Νέα

γιατι τελικα οι μιλφαρες ειναι τοσο πιο καυλιαρες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι μιλφάρες να έχει και η Ελλάδα. Οι περισσότερες γίνονται σαν σκατά μετά τα 35.
375676_524541970993725_1586171514_n.jpg

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η όπως....

Συνημμένα

• krasi.jpg
    krasi.jpg
    39,9 KB · Εμφανίσεις: 16

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ενα καλο milf ειναι οπως:

http://[URL unfurl="true"]www.thedetroitbureau.com/wp-content/uploads/2012/01/1952-Mercedes-Benz-SL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Eνα καλο πιπινι ειναι οπως
[img]http://3.bp.blogspot.com/-DEfIPYhzL74/UHORIFJJmGI/AAAAAAAA7fw/31ccMUrc34c/s1600/6-Lamborghini.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι αλλά θέλει και πολλά καύσιμα, αν τα έχετε, καλός .....
Τιποτα δεν θελει το πιπινι,μονο να το γαμας καλα θελει.Ουτε απαιτησεις περι γαμου,περι παιδιων και παπαριες.
Πρωτα απο ολα εχει τις σπουδες.Και απο κει και περα αντε να το πας κανα ταξιδακι σβκ να καυλωνει περισσοτερο. :rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Και μετά έρχονται τα κινητά, ακριβά ρούχα, συχνά ταξίδια, συχνές επισκέψεις σε ακριβά Club, επίδειξη, δαχτυλίδια, αιώνιοι όρκοι και ανοίγουμε και την επισημοποίηση της σχέσης....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και μετά έρχονται τα κινητά, ακριβά ρούχα, συχνά ταξίδια, συχνές επισκέψεις σε ακριβά Club, επίδειξη, δαχτυλίδια, αιώνιοι όρκοι και ανοίγουμε και την επισημοποίηση της σχέσης....
Ρε δικε μου δεν λεω να τα φτιαξεις με την Ολγα Φαρμακη η την Ρια Αντωνιου. :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ναι καλά, αφού τα πρότυπα τους είναι....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τιποτα δεν θελει το πιπινι,μονο να το γαμας καλα θελει.Ουτε απαιτησεις περι γαμου,περι παιδιων και παπαριες.
Πρωτα απο ολα εχει τις σπουδες.Και απο κει και περα αντε να το πας κανα ταξιδακι σβκ να καυλωνει περισσοτερο. :rockon:
Κάνιες λάθος. ΤΟ πιπίνι ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ να τον βγάζεις στα καλύτερα τα μέρη (μιλάμε για πιπίνι μουνάρα κ όχι μια της σειράς), να του παίρνεις τα καλύτερα, γενικά ν τ έχεις βασίλισσα. ΚΑΙ ΑΦΟΥ κάνεις όλα αυτά τότε Σ ΑΦΗΝΕΙ να το γαμάς (καλά κακά χέστηκε, το πολύ πολύ ν έχει και κανέναν στην ηλικία της να της ρίχνει 2-3-5 πούτσους γερούς όταν εσύ πηγαίνεις να δουλέψεις 12 ώρες την ημέρα για να βγάλεις τα λεφτά που χρειάζονται για να έχεις το πιπίνι σου στ όπα όπα).
Οι μιλφ από την άλλη ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΑΜΙΣΗ. Παιδιά δε το συζητούν (έχουν ήδη), για γάμο ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ παντρεμένες, έχουν καεί από το χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι. Ούτε λούσα ούτε τίποτα. ΠΗΔΗΜΑ θέλουν. Πήδημα που δε τους κάνει ο άντρας τους ή που δεν είχαν από τον άντρα τους. ΜΠΟΡΕΙ να σου πουλάνε φούμαρα ότι είσαι ο μόνος γαμιάς τους και δε τ έχουν ξανακάνει. Όπως μου έλεγε εμένα μία που γαμόυσα προ 10ετίας αλλά τελικά βρήκα ότι ήμουν εγώ και άλλοι 3. Στ αρχίδια μου. Δεν ήμουν ο άντρας της. Ο (ένας από τους) γαμιάς της ήμουν.
Γι αυτό. ΜΟΝΟ ΜΙΛΦ.  :rockon:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Κάνιες λάθος. ΤΟ πιπίνι ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ να τον βγάζεις στα καλύτερα τα μέρη (μιλάμε για πιπίνι μουνάρα κ όχι μια της σειράς), να του παίρνεις τα καλύτερα, γενικά ν τ έχεις βασίλισσα. ΚΑΙ ΑΦΟΥ κάνεις όλα αυτά τότε Σ ΑΦΗΝΕΙ να το γαμάς (καλά κακά χέστηκε, το πολύ πολύ ν έχει και κανέναν στην ηλικία της να της ρίχνει 2-3-5 πούτσους γερούς όταν εσύ πηγαίνεις να δουλέψεις 12 ώρες την ημέρα για να βγάλεις τα λεφτά που χρειάζονται για να έχεις το πιπίνι σου στ όπα όπα).
Οι μιλφ από την άλλη ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΑΜΙΣΗ. Παιδιά δε το συζητούν (έχουν ήδη), για γάμο ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ παντρεμένες, έχουν καεί από το χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι. Ούτε λούσα ούτε τίποτα. ΠΗΔΗΜΑ θέλουν. Πήδημα που δε τους κάνει ο άντρας τους ή που δεν είχαν από τον άντρα τους. ΜΠΟΡΕΙ να σου πουλάνε φούμαρα ότι είσαι ο μόνος γαμιάς τους και δε τ έχουν ξανακάνει. Όπως μου έλεγε εμένα μία που γαμόυσα προ 10ετίας αλλά τελικά βρήκα ότι ήμουν εγώ και άλλοι 3. Στ αρχίδια μου. Δεν ήμουν ο άντρας της. Ο (ένας από τους) γαμιάς της ήμουν.
Γι αυτό. ΜΟΝΟ ΜΙΛΦ.  :rockon:
Έλα μωρή αρρώστια τα 'πες ΟΛΑ! .......κι επαυξάνω!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ενα καλο milf ειναι οπως:

http://[URL unfurl="true"]www.thedetroitbureau.com/wp-content/uploads/2012/01/1952-Mercedes-Benz-SL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Κάτι τέτοιο δηλαδή...

[URL unfurl="true"]https://www.google.gr/search?q=monica+bellucci&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=P3DkUry8Buug0wWp1YHYCQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=677[/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom