποιός είσαι.
ο καθενας κανει αυτο που νομιζει αλλωστε αν σου πω ποιος ειμαι θα αλλαξει κατι απο τα γραφομενα μου.ενα ονομα που στη τελικη δεν εχει νοημα αλλαζει την ουσια;αφου δεν ξερεις με οποιον μιλας τοτε τη νοημα εχει αυτο που λες;αν ειναι δυνατον να ξερω προσωπικα με οποιον τυχαινει να εχω μια αντιπαραθεση μεσω ενος σαιτ;στο τελος θα μας ζητηθει να καταθεσουμε και φορολογικη δηλωση :2funny:

Επισκέπτης
Αποκάλυψη Σταικούρα πριν από λίγο

9 μήνες του 2009-υστέρηση εσόδων 1 δισ(επί Καραμανλή)

3 μήνες 2009-υστέρηση 2 δισ.....(επί Αναγνώστου)

για να πέσουν και τα τευλευταία προπύργια προπαγάνδας
αφου το ειπε ο σταικουρα τωρα εμεινα ησυχος.ο σταικουρας γιατι δεν μας απαντησε γιατι οταν πηγε ο τρελαντωνης στο συνεδριο του λαικου κομματος οι ομοσταυλοι τον του ειπαν οτι αυτα που λεει δεν γινονται και οτι το προγραμμα ''ζαπειο2''ειναι απραγματοποιητο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

σου έχω ξαναπαντήσει ρε ηλίθιε.
δεν θυμάμαι ούτε και έχω κρατήσει τα πιεμς διετίας.
εσύ που είσαι καλός μαλάκας και κάνεις λίστα με τους κλώνους σου και τα πι εμ τους στείλτα μας να τα δούμε και μεις ρε λακαμά.
προφανώς φυλήσυχε το να είσαι άντρας σήμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν εξασκήσαι σε κλώνους στο διαδίκτυο.

μην ασχολείσαι άλλο με τον ηλίθιο.

Επισκέπτης
σου έχω ξαναπαντήσει ρε ηλίθιε.
δεν θυμάμαι ούτε και έχω κρατήσει τα πιεμς διετίας.
εσύ που είσαι καλός μαλάκας και κάνεις λίστα με τους κλώνους σου και τα πι εμ τους στείλτα μας να τα δούμε και μεις ρε λακαμά.
προφανώς φυλήσυχε το να είσαι άντρας σήμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν εξασκήσαι σε κλώνους στο διαδίκτυο.

μην ασχολείσαι άλλο με τον ηλίθιο.
μου αρεσει νοταν βαγινει εκτος αυτο .δειχνεις ποσο καλη πουτανιτσα μπορω να σε κανω.επσιης δειχνεις οτι εισαι και κωλοτουμπας εκτος απο μεγαλος ειδημων επι ολων των θεματων!!φυσικα καισ  εγραφω στα αρχιδια μου και δεν θα κατσω να ασχοληθω μαζι σου περεταιρω αφου εκτος απο εμενα οι περσιτεροι εδω μεσα ξερουν το πσο κομπλεξικο ατομο εισαι.συνεχισε να το δειχνεις αντρικελο :birdman:

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αφου το ειπε ο σταικουρα τωρα εμεινα ησυχος.ο σταικουρας γιατι δεν μας απαντησε γιατι οταν πηγε ο τρελαντωνης στο συνεδριο του λαικου κομματος οι ομοσταυλοι τον του ειπαν οτι αυτα που λεει δεν γινονται και οτι το προγραμμα ''ζαπειο2''ειναι απραγματοποιητο;

ενώ το τωρινό είναι.....πραγματοποιήσιμο????

και στο κάτω κάτω,τί σε ενδιαφέρει,η κυβέρνηση που παραπαίει ή η αντιπολίτευση που δεν κυβερνά,δεν δοκιμάστηκε και μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς καμιά συνέπεια????

δηλαδή συγκρίνεις ένα πρόγραμμα που σε πάει φουλ για χρεωκοπία με ένα άλλο που δεν είδες στην πράξη,υποθετικό....

τυπικό δείγμα ηλίθιου ψευτοεξυπνάκια και ημιμαθούς φελού....

Επισκέπτης
γιατί ντρέπεσαι μέχρι και για αυτή ρε ηλίθιε;
καθολου κομπλειξικε.μαλιστα επειδη ειμαι σιγουρος οτι και στα λογιστικα εισαι διανοια στειλε μπυ πμ να συνατηθουμε να μου δωσεις τις πολυτιμες συμβουλες σου :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μου αρεσει νοταν βαγινει εκτος αυτο .δειχνεις ποσο καλη πουτανιτσα μπορω να σε κανω.επσιης δειχνεις οτι εισαι και κωλοτουμπας εκτος απο μεγαλος ειδημων επι ολων των θεματων!!φυσικα καισ  εγραφω στα αρχιδια μου και δεν θα κατσω να ασχοληθω μαζι σου περεταιρω αφου εκτος απο εμενα οι περσιτεροι εδω μεσα ξερουν το πσο κομπλεξικο ατομο εισαι.συνεχισε να το δειχνεις αντρικελο :birdman:

αααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

έτσι έτσι.
όλοι με θεωρούν κομπλεξικό και ανδρείκελο.

αντιθέτως τα κλωνάκια που το χουν κάνει σύστημα είναι ευρέως αποδεκτό φαινόμενο.
αααααααχχαχαχαχαχαχα

ηλίθιε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
203
Πόντοι
66
Παλέρμο τύπε, όχι άλλες δοκιμές. Τα ίδια μας έλεγε και ο πίξι για το γκαπ.
Να το δοκιμάσουμε το παιντί, να μην χάσουμε το τεφαρίκι.

Ρε Γουδή σήμερα λέμε...

Επισκέπτης
ενώ το τωρινό είναι.....πραγματοποιήσιμο????

και στο κάτω κάτω,τί σε ενδιαφέρει,η κυβέρνηση που παραπαίει ή η αντιπολίτευση που δεν κυβερνά,δεν δοκιμάστηκε και μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς καμιά συνέπεια????

δηλαδή συγκρίνεις ένα πρόγραμμα που σε πάει φουλ για χρεωκοπία με ένα άλλο που δεν είδες στην πράξη,υποθετικό....

τυπικό δείγμα ηλίθιου ψευτοεξυπνάκια και ημιμαθούς φελού....
ρε ηλιθιε πηγε με ενα προγραμμα στην ευρωπη .οι ιδιοι του λαικου κομματος του ειπαν οτι δεν ειναι πραγματοποιησημο.του ειπαν οτι αν αποτυχει τη θα κανει;ξερεις τη απαντησε;θα πω συγνωμη αποτυχα :headbang:μα οταν οι ιδιοι οι εταιροι σου δεν σε εμπιστευονται που ειναι ουσιαστικα οι δανειστες σου πως θα πας σαν κυβερνηση να τους πεις τα ιδια που σου αρνηθηκαν οτι μπορουν να γινουν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ποιος είναι ο κλώνος;
μου είχε στείλει πιεμ πριν 2 χρόνια αλλά δεν το κράτησα και δεν θυμάμαι αλλά ισχυρίζεται ότι λέω ψέμματα.
και γω του λέω βγάλω φόρα παρτίδα (λες και ότι υποστήριζα ΠΑΣΟΚ πριν 2 χρόνια είναι κρυφό) και με λέει κωλοτούμπα.
ααααααχαχχααχαχχαχααχαχχα

η πλάκα είναι ότι το λαμόγιο δηλώνει και δημοσίως ότι έχει κλώνο και με αυτόν τον τρόπο μάλιστα με έχει κάνει όπως ισχυρίζεται ρόμπα.

δε μιλάμε για κάψιμο. απλά.
κάρβουνο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Επισκέπτης
αααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

έτσι έτσι.
όλοι με θεωρούν κομπλεξικό και ανδρείκελο.

αντιθέτως τα κλωνάκια που το χουν κάνει σύστημα είναι ευρέως αποδεκτό φαινόμενο.
αααααααχχαχαχαχαχαχα

ηλίθιε.
καλα αντε εγω ειμαι κλωνος αν και εδω και καιρο γραφω οι υπολοιποι που ειναι στο σαιτ 6 χρονια και αυτοι ηλιθιοι ειναι :2funny: :2funny: :2funny:μα τη λεω φυσικα ποιος μπορει να αντισταθει μπροστα στο μεγαλειο σου;μιλαμε οτι εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας του σαιτ :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom