pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ελα νταξει μην σπαμαρουμε τους αλβανους αλλο
συνεχιιστε
συνεχιιστε
Σε εσένα χρεώνω 5€ την απάντηση. Αν σε ψήνει. Δεν μπορώ να σου δίνω άλλο σημασία δωρεάνπως γίνεται αυτό ρε φιλενάδα
θες 50 για να σ γλειψω τις τρυπουλες?Σε εσένα χρεώνω 5€ την απάντηση. Αν σε ψήνει. Δεν μπορώ να σου δίνω άλλο σημασία δωρεάν
Δεν έιχε να πληρώσει όλοκληρη την επέμβαση με την μία, και την κάνει σε δυο δόσεις.πως γίνεται αυτό ρε φιλενάδα
θα σου έδινα το δεκάρικο κολλητά τώρα αλλά είμαι τζέντλεμαν.Σε εσένα χρεώνω 5€ την απάντηση. Αν σε ψήνει. Δεν μπορώ να σου δίνω άλλο σημασία δωρεάν
Μόνο αν μας βλέπει η γυναίκα σου.θες 50 για να σ γλειψω τις τρυπουλες?
δεν εχω θεμα αν δεχτεις να φερεις και τον αρραβωνιαρηΜόνο αν μας βλέπει η γυναίκα σου.
αισθάνομαι ότι αν δεν γαμήσω θα φταις εσύ.ρε τι παθαμε ρε με την καθε λαλημενη
να κατσουμε διαφορετικα τοτεαισθάνομαι ότι αν δεν γαμήσω θα φταις εσύ.
Γιατί, δε σε δέρνει καλά η γυναίκα σου;δεν εχω θεμα αν δεχτεις να φερεις και τον αρραβωνιαρη
οχι ειναι αιγοκερος και ειναι καλλιτεχνικη φυσηΓιατί, δε σε δέρνει καλά η γυναίκα σου;
οχι ειναι αιγοκερος και ειναι καλλιτεχνικη φυση
αισθάνομαι παρατηρητής στη σχέση σου με τον πούσυ και δεν μου αρέσει.Γιατί, δε σε δέρνει καλά η γυναίκα σου;
α στους αντρες δεν ξερω τι παιζειΕίμαστε ομοζώδιοι με την γυναίκα σου
για παρτυ ψαχνεται μην ανησυχειςαισθάνομαι παρατηρητής στη σχέση σου με τον πούσυ και δεν μου αρέσει.
Επιμένεις να θέλειςτο φάσκελοτο 5ευρο για να μιλήσουμε?
Τυχερός είσαι..Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Την μια φορά τον χρόνο που μου σηκώνεται πηδάω μόνο γυναικείους κώλους.
Η γυναίκα σου; Ε κάτι θα παίζεια στους αντρες δεν ξερω τι παιζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για παρτυ ψαχνεται μην ανησυχεις
δεν εχεις χιουμορ...Η γυναίκα σου; Ε κάτι θα παίζει
κατεβα αθηνα
να σ δωσουμε το νιμου στο χερι
παρεα με πριγκηπα αγιο και σινσινατι