Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμηθούν;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Χωρίς καμιά διάθεση παρεξήγησης, νομίζω ότι ο τίτλος του thread είναι λάθος! ΔΕΝ πληρώνουν οι άντρες για να γαμηθούν... αλλά οι πούστηδες!

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Χωρίς καμιά διάθεση παρεξήγησης, νομίζω ότι ο τίτλος του thread είναι λάθος! ΔΕΝ πληρώνουν οι άντρες για να γαμηθούν... αλλά οι πούστηδες!
σωστοστ διπλα ζαμπον τυρια.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κι έτσι από περιέργεια ρε παιδιά (κ το ξαναγράφω, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης), ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ STR8 ???
Eχω άπειρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ παραδείγματα, από διάφορα πεσίματα μου που έχουν κάνει προσφέροντας κ ΠΟΛΛΑ λεφτά για να τους γαμήσω... κι όσο ποιό πολύ αρνιόμουν... τόσο ποιό πολύ επέμεναν! Εχω τσακωθεί αρκετές φορές έτσι... γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φυσικα και ειναι λαθος ο τιτλος.πες του να τον διορθωσει ή διορθωσε τον εσυ που εισαι Μοντερατορ.οι αντρες πληρωνουν για να γαμισουν.οι πουστηδες πληρωνουν για να γαμηθουνε!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φυσικα και ειναι λαθος ο τιτλος, πες του να τον διορθωσει ή διορθωσε τον εσυ που εισαι Moderator. Οι αντρες πληρωνουν για να γαμισουν, οι πουστηδες πληρωνουν για να γαμηθουνε!

Ετσι πιστεύω κι εγώ... ήθελα όμως να γράψουν κι αυτοί την άποψή τους...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κι έτσι από περιέργεια ρε παιδιά (κ το ξαναγράφω, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης), ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ STR8 ???
Eχω άπειρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ παραδείγματα, από διάφορα πεσίματα μου που έχουν κάνει προσφέροντας κ ΠΟΛΛΑ λεφτά για να τους γαμήσω... κι όσο ποιό πολύ αρνιόμουν... τόσο ποιό πολύ επέμεναν! Εχω τσακωθεί αρκετές φορές έτσι... γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ...
πολλα λεφτα ειναι σχετικο.μην ξεχνας οτι οι πουστηδες ειναι και μεγαλοι τσιγγουνιδες!για τη ποσα μιλας? 1000 ευρω το πολυ 2000 !αν σου λεγανε 100.000-200.000,300.000 ευρω! τοτε πιστευω θα ηταν δυσκολο να αντισταθεις στον πειρασμο.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα πρεπει να εισαι ομορφαντρας..

Και εμεις πολλες φορες αφου εισπραξουμε ενα μεγαλο ΟΧΙ, απο μια γυναικα που θελουμε, συνεχιζουμε να την πολιορκουμε..Σωστα ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πολλα λεφτα ειναι σχετικο, μην ξεχνας οτι οι πουστηδες ειναι και μεγαλοι τσιγγουνιδες! Για τι ποσα μιλας? 1000 ευρω, το πολυ 2000 ! Αν σου λεγανε 100.000-200.000, 300.000 ευρω τοτε πιστευω θα ηταν δυσκολο να αντισταθεις στον πειρασμο.

Ας μην ανοίξουμε τέτοια συζήτηση εδώ... άλλωστε παρόμοιο θέμα έχει ξανασυζητηθεί κ δεν έχει κ σημασία άλλωστε (είμαστε κ off-topic).

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το πιθανοτερο ειναι οτι θα πρεπει να εισαι ομορφαντρας..

Και εμεις πολλες φορες αφου εισπραξουμε ενα μεγαλο ΟΧΙ, απο μια γυναικα που θελουμε, συνεχιζουμε να την πολιορκουμε..Σωστα ?

χαχα... κατ' αρχήν ευχαριστώ για το κομπλιμέντο!

Οσον φορά το θέμα μας όμως, νομίζω πως ΔΕΝ είναι το ίδιο... αφού όταν εμείς πολιορκούμε μια γυναίκα, αποτελεί εν δυνάμη "στόχο" ενώ αντίθετα στην περίπτωση ενός ΔΗΛΩΜΕΝΟΥ str8 άντρα δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας, έναντι οποιουδήποτε άλλου... αν καταλαβαίνεις πως το εννοώ! 

Επισκέπτης

Εγω νομίζω τους αρέσουν οι straight επειδή οι άλλοι οι δικοί τους είναι μες τη θηλυπρέπεια και αυτούς τους τραβάει το αρσενικό το μπρουτάλ  :grin:
κάνε με κύβους που έλεγε και ο χαρυ κλύν.. :grin:
www.youtube.com/watch?v=sn6OmxG6GEs]http://www.youtube.com/watch?v=sn6OmxG6GEs[/url[/video]]

Επισκέπτης

Δεν γαμαω στρακια ρε φιλε πεστους! :2funny: :2funny: :2funny:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
πώς να το κάνουμε....

ένας ωραίος άντρας είναι γοητευτικός προφανώς και τον θέλουν όλοι και όλες...

Και άλλωστε αν δεν προσπαθήσεις δεν ξέρεις ποτέ τι γίνετε.  :-*

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.249
Πόντοι
12.056
πώς να το κάνουμε....

ένας ωραίος άντρας είναι γοητευτικός προφανώς και τον θέλουν όλοι και όλες...

Και άλλωστε αν δεν προσπαθήσεις δεν ξέρεις ποτέ τι γίνετε.  :-*

Ευχαριστω Θαλεια μου για τα καλα σου λογια   :-* :-* :grin: :grin:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
άλλωστε γιατι να πληρώσεις όταν κάτι μπορείς να το έχεις τσάμπα ???

:-* αλ

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
παιδες, δε νομιζω οτι οι ομοφυλοφιλοι πληρωνουν για να γαμηθουν. Μαλλον τους μπερδευετε με τραβελια που λογω της πολυ (και καλα) ανεκτικης Ελληνικης κοινωνιας, ειναι ταμπου να φλερταρουν με ισους ορους οπως οι ετεροφυλοφιλοι και πιθανως ελαχιστοι ομοφυλοφιλοι.

Επισης, η σεξουαλικες προτιμησεις δεν καθοριζουν το φυλο (αυτο ειναι για τους τυπους και τυπισσες με μεσαιωνικες αντιληψεις και ανασφαλειες). Αν, λεω αν, τυχαινε να συναναστραφει καποιος ομοφυλοφιλους που δεν εχουν δεχτει επιθεση για την σεξουαλικοτητα τους (κατι που θεωρειται ανεπιτρεπτο αν εισαι ετεροφυλοφιλος η' γυναικα που απολαμβανει το σεξ οσο και ενας αντρας, αν και επιφυλασομαι για το τελευταιο), θα εβλεπε οτι ο η διαφορα μεταξυ αντρως και πουστη ειναι μηδαμινη και μονο στους τυπους που καποιοι θελουν να προσδωσουν μπας και χτυπησουν κανα γκομενακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom