Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
Τι τον ξεσυνεριζεσαι μωρε, 20 ετων ειπε οτι ειναι.
Εσυ θυμασαι πώς ησουν στα 20?
Ηταν ..
Τι τον ξεσυνεριζεσαι μωρε, 20 ετων ειπε οτι ειναι.
Εσυ θυμασαι πώς ησουν στα 20?
COUGAR είναι οι πιο ώριμες γυναίκες που κυνηγούν νεότερους.
μπαααααααα.μυθος.1 σαρανταρα= 2 εικοσαρες...
o κλασσικος λιγδιαρης πονηριδης ελληνας μαλακα..κλασικη περιπτωση ευρωαλβανου που δεν πλενει τα ποδια του και θελει παπουτσα 300ευρωΓεια χαρα σε ολους!!
Εχω μια σκεψη (μεταξυ σοβαρου και αστειου) σχετικα με μια γνωστη μου milf και θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας.
Λοιπον αυτη ειναι γυρω στο 40κατι. Την ξερω αρκετα χρονια. Εγω ειμαι περιπου 20 χρονια μικροτερος της βεβαια. Αυτη ειναι παντρεμενη αλλα εδω και χρονια, εχει ριξει στον αντρα της το κερατο της αρκουδας, με διαφορους αλλους τυπους (γενικα πηδιεται αβερτα) . Εκτος αυτου, χρωσταει γενικα τα κερατα της (ακομα και πριν την κριση χρωσταγε), και γενικα η τυπισσα ειναι περα βρεχει.
Εγω παντως αν τυχον μου κατσει (στο μελλον), την σκιζω ανετα!!!
Πριν λιγες μερες λοιπον, περνωντας τυχαια εξω απο ενα ξενοδοχειο ημιδιαμονης, την ειδα να βγαινει μαζι με εναν τυπο (τι μικρος που ειναι ο κοσμος)!!! Οπως καταλαβατε η τυπισσα πηγε εκει με τον δικο της για ξεσκισμα (τι λεω αραγε)!!
Οποτε σκεπτομενος ολα αυτα μου ηρθε μια ιδεα:
Καταρχας πρεπει να φροντισω να την συναντησω καπου ιδιαιτερως. Και εκει αφου της πω οτι γουσταρω να την πηδηξω και οτι την ειδα στο ξενοδοχειο και οτι ξερω οτι πηδιεται (ο κοσμος το' χει τουμπανο) , θα της κανω χωρις πολλα πολλα και στα ισα την εξης αντιπροταση:
Να της παραχωρω οποτε μπορω το σπιτι μου, ωστε να ερχεται με τον δικο της και να πηδιουνται και φυσικα εκεινες τις ωρες εγω θα λειπω και δεν θα τους ενοχλει κανεις (μονος μου μενω και μπορω εκεινες τις ωρες να παω ανετα αλλου). Αλλα θελω μετα απο καθε παραχωρηση να ερχεται και σε μενα για να την ξεσκιζω!!!
Ετσι με αυτο τον τροπο, και εγω θα την πηδαω (οποτε κερδισμενος θα βγω) και αυτη θα εχει περισσοτερο sex (και εμενα και τον αλλον) και το βασικοτερο αφου εχει και οικονομικα προβληματα δεν θα χρειαζεται να δινει λεφτα σε ξενοδοχεια (εχει λεφτα για πεταμα σε τετοιες εποχες?)!
Τα σχολια δικα σας... Φυσικα ξερω πολυ καλα οτι ολα αυτα που σκεφτομαι ειναι προς το παρον στη φαντασια μου και μονο, αλλα πραγματικα θα γουσταρα πολυ αν ολα αυτα γινοντουσαν πραγματικοτητα!!
οι milfαρες είναι μες την καυλα γτ τους λειπει γενικα το SEX και νιωθουν ότι εχουν πλεον ημερομηνια ληξης...γιαυτο και βγαζουν και τα ζουμια τους!! ασε που δε σε πρηζουν για τπτ παραπανω..τις πηδας και εισαι κυριος μετα!!
Δεν λεει ..μπορει να σε γουσταρουν τρελα αλλα δεν προκειται να σου τα δωσουν ολα πχ κωλο γιατι φοβουνται οτι τις κοροιδευεις και οτι θα τη ξεζουμισεις και θα τις παρατησεις οποτε καλυτερα να κοροιδεψεις κανα μικρο να το ξεκολιασεις να το παρατησεις να πας για αλλα.
Αμα την δεις θα σου φυγει το κεφαλι...Αυτή ειναι θίτσα, τύπε όχι μιλφ
Φυσικά αυτό δεν της αφαιρει τη καυλα.
τι ειναι αυτο που εχουν οι μιλφαρες,που δεν το βρισκεις σε καμια πιτσιρικα?μπορει κανεις να το προσδιορισει?