Νέα

Γιατί οι ξένες στα νησιά αποφεύγουν τους Έλληνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ahortagos141
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Μα εδώ οι ελλιναρες λένε γαμανε δεκάδες ξένες στα νησια??.. Και εγώ Ρόδο τα ίδια είχα δει, οι Ρωσίδες έχουν γκόμενο Ρώσο,οι ολλανδες ολλανδο και οι σκανδιναβεε Σκανδιναβία.. Εδώ που τα λέμε είναι και ωραίοι άντρες οι βόρειοι, γιμνασμενοο, ψηλοί, ξανθοί και καστανοι, αντικειμενικά οι Έλληνες είναι 2 κατιγοριες πιο κάτω σαν ομορφιά..

Μάλλον ΔΕΝ έχεις δει το μέσο όρο του bou γι'αυτό το λες!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Παιδια εδω θα ηθελα μια ολοκληρωμενη και τεκμηριωμενη απαντηση.
Ειδα με τα ματια σε Αγγκλοκρατουμενο νησι της Ελλαδας πληρης απαξιωση σε Ελληνες
και αυτο με γεμισε αρνητικη ενεργεια σε φαση να μην παω καν να την πεσω σε καμια.
Δευτερον ειδα 2 παλικαρια να εχουν χωθει και να χουν πιασει συζητηση με δυο ξενες (πιθανον αγγλιδες) και οταν αυτες αντιληφθηκαν απλα οτι ειναι Ελληνες γυρισαν και φυγαν.
Τριτον εχω δει εδω στο forum σε ολα τα νηματα περι διακοπων οτι οι Ξενες δεν γουσταρουν Ελληνες χωρις καμια εξηγηση λες και ειναι κατι δεδομενο κατι που ειναι πολυ απογοητευτικο εως στεναχωρο....
Ελπιζω εμπειρα μελη του forum Να δωσουν μια ολοκληρωμενη απαντηση στο θεμα
Ευχαριστω.

ΜΗΝ το ψάχνεις φιλαράκι!
Το θέμα είναι πως τα τελευταία χρόνια πάνε σύννεφο οι βιασμοί στα ελληνικά νησιά και από πάνω ΔΕΝ παίρνουν και καμιά αποζημίωση πλέον...
Οπότε έχουν ξυπνήσει κι αυτές!
Γι'αυτό έρχονται δασκαλεμένες πριν καν μπουν στο αεροπλάνο για Ελλαδιστάν!
* Πολύ πιο εύκολα τις γαμάς πλέον στις χώρες τους παρά στο Ελλάντα.
Όπως ανέφεραν πολύ ορθά κι άλλα μέλη οι περισσότερες πλέον έρχονται με γκόμενο.
Μπαζάκια που ψάχνονται.. να πεις πως έριξα τουρίστρια υπάρχουν παντού...
Αναμφίβολα υπάρχουν κι εξαιρέσεις.. Απλά αλλάζουν οι εποχές με τα κοινωνικά δίκτυα κτλ.
Έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό η διάθεση για φλερτ κτλ.
ΟΛΟΙ μ'ένα γαμωκινητό στο χέρι.. μετά τί ψάχνεις;;;;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Μηπως εχεις μπακα ???

Ena na ksereis, mh dei nea eurwpaia kopela antra me koilia...... kalytera na thn skotoseis para na paei me xontro

Υπέρβαροι και αγύμναστοι πάνω από τους μισούς Έλληνες

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Οι Ελληνιδες δεν σας κάθονται και κλαιγεστε επί 15 χιλιάδες σελίδες.
Τώρα και νήμα για να κλαίγεστε επειδή δεν σας κάθονται οι ξένες.
Και όχι όποιες όποιες ξένες, οι μεθυσμένες πουτανοαγγλίδες!

Αλλά όταν λέω εγώ ότι έχετε γυναικοδιώχτη γίνομαι κακός...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Μια χαρά γαμιουνται όλες τους, οι μισοί Σουηδοί που είπατε είναι τρυπιοι, αν είστε αμεα και δεν ξέρετε ούτε τα βασικά, είναι πιθανό να πάτε κατηγορουμενοι ακόμα και για βιασμό.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Οι Ελληνιδες δεν σας κάθονται και κλαιγεστε επί 15 χιλιάδες σελίδες.
Τώρα και νήμα για να κλαίγεστε επειδή δεν σας κάθονται οι ξένες.
Και όχι όποιες όποιες ξένες, οι μεθυσμένες πουτανοαγγλίδες!

Αλλά όταν λέω εγώ ότι έχετε γυναικοδιώχτη γίνομαι κακός...
Ετσι ειναι ρε φιλε, υπαρχουν ορισμενοι αντρες οι οποιοι δεν εμαθαν ποτε πως να πλησιασουν μια γυναικα (και εννοειται θα φας και μπολικες χυλοπιτες στο δρομο για το κρεβατι) και νομιζουν οτι ολες θελουν λεφτα και κοιλιακους κτλ, οποτε για να κανει η αλεπου κρεμασταρια οσα δεν φτανει, τις βαφτιζουν με οτι απωθημενη ταμπελα υπαρχει και σου λενε οτι το προβλημα το εχει η γκομενα που δεν μας καθεται, και οχι εμεις που δεν γαμαμε ουτε με αιτηση στο κεπ.

Δεν το χωραει το μυαλο τους οτι οι γυναικες διψανε για πουτσα με την ιδια διψα που εχουμε εμεις για το μουνι, και οπως εμεις γαμαμε οτι βρουμε μεθυσμενοι ετσι κι αυτες ρουφανε οτι εξεχει μεθυσμενες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Εγω δεν εχω παει Ροδο δυστυχως, αλλα εχω παει Ζακυνθο, Σαντορινη, Ιο, Μυκονο, Κερκυρα, Κω, και Κρητη....περισσοτερες φορες απ'οσες μπορω να μετρησω στα δαχτυλα.
Και εχω να πω αυτο.
Οι Αγγλιδες, οχι αν γινουν σκουπιδια απο αλκοολ, αλλα και απλα μεθυσμενες να ειναι, αμα δεν εισαι κουασιμοδος (ειλικρινα εχουν τα χαμηλοτερα στανταρ της ευρωπης σε θεμα απαιτησεων), ανοιγουν ολες τις τρυπες τους στη μεση του δρομου να τις γαμησεις, και μετα πανε να φανε τιποτα πατατες τηγανητες και υπνο.

-τι εκανες σημερα, θα την ρωτησει η φιλη της
-ρουφηξα ενα πουτσο στην τουαλετα και μετα εφαγα μακντοναλντς
-ελα ρε, εχει μακντοναλντς; που;

Οποιος εχει επισκεπτει το μεταμεσονυκτιο Λονδινο (ΠΣΚ), ξερει οτι οι Αγγλοι μετα τα 3-4 ποτα εχουν υπο του μηδενος αναστολες στο σεξ. Ολοι με ολους, ξιφομαχιες, ψαλιδια, τρενα, και παντου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Παιδια εδω θα ηθελα μια ολοκληρωμενη και τεκμηριωμενη απαντηση. Ευχαριστω.
Τυπε οτι πεταει δεν τρωγεται. Το καμακι ειναι τεχνη και συνδυασμος πολλων αρετων. Και αρκετων χρονων εμπειριας. Δεν ειναι, ξερω λιγα αγγλικα ή επειδη μου ειπαν ειμαι ωραιος άρα βουρ στον πατσα. Πχ. Ενα οπλο και μια φορμα παραλλαγης δεν αρκουν για να γινει καποιος κυνηγος. Θελει αντοχες και επιμονη. /Υγ. Εαν συντρεχουν ολες οι παραπανω αρετες και βλεπεις οτι δεν εχεις επιτυχια σε μια εθνικοτητα το γυριζεις και πας σε αλλη. Καποια στιγμη καπου θα κατσει η μπιλια. :sunglasses:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 87

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Εγω δεν εχω παει Ροδο δυστυχως, αλλα εχω παει Ζακυνθο, Σαντορινη, Ιο, Μυκονο, Κερκυρα, Κω, και Κρητη....περισσοτερες φορες απ'οσες μπορω να μετρησω στα δαχτυλα.
Και εχω να πω αυτο.
Οι Αγγλιδες, οχι αν γινουν σκουπιδια απο αλκοολ, αλλα και απλα μεθυσμενες να ειναι, αμα δεν εισαι κουασιμοδος (ειλικρινα εχουν τα χαμηλοτερα στανταρ της ευρωπης σε θεμα απαιτησεων), ανοιγουν ολες τις τρυπες τους στη μεση του δρομου να τις γαμησεις, και μετα πανε να φανε τιποτα πατατες τηγανητες και υπνο.

