NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.960
- Πόντοι
- 216
και γώ είμαι μελαχροινός σου κάνω????.....xaxaxaxaxaxaxa έλεος ρε συ erevniti λίγο πιο σεμνά
μελαχρινος εισαι..μαριαννα δεν εισαι...χαχαχαχα
και γώ είμαι μελαχροινός σου κάνω????.....xaxaxaxaxaxaxa έλεος ρε συ erevniti λίγο πιο σεμνά
Μην ανησυχεις ,δεν θα στην πεσω.Εισαι ομορφη και συμπαθεστατη ,αλλα μου αρεσει το καμακι σε αγνωστες.θενκς αλλα νομιζω θα αρνηθω
εγω το λατρευω αλλα ειναι ηρεμα τα πραγματα εκει
αν γουσταρεις Μυκονο,Παρο κλπ η Σκυρος μαλλον δεν θα σου αρεσει
Μην ανησυχεις ,δεν θα στην πεσω.Εισαι ομορφη και συμπαθεστατη ,αλλα μου αρεσει το καμακι σε αγνωστες.
Αν εισαι ΑΠΛΑ στην παρεα ,οι ομορφες μελαχροινες
θα νοιωσουν την αναγκη να μας γνωρισουν σαν παρεα .Κανεις δεν θα σε καταπιεσει και μπορεις και συ να κανεις καποιες ωραιες γνωριμιες.
ε μα γι'αυτό υπάρχουν τα ριμάδια τα p.m.....αν και γενικά είμαι κατά αυτού του είδους των προσεγγίσεων.
θα συμφωνησω
οταν λες μερος εννοεις στο νησι?αν θες δωσε καμια πληροφορια με π.μ για κανα καλο μερος μιας κ ξερεις..δεν εχω θεμα με την ησυχια...μαλλον φετος θελω κατι πολυ χαλαρο...
ε μα γι'αυτό υπάρχουν τα ριμάδια τα p.m.....αν και γενικά είμαι κατά αυτού του είδους των προσεγγίσεων.
υ.γ:ο Σύλβιο χάλασε τη πιάτσα του με τις "προσκλήσεις" του στις διάφορες βίλες
οι μελαχρινες ειναι πιο ομορφες
οι ξανθιες πιο προστυχες
στερεοτυπικη και λανθασμενη αποψη
Ντροπή σου απόλυτε τύπε...και το ναταλάκι τί είναι τότε?οι μελαχρινες ειναι πιο ομορφες
οι ξανθιες πιο προστυχες
Μην ανησυχεις ,θα σε γνωρισω απο το περιβαλλον σου και οταν με συμπαθησεις ,θα σου αποκαλυψω οτι ειμαι ο συναγωνιστης απο το μπου τβ.βρε ανθρωπε μου εισαι στα καλα σου?
δεν ειναι το θεμα αν θα μου τη πεσεις αλλα το οτι ειναι εντελως κουλο να παω στο ξεκαρφωτο διακοπες με καποιον/καποιους που ουτε καν γνωριζω :S
προστυχο τυπεΝτροπή σου απόλυτε τύπε...και το ναταλάκι τί είναι τότε?
υ.γ:παρ'όλα αυτά +1 γιατί είσαι σωστός!!!!
Μην ανησυχεις ,θα σε γνωρισω απο το περιβαλλον σου και οταν με συμπαθησεις ,θα σου αποκαλυψω οτι ειμαι ο συναγωνιστης απο το μπου τβ.
Επειδη εισαι τοξοτης ,στο τελος θα δεχτεις.
Να κανουμε διακοπες μαζι σαν απλοι φιλοι .
Εχω εντοπισει το περιβαλλον που κινεισαι και θα σε
γνωρισω,χωρις να ξερεις ποιος ειμαι .
Εισαι πολυ ενδιαφερον ατομο .
καλα εσυ εισαι η εξαιρεση μαριαννα-μαριλιταστερεοτυπικη και λανθασμενη αποψη
καλα εσυ εισαι η εξαιρεση μαριαννα-μαριλιτα