- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.265
- Πόντοι
- 17.085
Έεεετσι. Αυτή είναι η ερώτηση.
Ειπε των λευκων πορνοσταρ...[size=14pt]Σου φαινεται λευκο αυτο ρε φιλε????[/size]
Σου είπαμε ρε ψηλε 2 άτομα. Από την περιτομή.ακομα κανενας ειδικος να μου λυσει τηνξ απορια!!!!!!!!!!!!!!!κανεενα γιατρο δεν εχουμε εδω μεσα?? ολοι της αλανας ειμαστε????????
ακομα κανενας ειδικος να μου λυσει τηνξ απορια!!!!!!!!!!!!!!!κανεενα γιατρο δεν εχουμε εδω μεσα?? ολοι της αλανας ειμαστε????????
Το ραντεβού μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επιτελους και ο γιατρος μας
εμενα μια φορα έτσι είναι!!!
παιδες εχεουμε κανενα γιατρο η ειδικο να μου εξηγησει μια περιεργια γιατι τα πεη λευκων πορνοσταρ ειναι κατω απο τον βαλανο και για 2-3 εκατοστα πιο λευκα απο το υπολοιπο πεος!!
παντα απο μικρος την ειχα αυτην την απορια
μηπως απο επεμβαση μεγενθυνση πεους???????
λογικά η περιτομή δεν πρέπει να είναι όμως; στην περιτομή δεν κόβεται το γύρω γύρω από το δέρμα που σκεπάζει την βάλανο ακα κεφαλάκι;Δεν είναι η περιτομή πάντως η αιτία.
Αν κάποιος δεν έχει καταλάβει ποια ασπράδα εννοεί ο φίλος να κοιτάξει το μπανερ αριστερά κάτω που διαφημίζει ροζ τηλέφωνο. Οι μελαχροινές πιπώνουν ένα τέτοιο τσουτσούνι
με επιασες τι εννοω αλλα φαινεται οτι δεν εχουμε κανενα γιατρο στο φορουμ!!ισως ειναι απο μεγενθυση πεους η απο ξθλοκαινη αλλα δεν ξερωΔεν είναι η περιτομή πάντως η αιτία.
Αν κάποιος δεν έχει καταλάβει ποια ασπράδα εννοεί ο φίλος να κοιτάξει το μπανερ αριστερά κάτω που διαφημίζει ροζ τηλέφωνο. Οι μελαχροινές πιπώνουν ένα τέτοιο τσουτσούνι
[/URL]
λογικά η περιτομή δεν πρέπει να είναι όμως; στην περιτομή δεν κόβεται το γύρω γύρω από το δέρμα που σκεπάζει την βάλανο ακα κεφαλάκι;
http://[URL unfurl="true"]www.endourology.com.gr/wp-content/uploads/2010/11/circumcision2.bmp[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AE[/URL]
[/quote]
Ναι, αυτό είναι η περιτομή αλλά η λογική λέει ότι αυτοί με πέτσα είναι πιο πιθανό να το 'χουν λόγω του πέρα δώθε τριψίματος (όσο πιο επιστημονικά μπορώ να το πω)
Άσε που το 'χω κι εγώ, και δεν είμαι περιτωμένος (περίττωμα ναι, είμαι)
Ίσως να φταίει ότι τον έχω ξεπετσιάσει
Ίσως να φταίει ότι τον έχω ξεπετσιάσει
[size=14pt]Σου φαινεται λευκο αυτο ρε φιλε????[/size]