El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.072
- Πόντοι
- 1.056
Ανεβασμένο level, δεν έχω φτάσει σε αυτό ακόμα.....70άρα σου κάνει;;;
Ανεβασμένο level, δεν έχω φτάσει σε αυτό ακόμα.....70άρα σου κάνει;;;
ΚΤΕΟ να χει περασει ή δε σ ενδιαφέρει
Για τι χρήση την θέλεις τύπε μου ?Καληπέρα σε όλους!
Ψάχνω 60άρα που να είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή όχι 400 κιλά, όχι πατσόκοιλα, όχι σάπια δόντια, όχι καμμένα μαλλιά.
Είναι κάτι που λείπει από την πορνοσυλλογή μου και το θέλω πολύ.
Όποιος γνωρίζει κάτι, ας μιλήσει, ειδάλλως θα αναγκαστώ να στραφώ σε νεαρές μουνάρες .
Γειά κάνα φασκόμηλο μήπως ;Για τι χρήση την θέλεις τύπε μου ?
Αυτές είναι οι καλές κύριε τύπε , εσύ δεν ξέρειςΓειά κάνα φασκόμηλο μήπως ;
Ο καθένας βάζει ότι έχειΑυτές είναι οι καλές κύριε τύπε , εσύ δεν ξέρεις
Δεν βάζουν δόντι στην πίπα
Κάτω από 60 σίγουρα, μοιάζει με 50άρα με φοβερό κορμί, έχει χώρο δικό της και τιμέ λογικέ.Κοίτα για Ελβίρα. Είναι μιλφάρα με κορμί που ζηλεύουν τα 20χρονα. Έχει προφίλ στο σάιτ.
Επειδή είναι πολλά χρόνια στο χώρο, κάποιοι έχουν χάσει το μέτρημα με την ηλικία και γράφουν υπερβολές!!! Τα πράγματα είναι όπως τα λες!!! Είναι γύρω στα 55 +- κι έχει κορμί καλύτερο από πολλές τριαντάρες και από όρεξη για παιχνίδι στο κρεβάτι, με εμένα τουλάχιστον, σούπερ!!!!Κάτω από 60 σίγουρα, μοιάζει με 50άρα με φοβερό κορμί, έχει χώρο δικό της και τιμέ λογικέ.
Είσαι λιγάκι παστρικός ή μου φαίνεται; :xΕπειδή είναι πολλά χρόνια στο χώρο, κάποιοι έχουν χάσει το μέτρημα με την ηλικία και γράφουν υπερβολές!!! Τα πράγματα είναι όπως τα λες!!! Είναι γύρω στα 55 +- κι έχει κορμί καλύτερο από πολλές τριαντάρες και από όρεξη για παιχνίδι στο κρεβάτι, με εμένα τουλάχιστον, σούπερ!!!!
Αν δεν υπήρχαν οι τρίχες της γάτας θα ήμουν πιο τακτικός πελάτης γιατί έχει πολύ καλό vfm!!!
Απλά δεν τα πάω καλά με τις τρίχες από τα ζωάκια!!!Είσαι λιγάκι παστρικός ή μου φαίνεται; :x
ΙουυυυυυύΑπλά δεν τα πάω καλά με τις τρίχες από τα ζωάκια!!!
Αν δεν μπορώ να τις αποφύγω προτιμώ τις μουνότριχες!!!!
εγω ειχα το παλιο ειπα.Αυτά περί τηλέφωνο κλπ ρώτησε τά στον Peter αυτός ξέρει....
Εγώ πάντως έχω στείλει. Φωνή βοώντος... Αν απαντούσε ίσως έκανα καταδρομική.ρε κωλοπαιδα δωστε καμμια ιδεα στο παιδι.
τυπε νηματοθετη επειδη οι κωλοπαιδαραδες εδω σου γαμησαν το νημα,για ριξε και μια ματια εδω
κριτικη δεν προλαβε να γραψει αυτος που την ειδε τελευταιος.
τον κυνηγησε ο συζυγος κι ακομα τρεχει.
μην ξεχασεις να ενημερωσεις το νημα μολις την δεις.
εγω ειχα το παλιο ειπα.
το αλλο το εχουν τα δυο τους και δεν το μοιραζονται οι αλητες.
παρτακηδες
μοναχοφαγαδες
Το λέει ξεκάθαρα τύπε!!! Μόνο όποτε λείπει ο κερατάς!!!Εγώ πάντως έχω στείλει. Φωνή βοώντος... Αν απαντούσε ίσως έκανα καταδρομική.
Έχει μερικές γριές ζόμπι και όρκ στο Μεταξουρείο που προσφέρουν απλόχερα αυτή την υπηρεσία. Όμως θέλει γερό στομάχι. Είχε κάποτε και το Jabba Hut εκεί την (βικτώρια), που ήταν μέτρ σε αυτό.Και γω ενδιαφέρομαι για κάποια τέτοια κυρία αλλά θέλω να κάνει και γλειφωκολι....έχετε καμία κατα νου ?????
Καλη περιπτωση φαινεται..ξερουμε κατι παραπανω?Η Ναντια...
Για να περάσουμε όμορφα πάρε τηλέφωνο 6943686585 - Love List
Σε περιμένω στο χώρο μου για μία αξέχαστη συνάντηση 6943686585 Ροξανηwww.lovelist.com.gr