Οποιος εχει επισκεπτει το μεταμεσονυκτιο Λονδινο (ΠΣΚ), ξερει οτι οι Αγγλοι μετα τα 3-4 ποτα εχουν υπο του μηδενος αναστολες στο σεξ. Ολοι με ολους, ξιφομαχιες, ψαλιδια, τρενα, και παντου.
Αυτό ακριβώς σύμφωνο με τον αγωνιστή εδώ τον παπαροτριφτουλα δηλαδή ρε μάγκες μήπως να κοιταγατε τους εαυτούς σας όσοι έχετε αυτό το θέμα και όχι τις άλλες γιατί και εγώ πιστεύω ότι εσείς έχετε το θέμα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Και εχω να πω αυτο.

Ακριβως αυτο. Οποιος δυσκολευεται να φαει Αγγλιδες, σιγουρα καποιο γενικοτερο προβλημα υπαρχει. Μιλαμε για γκομενες που μετα απο 3-4 ποτα ξεβρακωνονται μονες τους στο δρομο.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Οι Αγγλίδες γενικα δεν μας γουστάρουν για διάφορους λόγους
Πρώτον γιατί είμαστε σκουρόχρωμοι και αυτες γουστάρουν τους μελαμψούς γαλανομάτες
Δεύτερον έχουν γενικα ενα τουπέ μέσα τους
Τρίτον μας αποφεύγουν γιατί ξέρουν οτι θελουμε απλα να τις γαμησουμε ?

με τα πολλα γαμησετα
Εχω σπουδάσει εξωτερικό και τα ειχα με μια μουναρα Αγγλίδα
Πάνω κάτω μπορω να καταλάβω
:2funny: :2funny: τυπε που σπουδασες ? μηπως Λονδινο που δεν εχει Αγγλιδες . Κανονας στα κλαμπσ οι Αγγλιδες πρωτα φευγουν με τους Αραπηδες ,μετα με σκουροχρομους , τελος με τη φαρα τους ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Ακριβως αυτο. Οποιος δυσκολευεται να φαει Αγγλιδες, σιγουρα καποιο γενικοτερο προβλημα υπαρχει. Μιλαμε για γκομενες που μετα απο 3-4 ποτα ξεβρακωνονται μονες τους στο δρομο.

Αυτά μόνο στην Αγγλία όμως,όχι εδώ

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Για το νηματοθέτη που είναι καινούριος στο χώρο 'greek kamaki".

Γυναίκες κάτων των 30 που έρχονται για να παρτάρουν.

- Αγγλίδες:
Δεν τους λείπει το σεξ. Αυτό που τους λείπει είναι το να πάνε σε μια χώρα που όλα είνια μπουρδέλο, δεν υπάρχουν νόμοι, δε σου ζητάνε ταυτότητα για να μπεις στο κλαμπ, σερβίρουν αλκοόλ σε όλους, ούτε ωράρια, ούτε αστυνομία ,αυτά ζητάνε στην Ελλάδα. Δεν ψάχνουν ούτε σοβαρή σχέση, ούτε φραγκάτο γκόμενο όπως οι Ρωσίδες. Επειδή ταξιδεύουν σε γκρουπ τις τρώνε οι συμπατριώτες που έρχονται μαζί. Επίσης η μέση Αγγλίδα δεν θεωρεί πρότυπο ομορφιάς τον Έλληνα ή το Βαλκάνιο γενικότερα. Περισσότερο εντυπωσιάζεται από Ισπανούς ή Νοτιοαμερικάνους ή Αμερικανοκαναδούς. Και κάποιες από τη μαύρη φυλή. Παρόλα αυτά αν θες να την πέσεις , ή θα κάνεις κονέ με την παρέα, ή φρόντισε να κάνεις αστεία και χορούς όπως κάνον οι Άγγλοι. Για αυτές το καμάκι στις διακοπές σίγουρα δεν είναι αυτό που εννοούν οι Έλληνες.
Για να βρεις Αγγλίδα 3 είνια τα party towns στην Ελλάδα: Φαληράκι (Ρόδος), Λαγανάς (Ζάκυνθος) και Μάλια (Κρήτη). Καθόλου τυχαίο ότι εκεί πηγαίνουν μόνο Άγγλοι.

