Νέα

Γιατί οι ξένες στα νησιά αποφεύγουν τους Έλληνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ahortagos141
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ας πούμε ενα μαυριδερο ξερακιανο μπρατσετο Ελληνα με φάτσα Robbin Williams.Κυριως τις αρέσουν οι μικτοι μιξη Ελληνα,Αγγλιδας π.χ. οχι οι καθαροι Έλληνες.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686
Αν δεν μπορείτε να γαμησετε μια βρωμοαγγλιδα ,τις μεγαλύτερες μπαζολες του κοσμου που έχουν τους Αγγλους τους μεγαλύτερους πουστηδες του κόσμου τότε δεν γαματε τίποτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο ήχος του κλαρινου δεν τους αρέσει καθόλου.Τον θεωρουν μουσικη γυφτων.Ειδικα ιι Τσεχες αγανακτουν.Το μπουζούκι κατι κανει αλλα με Ουκρανες κτλ.Γενικα καλυτερα αμερικανικη ποπ ή δικα τους ρωσικα,πολωνικα κτλ τραγούδια.Πο λλες Πολωνεζες δεν ενθουσιαζονται με το ντισκο πολο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.745
Πόντοι
3.656
Ας πούμε ενα μαυριδερο ξερακιανο μπρατσετο Ελληνα με φάτσα Robbin Williams.Κυριως τις αρέσουν οι μικτοι μιξη Ελληνα,Αγγλιδας π.χ. οχι οι καθαροι Έλληνες.

Παλιά αν έμοιαζες πχ σαν τον Νότη,δες τί έβγαζες.

kili3.jpg

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.719
Πόντοι
1.071
Για το νηματοθέτη που είναι καινούριος στο χώρο 'greek kamaki".

Γυναίκες κάτων των 30 που έρχονται για να παρτάρουν.

- Αγγλίδες:
Δεν τους λείπει το σεξ. Αυτό που τους λείπει είναι το να πάνε σε μια χώρα που όλα είνια μπουρδέλο, δεν υπάρχουν νόμοι, δε σου ζητάνε ταυτότητα για να μπεις στο κλαμπ, σερβίρουν αλκοόλ σε όλους, ούτε ωράρια, ούτε αστυνομία ,αυτά ζητάνε στην Ελλάδα. Δεν ψάχνουν ούτε σοβαρή σχέση, ούτε φραγκάτο γκόμενο όπως οι Ρωσίδες. Επειδή ταξιδεύουν σε γκρουπ τις τρώνε οι συμπατριώτες που έρχονται μαζί. Επίσης η μέση Αγγλίδα δεν θεωρεί πρότυπο ομορφιάς τον Έλληνα ή το Βαλκάνιο γενικότερα. Περισσότερο εντυπωσιάζεται από Ισπανούς ή Νοτιοαμερικάνους ή Αμερικανοκαναδούς. Και κάποιες από τη μαύρη φυλή. Παρόλα αυτά αν θες να την πέσεις , ή θα κάνεις κονέ με την παρέα, ή φρόντισε να κάνεις αστεία και χορούς όπως κάνον οι Άγγλοι. Για αυτές το καμάκι στις διακοπές σίγουρα δεν είναι αυτό που εννοούν οι Έλληνες.
Για να βρεις Αγγλίδα 3 είνια τα party towns στην Ελλάδα: Φαληράκι (Ρόδος), Λαγανάς (Ζάκυνθος) και Μάλια (Κρήτη). Καθόλου τυχαίο ότι εκεί πηγαίνουν μόνο Άγγλοι.

- Υπόλοιπο Δυτικής Ευρώπης:
Λίγο πολύ τα ίδια. Συνήθως έρχονται σε γκρουπ και έχουν άλλα πρότυπα ομορφιάς. Το γυμναστήριο που ρίχνει ένας Σκανδιναβός με τίποτα δεν το κάνει ο μέσος Έλληνας. Πιο συγκρατημένες στη διασκέδαση σε σχέση με τις Αγγλίδες ,περισσότερο του μπλα μπλα, αλλά και πάλι πρέπει να έρθεις κοντά στα ενδιαφέροντά τους, στην κουλτούρας τους για να τις πλησιάσεις. Με τίποτα μην το παίξεις ματσίλα, του τύπου να κεράσω ,να σου ανοίξω την πόρτα, σίγουρη αποτυχία. Και κυρίως μην πηγαίνεις σαν λιγούρι.

- Ρωσίδες /Πολωνές /Βαλτική
Εδώ είμαστε. Αυτές ναι ,έρχονται για να γαμηθούν με Έλληνες. Θεωρούν τους Έλληνες από τους πιο ωραίους άντρες, θέλουν να τις κυκλοφορήσεις και να ξοδεύεις, αγγλικά έτσι και έτσι, σαφέστατα πάντως πιο εύκολες για ένα μέσο Έλληνα. Ειδικά κάτι χωρισμένες που έρχονται μόνες τους διακοπές, προσωπικά το καλύτερό μου. Κυρίως με τέτοιες ασχολούμαι.

Για το καμάκι γενικότερα:
- Όχι ελληνικά, όχι ζεϊμπεκιές και τσιφτετέλια, όχι τσιγγουνιές.
- Ναι στο χορό, αν δε σου βγαίνει άστο αλλά μειώνεις τις πιθανότητές σου.
- Το tinder βοηθάει
- Ιδανικό να πηγαίνεις με ένα ακόμη άτομο για να χτυπάτε και δυάδες. Αν πηγαίνεις μόνος σου αυτές που έχουν φιλες ισως να μη σε πλησιάσουν
- Κοίτα να ξέρεις και τίποτα απο δυτική κουλτούρα, να έχεις δει καμιά σειρά, να ακούς ξένη μουσική ,καλό είναι να έχεις ταξιδέψει ,να έχετε και κάτι να πείτε
- Κάνε κονέ με προσωπικό σε τουριστόμπαρα ,αυτοί είναι που γαμάνε και όσοι δουλεύουν σε ξενοδοχεία
- Μη ντύνεσαι κυριλέ για να πας σε τουριστόμπαρα θα γελάνε μαζι σου και οι χαρτοπετσέτες.
Ποιος εισαι τέλος πάντων ;;;
ο Χατζηνικολαου
Ουτε ο τερες τέτοιο ρεπορτάζ
Μα ποιος εισαι ; ?
Ωραια τα ειπα τύπε

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....εχουν αλλαξει μαλλον οι εποχες....18 μηνες εκανα στην "Μποχαλια".....2 καλοκαιρια....1986-87.
Σκαγανε τα τσαρτερ απο Πασχα και τελειωνε Σεπτεμβριο η σεζον....προσεγγισημες ολες....επεσα και σε ενα -δυο φευγατες αλλα ενταξει....
Ακομα θυμαμαι μεσα στο κλαμπ οταν χορευα με πλησιασε μια και χορευαμε παρεα.....πεσανε κατι μπλουζ και αρχισαμε το μπαλαμουτι στην πιστα....γλωσσοφιλα....καναμε ερωτα .....λαιμους να γλυφω...να με φιλαει λυσσασμενα.....χαμος.....φοραγε και ενα αρωμα τοτε...το Αναις.....εκανα να πλυθω 2 μερες....καλη της ωρα.....
Καλα να περνατε.....
υσ.ημουνα και φανταρος και μπατιρης.....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παλιά αν έμοιαζες πχ σαν τον Νότη,δες τί έβγαζες.

kili3.jpg

Αυτοι ηταν οι Κώτες,κοντοι,μαυριδεροι,με χαρακτηριστικά στρογγυλά κρανία, κατσαρομαλληδες,μαγκακια αλλά είχαν επιτυχία λένε τις παλιές εποχες.Εγω οταν πηγα Κω το 1999 δεν ειδα κατι το ιδιαίτερο απο τα καμακια.Λιγο καλυτερη ατμόσφαιρα απο Ροδο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.523
Πόντοι
27.261
αμα εισαι αρκουδιαρης και βρωμας σαν αγριογουρουνο ψοφιο, τι θες να κανουν και αυτες ? :confused:
ζακυνθο που εχω παει και εχω νταραβεριστει με ξενες, μια χαρα γινεται η δουλεια.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.742
Πόντοι
34.538
Παιδια εδω θα ηθελα μια ολοκληρωμενη και τεκμηριωμενη απαντηση.
Ειδα με τα ματια σε Αγγκλοκρατουμενο νησι της Ελλαδας πληρης απαξιωση σε Ελληνες
και αυτο με γεμισε αρνητικη ενεργεια σε φαση να μην παω καν να την πεσω σε καμια.
Δευτερον ειδα 2 παλικαρια να εχουν χωθει και να χουν πιασει συζητηση με δυο ξενες (πιθανον αγγλιδες) και οταν αυτες αντιληφθηκαν απλα οτι ειναι Ελληνες γυρισαν και φυγαν.
Τριτον εχω δει εδω στο forum σε ολα τα νηματα περι διακοπων οτι οι Ξενες δεν γουσταρουν Ελληνες χωρις καμια εξηγηση λες και ειναι κατι δεδομενο κατι που ειναι πολυ απογοητευτικο εως στεναχωρο....
Ελπιζω εμπειρα μελη του forum Να δωσουν μια ολοκληρωμενη απαντηση στο θεμα
Ευχαριστω.
Μεγαλυτερη χαζομαρα απο αυτη δεν εχω ματαδιαβασει στο Μπου..
Που το ειδες αυτο ρε φιλε?

OP
OP
A

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
186
Πόντοι
1
Αναμφίβολα υπάρχουν κι εξαιρέσεις.. Απλά αλλάζουν οι εποχές με τα κοινωνικά δίκτυα κτλ.
Έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό η διάθεση για φλερτ κτλ.
ΟΛΟΙ μ'ένα γαμωκινητό στο χέρι.. μετά τί ψάχνεις;;;;
ποσο δικιο εχεις ρε φιλε.......

OP
OP
A

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
186
Πόντοι
1
Ακριβως αυτο. Οποιος δυσκολευεται να φαει Αγγλιδες, σιγουρα καποιο γενικοτερο προβλημα υπαρχει. Μιλαμε για γκομενες που μετα απο 3-4 ποτα ξεβρακωνονται μονες τους στο δρομο.
το οτι ξεβρακωνονται δεν σημαινει οτι καθοντε με την μια σε οποιον να ειναι
εγω ειδα γενικο προβλημα στα ορια του Ρατσισμου
δεν εθεσα ολοκληρρο νημα μονο για παρτι μου επειδη εφαγα ακυρο
στη τελικη δεν εφαγα ακυρο γιατι ουτε καν προσπαθησα να την πεσω

OP
OP
A

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
186
Πόντοι
1
Για το νηματοθέτη που είναι καινούριος στο χώρο 'greek kamaki".

Γυναίκες κάτων των 30 που έρχονται για να παρτάρουν.

- Αγγλίδες:
Δεν τους λείπει το σεξ. Αυτό που τους λείπει είναι το να πάνε σε μια χώρα που όλα είνια μπουρδέλο, δεν υπάρχουν νόμοι, δε σου ζητάνε ταυτότητα για να μπεις στο κλαμπ, σερβίρουν αλκοόλ σε όλους, ούτε ωράρια, ούτε αστυνομία ,αυτά ζητάνε στην Ελλάδα. Δεν ψάχνουν ούτε σοβαρή σχέση, ούτε φραγκάτο γκόμενο όπως οι Ρωσίδες. Επειδή ταξιδεύουν σε γκρουπ τις τρώνε οι συμπατριώτες που έρχονται μαζί. Επίσης η μέση Αγγλίδα δεν θεωρεί πρότυπο ομορφιάς τον Έλληνα ή το Βαλκάνιο γενικότερα. Περισσότερο εντυπωσιάζεται από Ισπανούς ή Νοτιοαμερικάνους ή Αμερικανοκαναδούς. Και κάποιες από τη μαύρη φυλή. Παρόλα αυτά αν θες να την πέσεις , ή θα κάνεις κονέ με την παρέα, ή φρόντισε να κάνεις αστεία και χορούς όπως κάνον οι Άγγλοι. Για αυτές το καμάκι στις διακοπές σίγουρα δεν είναι αυτό που εννοούν οι Έλληνες.
Για να βρεις Αγγλίδα 3 είνια τα party towns στην Ελλάδα: Φαληράκι (Ρόδος), Λαγανάς (Ζάκυνθος) και Μάλια (Κρήτη). Καθόλου τυχαίο ότι εκεί πηγαίνουν μόνο Άγγλοι.

- Υπόλοιπο Δυτικής Ευρώπης:
Λίγο πολύ τα ίδια. Συνήθως έρχονται σε γκρουπ και έχουν άλλα πρότυπα ομορφιάς. Το γυμναστήριο που ρίχνει ένας Σκανδιναβός με τίποτα δεν το κάνει ο μέσος Έλληνας. Πιο συγκρατημένες στη διασκέδαση σε σχέση με τις Αγγλίδες ,περισσότερο του μπλα μπλα, αλλά και πάλι πρέπει να έρθεις κοντά στα ενδιαφέροντά τους, στην κουλτούρας τους για να τις πλησιάσεις. Με τίποτα μην το παίξεις ματσίλα, του τύπου να κεράσω ,να σου ανοίξω την πόρτα, σίγουρη αποτυχία. Και κυρίως μην πηγαίνεις σαν λιγούρι.

- Ρωσίδες /Πολωνές /Βαλτική
Εδώ είμαστε. Αυτές ναι ,έρχονται για να γαμηθούν με Έλληνες. Θεωρούν τους Έλληνες από τους πιο ωραίους άντρες, θέλουν να τις κυκλοφορήσεις και να ξοδεύεις, αγγλικά έτσι και έτσι, σαφέστατα πάντως πιο εύκολες για ένα μέσο Έλληνα. Ειδικά κάτι χωρισμένες που έρχονται μόνες τους διακοπές, προσωπικά το καλύτερό μου. Κυρίως με τέτοιες ασχολούμαι.

Για το καμάκι γενικότερα:
- Όχι ελληνικά, όχι ζεϊμπεκιές και τσιφτετέλια, όχι τσιγγουνιές.
- Ναι στο χορό, αν δε σου βγαίνει άστο αλλά μειώνεις τις πιθανότητές σου.
- Το tinder βοηθάει
- Ιδανικό να πηγαίνεις με ένα ακόμη άτομο για να χτυπάτε και δυάδες. Αν πηγαίνεις μόνος σου αυτές που έχουν φιλες ισως να μη σε πλησιάσουν
- Κοίτα να ξέρεις και τίποτα απο δυτική κουλτούρα, να έχεις δει καμιά σειρά, να ακούς ξένη μουσική ,καλό είναι να έχεις ταξιδέψει ,να έχετε και κάτι να πείτε
- Κάνε κονέ με προσωπικό σε τουριστόμπαρα ,αυτοί είναι που γαμάνε και όσοι δουλεύουν σε ξενοδοχεία
- Μη ντύνεσαι κυριλέ για να πας σε τουριστόμπαρα θα γελάνε μαζι σου και οι χαρτοπετσέτες.
Ευχαριστω για της πληροφοριες μυστη μου <3

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Να σαι καλα ρε δικε μου Ευχαριστω.!
Να σε ρωτησω κατι ακομα? επειδη εχω το κακο να πιανομαι απ την λεξη
στα μερη τους λες.
απ την εμπειρια σου
ποιος ειναι ο πιο κομπλε προορισμος για διακοπες στην Ευρωπη απο γκομενικης αποψης?
Οχι να δω ωραιες γυναικες απλα να ειναι ενας μερος ανοιχτο με τους ξενους για αυτους ανθρωπους
Μάλτα καλοκαίρι πιάνεις κουβέντα στις γκόμενες στα διπλανά τραπέζια.
Και όχι βρομιαρες αγγλιδες.

Σουηδεζες, Γερμανίδες, πολωνεζες, Εστονες και πόσες άλλες ευρωπαίες που μένουν μόνιμα στο νησί ή έρχονται για διακοπές.

Από τα πιο ακομπλαριστα μέρη.

Humanepicurian

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Like
14
Πόντοι
0
Γιατί ο Έλληνας κάποτε ήταν άλανος κ κατάντησε φλωρος

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
Αυτές έρχονται εδώ για να περάσουν καλά και να γαμηθουνε. Δεν ο πρόκειται ποτέ κανεις να πηδήξει με συμβουλές πήδημα τος. Κοιτα όταν βγαίνεις έξω ή στις διακοπές να περνάς καλά χαλαρά και ίσα έρθουν και τα μουνια

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι Ελληνιδες δεν σας κάθονται και κλαιγεστε επί 15 χιλιάδες σελίδες.
Τώρα και νήμα για να κλαίγεστε επειδή δεν σας κάθονται οι ξένες.
Και όχι όποιες όποιες ξένες, οι μεθυσμένες πουτανοαγγλίδες!

Αλλά όταν λέω εγώ ότι έχετε γυναικοδιώχτη γίνομαι κακός...
Εσένα τξ σου κάθετε η σούλα από το Κερατσίνι 85 κιλά? Που τη γνώρισες μέσω κύκλου, κοινής παρέας, κι έχετε κοινούς γνωστούς?? ???

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ακριβως αυτο. Οποιος δυσκολευεται να φαει Αγγλιδες, σιγουρα καποιο γενικοτερο προβλημα υπαρχει. Μιλαμε για γκομενες που μετα απο 3-4 ποτα ξεβρακωνονται μονες τους στο δρομο.
Ρε τύπε εδώ εσείς οι Έλληνες είστε αγράμματοι με τι αγγλικά θα ρίξεις τις αγγλιδες? Εγώ ενάμισι χρόνο έμεινα Αγγλία, πιο καλά αγγλικά μιλάω από ελιναρες που μενού εκεί 20χρονια..τα αγγλικά των Ελλήνων είναι επιπέδου Πακιστανού μη μας λέει και παραμιθια ότι ριχνετε αγγλιδες τωρα?

OP
OP
A

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
186
Πόντοι
1
Ρε τύπε εδώ εσείς οι Έλληνες είστε αγράμματοι με τι αγγλικά θα ρίξεις τις αγγλιδες? Εγώ ενάμισι χρόνο έμεινα Αγγλία, πιο καλά αγγλικά μιλάω από ελιναρες που μενού εκεί 20χρονια..τα αγγλικά των Ελλήνων είναι επιπέδου Πακιστανού μη μας λέει και παραμιθια ότι ριχνετε αγγλιδες τωρα?
το θεμα ειναι να μην το παιζεις οτι ξερεις αγγλικα
εγω που μιλαγα με κατι παλικαρια απο αγγλια στις διακοπες
τους ελεγα sorry for my english και μου λεγαν don't worry mate
is better than my greek.
το εκτιμανε οτι προσπαθεις!
τι παει να πει μιλας σαν πακιστανος?

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
511
Πόντοι
301
Την Καλημερα στους Φιλους....εχουν αλλαξει μαλλον οι εποχες....18 μηνες εκανα στην "Μποχαλια".....2 καλοκαιρια....1986-87.
Σκαγανε τα τσαρτερ απο Πασχα και τελειωνε Σεπτεμβριο η σεζον....προσεγγισημες ολες....επεσα και σε ενα -δυο φευγατες αλλα ενταξει....
Ακομα θυμαμαι μεσα στο κλαμπ οταν χορευα με πλησιασε μια και χορευαμε παρεα.....πεσανε κατι μπλουζ και αρχισαμε το μπαλαμουτι στην πιστα....γλωσσοφιλα....καναμε ερωτα .....λαιμους να γλυφω...να με φιλαει λυσσασμενα.....χαμος.....φοραγε και ενα αρωμα τοτε...το Αναις.....εκανα να πλυθω 2 μερες....καλη της ωρα.....
Καλα να περνατε.....
υσ.ημουνα και φανταρος και μπατιρης.....
Φίλος ,τώρα τελευταία όλα αυτά...!!!

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.260
Πόντοι
11.836
το θεμα ειναι να μην το παιζεις οτι ξερεις αγγλικα
εγω που μιλαγα με κατι παλικαρια απο αγγλια στις διακοπες
τους ελεγα sorry for my english και μου λεγαν don't worry mate
is better than my greek.
το εκτιμανε οτι προσπαθεις!
τι παει να πει μιλας σαν πακιστανος?
Και εγώ παρόμοια περίπτωση.
Δυσκολεύομουν να κατανοήσω κάποιες λέξεις και μόλις είδαν ότι προσπαθώ το ίδιο μου απάντησαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom