Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Το ερώτημα απλό , γιατί πολλές κοπέλες δεν προσέχουν τον εαυτό τους και την υγιεινή όταν κάνουν ραντεβού;
Αυτό είναι ανάλογα την εθνικότητα!!!! Ποτέ δεν έχω πετύχει σλαβα που δεν ηταν καθαρή μέχρι τα νύχια... Οι λατινες από την άλλη είναι αστα να πάνε.Το ερώτημα απλό , γιατί πολλές κοπέλες δεν προσέχουν τον εαυτό τους και την υγιεινή όταν κάνουν ραντεβού;
Η απάντηση απλή.Το ερώτημα απλό , γιατί πολλές κοπέλες δεν προσέχουν τον εαυτό τους και την υγιεινή όταν κάνουν ραντεβού;
Ο πελάτης πληρώνει όμως φίλεΗ απάντηση απλή.
Πολλοί πελάτες επίσης δεν προσέχουν την καθαριότητά τους.
Άρα που καταλήγουμε;
Ότι πολλοί άνθρωποι γενικά, δεν την προσέχουν και σε αυτό το χώρο κάνει μπαμ.
Δεν πληρώνει για να βρωμάει τύπε.Ο πελάτης πληρώνει όμως φίλε
Για αυτό θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να περνάνε και αυτές με μωρομάντηλο το μουνί και κώλο τους. Και τσίχλα ή καραμέλα για την αναπνοή.Καθαριότητα καθαριότητα αλλά όσο και να ζεχνουν αυτές, μια χαρά σου περνάνε το μωρόμαντηλο στο καβλι σου πριν το βάλουν στο στόμα τους...
Κάποιες έχω δει να το κάνουν από μόνες τους... Οι περισσότερες όμως όχι!!! Επίσης κάποιες στο ημίχρονο μπορεί να πάνε δύο λεπτά τουαλέτα για πλυσιμο. Κάποιες δεν πάνε ποτέ! Και κάποιες πάνε για κατούρημα χωρίς να πλυθούν μετά...Για αυτό θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να περνάνε και αυτές με μωρομάντηλο το μουνί και κώλο τους. Και τσίχλα ή καραμέλα για την αναπνοή.
***Φυσικά, και αυτές ας απαιτούν οι βρωμύλοι άπλυτοι να παίρνουν πόδι.
Ποιος τα λέει αυτά?Το ερώτημα απλό , γιατί πολλές κοπέλες δεν προσέχουν τον εαυτό τους και την υγιεινή όταν κάνουν ραντεβού;
και γιατί δεν θα έπρεπε να κάνουν οπτικό έλεγχο;Κάνουν και ένα οπτικό έλεγχο τα παπαριά μας
Όχι! Έχουν το μυαλό τους στη κονόμα, δεν προλαβαίνουν για άλλα...εχουν το μυαλο τους στην πουτσα,που να βρουν χρονο για αλλα
Μπιμπελό μου εσύ.Μια που πήρε το ματι μου ξοσφαλτσα το θρεντ,να γραψω την αποψη μου..
Θεωρω οτι εχει να κάνει με την γυναίκα,η εχει μάθει να ειναι καθαρή και περιποιημένη σ ολη της την ζωη, η όχι(ανεξάρτητα της επαγγελματικής ιδιότητας)κι όχι περιποίηση δεν σημαίνει μονο αισθητικές παρεμβάσεις και λουσα,αλλά ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ και ΑΨΟΓΗ υγιεινή!
Θα χρησιμοποιήσω καποια λόγια του δικού μου ανθρώπου (τον γυναικολόγο,)μου ειχε πει πάνω σε συζήτηση μας"τζοαννακι έρχονται στο ιατρείο κάποιες κυρίες εξωτερικά στην πένα,μ ακριβά αξεσουάρ που κοστίζουν ολόκληρους μισθούς ,κι οι τριχομοναδες στο μουνακι τους κάνουν πάρτι.."
*ότι ισχύει περί καθαριότητας για γυναίκες,ισχύει αντιστοίχως και για τους άνδρες(και δη πελάτες)