Νέα

Γιοκαρίνης VS Καρβέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός κατά τη γνώμη σας διαμόρφωσε την POP σκηνή του 80'

• Γιοκαρίνης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καρβέλας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κανένας από τους δύο

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το "Τσικαμπούμ", νομίζω ήταν Γιάννης Κούτρας...Όπως και να έχει το πράγμα ήταν όμορφα χρόνια :rockon: :rockon: :rockon:
Σωστα ηταν Γιαννης Κουτρας, στην ερμηνεια, Γιοκαρινης στη μουσικη, και Μπουλας στους στιχους. Και ειναι απο μια εποχη που το να εχεις Φιατ Περσοναλ και με ραδιο ηταν κατι που εκανε τη γκομενα σου να εκραγει απο ζηλεια :headbang:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Είχα την τύχη στη γειτονιά μου να μένει ο Γιοκαρίνης και ο Πούλικας (τουλάχιστον όσο ήταν με τη Θέκλα).

Καθημερινή γειτονιά, κανονικών ανθρώπων. Οπως σεμνοί και φυσιολογικοί ήταν και οι 2 προαναφερθέντες. Τον ένα τον είχα πετύχει στο φούρνο να περιμένει στην ουρά να πάρει ψωμί, και τον άλλο στο περίπτερο περιμένοντας υπομονετικά να αγοράσει τσιγάρα.

Ο καρβέλας είναι ο καημένος νούμερο μεγάλο αλλα...είναι γνήσιος. Ποτέ δεν προσπάθησε να εμφανιστεί σαν κάτι που δεν είναι.

Επειδή αναφέρθηκε το όνομα κάποιου νίνου και κάποιου ρόκο, τους αφιερώνω μια απο τις αγαπημένες  μου ατάκες απο την πλέον αγαπημένη μου ταινία.

"Το να χώνεις φτερά στον κώλο σου, δε σε κάνει κότα"

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
πολλά στην ελληνική ποπ έδωσαν και ο τουρνάς και οι 2002-gr

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο γιοκαρινης δεν ειναι ποπ για αυτους που ακουν καθαροαιμο ροκ. Για τους αλλους ειναι και δεν ειναι. Ο Καρβελας ειναι λαικοποπ και νομιζω οτι ειναι ο ορισμος τις ποπ μουσικης με την μεγαλυτερη καταναλωση στην Ελλαδα.

Ο μονος λογος που αναφερω το Γιοκαρινη σε σχεση με το ποπ ειναι γιατι εκει τον κατεταξαν το 80 οι μουσικοι και οι δισκογραφικες της εποχης, συνχεοντας τον ''Νοσταλγο του ροκ&ρολ'' με τις  " Δεσποινα","σεξυ θεια Λολα" κλπ , αχαμπαριαστα κλεμενες απο Τζ. Λι και Λιτλ Ριτσαρντ,ρεπλικες του Καρβελα.
Γιατι αν το ψαξουμε, τα πληκτρα του Γιοκαρινη ακουγονται στους δισκους τον 2002 GR, στισ Μουσικες Ταξιαρχιες, στους δισκους του Γερμανου κ.α. :sunglasses:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ο Λάκης διοργανώνει συχνά πυκνά βραδιές "λάκης και φίλοι"!
γιοκαρίνης, τουρκογιώργης, γερμανός νομίζω είχε σκάσει και ο κούτρας, δεν είχα πάει σε όλα!
νόμιζα οτι θα μαζευτούμε όλοι οι 30φεύγα αλλα είδα πολλά νέα παιδιά στην υπόγα!
κοντά στην φυλής είναι το μαγαζί, βολεύει και τους μπουρδελιάρηδες  :knockinb:

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ο Λάκης διοργανώνει συχνά πυκνά βραδιές "λάκης και φίλοι"!
γιοκαρίνης, τουρκογιώργης, γερμανός νομίζω είχε σκάσει και ο κούτρας, δεν είχα πάει σε όλα!
νόμιζα οτι θα μαζευτούμε όλοι οι 30φεύγα αλλα είδα πολλά νέα παιδιά στην υπόγα!
κοντά στην φυλής είναι το μαγαζί, βολεύει και τους μπουρδελιάρηδες  :knockinb:
Ναι ειναι το RODEO απεναντι απο τη Βιλλα Αμαλιας, στη Χειδεν και Φυλης.
Και οντως δεν παιζουν μονο τριανταφευγα και ανω. Παιζει πολυ πιτσιρικαρια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άκουσα ότι ο Γιοκαρίνης ξεκίνησε με τον Λάκη εμφανίσεις στο RODEO.Ισχύει;;τι ώρα ξεκινάνε;;;ευχαριστώ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αφήστε μάγκες.Εμαθα.Για τα επόμενα 2 Σ/Κ στις 10.00 τις Παρασκευές κ τα Σάββατα θα είναι οι 2 μεγάλες πατέρες της ΡΟΚ εκεί.Λέω να πάω την Παρασκευή με την Φρόσω.

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αφήστε μάγκες.Εμαθα.Για τα επόμενα 2 Σ/Κ στις 10.00 τις Παρασκευές κ τα Σάββατα θα είναι οι 2 μεγάλες πατέρες της ΡΟΚ εκεί.Λέω να πάω την Παρασκευή με την Φρόσω.
Να εισαι καλητερα πριν τις 22.30 για να πιασεις καλη θεση, γιατι μετα γινεται χαμος. Να αποφυγεις τις περισσοτερες θεσεις στο μπαρ γιατι παιζουν κολωνες και εμποδιζουν. :)

Επισκέπτης
και το μαγικο Mountains
[youtube=425,350]ppOiHuD5w7w[/youtube]

Επισκέπτης
παρτε καπακι και το The Killer να στανιαρετε..
[youtube=425,350]kgrD3ESywcI[/youtube]
ακου εκει καρβελας..ΗΜΑΡΤΟΝ..

Επισκέπτης
παρτε & μια εκτελεση του Purple Haze να τα δειτε ολα μεσημεριατικα..
[youtube=425,350]W9KMsGV1Gkc[/youtube]
και αντε γεια μας..

Επισκέπτης
και για οσους δεν την ακουσαν ακομη,παρτε & το Red House
[youtube=425,350]Zw6n40sdaUw[/youtube]

Επισκέπτης
ΤΡΥΠΕΣ live 1988
[youtube=425,350]fNtwc7s7SXM[/youtube]
για να θυμουνται οι παλιοι & να μαθαινουν οι νεοι

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιοκαρινης :) Αν και θεωρω και τον Καρβελα πολυ καλο για το ειδος του......απο ποτε το εμπορικο εχει γινει απαραιτητα και κακο ρε παιδια? τιψευτοκουλτουριαρικα κλισε ειναι αυτα?υπαρχει το εμπορικο υπαρχει και το πιο εναλλακτικο....ολα υπαρχουν για καποιο λογο.... Αλλα γιατι δε μπορω να ψηφισω? μπας και ειχα ξαναψηφισει και δεν το θυμαμαι?

η ροκ σκηνη και η ελλαδα ειναι μια τεραααααααστια συζητηση......προσωπικα αν και μου αρεσαν οι τρυπες, ακουγα και διαφορα αλλα γκρουπ και καλλιτεχνες που εχετε ηδη αναφερει μου φαινεται αστεια η εκφραση ελληνικη ροκ σκηνη......

ο σαβοπουλος ηταν ο μονος ισως που προσπαθησε να επηρρεασει την ελληνικη σκηνη την περιοδο των φοιτητικων εξεγερσεων στο παρισι με μια μερικη επιτυχια....αλλα ηταν ο μονος....και ενας ανθρωπος μονος του δεν μπορει να εχει αποτελεσματα.....και φυσικα πλεον εχει φτασει στο σημειο να βγαζει καλομοιρες απο τουρτες.....

κακα τα ψεμματα.....οσο και αν μου αρεσε εκεινο το τραινο που εβλεπε τα αλλα τραινα να περνουν....μια χωρα οπου η νεανικη επανασταση περιοριζεται στην ανατροπη της χουντας και δεν εχει περασει ολη τη διαδικασια που περασαν αλλες χωρες οπως η Αγγλια ετσι ωστε να ευδοκιμησει το ειδος δεν μπορει να μιλαει για ροκ μουσικη....αυτο βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο......γιατι η Αγγλια την οποια προανεφερα ως "μουσικη παραδοση" κουβαλαει την ροκ μουσικη....το οποιοδηποτε φολκλορ υπηρχε εχει χαθει πλεον......τουλαχιστον εδω επιβιωνει ακομα η ελληνικη μουσικη παραδοση την οποια προτιμω απο την υπαρξη "αυθεντικης" ροκ σκηνης.....αμα θελω ροκ ακουω Deep Purple και τελειωσε το θεμα :P

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μόνο μη πετύχεις Λάκη με Γερμανό, βλέπω την Φρόσω να στα χώνει
αν και δεν νομίζω να τον ξαναφωνάξει! το μισό μαγαζί είχε τζάσει
ρε να φεύγει ο κόσμος και αυτός στα παπάρια του, να τραγουδάει "οταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι"!
παρακαλάγαμε να πέσει ο γενικός

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Συμφωνω με Κifinas. Aυτος ο Γερμανος ειναι αλλου γι΄αλλου το παλικαρι.  :booty: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom