Νέα

Γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πιστεψε με...δεν εχω αριστερες ιδεολογιες.και οντως ενα καπιταλας του κερατα θελω να γινω γιατι σε αυτη την κοινωνια και ειδικα σε αυτη τη χωρα ο πλουσιος περναει καλα(να θυμισω οτι οι νομοι ειναι για τους φτωχους εδω,ελλεηνιδες,βυσματα,μοιζες κτλπ)

Λεβεντη μου, στο προσωπο σου διακρινω ενα φερελπι νεο, απο αυτους που αποτελουν ή θελουν να αποτελουν το μελλον αυτου του τοπου. Θελεις ΛΕΦΤΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΦΗΜΗ, ΧΛΙΔΗ και φυσικα τα θελεις να τα βρεις και ετοιμα. Χωρις καν να ιδρωσεις. Ζηλευεις αυτους που τα εχουν, ισως και να τους μισεις, αν και θα ηθελες να εισαι στη θεση τους. Βριζεις τα αφεντικα, οχι γιατι εισαι εναντια στην εξουσια αλλα γιατι θελεις να εισαι η εξουσια κι ως γνωστον ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
Απο τα λιγα που εχεις γραψει σε αυτο το thread σε κοβω λιγακι μιζερο σαν ανθρωπο. Σε καταλαβενω ομως και σε δικαιολογω, λογο του νεαρου της ηλικιας αλλα και του οτι ετσι σκεφτοντε και νιωθουν οι περισοτεροι.
Θα σου ελεγα να την ψαξεις λιγακι διαφορετικα. Υπαρχει τοση ομορφια γυρω μας οση και ασχημια. Υπαρχουν πολλα γυρω μας που δεν τα βλεπουμε. Αν μαθεις να τα διακρινεις ισως γινεις πιο ευτηχισμενος.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα, κοιτα θεμα που ανοιξε ο ανθρωπος...

Netuser

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός ο Παραλημνιος, παντως ο τιτλος σε ενα αλμπουμ του 50cent ελεγε "Get rich or die tryin".

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
και επειδη ολοι εχουν μια τιμη στο τελος ολοι τον πλουσιο θα "αναγνωρισουν"

Αν ο πλούσιος είναι μαλάκας και σαλεμένος, θα τον πούνε "εκκεντρικό"...
Το φτωχό θα τον πουν απλά "τρελό"... :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Σωστός ο Παραλημνιος, παντως ο τιτλος σε ενα αλμπουμ του 50cent ελεγε "Get rich or die tryin".
Ναι όμως στην τελική αυτός θα die από πολύ κόκα..

υ.γ. Κυκλοφορεί στο youtube σχετικό βίντεο που σνιφάρει..

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Το παιδι που ανοιξε το τοπικ πιστευω οτι εχει παρει λαθος δρομο οσον αφορα τα ιδανικα του. Δεν πιστευω οτι θα βρεις ευτυχια σε αυτα που αναζητας.  :-

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Γιατί και μαλακίες τούμπανα! Η ζωή είναι άδικη, πουτάνα κτλ κτλ, δεν είναι κάτι το καινούριο! Δεν είσαι ο μόνος που τα σκέφτεται. Τώρα σκάσε και κολύμπα αλλιώς πνίξου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
[youtube=425,350]b5Agdm0E1fg[/youtube]

Tα πε ολα ο paralimnios..και που εχεις κατι να φας πρεπει να εισα ευγνωμων..γαμω την αχαριστια μου μεσα!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
δεν ξερω αν ξερεις απο νυχτα αλλα οι ανθρωποι της ειναι πιο καλοι απο αυτους τις μερας αν τα πας καλα με ολους δεν σε πειραζει κανεις αν κανεις πουστιες λογικο ειναι καποιος να σε εκδικηθει, δεν ειπα να γινει μπραβος να εχει παρε δωσε με οπλα και μαχαιρια

Εγώ?
Όχι μωρέ που να ξέρω από νύχτα!  Μόλις σκοτεινιάσει, χώνομαι σπίτι και βγαίνω πάλι έξω το πρωί.
Ναι, οι "της νύχτας" είναι "πιο καλοί".  Όσοι είναι στον Κορυδαλλό, μέρα δουλεύανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom