Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
@ gregory, επαυξάνω κι εγώ! Τα είπες όλα όπως ακριβώς είναι!
Ρε αδερφε,εσυ μιλας για πιπινι τυπου αλεξανδρατου.Μην μου λες μαλακιες.Εγω μιλαω για ενα μωρο καθημερινο,20 χρονων.Κανεις λαθος οτι ζητανε αυτα που λες.Υπαρχουν και αυτες,υπαρχουν και νορμαλ.Να με συγχωρεις αλλα δεν μπορει να συγκριθει το να εχεις στο κρεβατι σου ενα 2οχρονο μωρο σαν τα κρυα τα νερα,απο μια 40χρονη σταφιδιασμενη γκομενα.Απλα τα πραγματα.Κάνιες λάθος. ΤΟ πιπίνι ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ να τον βγάζεις στα καλύτερα τα μέρη (μιλάμε για πιπίνι μουνάρα κ όχι μια της σειράς), να του παίρνεις τα καλύτερα, γενικά ν τ έχεις βασίλισσα. ΚΑΙ ΑΦΟΥ κάνεις όλα αυτά τότε Σ ΑΦΗΝΕΙ να το γαμάς (καλά κακά χέστηκε, το πολύ πολύ ν έχει και κανέναν στην ηλικία της να της ρίχνει 2-3-5 πούτσους γερούς όταν εσύ πηγαίνεις να δουλέψεις 12 ώρες την ημέρα για να βγάλεις τα λεφτά που χρειάζονται για να έχεις το πιπίνι σου στ όπα όπα).
Οι μιλφ από την άλλη ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΑΜΙΣΗ. Παιδιά δε το συζητούν (έχουν ήδη), για γάμο ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ παντρεμένες, έχουν καεί από το χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι. Ούτε λούσα ούτε τίποτα. ΠΗΔΗΜΑ θέλουν. Πήδημα που δε τους κάνει ο άντρας τους ή που δεν είχαν από τον άντρα τους. ΜΠΟΡΕΙ να σου πουλάνε φούμαρα ότι είσαι ο μόνος γαμιάς τους και δε τ έχουν ξανακάνει. Όπως μου έλεγε εμένα μία που γαμόυσα προ 10ετίας αλλά τελικά βρήκα ότι ήμουν εγώ και άλλοι 3. Στ αρχίδια μου. Δεν ήμουν ο άντρας της. Ο (ένας από τους) γαμιάς της ήμουν.
Γι αυτό. ΜΟΝΟ ΜΙΛΦ.
Δηλαδή μας λες πιπίνι νά'ναι κι όπως νά'ναι;Ρε αδερφε,εσυ μιλας για πιπινι τυπου αλεξανδρατου.Μην μου λες μαλακιες.Εγω μιλαω για ενα μωρο καθημερινο,20 χρονων.Κανεις λαθος οτι ζητανε αυτα που λες.Υπαρχουν και αυτες,υπαρχουν και νορμαλ.Να με συγχωρεις αλλα δεν μπορει να συγκριθει το να εχεις στο κρεβατι σου ενα 2οχρονο μωρο σαν τα κρυα τα νερα,απο μια 40χρονη σταφιδιασμενη γκομενα.Απλα τα πραγματα.
Ρε αδερφε,εσυ μιλας για πιπινι τυπου αλεξανδρατου.Μην μου λες μαλακιες.Εγω μιλαω για ενα μωρο καθημερινο,20 χρονων.Κανεις λαθος οτι ζητανε αυτα που λες.Υπαρχουν και αυτες,υπαρχουν και νορμαλ.Να με συγχωρεις αλλα δεν μπορει να συγκριθει το να εχεις στο κρεβατι σου ενα 2οχρονο μωρο σαν τα κρυα τα νερα,απο μια 40χρονη σταφιδιασμενη γκομενα.Απλα τα πραγματα.
Λαθος εισαι,στο πιπινι αν το προσεξεις εσυ μια,θα σε προσεξει χιλιες.Ειναι πως θα το μαθεις.Και λίγο σπασμένη να ναι, περνας πολύ καλύτερα γιατί ξέρει να σε προσέξει. Πιπίνι καλό μου έχει τύχει και μένα αλλά από σεξ τίποτα ;)
Λαθος εισαι,στο πιπινι αν το προσεξεις εσυ μια,θα σε προσεξει χιλιες.Ειναι πως θα το μαθεις.
Τι φοβιες εχουν ρε δικε μου,σε βαζουν κατω και χανεις το φως σου.Εκτος και αν εγω ειμαι ο κωλοφαρδος και πεφτω σε τετοια.Το πιπίνι βασίζεται πολύ στην ομορφιά και τα νιάτα του τύπε. Ορισμένα και να τα προσέξεις και να τα περιποιηθείς όπως και να το κάνουμε, είναι ακόμα παρθένα στο μυαλό έχουνε φοβίες. Η μεγαλύτερη γυναίκα δεν έχει ταμπού δε μασάει
Τι φοβιες εχουν ρε δικε μου,σε βαζουν κατω και χανεις το φως σου.Εκτος και αν εγω ειμαι ο κωλοφαρδος και πεφτω σε τετοια.
συμφωνω μαζι σου τυπε.αμα η γυναικα δεν εχει παει 70 να σου κανει πιπα με τη μασελα δεν λεει.Εν τω μεταξύ η θεία σου βγάζει άλλη αύρα. Με τη μικρούλα πρέπει να προσέχεις πολύ να μην κάνεις καμιά στραβή, περιμένεις καιρό μέχρι να σε εμπιστευτεί και καλά για να σου κάτσει και άλλες τέτοιες μαλακίες. Αυτό διότι οι μικρούλες δεν έχουν διαχωρίσει την αγάπη από το σεξ. Η θεία όμως που διψάει για νεανικό σκληρό μακρύ ματζαφλάρι δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να ασχοληθεί με τέτοιες σάλτσες
συμφωνω μαζι σου τυπε.αμα η γυναικα δεν εχει παει 70 να σου κανει πιπα με τη μασελα δεν λεει.
θα μας κανεις να ξερασουμε παλι τυπε :S
[xvideos]θα μας κανεις να ξερασουμε παλι τυπε :S
θα μας κανεις να ξερασουμε παλι τυπε :S
συμφωνω μαζι σου τυπε.αμα η γυναικα δεν εχει παει 70 να σου κανει πιπα με τη μασελα δεν λεει.
στα 70 πλεον δεν εχουν φοβιες αφου ειναι με το ενα ποδι στα ταφο.λενε τη εχω να χασω και γαμιουνται παθιασμενα.οσο ανεβαινουμε σε ηλικια τοσο πιο πολλες καυλες εχουν.απλα μην πεσετε σε 100αρα που εχει διωξει ολες τις φοβιες που κραταγαν την καυλα της πισω γιατι δεν σας σωνει τιποτα απο το ξεζουμισμα 100αρα=πεντε εικοσαρεςΤι να σου πω, άμα έτσι τη βρίσκεις εσύ γτ να σου πω όχι
στα 70 πλεον δεν εχουν φοβιες αφου ειναι με το ενα ποδι στα ταφο.λενε τη εχω να χασω και γαμιουνται παθιασμενα.οσο ανεβαινουμε σε ηλικια τοσο πιο πολλες καυλες εχουν.απλα μην πεσετε σε 100αρα που εχει διωξει ολες τις φοβιες που κραταγαν την καυλα της πισω γιατι δεν σας σωνει τιποτα απο το ξεζουμισμα 100αρα=πεντε εικοσαρες
που τις βρισκεις ολες τις φωτο ρε
στα 70 πλεον δεν εχουν φοβιες αφου ειναι με το ενα ποδι στα ταφο.λενε τη εχω να χασω και γαμιουνται παθιασμενα.οσο ανεβαινουμε σε ηλικια τοσο πιο πολλες καυλες εχουν.απλα μην πεσετε σε 100αρα που εχει διωξει ολες τις φοβιες που κραταγαν την καυλα της πισω γιατι δεν σας σωνει τιποτα απο το ξεζουμισμα 100αρα=πεντε εικοσαρες