Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 327K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Curious Luna

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Έτσι κι αλλιώς πληρώνεις.
Εκδιδόμενη πληρώνεις περνάς καλά...γεια σας
Σχέση πληρώνεις
Εξόδους
Δωράκια
Διακοπές
Κλπ κλπ κλπ.

Άμα πάει σοβαρά το πράμα
Σπίτια
Έπιπλα
Σκυλιά γατιά
Κλπ κλπ

Γάμος - γάμησε τα
Σόγια
Παιδιά
Εξοχικά
Πεθερικά
Κλπ κλπ

Διαζύγιο

Διατροφή
Κόντρα διατροφή

Κλ κλπ

Όποτε κύριοι είτε έτσι είτε αλλιώς, ως θύματα της πατριαρχικής οικογένειας, πάντα θα πληρώνουμε.
Τουλάχιστον ας το απολαύσουμε.

Εξαίρεση στα παραπάνω κάποιοι μορτιδες που κάνουν πλούσιους γάμους και τρώνε τα έτοιμα και περνάνε ζάχαρες
Καλοφαγωτα
Σε ποιον αιωνα και σε ποιο μερος της γης γινονται αυτα να ερθω και εγω να πληρωνει ο άντρας;;;

Wolf40

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2023
Like
40
Πόντοι
0
Για να αλλάξουν παραστάσεις γρήγορα και αθόρυβα να ξεφύγουμε από τα δεδομένα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Ναι πράγματι στην Ελλάδα οι γνωριμίες δεν συμβαίνουν συχνά στον μέσο άντρα, ενώ μια γυναίκα ότι ώρα θέλει βρίσκει εραστή.. βέβαια δε θεωρώ καλή λύση τους οίκους και τον αγοραίο γενικά, αλλά ένας νέος θέλει να ξεδωσει άμεσα..
κιομως ξερεις ποσες ειναι μόνες? δεν ειναι και για αυτες ευκολο να βρουν σχεση,πλεον μονο πουτσα..τωρα βεβαια δεν ειναι και ευκολο γιατι οι σημερινες γυναικες αλλου πατάνε και αλλου βρίσκονται μεχρι και το τελευταιο μπαζο μου θελει τον λατσορουβα

Gamikoulas99

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
148
Πόντοι
0
Άντε γιατί θέλουν να αλλάξουν σκηνικό, είτε γιατί δεν τους κάθεται καμία άλλη, είτε γιατί εχουν γούστα που δεν μπορούν να βγάλουν σε άλλες ή τέλος γιατί το γουστάρουν, έτσι απλά…

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.557
Πόντοι
206
εχω την αποψη εδω και χρόνια οτι λόγω του "πουριτανσμού" και του "συντηριτισμου" των γυναικών οι αντρες κάνουμε ότι κανουμε. αμα η άλλη δεν δεχεται το απλούστερο πχ ούτε τα πόδια της να φιλήσεις; γιατι οι άντρες με τα κορίτσια δεν γαμάνε μονο. ολόκληρη αυτή η βιομηχανία δισεκατομυρίων έχει αυτήν την αιτία.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εσύ φτιάξε λίγο την εμφάνιση σου και θα γίνουν όλα αυτά από πάνω που λέει ο άλλος. Αν εισαι 140κιλα και άσχημη μη περιμένεις σπίτια έπιπλα αμάξια και ταξίδια.. Η γυναίκα έχει τεράστια δύναμη στο ελλαντα
Μαλλον η τυπισα θα ειναι καμια 140 κιλα και ασχημη γιαυτο και δε μπορει να βρει χορηγους να τη κερνανε στη σχεση.Οι χορηγοι μια χαρα υπαρχουν αρκει να μη ειναι μπαζο η γυναικα.Αν ειναι 6αρι και πανω βρισκει ανετα χορηγο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Να αντιστρέψω το ερώτημα, «γιατί οι γυναίκες (μη επαγγελματίες ) δεν πληρώνουν και γαμιουνται αβέρτα»
Δε χρειάζεται ακόμα και μια μέτρια μπαίνει ενα μπαρ και μπορεί να τους πάρει όλους.Ενω ένας άντρας όσο ωραίος και αν είναι δεν μπορεί να το κάνει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Αλλά έχω γνωρίσει γκόμενα που πλήρωνε τον γκόμενο της για να γαμιεται μαζί του.Του έκανε δώρα,τον κερναγε φαγητά,μέχρι και χαρτζιλίκι του έδινε ( αυτό το έμαθα από άλλον) ...φυσικά μπάζο η γκόμενα.Οποτε ναι το κάνουν και κάποιες

• Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.107
Πόντοι
11.146
Πουτσα τρώνε μόνο αν κάνουν σχέση.. Αυτά τα fuck buddies.Αστείο να το συζητάμε στην Ελλάδα. Όταν έχεις μουνι και ξέρεις ότι αυτό θα σε φέρει σχέση με όλα τα προνομια που θα έχεις, η μπορείς να βρεις χορηγό,για ποιο λόγο να δώσεις το μουνι σου τζάμπα? Απλή λογικη
...μαγκα μου για τους λογους που γαμαω εγω τα τελευταια χρονια που δεν κανω σχεση μονιμη. Οι λογοι που ερχονται μαζι μου ειναι οτι θα γαμηθουν χωρις να εχουν καμμια υποχρεωση μετα, χωρις να τις κρινω ή να τις χαρακτηριζω "ευκολες", χωρις να μαθει κανεις παραεξω τιποτε, χωρις να ειναι αναγκασμενες να δικαιολογηθουν στον κυκλο τους, χωρις να τις ζαλιζω το μουνι με μηνυματα κ τηλεφωνα, χωρις την αισθηση του "ανηκειν", χωρις "πρεπει", χωρις ζηλιες κ αναστολες.
Αρκει βεβαια να πληρεις τουλαχιστον καποια βασικα δλδ να κατεχεις το "αθλημα", να εισαι χαλαρος κ ευχαριστος στην παρεα μαζι τους κ το βασικο να εισαι "εχεμυθος"!!!!! :hi:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.379
Πόντοι
2.256
...μαγκα μου για τους λογους που γαμαω εγω τα τελευταια χρονια που δεν κανω σχεση μονιμη. Οι λογοι που ερχονται μαζι μου ειναι οτι θα γαμηθουν χωρις να εχουν καμμια υποχρεωση μετα, χωρις να τις κρινω ή να τις χαρακτηριζω "ευκολες", χωρις να μαθει κανεις παραεξω τιποτε, χωρις να ειναι αναγκασμενες να δικαιολογηθουν στον κυκλο τους, χωρις να τις ζαλιζω το μουνι με μηνυματα κ τηλεφωνα, χωρις την αισθηση του "ανηκειν", χωρις "πρεπει", χωρις ζηλιες κ αναστολες.
Αρκει βεβαια να πληρεις τουλαχιστον καποια βασικα δλδ να κατεχεις το "αθλημα", να εισαι χαλαρος κ ευχαριστος στην παρεα μαζι τους κ το βασικο να εισαι "εχεμυθος"!!!!! :hi:
Δεδομενου πως οι Ελληνιδες δεν συνηθιζουν να κανουν "πασες" σε φίλες τους, πως μαθαινουν για αυτα τα προτερηματα ; Οκ βλεπει την εξωτερική εμφανιση και το χαλαρός, τα υπόλοιπα ;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.107
Πόντοι
11.146
Δεδομενου πως οι Ελληνιδες δεν συνηθιζουν να κανουν "πασες" σε φίλες τους, πως μαθαινουν για αυτα τα προτερηματα ; Οκ βλεπει την εξωτερική εμφανιση και το χαλαρός, τα υπόλοιπα ;
...μαγκα μου, πρεπει να γραψω ολοκληρη διατριβη για να τα αναλυσω, αλλα σε γενικες γραμμες σε μια παρεα ο τροπος που μιλας, αυτα που λες αλλα περισσοτερο αυτα που ΔΕΝ λες, η εικονα που βγαζεις ή σε συνοδευει απο αυτα που λενε οι αλλοι για σενα, μαζευει ευκολα η γυναικα τις πρωτες βασικες πληροφοριες! Οι περισσοτερες τους ειναι πανεξυπνες κ διαβαζουν αναμεσα στις γραμμες!
Επισης ενα μεγαλο ποσοστο απο τις δικες μου ειναι "καβατζες" απο παλιοτερα που γουσταρουν γτ βρηκαν ολα τα παραπανω! :wink:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.379
Πόντοι
2.256
...μαγκα μου, πρεπει να γραψω ολοκληρη διατριβη για να τα αναλυσω, αλλα σε γενικες γραμμες σε μια παρεα ο τροπος που μιλας, αυτα που ΔΕΝ λες, η εικονα που βγαζεις ή σε συνοδευει απο αυτα που λενε οι αλλοι για σενα, μαζευει ευκολα η γυναικα τις πρωτες βασικες πληροφοριες! Οι περισσοτερες τους ειναι πανεξυπνες κ διαβαζουν αναμεσα στις γραμμες!
Επισης ενα μεγαλο ποσοστο απο τις δικες μου ειναι "καβατζες" απο παλιοτερα που γουσταρουν γτ βρηκαν ολα τα παραπανω! :wink:
οκ,πάσο.Αν υπάρχει ηδη "προυπηρεσία¨, ξέρουν.Ετσι εχω κρατησει και εγω σταθερη επαφη με 3 ( οι 2 παντρεμενες), η δυσκολία ειναι στον εμπλουτισμο του ¨ροστερ".Η πλάκα ειναι πως υπαρχει και μεγαλος ρατσισμος ακόμα και απο παντρεμενες προς παντρεμενους, λες και αυτες δεν ειναι στην ιδια συνθηκη

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.400
Πόντοι
18.496
...μαγκα μου, πρεπει να γραψω ολοκληρη διατριβη για να τα αναλυσω, αλλα σε γενικες γραμμες σε μια παρεα ο τροπος που μιλας, αυτα που λες αλλα περισσοτερο αυτα που ΔΕΝ λες, η εικονα που βγαζεις ή σε συνοδευει απο αυτα που λενε οι αλλοι για σενα, μαζευει ευκολα η γυναικα τις πρωτες βασικες πληροφοριες! Οι περισσοτερες τους ειναι πανεξυπνες κ διαβαζουν αναμεσα στις γραμμες!
εισαι δωρο Θεου σα να λεμε δηλαδη :2funny:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.379
Πόντοι
2.256
Μπορει να βγαλει αναπτηρες, σας χυνω εχεμυθα και με υπευθυνοτητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...δεν χρειαζεται μαγκα μου! Δυο-τρια πραγματακια θελει, τα ειπα παραπανω :wink:
Φανταζομαι εισαι ελευθερος οποτε εχεις τη πολυτελεια στις κινησεις σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom