Νέα

Γιοκαρίνης VS Καρβέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιός κατά τη γνώμη σας διαμόρφωσε την POP σκηνή του 80'

• Γιοκαρίνης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καρβέλας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κανένας από τους δύο

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνω με Κifinas. Aυτος ο Γερμανος ειναι αλλου γι΄αλλου το παλικαρι.  :booty: :idiot:
που να έβλεπες τον Λάκη στο καμαρίνι, τα χέρια σταυρωμένα πάνω στην κοιλάρα του και να λέει "να φύγει, να φύγει"  :cheesy:
αμφιβάλω αν τον ξανακαλέσει

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το φανταζομαι. Απο ιστοριες που εχω ακουσει αλλα και τις φασεις που ημουν μπροστα, τους εχει κανει πολλα χουνερια. Και οχι μονο σε μουσικους αλλα και σε ραδιοφωνικους παραγωγους σε Γκαρσονια κλπ. :P

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
πλεον......τουλαχιστον εδω επιβιωνει ακομα η ελληνικη μουσικη παραδοση την οποια προτιμω απο την υπαρξη "αυθεντικης" ροκ σκηνης.....αμα θελω ροκ ακουω Deep Purple και τελειωσε το θεμα :P
Καλη μου mounitsa μη μου πεις οτι ακους Θαναση Παπακωσταντινου και μια αλλη ... που τραγουδαει για κατι Τζαιροχωρια ? Οχι μη μου το πεις! ... μη μου το πεις! ... Π Ο Τ Ε :-*

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
η ροκ σκηνη και η ελλαδα ειναι μια τεραααααααστια συζητηση......προσωπικα αν και μου αρεσαν οι τρυπες, ακουγα και διαφορα αλλα γκρουπ και καλλιτεχνες που εχετε ηδη αναφερει μου φαινεται αστεια η εκφραση ελληνικη ροκ σκηνη......

αΠΟ τη στιγμη που Ελληνες παιζουν με ηλεκτρικες στρατοκαστερ και ντραμσετ υπαρχει ροκ ηχος.
Ειναι σαν να λενε οι Γερμανοι οτι δεν υπαρχει Ελληνικη παραδοση στο κλαρινο αφου το οργανο το φερανε στην Ελλαδα οι Βαυαρικες μπαντες του Οθωνα.
Εκτος αν μιλαμε για θεμα υποδομης και μαρκετινκ .
Επισης μη κολας με την Αγγλια στο θεμα της φολκ παραδοσης που εχει χαθει. Υπαρχει και η Ιρλανδια και η Αμερικη :-*

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Το φανταζομαι. Απο ιστοριες που εχω ακουσει αλλα και τις φασεις που ημουν μπροστα, τους εχει κανει πολλα χουνερια. Και οχι μονο σε μουσικους αλλα και σε ραδιοφωνικους παραγωγους σε Γκαρσονια κλπ. :P
πολύ χαβαλές! δεν τον πολυγούσταρα, χωρίς σοβαρό λόγο απλά δεν γούσταρα την φάτσα του, αλλά είναι γαμώ τα παιδιά! λίγο να μιλήσεις μαζί του σε κερδίζει  :thumbsup:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Για να μη παρεξηγηθω φιλε Kifinas. Εννοουσα πριν την επαγγελματικη του συμπεριφορα, δεν θα μπορουσα να μιλησω για τον χαρακτηρα του ακομα και αν ειχα ακουσει κατι, γιατι δεν τον ξερω προσωπικα και απο την αλλη δεν εχω λογο να σε αμφισβητισω. Απλως συμπληρωσα στα παραπανω που ανεφερες που επιβεβαιωνουν οτι ειναι λιγο στον κοσμο του :)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Για να μη παρεξηγηθω φιλε Kifinas. Εννοουσα πριν την επαγγελματικη του συμπεριφορα, δεν θα μπορουσα να μιλησω για τον χαρακτηρα του ακομα και αν ειχα ακουσει κατι, γιατι δεν τον ξερω προσωπικα και απο την αλλη δεν εχω λογο να σε αμφισβητισω. Απλως συμπληρωσα στα παραπανω που ανεφερες που επιβεβαιωνουν οτι ειναι λιγο στον κοσμο του :)
το ίδιο λέμε! δεν πίνουμε καφέ μαζί να ξέρω τι κάνει, αλλά έναν άνθρωπο τον καταλαβαίνεις απο τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους συνεργάτες του!
ο μαλάκας ή ο μπλαζέ κάνει μπαμ όσο και να θέλει να το παίξει φιλικός! οτι είναι στον κόσμο του... είναι και πολύ μάλιστα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν μάγκες πήγα την Παρασκευή στο θρυλικό μαγαζί-ναο της ροκ στο RODEO,για να δω live Γιοκαρίνη-Λάκη ΄΄με τα ψηλά ρεβέρ΄΄ Παπαδόπουλο.
Καταρχάς για τον χώρο.Ο Χώρος ήταν πάααρα πολύ καλός.Είχε γίνει πρόσφατα,από ότι φαίνεται ανακαίνιση-μύριζε να φανταστείτε μπογιά-πολύ καθαρός κ πολύ προσεγμένος.Οι αφισσούλες που ήταν κολλημένες στους τοίχους παρέπεμπαν σε άλλες ,θρυλικότερες για την ροκ,εποχές.Πραγματικά προσεγμένος χώρος.
Τώρα για τους 2 θρύλους της Ελληνικής ροκ.
Από τον ένα εντυπωσιάστηκα,από τον άλλο απογοητευτηκα.
Απογοητευτήκα απο τον Λάκη Παπαδόπουλο.
Έχει γίνει ίσα με 850 κιλά,η κοιλιά του έβγαινε έξω από το μπλουζάκι που φόραγε.Από το πάχος η μούρη του είχε πρηστεί κ τα μάτια του δεν φαινόντουσαν.Από την δε φωνή,πραγματικά τίποτα.Η φωνή του δεν έβγαινε σε καμμιά περίπτωση,ακουγόνταν πιο πολύ η μουσική κ κάποια τραγούδια στην αρχή τα διάβαζε από χαρτιά που είχε στα χέρια του.Πραγματικά ήταν για λύπηση.
Από την άλλη ο Γιοκαρίνης....ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.Φοβερή σκηνική παρουσία,φοβερο στυλ,φοβερό πάθος,κράταγε μόνος του την σκηνή.Έκανε κ πολύ χιούμορ-πραγματικά το ένιωθε αυτό που έκανε.Ο Γιοκαρίνης ήταν όλα τα λεφτά.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ.Όσοι θέλετε να τους δείτε,είναι και αυτή την Παρασκευή κ το Σάββατο.Φιάλη 120 ευρώ,ποτό 10 στο μπαρ.

20some

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
0
Και ο Λακης συνηλθε λιγο στο δευτερο μερος του προγραμματος. Στα συν  οτι "βαζει" και το κοινο στα τραγουδια του και δημιουργει συναυλιακη ατμοσφαιρα. τωρα το μαγαζι ηταν η δευτερη φορα που το επισκεφτηκα, και το προβλημα ειναι οι πολλες κολωνες που δεν σε αφηνουν να δεις καλα την σκηνη απο το μπαρ, αλλα πιστευω οτι και οι τιμες για να παρεις μπουκαλι ειναι δυσαναλογα ακριβες με το υφος του μαγαζιου.
ps.  μορφη ο μπασιστας του συγκροτηματος. εχει μια φατσα σαν να ξεπηδησε απο τους beatles της δεκαετιας του 60, κουναγε το κεφαλι περα δωθε κι εκανε και κατι παλαβιαρικες κινησεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως φοβερός ο μπασίστας.Ηθελα να το αναφέρω.Πραγματικά άπαιχτος.Κρατούσε την μπάντα μόνος του.Μπουκαλάκι στο τραπεζάκι γιατί πίνουμε κ πολύ γαμώτι μου. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom