Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.608
- Πόντοι
- 6.536
Επισκέπτης είμαι εδώ...έλα ρε πατρίδα
Επισκέπτης είμαι εδώ...έλα ρε πατρίδα
σεκιουριτας? οι γκομενες γουσταρουν και τις στολες μαν ξερειςδουλευω νυχτα, νυχτοφυλακας τυπε.
Εδώ βλέπουμε τον σοκολάτα να επιδεικνύει με περηφάνεια την Αλβανική ανωτερότητα....αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα τυπε.
Τι φυλάς τυπε υδροπονικη κάνναβη ;δουλευω νυχτα, νυχτοφυλακας τυπε.
τυπε, δε ξερω, ελαχιστο καιρο ειμαι και ειμαι παντα νυχτα η σε συγκεκριμενο εσωτερικο χωρο. δε εχω επαφη με εξω κοσμοσεκιουριτας? οι γκομενες γουσταρουν και τις στολες μαν ξερεις![]()
Τα δύσκολά χρόνια του σοκολά στην αλβανία, το πρώτο του φιλί και ο θείος (θεία) που τον συμβούλεψε να πάει στην Ελλάδα για να βρει χαρά στα σκέλια του...τυπε, δε ξερω, ελαχιστο καιρο ειμαι και ειμαι παντα νυχτα η σε συγκεκριμενο εσωτερικο χωρο. δε εχω επαφη με εξω κοσμο
ενταξει ειμαι και αδερφη τωρα.Τα δύσκολά χρόνια του σοκολά στην αλβανία, το πρώτο του φιλί και ο θείος (θεία) που τον συμβούλεψε να πάει στην Ελλάδα για να βρει χαρά στα σκέλια του...![]()
![]()
Δεν έχουμε πρόβλημα με τις αδερφές, αλλά μην μας το παίζεις σκληρός γαμιάς, δεν υπάρχει λόγος να βγάζεις τα απωθημένα σου εδώ μέσα.ενταξει ειμαι και αδερφη τωρα.
Καλα τυπε, πηγαινε για δαχτυλο παλι στη φυλης, και τα λεμε μετα.Δεν έχουμε πρόβλημα με τις αδερφές, αλλά μην μας το παίζεις σκληρός γαμιάς, δεν υπάρχει λόγος να βγάζεις τα απωθημένα σου εδώ μέσα.
Αφού είσαι γατούλα και καλός-καλή στον χορό θα βγάλεις πολλά λεφτά...![]()
![]()
![]()
![]()
ξερεις καλα απο πατους ξεσκισμενους εσυ, εχεις ενανΕδώ ο σοκολά σε ποδηλατάδα για τα δικαιώματα των gay στην αλβανία, είναι αυτός-αυτή που κάνει άσελο καθιστός...![]()
![]()
Ο αλβανικός πάτος είναι μαθημένος στα δύσκολα...
![]()
Τι φυλ
Τι φυλάς τυπε υδροπονικη κάνναβη ;
Τι να φυλάει;Τι φυλ
Τι φυλάς τυπε υδροπονικη κάνναβη ;
Προσυπογράφω λέξη προς λέξη...Στο σαιτ παντα υπηρχαν ομοιοτητες. Ξερεις ποσες φορες εχουν περασει φραγκοκοτες
απο εδω μεσα που αποτυπωνουν εκφρασεις και χρησιμοποιουν μετα εξω;
για ματι εμπαιναν η για τιποτα αλλο; οεο;
μια γνωστη μου, μιλουσε πολλες φορες με τετοιες εκφρασεις και οταν την ρωτησα
που τις εμαθε, ελεγε απο την δουλεια!
Ξερεις εσυ καμια δουλεια να μιλαει γυναικα με "τυπε", "συνευρεσεις" κτλ;
τι δουλεια ειναι αυτη;
ασε τα μοιρολογια, ξερεις ποσα μοιρολογια ελεγε;
το καλυτερο ομως ηταν οταν πως οταν της ελεγα οτι πηγαινα στα μπουρδελα
(ειμαι απο τους λιγους που δεν ντρεπονται να το πουν)
ρωτουσε να μαθει πληροφοριες και αναρωτιοταν πως οι καημενες οι πουτανες
αντεχουν και τις λυπαται. Αχου το μωρε. Συμφωνουσε οταν της ελεγα για την καταντια ανδρων
που τρεχουν πισω απο πουτανες. Αυτο το βρισκουν ολες λαθος.
Μου ειχε προξενησει μεγαλη εντυπωση. Δεν εχω γνωρισει γυναικα να υποστηριζει
πουτανες, ολες τις κατηγορουν. Ηθελε κι αυτη ομως να τρεχουν απο πισω της.
Της αρεσε ελεγε, οχι τιποτα αλλο. Ρε λες να...; μπα, δεν το πιστευω!
Γι αυτο σου λεω, υπαρχουν ομοιοτητες...
![]()
συγνωμη μια ερωτηση.αυτος ειναι που γαμαει ελληνιδες σαν τον συμπατριωτη του τον αλαιν ντελον της στυλιδας?Μετά από έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες που έλαβα αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του μέλους σοκολάτα ή Sokol.Ntreu.
Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και έτυχε να έχουμε κοινό γνωστό από τον χώρο της νύχτας.
Το πραγματικό του όνομα είναι Έρβις, είναι πράγματι χορευτής όπως έχει αναφέρει ο ίδιος και ήρθε στην Ελλάδα πριν 3 χρόνια μετά από μεγάλη καταπίεση και μπούλινγκ που δέχτηκε στη πατρίδα του την Αλβανία.
Παραθέτω βίντεο για του λόγου το αληθές.
Υπάρχει κι άλλο πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό για το οποίο επιφυλάσσομαι...
Ξεκιναω το θεμα, σαν Αλβανος, για να ευχαριστησω τον Ελληνικο λαο για τη φιλοξενια.
Γνωμη μου ειναι πως οι Ελληνιδες, κανουν σαν ΤΡΕΛΕΣ για αλβανους, λογω της αντριλας και της αλητειας που βγαζουμε.
Ποια η αποψη σας?
Πες του σκηνικό με Ντόπα τυπε για να σε πιστέψει.τυπε και ο ντοπας γουσταρει αλβανους αβερτα![]()