Νέα

Γιατί οι ξένες στα νησιά αποφεύγουν τους Έλληνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ahortagos141
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686
Ρε τύπε εδώ εσείς οι Έλληνες είστε αγράμματοι με τι αγγλικά θα ρίξεις τις αγγλιδες? Εγώ ενάμισι χρόνο έμεινα Αγγλία, πιο καλά αγγλικά μιλάω από ελιναρες που μενού εκεί 20χρονια..τα αγγλικά των Ελλήνων είναι επιπέδου Πακιστανού μη μας λέει και παραμιθια ότι ριχνετε αγγλιδες τωρα?
Είχες πάει για σπουδες γραμματιζουμενο σιπταρι?

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Ισως δεν έχει να κάνει με σένα ως άτομο αλλά με το οτι γενικά φοβούνται τις περιπτώσεις ομαδικών βιασμών που σκάνε κατα καιρούς

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Εσένα τξ σου κάθετε η σούλα από το Κερατσίνι 85 κιλά? Που τη γνώρισες μέσω κύκλου, κοινής παρέας, κι έχετε κοινούς γνωστούς?? ???
Εσύ τώρα αγόρι γιατί θίχτηκες?
Γιατί οι ξένες αποφεύγουν τους Έλληνες ρωτάει ο τίτλος.

Για τους Αλβανούς δεν λέει τίποτα, περιμένουμε από εσένα να μας πεις πως τα πάτε.

Σοβαρά τώρα, είναι προφανές ότι βιώνεις κοινωνικό ρατσισμό και ότι αυτό σου δημιουργεί πρόβλημα με την ψυχολογία σου.
Αντί λοιπόν να λες μαλακίες, άνοιξε ένα νήμα "οι Ελληνιδες δεν μου κάθονται γιατί είμαι Αλβανός" να κάτσουμε να μιλήσουμε σοβαρά και να σε βοηθήσουμε κιόλας.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686

Για τους Αλβανούς δεν λέει τίποτα, περιμένουμε από εσένα να μας πεις πως τα πάτε.

Σοβαρά τώρα, είναι προφανές ότι βιώνεις κοινωνικό ρατσισμό και ότι αυτό σου δημιουργεί πρόβλημα με την ψυχολογία σου.
Αντί λοιπόν να λες μαλακίες, άνοιξε ένα νήμα "οι Ελληνιδες δεν μου κάθονται γιατί είμαι Αλβανός" να κάτσουμε να μιλήσουμε σοβαρά και να σε βοηθήσουμε κιόλας.
Και μετά το Ούτε οι Αλβανιδες μου κάθονται κι ας είμαι Αλβανος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.949
Πόντοι
6.030

Και μετά το Ούτε οι Αλβανιδες μου κάθονται κι ας είμαι Αλβανος.
Ετσι που το πατε το νημα θα πρεπει να ειναι ,,"Ουτε η χουφτα μου δεν μου καθεται γιατι ειμαι αλβανος".
Υγ: Ακομα και οι ελλεηνιδες τους καθονται αν γουσταρουν, οποτε παπαρια,αλλα ετσι για να λεμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παίζει ρόλο και η φήμη του Έλληνα.Παλιά η τουριστρια ερχόταν Ελλαδα και ενθουσιαζότανε που θα τη γαμούσε ένας Ωνασης ένας Απόλλωνας ή Δίας.
Τωρα από Ελλάδα βλέπει ΓΑΠοφατσα στα πρωτοσέλιδα,αυτό εξάγει.Αντιστοιχα έπεσε και η γοητεία του Έλληνα σου λέει σιγά μην πάω να πηδηχτώ με τον απατεώνα,το μπατίρη,το λαμόγιο,το γυφτο κτλ.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Ετσι που το πατε το νημα θα πρεπει να ειναι ,,"Ουτε η χουφτα μου δεν μου καθεται γιατι ειμαι αλβανος".
Υγ: Ακομα και οι ελλεηνιδες τους καθονται αν γουσταρουν, οποτε παπαρια,αλλα ετσι για να λεμε.
Οι Ελληνίδες κάθονται στους Πακιστανούς ,να μην κάτσουν στον γείτονα?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Παιδια εδω θα ηθελα μια ολοκληρωμενη και τεκμηριωμενη απαντηση.
Ειδα με τα ματια σε Αγγκλοκρατουμενο νησι της Ελλαδας πληρης απαξιωση σε Ελληνες
και αυτο με γεμισε αρνητικη ενεργεια σε φαση να μην παω καν να την πεσω σε καμια.
Δευτερον ειδα 2 παλικαρια να εχουν χωθει και να χουν πιασει συζητηση με δυο ξενες (πιθανον αγγλιδες) και οταν αυτες αντιληφθηκαν απλα οτι ειναι Ελληνες γυρισαν και φυγαν.
Τριτον εχω δει εδω στο forum σε ολα τα νηματα περι διακοπων οτι οι Ξενες δεν γουσταρουν Ελληνες χωρις καμια εξηγηση λες και ειναι κατι δεδομενο κατι που ειναι πολυ απογοητευτικο εως στεναχωρο....
Ελπιζω εμπειρα μελη του forum Να δωσουν μια ολοκληρωμενη απαντηση στο θεμα
Ευχαριστω.
Γιατι ειναι μαλακες. Ο κανόνας ειναι το αντίθετο απο αυτο που λες :)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.949
Πόντοι
6.030
Οι Ελληνίδες κάθονται στους Πακιστανούς ,να μην κάτσουν στον γείτονα?
Οι Ελληνιδες καθονται σε ολους. Ειδικα στο εξωτερικο ή οπου ξερουν οτι δεν θα μαθευτουν αυτα που κανουν,μερακλωνουν και τα κανουν ολα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.740
Πόντοι
3.656
Παίζει ρόλο και η φήμη του Έλληνα.Παλιά η τουριστρια ερχόταν Ελλαδα και ενθουσιαζότανε που θα τη γαμούσε ένας Ωνασης ένας Απόλλωνας ή Δίας.
Τωρα από Ελλάδα βλέπει ΓΑΠοφατσα στα πρωτοσέλιδα,αυτό εξάγει.Αντιστοιχα έπεσε και η γοητεία του Έλληνα σου λέει σιγά μην πάω να πηδηχτώ με τον απατεώνα,το μπατίρη,το λαμόγιο,το γυφτο κτλ.

Σιγά τους Απόλλωνες που τις γαμούσαν πριν 30-40 χρόνια. :2funny:

Κάτι τύποι σαν τον Σφακιανάκη ήταν,μαυριδεροί,που απλά έτυχε να είναι την κατάλληλη εποχή στα κατάλληλα μέρη.Κάτι αντίστοιχο και πολλοί απο εσάς που προλάβατε τα καλά χρόνια της Ανατολικής Ευρώπης.Μεγάλη υπόθεση το timing στη ζωή

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686
Ξέχασες και τον
Στάσου Μυγδαλα... :uglykiss:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Κάτι τύποι σαν τον Σφακιανάκη ήταν,μαυριδεροί,που απλά έτυχε να είναι την κατάλληλη εποχή στα κατάλληλα μέρη.Κάτι αντίστοιχο και πολλοί απο εσάς που προλάβατε τα καλά χρόνια της Ανατολικής Ευρώπης.Μεγάλη υπόθεση το timing στη ζωή

Δεν ηταν έτσι ακριβώς.Τώρα πολλοί Ελληνες ιδίως οι εμφανίσιμοι και καλοβαλμένοι βολεύονται με Ελληνίδες ενώ τότε οι Ελληνίδες κωλύονταν να πηδηχτούν εκτός σοβαρής σχέσης,γάμου οπότε αξιόλογοι τοπικοί Ελληνες το έριχναν στο καμάκι.Δικηγόροι,επιχειρηματίες,μηχανικοί κτλ.Τώρα όλοι αυτοί είναι καπαρωμένοι από Ελληνίδες και δεν το ριψοκινδυνεύουν τα πιάσουν τα καμάκια στις ξένες το καλοκαίρι.Η φήμη σε αυτά τα μέρη εξαπλώνεται σφαίρα και αν χάσουν την Ελληνίδα κινδυνεύουν να μείνουν αγάμητοι τη χειμερινή περίοδο.
Τώρα η ποιότητα των Ελλήνων καμακιών είναι ελεεινή,τους έβλεπα στην Κρήτη και τη Ρόδο αν είναι καν Ελληνες συνήθως είναι Αλβανοί που παριστάνουν τους Ελληνες.Μετά η γκόμενα συνηθίζει το αλβανικό καμάκι και νομίζει οτι είναι το Greek kamaki και αυτό κάνει ζημιά.
Ακόμα χειρότεροι είναι οι Κύπριοι,αυτοί είναι για τον πούτσο τελείως.Κάπως καλύτερα καμάκια πιο εμφανίσιμα έχει Βόρεια Ελλάδα αλλά δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες Ροδιτών κτλ.
Πλέον το να δηλώνεις Ελληνας είναι μάλλον μειονέκτημα παρά πλεονέκτημα.Δηλαδή θα γαμήσεις παρά το οτι είσαι Ελληνας και όχι επειδή είσαι Ελληνας.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.740
Πόντοι
3.656
Δεν ηταν έτσι ακριβώς.Τώρα πολλοί Ελληνες ιδίως οι εμφανίσιμοι βολεύονται με Ελληνίδες ενώ τότε οι Ελληνίδες κωλύονταν να πηδηχτούν εκτός σοβαρής σχέσης,γάμου οπότε αξιόλογοι τοπικοί Ελληνες το έριχναν στο καμάκι.Δικηγόροι,επιχειρηματίες,μηχανικοί κτλ.Τώρα όλοι αυτοί είναι καπαρωμένοι από Ελληνίδες και δεν το ριψοκινδυνεύουν τα πιάσουν τα καμάκια στις ξένες το καλοκαίρι.Η φήμη σε αυτά τα μέρη εξαπλώνεται σφαίρα και αν χάσουν την Ελληνίδα κινδυνεύουν να μείνουν αγάμητοι τη χειμερινή περίοδο.
Τώρα η ποιότητα των Ελλήνων καμακιών είναι ελεεινή,τους έβλεπα στην Κρήτη και τη Ρόδο αν είναι καν Ελληνες συνήθως είναι Αλβανοί που παριστάνουν τους Ελληνες.Μετά η γκόμενα συνηθίζει το αλβανικό καμάκι και νομίζει οτι είναι το Greek kamaki και αυτό κάνει ζημιά.

Ναι,φοβούνται μη χάσουν τις μπαζοελλεεινίδες τους που τις γαμάνε μια φορά το χρόνο :2funny:

Βολεύονται μ'αυτές γιατί δεν τους κάθονται πλέον οι ξένες.Αν τους καθόντουσαν,σιγά μην ασχολούνταν

Μιλάμε πάντα για κανονικούς άντρες και όχι για σκυλάκια-πιρφόρους που τους έχει η ελλεεινίδα τους με λουρί

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι,φοβούνται μη χάσουν τις μπαζοελλεεινίδες τους που τις γαμάνε μια φορά το χρόνο :2funny:

Βολεύονται μ'αυτές γιατί δεν τους κάθονται πλέον οι ξένες.Αν τους καθόντουσαν,σιγά μην ασχολούνταν

Μιλάμε πάντα για κανονικούς άντρες και όχι για σκυλάκια-πιρφόρους που τους έχει η ελλεεινίδα τους με λουρί

Μη νομίζεις Ρόδο έχει καλά μουνέτα.Εχει και μίξεις ελληνοσουηδικές,ελληνοαγγλικές,ελληνογερμανικές μερικές φορές εντυπωσιάζεσαι.Ο άλλος που έχει ένα εφταράκι Ελληνίδα δεν το ριψοκινδυνεύει για 4-5 τουρίστριες που θα γαμήσει τη σεζόν.

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
445
Πόντοι
311
Παιδια εδω θα ηθελα μια ολοκληρωμενη και τεκμηριωμενη απαντηση.
Ειδα με τα ματια σε Αγγκλοκρατουμενο νησι της Ελλαδας πληρης απαξιωση σε Ελληνες
και αυτο με γεμισε αρνητικη ενεργεια σε φαση να μην παω καν να την πεσω σε καμια.
Δευτερον ειδα 2 παλικαρια να εχουν χωθει και να χουν πιασει συζητηση με δυο ξενες (πιθανον αγγλιδες) και οταν αυτες αντιληφθηκαν απλα οτι ειναι Ελληνες γυρισαν και φυγαν.
Τριτον εχω δει εδω στο forum σε ολα τα νηματα περι διακοπων οτι οι Ξενες δεν γουσταρουν Ελληνες χωρις καμια εξηγηση λες και ειναι κατι δεδομενο κατι που ειναι πολυ απογοητευτικο εως στεναχωρο....
Ελπιζω εμπειρα μελη του forum Να δωσουν μια ολοκληρωμενη απαντηση στο θεμα
Ευχαριστω.
Από την εμπειρία μου στα Μάλια δύο τρις φορές που πήγα είδα ότι είναι προθήμες στο χαβαλε και στην κουβέντα...αλλά πάντα προτιμούσαν Άγγλους ίσως γιατί θα είχαν βρίσκονταν στην πατρίδα τους αλλά σε άλλα μέρη όπως Σαντορίνη Σέριφο Νάξο που έκανα διακοπές θέλαν μόνο Έλληνες...

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96

Καλά και τότε βλακειες λέγανε.. Γαμαγανε καμία φινλανδεζα η γερμανιδα γιαγιά 50χρονων και εσύ το άκουγες κια νόμιζες ότι γαμισα ε κανένα 20χρονο μοντελο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από την εμπειρία μου στα Μάλια δύο τρις φορές που πήγα είδα ότι είναι προθήμες στο χαβαλε και στην κουβέντα...αλλά πάντα προτιμούσαν Άγγλους ίσως γιατί θα είχαν βρίσκονταν στην πατρίδα τους αλλά σε άλλα μέρη όπως Σαντορίνη Σέριφο Νάξο που έκανα διακοπές θέλαν μόνο Έλληνες...
Έλληνες τυπε καμία δε θέλει μέχρι και οι αλβανιδες κοιτάνε να δούνε άμα έχει λεφτά ο Έλληνας, αΜα δενε χει λεφτά εννοείτε θα προτιμήσουν Αλβανό..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μη νομίζεις Ρόδο έχει καλά μουνέτα.Εχει και μίξεις ελληνοσουηδικές,ελληνοαγγλικές,ελληνογερμανικές μερικές φορές εντυπωσιάζεσαι.Ο άλλος που έχει ένα εφταράκι Ελληνίδα δεν το ριψοκινδυνεύει για 4-5 τουρίστριες που θα γαμήσει τη σεζόν.
Τι να γαμισου οι ροδιτες ρε μαν, οι τύποι είναι μιλάμε για το σεφερλη.. Είναι σινδιασμος ασχιμιας και χαζομάρας.. Το κερασάκι στη τούρτα ότι μιλάνε με ένα ακσεντ σαν καθιστεριμενοι ένα πράμα.. Εχουνε λεφτά βεβεα, αλλά αφτο είναι το μόνο θετικό που έχουνε.. ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.740
Πόντοι
3.656
Καλά και τότε βλακειες λέγανε.. Γαμαγανε καμία φινλανδεζα η γερμανιδα γιαγιά 50χρονων και εσύ το άκουγες κια νόμιζες ότι γαμισα ε κανένα 20χρονο μοντελο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έλληνες τυπε καμία δε θέλει μέχρι και οι αλβανιδες κοιτάνε να δούνε άμα έχει λεφτά ο Έλληνας, αΜα δενε χει λεφτά εννοείτε θα προτιμήσουν Αλβανό..

Γαμούσαν και καλές

Δες στην προηγούμενη σελίδα τη γυναίκα του Σφακιανάκη.Υπήρχε περίπτωση να βρει κανεις τέτοια στην Ροδο και την Κω;

Επίσης και άλλοι που έχουν παντρευτεί Σκανδιναβές,τους βλέπεις αυτοί μαύροι,τα παιδιά τους ξανθά.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.599
Πόντοι
11.445
Είχες πάει για σπουδες γραμματιζουμενο σιπταρι?
:tooth: :tooth:Μιλανε και τα σκιπταρια που οπου πανε στην Αγγλια λενε οτι ειναι Ελληνες , μεχρι να πεσουν σε Ελληνα και να αρχισουν τα γελια , γιατι ντρεπονται να πουνε οτι ειναι Αλβανοι κλεφτρονια ...:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom