ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΤΙΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ελάτε φιλενάδες να τα πούμε όλα...........
σωστοστ διπλα ζαμπον τυρια..Χωρίς καμιά διάθεση παρεξήγησης, νομίζω ότι ο τίτλος του thread είναι λάθος! ΔΕΝ πληρώνουν οι άντρες για να γαμηθούν... αλλά οι πούστηδες!
ΔΕΝ πληρώνουν οι άντρες για να γαμηθούν... αλλά οι πούστηδες!
φυσικα και ειναι λαθος ο τιτλος.πες του να τον διορθωσει ή διορθωσε τον εσυ που εισαι Μοντερατορ.οι αντρες πληρωνουν για να γαμισουν.οι πουστηδες πληρωνουν για να γαμηθουνε!Χωρίς καμιά διάθεση παρεξήγησης, νομίζω ότι ο τίτλος του thread είναι λάθος! ΔΕΝ πληρώνουν οι άντρες για να γαμηθούν... αλλά οι πούστηδες!
Φυσικα και ειναι λαθος ο τιτλος, πες του να τον διορθωσει ή διορθωσε τον εσυ που εισαι Moderator. Οι αντρες πληρωνουν για να γαμισουν, οι πουστηδες πληρωνουν για να γαμηθουνε!
πολλα λεφτα ειναι σχετικο.μην ξεχνας οτι οι πουστηδες ειναι και μεγαλοι τσιγγουνιδες!για τη ποσα μιλας? 1000 ευρω το πολυ 2000 !αν σου λεγανε 100.000-200.000,300.000 ευρω! τοτε πιστευω θα ηταν δυσκολο να αντισταθεις στον πειρασμο.Κι έτσι από περιέργεια ρε παιδιά (κ το ξαναγράφω, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης), ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ STR8 ???
Eχω άπειρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ παραδείγματα, από διάφορα πεσίματα μου που έχουν κάνει προσφέροντας κ ΠΟΛΛΑ λεφτά για να τους γαμήσω... κι όσο ποιό πολύ αρνιόμουν... τόσο ποιό πολύ επέμεναν! Εχω τσακωθεί αρκετές φορές έτσι... γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ...
Eχω άπειρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ παραδείγματα, από διάφορα πεσίματα μου που έχουν κάνει προσφέροντας κ ΠΟΛΛΑ λεφτά για να τους γαμήσω... κι όσο ποιό πολύ αρνιόμουν... τόσο ποιό πολύ επέμεναν! Εχω τσακωθεί αρκετές φορές έτσι... γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ...
Πολλα λεφτα ειναι σχετικο, μην ξεχνας οτι οι πουστηδες ειναι και μεγαλοι τσιγγουνιδες! Για τι ποσα μιλας? 1000 ευρω, το πολυ 2000 ! Αν σου λεγανε 100.000-200.000, 300.000 ευρω τοτε πιστευω θα ηταν δυσκολο να αντισταθεις στον πειρασμο.
Το πιθανοτερο ειναι οτι θα πρεπει να εισαι ομορφαντρας..
Και εμεις πολλες φορες αφου εισπραξουμε ενα μεγαλο ΟΧΙ, απο μια γυναικα που θελουμε, συνεχιζουμε να την πολιορκουμε..Σωστα ?
Κι έτσι από περιέργεια ρε παιδιά (κ το ξαναγράφω, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης), ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ STR8 ???
Κι έτσι από περιέργεια ρε παιδιά (κ το ξαναγράφω, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης), ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ STR8 ???
Δεν γαμαω στρακια ρε φιλε πεστους!
Εγω νομίζω τους αρέσουν οι straight επειδή οι άλλοι οι δικοί τους είναι μες τη θηλυπρέπεια και αυτούς τους τραβάει το αρσενικό το μπρουτάλ
πώς να το κάνουμε....
ένας ωραίος άντρας είναι γοητευτικός προφανώς και τον θέλουν όλοι και όλες...
Και άλλωστε αν δεν προσπαθήσεις δεν ξέρεις ποτέ τι γίνετε. :-*
'οπου πουστοθρέντ μέσα είσαι κ.πρόεδρε......δεν σε βλέπω καλάααααααα........... :o :o :o :oΕυχαριστω Θαλεια μου για τα καλα σου λογια :-* :-*