pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
για γαμησι θα παμε η θα ακουσουμε δισκους δηλαδη?Εγώ θέλω τον λαμπάτο ενισχυτή του Άγιου με τον πλουμιστό ήχο
για γαμησι θα παμε η θα ακουσουμε δισκους δηλαδη?Εγώ θέλω τον λαμπάτο ενισχυτή του Άγιου με τον πλουμιστό ήχο
ρε επαρχία μένει και βαράμε τα πλήκτρα τσάμπα?κατεβα αθηνα
να σ δωσουμε το νιμου στο χερι
παρεα με πριγκηπα αγιο και σινσινατι
ε κανει μπαμ οτι ειναι δευτερατζαρε επαρχία μένει και βαράμε τα πλήκτρα τσάμπα?
Θα πίνουμε μολτς και θα ακούμε Ντιούκ Έλλιγκτον συνοδεία φρέσκων ξηροκάρπιων από το Carpoγια γαμησι θα παμε η θα ακουσουμε δισκους δηλαδη?
δεν είναι ρατσιστικό αλλά δεν θέλω προφορές, με ντεκαβλώνει. Βάλε και τα βρισίδια....άκυρο από μένα. Πολλά μαζεύτηκαν. πάμε για άλλα.ε κανει μπαμ οτι ειναι δευτερατζα
εχει αυτο το εσανς με τα λλ
αντε καληνυχτα μαγκες
βαρεθηκα
Τι συμφοράδεν είναι ρατσιστικό αλλά δεν θέλω προφορές, με ντεκαβλώνει. Βάλε και τα βρισίδια....άκυρο από μένα. Πολλά μαζεύτηκαν. πάμε για άλλα.
και πάλι φίλοι αβράμη.Τι συμφορά
?και πάλι φίλοι αβράμη.
προφορά δεν έχει? να δώσω άκυρο στο άκυρο λες?Τώρα... άντε να το πω: Έχουμε ανταλλάξει φωνητικά μηνύματα με την Winemedineme. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο γλυκιά φωνή έχει...
Οι Αλβανοι ειναι ενας ζεστος και φιλοξενος λαος που διαπρεπουν στο παγκοσμιο στερεωμα.
Γαμανε σαν λιονταρια τις δικες μας που κανουν κρα για Αλβανικο παλαμαρι
και ελκουν ολες τις γυναικες διοτι ειναι σφιχτες και δημιουργημενοι ανδρες που εμπνεουν σεβασμο.
Να μην ξεχναμε ποσο μονιασμενοι ειναι μεταξυ τους.
Καποιοι αλλοι μενουν με την μανα τους ολοκληροι μαντραχαλοι σε ενα διαμερισμα
ποσταρωντας με μια λερωμενη φανελα, μασωντας τοστ και δειχνουν dick pic στο omegle
μηπως χυσουν οθονη.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική
Aληθεύει πως ο Μουνιβαγόνι σου έστειλε ντικ πικ, και απάντησες "άψογο";
αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα τυπε.Μετά από έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες που έλαβα αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα του μέλους σοκολάτα ή Sokol.Ntreu.
Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και έτυχε να έχουμε κοινό γνωστό από τον χώρο της νύχτας.
Το πραγματικό του όνομα είναι Έρβις, είναι πράγματι χορευτής όπως έχει αναφέρει ο ίδιος και ήρθε στην Ελλάδα πριν 3 χρόνια μετά από μεγάλη καταπίεση και μπούλινγκ που δέχτηκε στη πατρίδα του την Αλβανία.
Παραθέτω βίντεο για του λόγου το αληθές.
Υπάρχει κι άλλο πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό για το οποίο επιφυλάσσομαι...
δουλευω νυχτα, νυχτοφυλακας τυπε.αντε ρε τυπε και νομιζαμε οτι τα βροντηξες και εφυγες