Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
λες? Να τις δούμε τις κοπέλες. Φωτό, αστυνομική ταυτότητα, δύο μάρτυρες (γυναίκες), Εκκ. 2008 κ Ε9, σύντομη περιγραφή

Επισκέπτης
Πάντως μια κοπέλα, Ελληνίδα, με μετρίο ανάστημα και άνω, καλό παρελθόν(κάτω από 5 ανδ), περιποιημένη εμφάνιση, ακ.περιουσία μεγ. 300.000€, μηνιαίος μισθός μεγ. 1200€, αυτοκίνητο, νοικοκυρά μπορεί να σε κρατήσει...
Μπορει να σε κρατησει φιλε μονο εαν σε πεισει και σου αποδειξει οτι θα ειναι καλη μανα για τα παιδια σου ολα τα αλλα ειναι του κωλου τα εννιαμερα. :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δεν ειπες τι ηλικιες ψαχνεις *P
ασε που δε ξερω... φοβαμαι μην τα χαλασεις τα κοριτσακια *P

Να μην είναι και σαν τη πελοπόνησο. Τι είμαι να τα χαλάσω, καλιτεχνικός πράκτορας;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χαχαχαχα
η πιο μεγαλη που σκεφτηκα... 32 *P

δεν ξερω βρουτε δεν ξερω τι σκοπους εχεις χαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Kαθ' όλα αγαστούς. Πρόκειται για κυρίες

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Οταν λετε νουμερα να συμπηρώνετε...μετα συγχωρήσεως lol

master.33

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
....basika ola einai thema epilogon kai orekseos!!
....o kathenas mas einai aksios tis epilogis toy!!
....kai genika o sygxronos anthropos exei mia eleytheria sthn skepsi kai stis prakseis toy ...mexri ekei pou fthanei  και δεν ενοχλειτην ελευθερία του αλλου!!
και επειδη καποιος πληρωνει για να γαμησει ειναι μεσα στην λογικη τησ ελευθεριας....ετσι γουσταρει και πρατει στο κατω κατω δεν παραβιαζει κανενα κανονα.τορα οσο αφορα εσενα με την απορια σου στησου μπροστα απο εναν οικο ανοχης η στουντιο και κανε μια ερευνα να δεις και να εχεις μια πιο σαφη εικονα στην ερωτηση σου!!
....και τέλος ειναι προσωπικό το θεμα που περιμενεις απαντηση !!....
:idiot: :idiot: :headbang: :headbang:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ο αντρας πληρωνει για να γαμησει για τους εξης λογους

1) Διαχωριζει το σεξ απο το συναισθημα
2) Ειναι πολυγαμικος
3) Δε θελει δεσμευσεις

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μπορει να σε κρατησει φιλε μονο εαν σε πεισει και σου αποδειξει οτι θα ειναι καλη μανα για τα παιδια σου ολα τα αλλα ειναι του κωλου τα εννιαμερα. :think:

Για άλλη μια φορά θα πρέπει να συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον baby :dancing: :dancing:

Μάγκες καλά τα μαμήσια και οι τάνες αλλά στην προσωπική ζωή (οικογένεια) μετράνε άλλα πραγματα και όχι μόνο η εμφάνιση το μαμήσι και το χρήμα :rockon:

Αυτά από μένα απλά μια προσωπική άποψη για όλους τους συναγωνιστές

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Γιατί μας αρέσει η ποικιλία στο σεξ αλλά δεν μ' αρέσει να μας πρήζει τ' αρχίδια η κάθε μια με τις όποιες απαιτήσεις της... κι επιπλέον ο ελεύθερος χρόνος μας είναι περιορισμένος! Αντί λοιπόν να χάνουμε τον καιρό μας (κ τα λεφτά μας σε κεράσματα κλπ) από ραντεβού σε ραντεβού... (και ΑΝ μας κάτσει τελικά)... οπότε προτιμάμε να περάσουμε 1-2-3 ώρες με κάποια που ΞΕΡΟΥΜΕ ότι θα περάσουμε καυλά (για αυτό κ ο ρόλος του Forum είναι πολύτιμος) και μετά να συνεχίσουμε την ζωή μας... next ;)

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί μας αρέσει η ποικιλία στο σεξ αλλά δεν μ' αρέσει να μας πρήζει τ' αρχίδια η κάθε μια με τις όποιες απαιτήσεις της... κι επιπλέον ο ελεύθερος χρόνος μας είναι περιορισμένος! Αντί λοιπόν να χάνουμε τον καιρό μας (κ τα λεφτά μας σε κεράσματα κλπ) από ραντεβού σε ραντεβού... (και ΑΝ μας κάτσει τελικά)... οπότε προτιμάμε να περάσουμε 1-2-3 ώρες με κάποια που ΞΕΡΟΥΜΕ ότι θα περάσουμε καυλά (για αυτό κ ο ρόλος του Forum είναι πολύτιμος) και μετά να συνεχίσουμε την ζωή μας... next ;)

Αγαπητέ Duracell αν η απαντησή σου είναι για το σχόλιο μου μάλλον δεν με κατάλαβες τι εννοώ. Εγώ δεν αναφερόμουν σε τάνες και γιατί πάμε μαζί τους (επειδή είμαι κ εγώ του σπορ συμφωνώ και επαυξάνω με οτι λες), αναφερόμουν σε συγκεκριμένο σχόλιο που έγινε από άλλους συναγωνιστές (αν κατάλαβα καλά) για τις γυναίκες μας κ την οικογένεια. Τέλοσπάντων ο καθένας έχει τις προσωπικές του απόψεις για την ζωή του απλά δεν θέλω να δημιουργώ λάθος εντυπώσεις με αυτά που γράφω. Εννοείται οτι ο γλομπεός είναι για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε κ να ανταλλάσουμε πληροφορίες σχετικά με αυτό που μας αρέσει το μνι δηλαδή.
Sorry αν σε κούρασα με τόσα που γράφω, και αν δεν αναφερόσουν στο δικό μου σχόλιο, ζητώ sorry δύο φορές :) :)

Επισκέπτης

Το γεγονός ότι αυτά θα τα έλεγε ένας δεκαπεντάχρονος δεν σε προβληματίζει;
Πλύση εγκεφάλου απο τα μίντια παλικάρι..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αγαπητέ Duracell αν η απαντησή σου είναι για το σχόλιο μου μάλλον δεν με κατάλαβες τι εννοώ. Εγώ δεν αναφερόμουν σε τάνες και γιατί πάμε μαζί τους (επειδή είμαι κ εγώ του σπορ συμφωνώ και επαυξάνω με οτι λες), αναφερόμουν σε συγκεκριμένο σχόλιο που έγινε από άλλους συναγωνιστές (αν κατάλαβα καλά) για τις γυναίκες μας κ την οικογένεια. Τέλοσπάντων ο καθένας έχει τις προσωπικές του απόψεις για την ζωή του απλά δεν θέλω να δημιουργώ λάθος εντυπώσεις με αυτά που γράφω. Εννοείται οτι ο γλομπεός είναι για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε κ να ανταλλάσουμε πληροφορίες σχετικά με αυτό που μας αρέσει το μνι δηλαδή.
Sorry αν σε κούρασα με τόσα που γράφω, και αν δεν αναφερόσουν στο δικό μου σχόλιο, ζητώ sorry δύο φορές :) :)

Κατ' αρχήν δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη... αλλά το post μου απαντούσε και αναφερόταν ΜΟΝΟΝ στον αρχικό τίτλο του thread... (αλλιώς θα είχα κάνει παράθεση από το μνμ σου) !!!

schumi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Κατ' αρχήν δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη... αλλά το post μου απαντούσε και αναφερόταν ΜΟΝΟΝ στον αρχικό τίτλο του thread... (αλλιώς θα είχα κάνει παράθεση από το μνμ σου) !!!

οκ τώρα κατάλαβα :) :)

Thnxs για την απάντηση :rockon: :rockon:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Το γεγονός ότι αυτά θα τα έλεγε ένας δεκαπεντάχρονος δεν σε προβληματίζει; Πλύση εγκεφάλου απο τα μίντια παλικάρι..
erinal_w, επειδή τις άλλες φορές σου φερθηκα σκληρά (άδικα) και σήμερα η φωνή της συνείδησης μου στέλνει warning signals, θα σου φερθώ με στοργή & προδερμ.

Ε, ναι λοιπόν! Συμφωνώ με erinal_w! Πλύση εγκεφάλου απο τα μίντια

.....Νοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το γεγονός ότι αυτά θα τα έλεγε ένας δεκαπεντάχρονος δεν σε προβληματίζει;
Πλύση εγκεφάλου απο τα μίντια παλικάρι..

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς... αλλά ΔΕΝ μ΄ενδιαφέρει κι όλας! Οπότε... κράτα την γνώμη για πάρτη σου!

Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Aμα είσαι άντρας και πληρώνεις να σε γαμήσουν μπορείς να γράψεις εδώ? :think:

Stories

Νέο!

Stories