- Υπόλοιπο Δυτικής Ευρώπης:
Λίγο πολύ τα ίδια. Συνήθως έρχονται σε γκρουπ και έχουν άλλα πρότυπα ομορφιάς. Το γυμναστήριο που ρίχνει ένας Σκανδιναβός με τίποτα δεν το κάνει ο μέσος Έλληνας. Πιο συγκρατημένες στη διασκέδαση σε σχέση με τις Αγγλίδες ,περισσότερο του μπλα μπλα, αλλά και πάλι πρέπει να έρθεις κοντά στα ενδιαφέροντά τους, στην κουλτούρας τους για να τις πλησιάσεις. Με τίποτα μην το παίξεις ματσίλα, του τύπου να κεράσω ,να σου ανοίξω την πόρτα, σίγουρη αποτυχία. Και κυρίως μην πηγαίνεις σαν λιγούρι.

- Ρωσίδες /Πολωνές /Βαλτική
Εδώ είμαστε. Αυτές ναι ,έρχονται για να γαμηθούν με Έλληνες. Θεωρούν τους Έλληνες από τους πιο ωραίους άντρες, θέλουν να τις κυκλοφορήσεις και να ξοδεύεις, αγγλικά έτσι και έτσι, σαφέστατα πάντως πιο εύκολες για ένα μέσο Έλληνα. Ειδικά κάτι χωρισμένες που έρχονται μόνες τους διακοπές, προσωπικά το καλύτερό μου. Κυρίως με τέτοιες ασχολούμαι.

Για το καμάκι γενικότερα:
- Όχι ελληνικά, όχι ζεϊμπεκιές και τσιφτετέλια, όχι τσιγγουνιές.
- Ναι στο χορό, αν δε σου βγαίνει άστο αλλά μειώνεις τις πιθανότητές σου.
- Το tinder βοηθάει
- Ιδανικό να πηγαίνεις με ένα ακόμη άτομο για να χτυπάτε και δυάδες. Αν πηγαίνεις μόνος σου αυτές που έχουν φιλες ισως να μη σε πλησιάσουν
- Κοίτα να ξέρεις και τίποτα απο δυτική κουλτούρα, να έχεις δει καμιά σειρά, να ακούς ξένη μουσική ,καλό είναι να έχεις ταξιδέψει ,να έχετε και κάτι να πείτε
- Κάνε κονέ με προσωπικό σε τουριστόμπαρα ,αυτοί είναι που γαμάνε και όσοι δουλεύουν σε ξενοδοχεία
- Μη ντύνεσαι κυριλέ για να πας σε τουριστόμπαρα θα γελάνε μαζι σου και οι χαρτοπετσέτες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Αγγλιδα θα προτιμησει εκ του φυσικού εναν πρωτόγονο βλαχο ή εναν Αλβανο για σκληρά γαμησια.Δε θέλουν ντελικατους,ευγενεις,ντροπαλους,τζιτζιφιογκους,Ιταλους κτλ αλλα πρωτόγονο αυθεντικό στυλ χωριού.
Οι Σλαβες προτιμανε πιο κυριλέ μεσογειακους.Οι Πολωνεζες συνήθως γουσταρουν γυμνασμενους μαυριδερους τριανταρηδες με baby face ή ό,τι ναναι,οι Τσεχες πιο αρρενωπους κλασσικους μεσογειακους οι Ρωσιδες μεγαλυτερους πιο ασπρους,κυριλέ και με χρήμα,το σώμα δεν τις απασχολεί ιδιαίτερα.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Η Αγγλιδα θα προτιμησει εκ του φυσικού εναν πρωτόγονο βλαχο ή εναν Αλβανο για σκληρά γαμησια.Δε θέλουν ντελικατους,ευγενεις,ντροπαλους,τζιτζιφιογκους,Ιταλους κτλ αλλα πρωτόγονο αυθεντικό στυλ.

Κάτι τέτοιο δηλαδή

PeskyMiniatureFlies-size_restricted.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom