Νέα

Γιατί οι ξένες στα νησιά αποφεύγουν τους Έλληνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ahortagos141
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Πλέον για Έλληνα το να γαμήσει βορειοευρωπαία είναι Mission impossible.Μόνο αν δουλεύει σε κανα μπιτσόμπαρο και πάλι...αν

Τίποτα Βαλκάνιες,τίποτα Ρωσίδες μιλφ,τίποτα Ασιάτισες,μέχρι εκεί είμαστε
Ρωσίδες μιλφ πάντως δεν με χαλάνε καθολου ???
Αυτες κυνηγάω πάνω απ ολα
Αν και τα αγγλικά τους ειναι χάλια

OP
OP
A

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Οχι δεν έτυχε φιλε ειναι αυτο που σου λεω οτι έρχονται γκρουπάκια
Εχω παει και εγω με γκρουπ Ελλήνων εξωτερικό και ηταν ακριβώς το ίδιο από το αεροδρόμιο εδώ στην αθηνα ήδη ξεκίνησαν τα καμάκια
Όποτε στο εξωτερικό που πηγαίναμε σε κλαμπς ξέραμε ήδη ποια ειναι δικιά μας
Και προφανώς όταν της την έπεφτε ένας Ιταλός την τραβάγαμε κοντά μας να δείξουμε οτι είμαστε μαζί
Η από μόνη της ερχόταν κοντά μου για μα δείξει οτι ειναι μαζί μου
Ειναι μεγάλη συζήτηση πραγματικα
Σιγουρα πάντως αν θες τοσο πολυ μα ρίξεις Αγγλίδα θα την ρίξεις
Και Οχι μονο Αγγλίδα αλλα γενικα οποιαδήποτε εθνικότητα
Απλα θελει κυνήγι
Δυστυχώς η ευτυχώς στις μερες μας παιζει μεγάλο ρόλο και τα σοσιαλ
Αν εχεις ενα ωραιο προφίλ στο ινστα με ωραίες φωτο
Όταν ανταλλάξετε ινστα και δει τις φωτο σου θα γουστάρει πιο πολυ
Φιλε οταν ξεκινησα το νημα και ζητησα μια ολοκληρωμενη απαντηση
ησουν ακριβως αυτο που ζητησα σε ολα τα θεματα
Αυτο για το Insta Να σκεφτεις δεν ειχα φτασει καν να μου περναει απ το μυαλο
οτι ισως παιζει ενα ρολο
ειδικα και αυτο με του group ισχυει100%
στο ξενοδοχειο που μειναμε ηταν ολοκληρο group
που και αυτες ηταν λες και κρατουσαν αποστασεις ασφαλειας απο μας
περναγες απο διπλα και εσκυβαν το κεφαλι...
Κατι αλλες που ηρθαν μονες τους δειχναν πιο φιλικες

OP
OP
A

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Πλέον για Έλληνα το να γαμήσει βορειοευρωπαία είναι Mission impossible.Μόνο αν δουλεύει σε κανα μπιτσόμπαρο και πάλι...αν

Φιλε ολες αυτες που ειπες Ρωσιδες βουλγαρες κ.λ.π.
σε εξωτερικη εμφανιση ειναι 10 φορες καλυτερες
δεν ξερω γιατι το λες αρνητικα
Απλα μιλαω για τις αγγλιδες γιατι σου βγαζουν αυτο το ''ξεφτιλισμενη καριολα''
για αυτο θελω να μπω σε αγγλιδα
Οι Βαλκανιες μου φαινοταν πολυ πιο σοβαρες γκομενες

• Like
Αντιδράσεις: 69fil

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Ειναι αψυχολόγητες φιλε μου
Άσε τις ξένες στα νησιά και ψάξτε Ελληνίδες
Αν θες ξένη να πας στα μέρη τους
Όταν πας στα δικά τους τα μέρη ειναι πιο ελεύθερες
Νιώθουν μια ασφάλεια στα μέρη τους
Έτσι πιστευω με αυτα που εχω ζήσει

• Like
Αντιδράσεις: azurus
OP
OP
A

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Να σαι καλα ρε δικε μου Ευχαριστω.!
Να σε ρωτησω κατι ακομα? επειδη εχω το κακο να πιανομαι απ την λεξη
στα μερη τους λες.
απ την εμπειρια σου
ποιος ειναι ο πιο κομπλε προορισμος για διακοπες στην Ευρωπη απο γκομενικης αποψης?
Οχι να δω ωραιες γυναικες απλα να ειναι ενας μερος ανοιχτο με τους ξενους για αυτους ανθρωπους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656

Το αντίθετο απ'την ελλεεινίδα δηλαδή

Στα μέρη της παρθένα,κι όταν φεύγει...μπαίνουν τρένα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.854
Πόντοι
216

Ρε Sadman για εσένα τα πάντα είναι Mission impossible. Αφού ακόμα και στα καφέ που πας να ζητήσεις καφέ η γκόμενα που δουλεύει σου λέει πριν ανοίξεις το στόμα σου "ΟΧΙ".:2funny:

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Να σαι καλα ρε δικε μου Ευχαριστω.!
Να σε ρωτησω κατι ακομα? επειδη εχω το κακο να πιανομαι απ την λεξη
στα μερη τους λες.
απ την εμπειρια σου
ποιος ειναι ο πιο κομπλε προορισμος για διακοπες στην Ευρωπη απο γκομενικης αποψης?
Οχι να δω ωραιες γυναικες απλα να ειναι ενας μερος ανοιχτο με τους ξενους για αυτους ανθρωπους
Για εμενα Ιμπιζα
Αξέχαστο ταξίδι και λόγο κορονοϊού δεν εχω ξανα παει δυστυχώς

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Παιδια εδω θα ηθελα μια ολοκληρωμενη και τεκμηριωμενη απαντηση.
Ειδα με τα ματια σε Αγγκλοκρατουμενο νησι της Ελλαδας πληρης απαξιωση σε Ελληνες
και αυτο με γεμισε αρνητικη ενεργεια σε φαση να μην παω καν να την πεσω σε καμια.
Δευτερον ειδα 2 παλικαρια να εχουν χωθει και να χουν πιασει συζητηση με δυο ξενες (πιθανον αγγλιδες) και οταν αυτες αντιληφθηκαν απλα οτι ειναι Ελληνες γυρισαν και φυγαν.
Τριτον εχω δει εδω στο forum σε ολα τα νηματα περι διακοπων οτι οι Ξενες δεν γουσταρουν Ελληνες χωρις καμια εξηγηση λες και ειναι κατι δεδομενο κατι που ειναι πολυ απογοητευτικο εως στεναχωρο....
Ελπιζω εμπειρα μελη του forum Να δωσουν μια ολοκληρωμενη απαντηση στο θεμα
Ευχαριστω.
το ειχα ζήσει πολυ παλια αυτο στη κω,και στη κερκυρα που ειχα πάει 2 καλοκαιρια νομιζω ειναι γκρουπάκια,και η μπαλα παιζεται εκει μεταξύ τους.Στη κυπρο ομως που ειχε πολλες ρωσίδες,εδειχναν να γουστάρουν

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Τύπε πρίν 2 καλοκαίρια νάουσα Πάρος,2 μωράκια Ιταλίδες με ρωτούσαν αν είμαι έλληνας γιατί τους μιλούσα γερμανικά.Εν τέλει μου είπαν οτι έχει πέσει ban στους γκρέκους γιατί κάνουν μαλακίες στα ποτά και συμπεριφορά σκατά.Οπότε γενικά έχει πέσει σήμα μακριά απο τα ντόπια καμάκια απο τις ξένες!!Αλλά μην πτοήσε πάντα θα υπάρχει κάποια που θα σε περιμένει με το όνομα Μαρία..παλάμη!!!

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
περασμενα μεγαλεια μαγκες το καμακι που ξεραμε εμεις οι παλιοτεροι 45 με 55 εχει πεθανει εδω και 2 δεκαετιες αλλαξαν οι εποχες αλλαξαν κι οι γκομενες στην εποχη μου βαζαμε στοχο απο εικοσι και πανω ολο το καλοκαιρι αγγλιδες οι πιο ευκολες σουηδεζες φιλανδεζες ολλανδεζες και χρυσα αουτσαιντερ οι γερμανοαυστριακες και μιλαμε για μουναρες οχι τα ανορεξικα σκιαχτρα που κυκλοφορουν σημερα οι παλιοι θα τα θυμουνται χρυσες εποχες που περασαν ανεπιστρεπει δυστηχως

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Παιδια εδω θα ηθελα μια ολοκληρωμενη και τεκμηριωμενη απαντηση.
Ειδα με τα ματια σε Αγγκλοκρατουμενο νησι της Ελλαδας πληρης απαξιωση σε Ελληνες
και αυτο με γεμισε αρνητικη ενεργεια σε φαση να μην παω καν να την πεσω σε καμια.
Δευτερον ειδα 2 παλικαρια να εχουν χωθει και να χουν πιασει συζητηση με δυο ξενες (πιθανον αγγλιδες) και οταν αυτες αντιληφθηκαν απλα οτι ειναι Ελληνες γυρισαν και φυγαν.
Τριτον εχω δει εδω στο forum σε ολα τα νηματα περι διακοπων οτι οι Ξενες δεν γουσταρουν Ελληνες χωρις καμια εξηγηση λες και ειναι κατι δεδομενο κατι που ειναι πολυ απογοητευτικο εως στεναχωρο....
Ελπιζω εμπειρα μελη του forum Να δωσουν μια ολοκληρωμενη απαντηση στο θεμα
Ευχαριστω.
Μα εδώ οι ελλιναρες λένε γαμανε δεκάδες ξένες στα νησια??.. Και εγώ Ρόδο τα ίδια είχα δει, οι Ρωσίδες έχουν γκόμενο Ρώσο,οι ολλανδες ολλανδο και οι σκανδιναβεε Σκανδιναβία.. Εδώ που τα λέμε είναι και ωραίοι άντρες οι βόρειοι, γιμνασμενοο, ψηλοί, ξανθοί και καστανοι, αντικειμενικά οι Έλληνες είναι 2 κατιγοριες πιο κάτω σαν ομορφιά..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μεμονωμενα περιστατικα δε μπορουν να γινουν ο κανονας τυπε μου
Στο Φαληρακι της Ροδου πριν 10 χρονια γαμουσες αγγλακια αν εκανες μια νορμαλ πεστικη

Γενικα εχει να κανει τι τυπο πεσιματος κανεις και φυσικα σε τι γκομενες απευθυνεσαι

Καλο να τις πετυχαινεις μετα το δευτερο ποτο,να χτιζεις μια αλφα οικειοτητα και να χτυπας ευθεως την καταλληλη στιγμη.
Το ξεμοναχιασμα ειναι η κινηση ματ και οχι να ξεκωλωνεσαι στα κερασματα η τους χωρους...
Καλά οι ροδιτες μεγάλα παλτά.. Ούτε οι ντοπιες δεν τους καθοντε.. Οι ροδιτισες όλες αλβανούς και ρωσοποντιους από βόρεια Ελλάδα έχουνε για γαμια δες, κι εποο από λαρισα???

OP
OP
A

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Αρα στην ερωτηση μου
το οτι μας αποφευγουν ισχυει η οχι?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Μα εδώ οι ελλιναρες λένε γαμανε δεκάδες ξένες στα νησια??.. Και εγώ Ρόδο τα ίδια είχα δει, οι Ρωσίδες έχουν γκόμενο Ρώσο,οι ολλανδες ολλανδο και οι σκανδιναβεε Σκανδιναβία.. Εδώ που τα λέμε είναι και ωραίοι άντρες οι βόρειοι, γιμνασμενοο, ψηλοί, ξανθοί και καστανοι, αντικειμενικά οι Έλληνες είναι 2 κατιγοριες πιο κάτω σαν ομορφιά..

Αυτό είναι το κακό,όλες έρχονται πλέον με γκόμενο.Ενώ οι μανάδες τους ερχόντουσαν γυναικοπαρέες λυσσασμένες για πούτσα.Τώρα ούτε οι χοντροαγγλίδες δεν κάθονται :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: fil69

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Όλα σχετικά εμένα γνωστός μου στη Μύκονο έφαγε 8 μουνια και μάλιστα παρτουζε με ένα φίλο του μια Γερμανίδα και μου είχε στείλει και φωτό .
Η συγκεκριμένη φοβερό μουνι εγώ εάν την είχα δεν θα την έδινα για παρτουζα . Για την οποία είχα παίξει και μαλακια κιόλας

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Τύπε οι ροδίτες είναι Τα καθυστέρια.Το χειμώνα που είναι αποκλεισμένοι στο νησί επειδή είναι γαμίκουλες και δεν βρίσκουν τίποτα να γαμήσουνε, γαμιούνται μεταξύ τους αδερφό ξαδέρφια θείτσες,θείοι και οι μισοί είναι καθυστέρια και γιωτάδες.Οι φάτσες τους δε κάτι σαν τον βαλάντη όλοι..!!!

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
Αν ξέρεις καλα Αγγλικα...μπορεις να το παίξεις και ξένος αμα θες. Εχω φορτώσει αρκετές φορές ετσι, βεβαία ηταν Ελληνίδες αλλα κλαιν μαιν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom