Νέα

Γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας φιλοι μπουρδελοβιοι!

Εδω και καποιες μερες με εχουν πιασει τα υπαρξιακά μου και έλεγα να πάρω διαφορες απόψεις απο εσάς.
Το ερώτημα που με απασχολεί είναι γιατί να υπάρχει κάποιος που να ειναι πιο πανω απο εσενα?
Γιατι μερικοι να εχουν γεννηθει εξυπνοι λεφταδες ομορφοι γοητευτικοι και να εχουν τα παντα ενω καποιοι αλλοι τιποτα?και τελος παντων μερικοι εχουν τη ζωη που θελουν και αλλοι οσο και αν προσπαθουν να μην εχουν τιποτα...Ξερω..πολλοι απο δω θα πουν καλα τι μας λεει αυτος ο μαλακας βραδιατικα.αλλα προσπαθω να βγαλω καποιο νοημα να ψαξω παρηγορια...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
καταρχην υπαρχουν πολλοι πιο κατω απο σενα και ενα δευτερο εχεις τα κοτσια για να κυνηγησεις τα παραπανω που θες;

Επισκέπτης

Εδω και καποιες μερες με εχουν πιασει τα υπαρξιακά μου και έλεγα να πάρω διαφορες απόψεις απο εσάς.
Το ερώτημα που με απασχολεί είναι γιατί να υπάρχει κάποιος που να ειναι πιο πανω απο εσενα?
Γιατι μερικοι να εχουν γεννηθει εξυπνοι λεφταδες ομορφοι γοητευτικοι και να εχουν τα παντα ενω καποιοι αλλοι τιποτα?και τελος παντων μερικοι εχουν τη ζωη που θελουν και αλλοι οσο και αν προσπαθουν να μην εχουν τιποτα...Ξερω..πολλοι απο δω θα πουν καλα τι μας λεει αυτος ο μαλακας βραδιατικα.αλλα προσπαθω να βγαλω καποιο νοημα να ψαξω παρηγορια...

αυτές τις ημέρες διαβάζω ένα βιβλίο Αναρχικός Τραπεζίτης του Φερνάντο Πεσσόα, που μου πρότεινε ένας καλός μου φίλος από εδώ... Νομιζω ότι αν το διαβάσεις θα σου λυθούν κάποιες από τις  απορίες.
Στη ζωή δεν έχει σημασία πως γεννήθηκες αλλά πως συνεχίζεις να προχωράς.... 

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο φιλε μπηκες με τη μια στο νοημα.
Αν δεν εχεις τα κοτσια η αν απλα δεν μπορεις τι κανεις?
Για παραδειγμα αν θες να γινεις πιλοτος και εχεις προβλημα με τα ματια σου η αν δεν εισαι εξυπνος,ομορφος γοητευτικος η δεν εχεις γεννηθει εχοντας λεφτα τι μπορεις να κανεις?

Επισκέπτης
Για παραδειγμα αν θες να γινεις πιλοτος και εχεις προβλημα με τα ματια σου η αν δεν εισαι εξυπνος,ομορφος γοητευτικος η δεν εχεις γεννηθει εχοντας λεφτα τι μπορεις να κανεις?

Προφανώς είσαι μικρός σε ηλικία κ δεν το λέω υποτιμητικά.
Στη ζωή δεν γίνεται τίποτα τυχαίο... Αν γεννήθηκες έτσι οπως λες, τότε θα έχεις κάποιο άλλο ταλέντο που δεν ξέρεις ακόμα, στη φύση υπάρχει ισορροπία... άλλος γεννιεται έξυπνος, αλλός όμορφος άλλος λεφτάς, άλλος γαμιάς και πολλά ακόμη... Ο αληθινός όμως αντρας προσπαθει για όλα κ δεν το βάζει κάτω...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ειναι σαν να λες ρε πουστη να πιασω το τζοκερ μεν αλλα να μην εχεις περασει ποτε εξω απο προποτζιδικο δεν γινεταιετσι. αν δεν μπορεις οπως λες τοτε καθεσαι στα αυγα σου ζεις με 700ευρα γαμας κανα μπαζο οδηγεις κανα κουβα και τερμα,αν παρεις τα ρισκα σου και σου βγουνε με σωστες κινησεις εχει καλως αλλιως παλι σαν τωρα θα ζεις δεν κανω θεωριες σου μιλαω περνωντας παραδειγμα εμενα

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
[youtube=425,350]ny43zFochi8[/youtube]

χωρις σχολιο..............

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να προσπαθεις για ποιο πραγμα ακριβώς?
Να σου δωσω ενα σεναριο ενος "καλου παιδιου" που προσπαθει.
διαβαζει ανελιπως(δεν εχει χρονο για παιχνιδια και λοιπα) ενω το "κακο παιδι" που τα εχει "ολα" χαζευει και περναει καλα.
Μεγαλωνουν και διαφοροποιουνται.
ο ενας παει πανεπιστημιο και ο αλλος συνεχιζει να καλοπερναει.
Στο τελος και οι 2 θα καταληξουνε με ενα μισθο για επιζουν και οχι για να ζουν επειδη το τριτο κωλοπαιδι
θα βγαζει με το τσοθβαλι επειδη ο μπαμπας εχει γνωστους.
Η διαφορα ειναι πως ο ενας δεν προλαβε να ζησει γιατι προσπαθουσε ενω οι αλλοι περα βρεχει..
Ηθικο διδαγμα?

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

that's life!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Γιατι μερικοι να εχουν γεννηθει εξυπνοι λεφταδες ομορφοι γοητευτικοι και να εχουν τα παντα ενω καποιοι αλλοι τιποτα?και τελος παντων μερικοι εχουν τη ζωη που θελουν και αλλοι οσο και αν προσπαθουν να μην εχουν τιποτα...

"Ο αισιόδοξος διακηρύσσει πως ζούμε στον καλύτερο από όλους τους πιθανούς κόσμους. Και ο απαισιόδοξος φοβάται πως είναι αλήθεια." ~ Τζέιμς Μπραντς Κάμπελλ, The Silver Stallion, 1926

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τι ηλικια εχεις;

αν γεννηθηκε ο αλλος Ωνασης παω πασο αλλα συνηθως τα κακα παιδια που ηταν οι φιρμες στο σχολειο καταληγουνε πρεζονια η εργατες της κακιας ωρας κτλ ενω τα φυτα σπουδαζουν και κονομανε και εχουν καμπριο και μουνια πολλα.εσυ μη κοιτας τι κανει ο διπλα σου στα παπαρια σου κοιτα εσυ τι να κανεις να πιασεις την καλη δικτυωσου πολυ βασικο φιλε κανε γνωριμιες τους παντες απο ζητιανους μεχρι υπουργους καποια στιγμη θα χρειαστεις καποιον απο αυτους

ονομα τραγουδιου?
οχι το ηθικο διδαγμα που εψαχνες

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
18 σχεδον 19.
καταλαβαινω αυτα που λες και τα εχω σκεφτει και εγω αλλα βλεπω πως οι πιο πολλοι που καθονται και ριχνουν τονους ιδρωτα για να καταφερουν κατι,στο τελος δουλευουν για κανα χιλιαρικο σε καποιον παπαρα ο οποιος εχει φτασει εκει που εφτασε εχοντας κανει αμετρητες πουστιες και κονομαει εκατομυρια.
Δυστυχως αυτο το κρατος που ξαναφτιαχτικε απο κλεφτες ευννοει ως επι των πληστων τους κλεφτες.

Netuser

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γεννιομαστε ισοι και ιδιοι γιατι ισως η ζωη και η φυση να μην ειναι δικαιες. Ενας γεννιεται στην Αφρικη, ο αλλος στην Ινδια μεσα στα σκατα, και ο αλλος γεννιεται κληρονομος του Χιλτον. Ισως ομως να ειναι και καλο οτι γεννιομαστε διαφορετικοι , διοτι ετσι οι απο κατω προσπαθουν να φτασουν τους απο πανω και κινειται καπως, εξελίσσεται η κοινωνια και η ζωη. Γι αυτο και αναγνωριζεται πολυ περισσοτερο ενας αυτοδημιουργητος πχ Καρατζαφερης παρα ενας που απλα μπηκε σε μια θεση επειδη τα βρηκε ετοιμα πχ Τζιγγερ και Πετρος Κοκκαλης. Η κοινωνια ξερει να αναγνωριζει την προσπαθεια του καθενος και εκει ισως ερχεται να διορθωσει τις αδικιες τις φυσης.

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ολα στη φυση πιστευω οτι εχουν φτιαχτει αρμονικα.
ο κοσμος ειναι φτιαγμενος με βαση την ισορροπια.
Η ερωτηση ειναι τι παραπανω εκανε οταν γεννηθηκε ο απο πανω για να ειναι απο πανω και τι εκανε ο απο κατω για να ειναι μες στα σκατα?
και στο κατω κατω ζουμε σε μια καπιταλιστικη κοινωνια που την εξουσια την εχει ο ισχυρος ανεξαρτητα απο το αν τα βρηκε ετοιμα η οχι.και επειδη ολοι εχουν μια τιμη στο τελος ολοι τον πλουσιο θα "αναγνωρισουν"

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
18 σχεδον 19.
καταλαβαινω αυτα που λες και τα εχω σκεφτει και εγω αλλα βλεπω πως οι πιο πολλοι που καθονται και ριχνουν τονους ιδρωτα για να καταφερουν κατι,στο τελος δουλευουν για κανα χιλιαρικο σε καποιον παπαρα ο οποιος εχει φτασει εκει που εφτασε εχοντας κανει αμετρητες πουστιες και κονομαει εκατομυρια.
Δυστυχως αυτο το κρατος που ξαναφτιαχτικε απο κλεφτες ευννοει ως επι των πληστων τους κλεφτες.
φιλε με το σταυρο στο χερι κανεις δεν παει πλεον επικρατει ο νομος του ισχυρου και εσυ αν μπορεις να κανεις πουστια θα την κανεις αλλιως θα βγεις απο το παιχνιδι πριν καν το καταλαβεις.δεν ειναι απαραιτητες οι γνωσεις και τα χαρτια. εβγαλα με 10000ζορια ενα τεχνικο λυκειο αλλα απο τα 16 μου μες την νυχτα ξεκινησα βοηθος εγινα μετρ επαιζα dj σε μαγαζια δουλεψα και σε φρουτακια αλλα γνωριζα παρα πολυ κοσμο τωρα ειμαι 27 εχω δικο μου καφε κεντρικοτατο και οικονομαω. αν εισαι 2 μηνες σερβιτορος 4 αποθηκαριος 3 πωλητης γαμησε το ξεκινα καριερα στην νυχτα εκει εχει λεφτα για οσους δεν ειναι απο τους δικους τους φτιαγμενοι

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ολα στη φυση πιστευω οτι εχουν φτιαχτει αρμονικα.
ο κοσμος ειναι φτιαγμενος με βαση την ισορροπια.
Η ερωτηση ειναι τι παραπανω εκανε οταν γεννηθηκε ο απο πανω για να ειναι απο πανω και τι εκανε ο απο κατω για να ειναι μες στα σκατα?
και στο κατω κατω ζουμε σε μια καπιταλιστικη κοινωνια που την εξουσια την εχει ο ισχυρος ανεξαρτητα απο το αν τα βρηκε ετοιμα η οχι.και επειδη ολοι εχουν μια τιμη στο τελος ολοι τον πλουσιο θα "αναγνωρισουν"
ασε τις αριστερες ιδεολογιες μονος σου το λες θα θελες να ησουν ενας απο τους καπιταλες, εννοειτε οτι ο ισχυρος κερδιζει παντου τι να χρησιμευσει ο μη αναγνωρισιμος;

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πιστεψε με...δεν εχω αριστερες ιδεολογιες.και οντως ενα καπιταλας του κερατα θελω να γινω γιατι σε αυτη την κοινωνια και ειδικα σε αυτη τη χωρα ο πλουσιος περναει καλα(να θυμισω οτι οι νομοι ειναι για τους φτωχους εδω,ελλεηνιδες,βυσματα,μοιζες κτλπ)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...τωρα ειμαι 27 εχω δικο μου καφε κεντρικοτατο και οικονομαω..... ξεκινα καριερα στην νυχτα

Και έτσι έχεις και αρκετές πιθανότητες να σε βρούνε κάποιο πρωί ξαπλωμένο στο δρόμο με ένα μαχαίρι στην πλάτη, ή με φυτεμένες 8-9 σφαίρες σε διάφορα σημεία σου....

Καριέρα στη νύχτα! :blowup:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Και έτσι έχεις και αρκετές πιθανότητες να σε βρούνε κάποιο πρωί ξαπλωμένο στο δρόμο με ένα μαχαίρι στην πλάτη, ή με φυτεμένες 8-9 σφαίρες σε διάφορα σημεία σου....

Καριέρα στη νύχτα! :blowup:
δεν ξερω αν ξερεις απο νυχτα αλλα οι ανθρωποι της ειναι πιο καλοι απο αυτους τις μερας αν τα πας καλα με ολους δεν σε πειραζει κανεις αν κανεις πουστιες λογικο ειναι καποιος να σε εκδικηθει, δεν ειπα να γινει μπραβος να εχει παρε δωσε με οπλα και μαχαιρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom