Ποσα γλυτωνουν οσοι πληρωνουν.Υπαρχουν πολλοι αντρες που το θεωρουν υποτιμητικο να πληρωσουν << μα να πληρωσω για σεξ ?? οχι ρε φιλε ,με υποτιμα σαν ανθρωπο>> πολλοι μα παρα πολλοι φιλοι και γνωστοι ειναι αυτης της αποψης ,δεν τους λεω τιποτα τους αφηνω στον υπνο τους γιατι για μενα ειναι μαλακες.Ο λογος ειναι οτι καποτε το πιστευα και εγω επηρεασμενος απο αυτη την νοοτροπια,το τι τραβηξα δεν λεγεται απο τις βλαμενες,δεν λεω καποιες εφαγα αλλα το τιμημα μεγαλο,και δεν λεω μονο οικονομικο πολυ περισσοτερο ψυχολογικο,να πρεπει να την κυνηγας τηλεφωνα ,μηνυματα,κερασματα δωρα και ενα σωρο μαλακιες για λιγο νινι ,οταν καλυτερα πραγματα τα <<αγοραζω>> στο 1/10 και οποτε γουσταρω.Φυσικα να ξερετε οτι τις γυναικες δεν τους συμφερει να πληρωνεις στις πορνες για τον απλουστατο λογο να σε εχουν στο χερι,οι ιδιες ευκολα μπορουν να ικανοποιησουν τις ορμες τους και ευκολα βρισκουν καποιον για σεξ λογω της επικρατουσης νοοτροπιας,ενω ο αντρας ειναι υποχρεωμενος να της τα χωνει και να μην μιλαει .Εγω παντως προσωπικα δεν ξερω κανεναν να ειναι υπερ του αγοραιου ερωτα φιλο η γνωστο ε!! το τι τραβανε δεν λεγεται αυτοκινητο καλο να την πανε βολτα ......ντυσιμο ακριβο (δεν μπορει να κυκλοφοτρει με εναν με φτηνιαρικα ρουχα)παντα μα παντα πληρωνουν τα εξοδα αυτοι (ποτα καφεδες φαγητο δωρα εξοδους κ.τ.λ.),μα δεν ειναι σωστο ,μου λεει ο αλλος πρεπει να πληρωσω εγω και τα κανει ολα αυτα που γραφω πιο πανω με ικανοποιηση και χαρα οτι γαμαει γκομενες.Καλα βρε ηλιθιε αφου υποτιθεται οτι εχουμε ισοτητα εσυ βαζεις ολα αυτα ,αυτη τι βαζει ??αν λαβουμε υπ'οψιν μας οτι ικανοποιηστε και οι 2?? ουδεμια απαντηση απο τους μαλακοβιοληδες.