Νέα

Γινεται στον ιδιο υπολογιστη να εχω 2 οθονες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα icedog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
Θελω να βλεπω 2 διαφορετικα πραγματα ( 2 διαφορετικες επιφανειες εργασιας) απο τον ιδιο υπολογιστη. Γίνεται?
ευχαριστω

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ΑΝ η κάρτα γραφικων σου έχει 2 εξόδους, μπορείς.

OP
OP
icedog

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
επειδη δεν εχει , θα πρεπει να παρω αλλη?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Λογικο δεν ακογεται?

Geopasas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
164
Πόντοι
11
Θα πρέπει να το υποστηριζει η καρτα γραφικων που εχεις αλλιως καινουργια καρτα

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
γινεται φιλε . Απλα να εχει 2 εξοδους . Μετα πας στις ιδιοτητες της οθονης και δηλωνεις οτι εχεις 2

OP
OP
icedog

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
επειδη ο υπολογιστης ειναι παλιος ( πανω απο 3ετια) υπαρχει καμια περιπτωση η νεα καρτα να μην ειναι συμβατη?

Επισκέπτης
επειδη ο υπολογιστης ειναι παλιος ( πανω απο 3ετια) υπαρχει καμια περιπτωση η νεα καρτα να μην ειναι συμβατη?
Ναι! Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι AGP ενώ αυτές που κυκλοφορούν τώρα είναι PCI-E.
Αν μπορείς να βρεις τα manual πυ ήρθαν μαζί με τον υπολογιστή και γράψεις εδώ το μοντέλο της κάρτας γραφικών ή της μητρικής κάρτας, θα σου λέγαμε στα σίγουρα.

Επίσης, για να απαντήσω με σαφήνεια στο αρχικό σου ερώτημα, δεν θα βλέπεις δύο διαφορετικά πράγματα στις δύο οθόνες.
Και στις δύο θα βλέπεις την ίδια επιφάνεια εργασίας, ή αν θέλεις μπορείς να βάλεις τη μία οθόνη να δείχνει ως συνέχεια της άλλης.

JimmyJump

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ναι! Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι AGP ενώ αυτές που κυκλοφορούν τώρα είναι PCI-E.
Αν μπορείς να βρεις τα manual πυ ήρθαν μαζί με τον υπολογιστή και γράψεις εδώ το μοντέλο της κάρτας γραφικών ή της μητρικής κάρτας, θα σου λέγαμε στα σίγουρα.

Επίσης, για να απαντήσω με σαφήνεια στο αρχικό σου ερώτημα, δεν θα βλέπεις δύο διαφορετικά πράγματα στις δύο οθόνες.
Και στις δύο θα βλέπεις την ίδια επιφάνεια εργασίας, ή αν θέλεις μπορείς να βάλεις τη μία οθόνη να δείχνει ως συνέχεια της άλλης.

+1
κ να προσθεσω οτι μπορεις να εχεις 2 οθονες κ μια τηλεοραση...και 3ετιας δεν ειναι παλιο ακομα το pc σου...2 οθονες θα υποστηριζει κατα 99%

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σίγουρα γίνεται γιατί το έχω δει. Τώρα πώς, ιδέα δεν έχω. :P

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Θελω να βλεπω 2 διαφορετικα πραγματα ( 2 διαφορετικες επιφανειες εργασιας) απο τον ιδιο υπολογιστη. Γίνεται?
ευχαριστω

Γινεται! Με Linux!

Βαλε Linux και θα εχεις οχι 1 αλλα 4.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Λογικά δεν πρέπει να έχεις 2 κάρτες γραφικών επάνω δηλ 2 διαφορετικά video signals, ώστε να βλέπεις διαφορετικά πράγματα; :hmm:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Γίνεται, 3ετίας υπολογιστής δεν είναι πολύ παλιός. Ο τρόπος είναι απλός. Συνδέεις την δεύτερη οθόνη στην κάρτα γραφικών που μπορεί να είναι και απλά μια τηλεόραση, ανοίγεις τον υπολογιστή, την αναγνωρίζει και αυτό είναι .

Από τις ιδιότητες έχεις την επιλογή είτε η μια οθόνη να είναι συνέχεια της άλλης είτε να λειτουργούν πότε η μία και πότε η άλλη.

Στην πρώτη περίπτωση μπορεί πχ στην μία οθόνη να βάλεις να παίζει μία ταινία ή να βλέπεις ποδόσφαιρο με live streaming και στην άλλη οθόνη να σερφάρεις στα bourdela.

Βασική προϋπόθεση βέβαια η κάρτα να έχει 2 εξόδους, αλλά κατά 99% κάρτες 5ετίας και εντεύθεν έχουν 2 εξόδους.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Αν ειναι μονο 3ετιας δεν παιζει να ειναι AGP! Αν ειναι 8ετιας παιζει να ειναι ΑGP!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αν ειναι μονο 3ετιας δεν παιζει να ειναι AGP! Αν ειναι 8ετιας παιζει να ειναι ΑGP!  :2funny: :2funny:
Μπορεί να πήρε έτοιμο μηχάνημα που είχαν AGP λόγω στοκ, μπορεί να είχε μητρική με θύρες AGP και PCI-E ταυτόχρονα, μπορεί, μπορεί, μπορεί.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Από τις ιδιότητες έχεις την επιλογή είτε η μια οθόνη να είναι συνέχεια της άλλης είτε να λειτουργούν πότε η μία και πότε η άλλη.

Βασική προϋπόθεση βέβαια η κάρτα να έχει 2 εξόδους, αλλά κατά 99% κάρτες 5ετίας και εντεύθεν έχουν 2 εξόδους.
Τύπε δεν το έχω κάνει, αλλά δε νομίζω ότι μία κάρτα γραφικών μπορεί να στείλει 2 διαφορετικά video signals στις 2 DVI εξόδους ή σε DVI & DSub respectively που λένε κι οι Εγγλέζοι. :rolleyes:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
το εχω εγω,με υπολογιστη 4ετιας.Παρε ενα καλωδιο που να συνδεει τον υπολογιστη με την τηλεοραση 30 ευρω περιπου και μετα πας στις ρυθμισεις της οθονης

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γινεται! Με Linux!

Βαλε Linux και θα εχεις οχι 1 αλλα 4.
δεν παίζει ρόλο το λειτουργικό

Λογικά δεν πρέπει να έχεις 2 κάρτες γραφικών επάνω δηλ 2 διαφορετικά video signals, ώστε να βλέπεις διαφορετικά πράγματα; :hmm:
δεν παίζει ρόλο πόσες κάρτες έχεις αλλά πόσες υποδοχές/εξόσους έχει η κάθε κάρτα

Τύπε δεν το έχω κάνει, αλλά δε νομίζω ότι μία κάρτα γραφικών μπορεί να στείλει 2 διαφορετικά video signals στις 2 DVI εξόδους ή σε DVI & DSub respectively που λένε κι οι Εγγλέζοι. :rolleyes:
γίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom