Μας κοψοχόλιασες!Οτι ειναι κακο να πληρωνουμε για να γαμησουμε!!!!
Α, ουφ ...Ειρωνευομαι φυσικά!!!
Μας κοψοχόλιασες!Οτι ειναι κακο να πληρωνουμε για να γαμησουμε!!!!
Α, ουφ ...Ειρωνευομαι φυσικά!!!
Φίλε θα μου επιτρέψεις να μην συμφωνήσω και θα σου πω γιατί: Άσε κάτι που έχεις στην κατοχή σου ελεύθερο και αν γυρίσει πίσω τότε σου ανήκει πραγματικά. Βλέπουμε ότι οι σημερινές γυναίκες δεν θέλουν να επιστρέψουν και υιοθετούν άκριτα τις φεμινιστικές ιδέες. Άρα μήπως κάτι δεν πηγαινε καλά στο προηγούμενο μοντέλο;
Σήμερα κανείς δεν αλυσοδένει τους άντρες να πάνε να υποταχτούν, μόνοι τους πάνε και το κάνουνε.
Αν είστε πιο παρατηρητικοί και ασχοληθείτε με αληθινές κοπέλες εύκολα θα βρείτε αυτό που θέλετε... εξαρτάται πού ψάχνεται ο καθένας και τι ακριβώς ζητάει... πάντως ξαναλέω μόνοι σας βάζετε τους περιορισμούς...
πιθανως η υπερβολικη 'σκλαβια' που νιωθανε και ο δεσποτισμος του ανδρα εκεινων των εποχων που πιθανως να αυξανοταν κατα περιπτωση οδηγησε το μοντελο στο να φαινεται λανθασμενο .....Βλέπουμε ότι οι σημερινές γυναίκες δεν θέλουν να επιστρέψουν και υιοθετούν άκριτα τις φεμινιστικές ιδέες. Άρα μήπως κάτι δεν πηγαινε καλά στο προηγούμενο μοντέλο;
Σήμερα κανείς δεν αλυσοδένει τους άντρες να πάνε να υποταχτούν, μόνοι τους πάνε και το κάνουνε.
Δηλαδή έπρεπε να γράψει στο μήνυμά της:οι πανω απο 100 κιλα...
χμ, ταιριάζει.και με απλά λόγια για άλλη μια φορά' καλωσορίστε και σεβαστείτε την ετερότητα και την αυτοδιάθεση του καθενός ανεξαρτήτωςφύλουβάρους από το να το αντιμετωπίζετε ως πρόβλημα... τότε θα περάσετε ακόμη καλύτερα...
Μην απολογείσαι φίλε μου, εκείνες τις εποχές οι άντρες πέθαιναν στους πολέμους ή στη δουλειά. Μία χαρά την έβγαζαν στο σπίτι οι γυναίκες με τα παιδιά αν το δεις σε σχέση με το τι γινότανε παραέξω. Ακόμα και σήμερα βλέπεις άνδρες στο δρόμο με κομμένο δάχτυλο από ατυχήματα. Έχεις δει ποτέ γυναίκα έτσι; Θα αντάλλαζες άραγε τη θέση σου στην κουζίνα με ένα "κομμένο δάχτυλο";πιθανως η υπερβολικη 'σκλαβια' που νιωθανε και ο δεσποτισμος του ανδρα εκεινων των εποχων που πιθανως να αυξανοταν κατα περιπτωση οδηγησε το μοντελο στο να φαινεται λανθασμενο .....
Αντιληφθηκες οτι ανοιχθηκε θρεντ - μνημειο για χαρη σου?θα πω κατι και οποιος θελει ακουει
βασικα θα συμφωνησω με τον τυπο που ειπε αμα ειστε παρατηριτικοι και προσεκτικοι θα βρειτε αυτο που ψαχνεται
απλα μαγκες πρεπει να ειστε οντως ψακτικοι σε καποια θεματα και να μην κοιτατε αλλου
πλεον ειναι ευκολο να καταλαβεις τι ψαχνει η καθεμια
αναλυσεις χαρακτηρων στα πεντε λεπτα καντε
δειτε τι φοραει η καθε μια πως μιλαει τι σκεψεις κανει και θα καταλαβετε τις αληθινες γυναικες απο τις ψευτικες
στο κατω κατω δικη μας δουλεια ειναι να ανακαλυψουμε τι θελει η καθε μια
Μην απολογείσαι φίλε μου, εκείνες τις εποχές οι άντρες πέθαιναν στους πολέμους ή στη δουλειά. Μία χαρά την έβγαζαν στο σπίτι οι γυναίκες με τα παιδιά αν το δεις σε σχέση με το τι γινότανε παραέξω. Ακόμα και σήμερα βλέπεις άνδρες στο δρόμο με κομμένο δάχτυλο από ατυχήματα. Έχεις δει ποτέ γυναίκα έτσι; Θα αντάλλαζες άραγε τη θέση σου στην κουζίνα με ένα "κομμένο δάχτυλο";
θα πω κατι και οποιος θελει ακουει
βασικα θα συμφωνησω με τον τυπο που ειπε αμα ειστε παρατηριτικοι και προσεκτικοι θα βρειτε αυτο που ψαχνεται
απλα μαγκες πρεπει να ειστε οντως ψακτικοι σε καποια θεματα και να μην κοιτατε αλλου
πλεον ειναι ευκολο να καταλαβεις τι ψαχνει η καθεμια
αναλυσεις χαρακτηρων στα πεντε λεπτα καντε
δειτε τι φοραει η καθε μια πως μιλαει τι σκεψεις κανει και θα καταλαβετε τις αληθινες γυναικες απο τις ψευτικες
στο κατω κατω δικη μας δουλεια ειναι να ανακαλυψουμε τι θελει η καθε μια
φυσικα και οχι .....τα θελω ολα τα δαχτυλα μου για να τα βαζω μεσα στα γερασμενα και φιληδονα μουνοχειλα απο ωριμες , μεστομενες ζουμερες Μιλφαρομουναρες ..... μονο γιαυτο αξιζουν τα θηλυκα ...κακα τα ψεματα παιδες .... μονο το γαμησι ειναι που τις δινει αξια για να ζουν και να υπαρχουν....δυστυχως σε ολα τα αλλα χεσε ψηλα και αγναντευε ειναι οι περισσοτερες ....μου θελαν και χειραφετηση οι οπες ξελαφρωματοςΘα αντάλλαζες άραγε τη θέση σου στην κουζίνα με ένα "κομμένο δάχτυλο";
Μπα, η Ρόδος είναι λίγο μακριά.Βίζιτα είναι. Ο Μασαζονομάχος ως ειδικός πορνοδιαπραγματευτής διαβουλεύθηκε, συμφώνησε στην τιμή και μπορεί τώρα που μιλάμε να είναι και μέσα.
Η γρια η κότα έχει το ζουμί. Σε πάω!φυσικα και οχι .....τα θελω ολα τα δαχτυλα μου για να τα βαζω μεσα στα γερασμενα και φιληδονα μουνοχειλα απο ωριμες , μεστομενες ζουμερες Μιλφαρομουναρες .....
Η γρια η κότα έχει το ζουμί. Σε πάω!
Καλά τα λες αλλά το ενδιαφέρον δεν είναι ποτέ "αγνό" πάντα η γυναίκα ζητάει δεσμεύσεις συναισθηματικές ή οικονομικές για να δώσει το κορμί της σε ένα άντρα.Ίσα ίσα υπάρχει καλύτερο σημείο εκκίνησης από το "αγνό' ενδιαφέρον;
ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!Τύπε μπορεί να ακολουθούν τις φεμινιστικές ιδέες αλλά δεν είναι πιο ευτυχισμένες. Έρευνες έχουν δείξει ότι το επίπεδο ευτυχίας στις γυναίκες έχει κατρακυλήσει. Δες πόσα ψυχολογικά έχουν.
άστηνα, δεν θα ξαναπατήσει για απόψε. Από αύριο και με άλλο κλώνο πάλι.Καλά τα λες αλλά το ενδιαφέρον δεν είναι ποτέ "αγνό" πάντα η γυναίκα ζητάει δεσμεύσεις συναισθηματικές ή οικονομικές για να δώσει το κορμί της σε ένα άντρα.
Τώρα άμα της αρέσει κοιλίας αυτό δεν έχει σχέση για αυτήν.
ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!