Νέα

γιατι τελικα οι μιλφαρες ειναι τοσο πιο καυλιαρες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Γεια χαρα σε ολους!!
Εχω μια σκεψη (μεταξυ σοβαρου και αστειου) σχετικα με μια γνωστη μου milf και θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας.
Λοιπον αυτη ειναι γυρω στο 40κατι. Την ξερω αρκετα χρονια. Εγω ειμαι περιπου 20 χρονια μικροτερος της βεβαια. Αυτη ειναι παντρεμενη αλλα εδω και χρονια, εχει ριξει στον αντρα της το κερατο της αρκουδας, με διαφορους αλλους τυπους (γενικα πηδιεται αβερτα) . Εκτος αυτου, χρωσταει γενικα τα κερατα της (ακομα και πριν την κριση χρωσταγε), και γενικα η τυπισσα ειναι περα βρεχει.
Εγω παντως αν τυχον μου κατσει (στο μελλον), την σκιζω ανετα!!!
Πριν λιγες μερες λοιπον, περνωντας τυχαια εξω απο ενα ξενοδοχειο ημιδιαμονης, την ειδα να βγαινει μαζι με εναν τυπο (τι μικρος που ειναι ο κοσμος)!!! Οπως καταλαβατε η τυπισσα πηγε εκει με τον δικο της για ξεσκισμα (τι λεω αραγε)!!
Οποτε σκεπτομενος ολα αυτα μου ηρθε μια ιδεα:
Καταρχας πρεπει να φροντισω να την συναντησω καπου ιδιαιτερως. Και εκει αφου της πω οτι γουσταρω να την πηδηξω και οτι την ειδα στο ξενοδοχειο και οτι ξερω οτι πηδιεται (ο κοσμος το' χει τουμπανο) , θα της κανω χωρις πολλα πολλα και στα ισα την εξης αντιπροταση:
Να της παραχωρω οποτε μπορω το σπιτι μου, ωστε να ερχεται με τον δικο της και να πηδιουνται και φυσικα εκεινες τις ωρες εγω θα λειπω και δεν θα τους ενοχλει κανεις (μονος μου μενω και μπορω εκεινες τις ωρες να παω ανετα αλλου). Αλλα θελω μετα απο καθε παραχωρηση να ερχεται και σε μενα για να την ξεσκιζω!!!
Ετσι με αυτο τον τροπο, και εγω θα την πηδαω (οποτε κερδισμενος θα βγω) και αυτη θα εχει περισσοτερο sex (και εμενα και τον αλλον) και το βασικοτερο αφου εχει και οικονομικα προβληματα δεν θα χρειαζεται να δινει λεφτα σε ξενοδοχεια (εχει λεφτα για πεταμα σε τετοιες εποχες?)!
Τα σχολια δικα σας... Φυσικα ξερω πολυ καλα οτι ολα αυτα που σκεφτομαι ειναι προς το παρον στη φαντασια μου και μονο, αλλα πραγματικα θα γουσταρα πολυ αν ολα αυτα γινοντουσαν πραγματικοτητα!!
o κλασσικος λιγδιαρης πονηριδης ελληνας μαλακα..κλασικη περιπτωση ευρωαλβανου που δεν πλενει τα ποδια του και θελει παπουτσα 300ευρω

μια χωρα απατη..
απατη στις δ.υ
απατη στις πολεοδομιες
απατη στα στατιστικα στοιχεια
απατη στα ελλειματα
απατη στις σχεσεις μεταξυ τους οι ανθρωποι

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Οτι δεν έχουμε είναι και το καλύτερο.
Νομίζω πως όλοι όταν ήμασταν πιτσιρικάδες γουστάραμε τα μιλφ και αδιαφορούσαμε για μια συνομίλικη στο θέμα του γαμησιού. Πες ότι λόγω τσόντας που βλέπαμε το μυαλό φανταζόταν, την καθηγήτρια, τη γυμνάστρια, τη φίλη της μάνας μας, τη μάνα του φίλου μας και όλα αυτά.

Μεγαλώνοντας επειδή τα φάγαμε αυτά, τουλάχιστον εγώ, τώρα σκέφτομαι τη μικρούλα. 30+ είμαι, αλλά οι μικρές έχουν μουνί βελούδο. Όχι μουνόχειλα σαν τριαντάφυλλο. Δέρμα που δε ξέρει τι θα πεί κυταριτιδα και λίπος σε σχέση με το μιλφ, που όσο καή και να είναι η χαλαρότητα στο δέρμα είναι αναπόφεκτη.
Στα 25 μου ειχα φάει μιλφ με σιλικόνη στα βυζιά και στα χείλη. Τούμπανο από γυμναστήρια και καλό κορμί. Το μαλακό δέρμα όμως λόγω ηλικίας 40 τότε..... το έβλεπες...

Όσο για το καλό γαμήσι.. Οι μικρές δε ξέρουν, αν βρείς να ξέρουν τότε είσαι άρχοντας.
Οι μεγάλες ξέρουν, αλλά το υφάκι ότι έτσι όπως γαμιούνται αυτές δε γαμιέται καμία άλλη εμένα δε μαρέσει

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Όσο για το καλό γαμήσι.. Οι μικρές δε ξέρουν, αν βρείς να ξέρουν τότε είσαι άρχοντας.
Οι μεγάλες ξέρουν, αλλά το υφάκι ότι έτσι όπως γαμιούνται αυτές δε γαμιέται καμία άλλη εμένα  μαρέσει

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1
οι milfαρες είναι μες την καυλα γτ τους λειπει γενικα το SEX και νιωθουν ότι εχουν πλεον ημερομηνια ληξης...γιαυτο και βγαζουν και τα ζουμια τους!! ασε που δε σε πρηζουν για τπτ παραπανω..τις πηδας και εισαι κυριος μετα!!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
οι milfαρες είναι μες την καυλα γτ τους λειπει γενικα το SEX και νιωθουν ότι εχουν πλεον ημερομηνια ληξης...γιαυτο και βγαζουν και τα ζουμια τους!! ασε που δε σε πρηζουν για τπτ παραπανω..τις πηδας και εισαι κυριος μετα!!

μωρέ δε λέω καλό και ωραίο είναι αυτό. Αλλά η χαλαρότητα στο δέρμα, η πιο βαριά φωνή σε σχέση με μια πιτσιρίκα, το όλο στυλ είναι πιο κάτω σε ποιότητα.

Ένα κοριτσάκι σαν τα κρύα τα νερά μόνο που θα το δείς με τα εσώρουχα είναι καύλα. Και αν το δούμε και σαν φαντασίωση, μπορείς να το μάθεις πως θα γίνεται πουτάνα σου.
Εμένα οι περισσότερες μεγάλες το παίζανε ότι ξέρουν τι θέλουν, και ιστορία.
Άσε που αν τους δείξεις ότι έχεις διαφορετικά γούστα το ερμηνεύουν ότι είσαι ανώριμος (δεν περνάει καν απο το μυαλό, ότι απλά γουστάρεις άλλα πράγματα).

Μια φορά με είχε καβαλήσει ένα μιλφ, το πόσο ζουμί είχε βγάλει πάνω μου δεν εξηγείται. σα να με είχε κατουρήσει. Να είναι η γκόμενά μου οκ... αλλά για one night stand ψηλοσήχαμα..

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Δεν λεει ..μπορει να σε γουσταρουν τρελα αλλα δεν προκειται να σου τα δωσουν ολα πχ κωλο γιατι φοβουνται οτι τις κοροιδευεις και οτι θα τη ξεζουμισεις και θα τις παρατησεις οποτε καλυτερα να κοροιδεψεις κανα μικρο να το ξεκολιασεις να το παρατησεις να πας για αλλα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω παιδια γαμησα μια μιλφ ανημερα των χριστουγεννων...
ηταν 49 χρονων.εγω ειμαι 38.
με καυλαντιζε καιρο και το ξερα απο κοινους φιλους απλα περιμενα την καταλληλη ευκαιρια και την αρπαξα...
το γαμησι που μου κανε δεν περιγραφεται...πηλος ηταν στα χερια μου,οτι ηθελα την εκανα.
τωρα εχει σκυλιασει και θελει να την ξαναγαμησω αλλα λογω δουλειας δεν προλαβαινω.
κινει ουρανο και γη μιλαμε...
ειναι και καυλα γυναικα παρα τα χρονια της...μαλλον αυτο το σ-κ θα την τιμησω...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αυτή ειναι θίτσα, τύπε όχι μιλφ  :grin:
Φυσικά αυτό δεν της αφαιρει τη καυλα.

egira79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
189
Πόντοι
281
Παιδες αλλο γαμησι θες απο τις μεγαλες και αλλο απο τις μικρες οποτε διαλεγεις αναλογα και παιρνεις....

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν λεει ..μπορει να σε γουσταρουν τρελα αλλα δεν προκειται να σου τα δωσουν ολα πχ κωλο γιατι φοβουνται οτι τις κοροιδευεις και οτι θα τη ξεζουμισεις και θα τις παρατησεις οποτε καλυτερα να κοροιδεψεις κανα μικρο να το ξεκολιασεις να το παρατησεις να πας για αλλα.

Τύπε...αυτές που είναι από σπίτι τα κάνουν αυτά!!! Διαφορετικά... :zfuck: :fuck1: :fuck2: :humpleg: :knockinb: :pipa2:

Επισκέπτης
τι ειναι αυτο που εχουν οι μιλφαρες,που δεν το βρισκεις σε καμια πιτσιρικα?μπορει κανεις να το προσδιορισει?

Είναι η σπανιότης.

Αν στις 20χρονες είναι μουνάρες το 20%
στις μιλφ είναι το ... 1%.

Αυτό μας κάνει την πούτσα σίδερο.

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.756
Πόντοι
12.056
ρε γαμω το κερατο μου, 27 εφτασα και μιλφουρο δεν ετυχε να φαω τι στο πουτσο... που τις χτυπησατε ρε τσακαλια??? ισως παραειμαι ντροπαλος τι να πω...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ΜΙΛΦ για παντα!!!

Stories